-
bence de çok önemli yararını gördüm zararını görmedim. benim bu konuda izlediğim politika şu:
ilk olarak genellikle bireysel konuşma yapmam takımla genel olarak konuşurum ama bi adam herkes iyi oynarken kötü oynadıysa veya kırmızı kart gördüyse ona kızarım ya da tek başına maçı filan aldıysa diğerlerine iyisiniz derken onunla özel konuşurum. maç içindeki konuşmalara gelecek olursak devreye önde girdiysek hep don't get complacent yani dikkatsizce davranmayın tarzında konuşurum, berabereyse cesaretlendiririm (encourage), yeniksek takımın gururu tehlikede veya tutku nerde hanımlar ya da siz bunu yapabilirisiniz türünden gaza getirici konuşmalar yaparım. devre arasında oyuna adam alıyorsam takıma ne dersem diyeyim onu cesaretlendiririm. maç sonunda skora göre. 4 veya daha az farklı galibiyetlere well done, daha fazlasına sensational, yenilgilere disappointment ama özellikle saçma sapanlara angry, iyi oynayıp berabere kalırsak good performance. faydasını görürsünüz deneyin. oyuncuların favori personeli olmanız bu yolla çok kolay bence.
Mesaj Yetkileri