Sayfa 421 / 439 İlkİlk ... 321371411419420421422423431 ... SonSon
12,601 ile 12,630 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Sevilla da forvet çok var... S.Cruz seçim yaparken bunu göz önünde bulundurur...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Umarım son anda bir pürüz çıkar ve C.DeLgado ya yöneLirLer.Ben hiç istemiyorum C.CoLe transferini.Bize daha iyi adamLarLar Lazım.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

3. Default

Baptista'da tüm ümitler tükendi mi peki? adam kesin olarak gelmiycek mi??

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Gelmiyecek zaten zor artik fiyati felan artmis o tek gol yuzunden diyenler var...

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Suan takım cok iyi gozukuyor, maçı izledım ve antremanlara gidiyorum, cok iyi bir hava var.

Maçta sistem cok oturmuş gözüktü, Yıldızların da monte edilmesi ile cok daha iyi olacaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar bir yabancı transfer etmemiz için 2 yabancıya el sallamamız gerekiyor... şu an elimizde 8 yabancı var...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Sizin yöneticileri anlamıyorum ben bu sene sampiyonlar liginde cok iyi avantajınız var ama yöneticiler bunu bilerek bir kadro kurmuyorlar bana politikadak cok yanlıslıklar var hala stoper almadılar bu adam ne zaman gelcekte gokhan a uyum saglayacak mesela neyse...........

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

mateus sorun olmaz kiralanabilir ama insallah deivid yerine appiah yollanmaz o turkiyeye simdiye kadar gelmis en kaliteli on libero ole bi adam kolay bulunmaz

Cassano Fener'e olumlu baktı

Kanarya, R.Madrid'in dünyaca ünlü bir yıldız futbolcusunu transfer etmek için iki İtalyan kulübüyle kapışıyor

Real Madrid'in yeni teknik direktörü Schuster, gelir gelmez bir çok yıldız oyuncuya tırpanı vurdu. İşte bu yıldızlardan birisi de Roma'dan büyük umutlarla alınan Cassano. İtalyan yıldızı kadroda istemeyen Schuster'in raporu doğrultusunda satışa koyan R.Madrid kulübü teklifleri değerlendiriyor. Cassano için başta Inter ve Roma olmak üzere bir çok kulüp sıraya girdi. Ancak F.Bahçe Cassano'yu renklerine bağlamak için tüm imkanları seferber etti.

Transfer Komitesi Cassano için R.Madrid'le görüşmelere başladı. R.Carlos'un menajeri Dino Pasaliç'ten bu transfer için yardım istendi. Pasaliç hem Cassano, hem de Transfer Komitesiyle birlikte Madrid kulübüyle temasa geçti. İtalyan oyuncuya F.Bahçe'nin teklifi iletildi. R.Carlos, eski takım arkadaşıyla konuşarak " Hemen gel. Burası muhteşem bir kulüp. İstanbul'a da bayılacaksın" dedi. Cassano bu ani gelişmeler karşısında çok şaşırdı. İtalyan yıldız F.Bahçe'ye gelebileceğini söyledi. Transferin bir iki gün içerisinde gerçekleşeceği belirtiliyor.

VATAN

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Emre aygün(Sanırım bonservisi ile aldık öyle duyum aldım)
    Cem demir
    Ufuk Bayraktar

Bunlar orduspora kiralandı

Stepanov Porto'da
    Trabzonspor'un Sırp oyuncusu Stepanov'u uzun süredir takip eden Portekiz'in güçlü ekiplerinden Porto, bu transferi bitirmek üzere. Stepanov transferini bitirme görevini İstanbulspor Başkanlığını da yapan Saffet Sancaklı'ya veren Portekiz ekibinin, Sancaklı aracılığıyla yürüttüğü görüşmelerde son aşamaya geldiği öğrenildi.

Trabzonspor'a son teklifini ileten Porto ile bordo-mavili kulüp arasında çok ufak ayrıntıların kaldığı, Sırp oyuncunun da bu transferi istediği belirtildi. Bu gelişmelerin ardından başarılı oyuncunun gelecek sezon Porto forması giymesine artık kesin gözüyle bakılıyor.

Hilmi SEVER

18.07.2007

Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Tolga Seyhan ın gerı gelecegını dusunuyorum, Stepanov dan gelen paranın ise kaleci transferinde kullanılacagını dusunuyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Cassano Fener'e olumlu baktı

Kanarya, R.Madrid'in dünyaca ünlü bir yıldız futbolcusunu transfer etmek için iki İtalyan kulübüyle kapışıyor

Real Madrid'in yeni teknik direktörü Schuster, gelir gelmez bir çok yıldız oyuncuya tırpanı vurdu. İşte bu yıldızlardan birisi de Roma'dan büyük umutlarla alınan Cassano. İtalyan yıldızı kadroda istemeyen Schuster'in raporu doğrultusunda satışa koyan R.Madrid kulübü teklifleri değerlendiriyor. Cassano için başta Inter ve Roma olmak üzere bir çok kulüp sıraya girdi. Ancak F.Bahçe Cassano'yu renklerine bağlamak için tüm imkanları seferber etti.

