Woodgate Transferinin Perde Arkası Ne?

Son günlerde medyada dolaşan pek çok dedikodu yüzünden huzuru kaçan Aydoğan, bu konu ve transferlerle alakalı bir basın toplantısı düzenledi.

Aydoğan, basın toplantısında şöyle konuştu:

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Son günlerde Woodgate ve transfer bedeli hakkında asılsız söylentiler ortaya çıktı. Bununla alakalı sizlere açıklama yapmak istiyorum.

Öncelikle Woodgate'in transfer bedeli 10 milyon avro değil gazetede çıkan haberlerde yazdığı gibi. 10 milyon avroyu 1.7 gibi gibi gösterip vergi kaçırmadık. Bu tamamen bizim transfer başarımızdır. Onu 1.7 milyona aldık.

Celalettin Kolot ağabeyim gibi sevdiğim bir insandır, kendisi Garay'ı bitirmek üzere İspanya'ya gitmişti. Tabi ben tek kişi için yollamam onu. Çıkacak her türlü prüzü hesaba katıp listeye Woodgate ve birkaç defans oyuncusunu daha aldık İspanya'dan.

Celalettin abi Garay'ı bitirdikten sonra kadim dostu Real Madrid başkanı ile yemek yedi gelmeden bir gün önce. O gece Real Madrid'in teklifimi reddettiğimden bahsetmiş sayın Calderon. Celalattin abi de benim buradaki hedeflerimden ve çalışmalarımdan söz etmiş ona. Ve oyuncuları Woodgate'in listemde olduğundan bahsetmiş. Celalettin abi ile Calderon arasında paranın lafı diye bir mevzu yoktur, anlaşmışlar 1.7 milyon avro gibi sembolik bir fiyata.

Kadroma Woodgate gibi bir oyuncuyu katmaktan dolayı gurur duyuyorum ancak bu tamamen Celalettin abinin transfer başarısı. Kendisi defansın ortasında oynuyor ve 2003 yılında rekor bir fiyata gitmişti Real'e. Defansımız çok kuvvetlendi bu transfer ile. Bu sene bomba gibi geliyoruz.

Listemde 10'dan fazla oyuncu var, bütçemiz de geniş. Bir santrafor, bir sol kanat, bir de 10 numara alıp transferi kapatacağız. Bunun için yine Celalettin abi temaslarını sürdürecek ve oyuncuları getirecek.

Sizlere geçtiğimiz sezon hakkında ayrıntılı bit açıklama yapacağım, ama sonra. Şimdi biraz tatile Türkiye'ye gidip kafa dinlemek istiyorum. Döndüğümde sizi tatmin edecek açıklamalar yapacağım.