Transfer Komitesi Cassano için R.Madrid'le görüşmelere başladı. R.Carlos'un menajeri Dino Pasaliç'ten bu transfer için yardım istendi. Pasaliç hem Cassano, hem de Transfer Komitesiyle birlikte Madrid kulübüyle temasa geçti. İtalyan oyuncuya F.Bahçe'nin teklifi iletildi. R.Carlos, eski takım arkadaşıyla konuşarak " Hemen gel. Burası muhteşem bir kulüp. İstanbul'a da bayılacaksın" dedi. Cassano bu ani gelişmeler karşısında çok şaşırdı. İtalyan yıldız F.Bahçe'ye gelebileceğini söyledi. Transferin bir iki gün içerisinde gerçekleşeceği belirtiliyor.

VATAN
    soledigim gibi romanın ilgilenebilecegine pek bi ihtimal wermiorm ama inter ilgileniosa bizm pek sansımız oldugunu dusunmuorm zaten ben pek sıcak bakmıorm bu transfere

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Cassano'nun geleceği son takım Fenerbahçe'dir bu 3 lü içinde..

Ama çekilirlerse transfer gerçekleşebilir..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Angry Uyuyan Taraftar

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Tolga Seyhan ın gerı gelecegını dusunuyorum, Stepanov dan gelen paranın ise kaleci transferinde kullanılacagını dusunuyorum
    Saf saf konuşmayın ya.Para para bekle sen transfere harcayacak o parayı.Uyanın artık be hala tanıyamamışsınız bu şerefsizleri.Stepnaov gibi bi adamı satan bizide satmış demektir anlamayn anlamaz bunu.2 hafta gitmek istemiyorum diyen adamı zorla dalavera ile göndermek.Fatih'e de böle diyorduk parasıyla yıldız transferler alacağız cebe indi para.Yarın öbür gün Yattara ile Gökdeniz de anı duruma düşer o zaman da dersinizki transfer için paraya ihtiyaç vardı.Uyuyun bakalım ne kadar uyacaksınız daha..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ivan Misafir

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Cassano'nun geleceği son takım Fenerbahçe'dir bu 3 lü içinde..

Ama çekilirlerse transfer gerçekleşebilir..
    İnter cassanoyu almaz çünkü Suazoyu aldılar, Roma taraftarları zaten cassanoyu sevmio Transfer için en istekli takımda Fenerbahçe olursa paşa paşa gelir Pasaliç getirir onu

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sorma zaten bu yıL bizim yöneticiLer tam bir faciaLar.Yaramıza tuz basma

C.delgado'yu alsak ben baska birsey istemem. Cole'u herhalde 3'e bole 4'e katlar Cesar. Yonetim bir seferde akilli bir is yapsa...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fatih Tekke

25 milyon Fenerbahçeli yönetimin, bu büyük günde süper golcü trasferini duyurması bekleniyor.

Fenerbahçe, yıllardır peşinde olduğu Fatih Tekke'nin işini sonunda bitiriyor. Her fırsatta Rusya'da çok mutsuz olduğunu açıklayan milli oyuncuyla görüşen sarı-lacivertliler, 'Gelirim' yanıtını alınca dün Rusya'ya çıkarma yaptı, Zenit ile masaya oturdu. Hedef transferi bugün ilan etmek

SONUNDA BİTİRİLİYOR
    Fenerbahçe yönetiminin, günlerdir
    büyük bir gizlilik içinde sürdürdüğü golcü transferindeki gelişmeleri bugün kamuoyuna duyurması bekleniyor. Çünkü bugün 19 Temmuz (19.07). Yani kulübün kuruluş tarihi 1907'yi çağrıştıran gün. 19.07, Dünya Fenerbahçeliler Günü olarak bugün ilk kez kutlanacak. Yönetimin, bu büyük günde süper bir golcü transferini duyurarak, 25 milyon taraftarını coşturması bekleniyor. Fenerbahçe yönetiminin bugün yıllardır almak istediği Fatih Tekke'yi açıklayabileceği belirtiliyor.

RUSYA'DA MUTLU DEĞİL
    Sarı-lacivertliler, yabancı kontenjanındaki sınırlamanın kaldırılmaması üzerine rotasını yeniden Fatih'e çevirdi. Önce her fırsatta Rusya'da mutsuz olduğunu açıklayan milli oyuncu ile görüşen yöneticiler, "Gelirim" yanıtını alınca Zenit'le temasa geçti. Fenerbahçeli iki yönetici dün Rusya'da Fatih'in kulübü Zenit ile masaya oturdu. Ruslar "Fatih'i göndermeyiz" dese de Fenerbahçe'nin müthiş teklifi karşısında yumuşadılar. Kulübe yakın kaynaklar büyük yol kat edilen bu transferin her an bitebileceğini açıkladılar.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Baptista
    Morientes
    Salgado
    Santa Cruz

Hergün ayrı biri..Sonunda birisini alacağız ama kimi ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Gelmez .

Batuhan Kartal'ı uçurdu

Beşiktaş, Wüstenrot Cup'ın ilk maçında Bundesliga ekibi Duisburg'u Batuhan'ın golüyle yenip finale çıktı.

Batuhan uçurdu

Siyah-beyazlılar, Wüstenrot turnuvasında Bundesliga'nın yeni ekibini genç golcü Batuhan'la geçerek finale yükseldi.

Hall'i farklı yenen, Hamburg ile 1-1 berabere kalan Kartal, Avusturya'daki üçüncü hazırlık maçında Duisburg'u tek golle geçti.

İkinci yarı 7 oyuncu değiştiren Ertuğrul Sağlam'ın Beşiktaş'ı, güçlü rakibini yenerek yarın finalde Dinamo Bükreş'in rakibi oldu.

Beşiktaş, Avusturya'daki 3. hazırlık maçında Bundesliga'nın yeni ekibi
    Duisburg'u genç yıldızı Batuhan Karadeniz'in golüyle geçti. Takımını sahaya 4-4-1-1 sistemiyle çıkaran Ertuğrul Sağlam, rakip karşısında beklediği baskıyı kuramayınca 2. yarıda 7 futbolcu değiştirerek sonuca gitti.

GENÇLER SIRTLADI

İlk yarıda da siyah-beyazlıların üstünlüğüyle geçen mücadelede, as futbolcularını ikinci yarı oyuna süren Sağlam maçın gidişatını da değiştirdi. Bu sezon A takıma çağrılan Batuhan Karadeniz, karşılaşmanın bitimine 2 dakika kala, Aydın'ın ortasında topu filelere göndererek takımını finale taşıyan isim oldu.

Böyle yetenekli oyuncularımız var hiç gerek yok dışarıya € lar saçmaya... Bence transfer yapmayalım... Finans durumumuzda iyi bir durumda olur hem...

Fatih Tekke takımda mutlu değil... Bu transfer gerçekleşme olasılığı yüksek bence...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bende çok merak ediyorum ama galiba kimse gelmeyecek

Tabi bu benim şahsi görüşüm..
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Cole'da gelse iyi arkadaşlar...

Premier lig'de oynayamadı ama bizde bence şov yapacak.

Mesela APPİAH ' FB'ye JUVE'den geldi ama orada yedekti.Mesela...Bİr örnek bu.

COLE'de Premier Lig'de belki başarılı olamadı ama bana göre BEŞİKTAŞIM'da çok başarılı olacaktır.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Es Es hızlı çıktı!
    Kadrosuna Sergen Yalçın’ı dahil eden Eskişehir, transferde önemli isimleri kadrosuna katmaya devam ediyor. Kırmızı-Siyahlılar, Gaziantepspor ile yollarını ayıran Engin Öztonga ve Erciyesporlu başarılı savunma oyuncusu Kürşat’la da anlaşma sağladı.

Engin ile kesin anlaşıldı ama Kürşatı bilmiyorum
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fatih Tekkeyi alacaklarına Halil'i alsalar ya Daha iyi transfer yapmış oluruz... Her neyse zaten bugün bu ismi hep birlikte öğreneceğiz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Taraftar Ronaldo'yu istiyor

RONALDO BEKLENTISI

Carlos'un "Bana Fener'i sordu" demesi taraftarın umudunu artırdı.

Fenerbahçe yönetimi, Fatih Tekke için Rusya'da görüşmeler yaparken, sarı-lacivertlilerin bugün açıklanmasını istediği süper forvet: Ronaldo. Salı günü Roberto Carlos'un "Ronaldo beni aradı ve Fenerbahçe hakkında bilgi aldı" açıklaması, Fenerbahçelilerin Ronaldo umudunu artırdı. Yönetim,Ronaldo haberlerini yalanlasa
    da bu durum Carlos transferindeki yalanlama taktiğinin benzeri olarak yorumlandı.

4 MİLYON EURO ÖDENECEK

İddialara göre Fenerbahçe,Ronaldo için Milan kulübü ile 9 milyon euro bonservis bedeli karşılığında el sıkıştı. Başka bir iddia ise sarı-lacivertlilerin, Ronaldo'ya da Roberto Carlos'a ödenen 4 milyon euro yıllık transfer ücreti verecekleri ve 2 yıllık sözleşme yapacakları şeklinde. Kulübe yakın kaynaklar da bu iddiaları doğruluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ronaldo'yu kim istemez ama zor bir transfer bence Bir Türk getirecek ve bu büyük bir ihtimalle Tekke olur
    I'm back...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

CoLe da gerek yok Batuhanı oynatsınLar işte.Boy desen boy,soğukkanLıLık desen o da var.Üstüne dursunLar hem biz kazanaLım hem geLecek..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Cole gelirse ikinci Ferdinand olur. Les Ferdinand demek istiyorum, süper bir futbolcuydu, videolarını izledikçe tüylerim diken diken oluyor. Şahsen Cole gelsin isterim. Batuhan henüz 17'sini bile bitirmedi. Bir yıl daha pişmesi lazım.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Cesar Delgado gelsin, başka transfer istemiyorum valla.

Mesaj Yetkileri