Yalnız kaynak Fotomaç dikkatinizi çekerim. Kesin yalan haber.
Yalnız kaynak Fotomaç dikkatinizi çekerim. Kesin yalan haber.
Aydoğan: Bitmemiş hiç bir transfer hakkında konuşmam
Aston Villa'nın ünlü hocası Aydoğan, tatilde bulunduğu Türkiye'den seslendi.
Aydoğan, bitmemiş hiç bir transfer hakkında konuşmayacaklarını belirtirken, bu üç oyuncunun da iyi olduğunu üstüne basa basa söyledi.
Aydoğan şöyle konuştu:
- Biz hiç bitmemiş hiç bir oyuncu hakkında konuşmayız. Ancak bu oyuncularla henüz ciddi temasta bulunmadık. Brezilya'ya Felipe'nin oğlunun sünnet düğününe gittim, Mascherano için değil. Günü geldiğinde bu adamları alırsak açıklarız. Bizi bekleyin!
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Bombalar Patlamaya Devam Ediyor... Aston Villa Zigiç ile Anlaştı!
Ünlü santrafor ile her konuda anlaşan yönetimin önündeki en büyük engel Zigiç'in çalışma izni.
2.02 boyundaki dev santrafor için eğer çalışma izni çıkarılırsa kulübü Racing'e 12 milyon avro ödenecek. Geçtiğimiz sezon takımı düşmesine rağmen Zigic 18 gol atıp yıldızlaşmıştı. Celalettin Kolot'un bu transferin bitiş aşamasına gelmesine rağmen henüz İngiltere'ye gitmemesi, acaba başka bir transfer mi var söylentilerine yol açtı. Bakalım Zigiç'ten sonra hangi oyuncu bordo mavililere gidecek?
Kaynak: NTVSpor (Güvenilir)
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
valla bu transferler olursa gonullerin sampiyonusun abi
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Abi transferler falan süper bence gitme![]()
bence de gitme
Bahsi geçen transfer bütçesi muhteşem. Ama aynı deneyimleri yaşamış biri olarak ASLA gitmemelisin.
O kadar transfer yapıp başka takıma gitmek hiç iyi değil. Oyundan zevk alamıyorsun. Üstelik transfer bütçesinin çok yüksek olması bence oyunun zevkini kaçırıyor. Tabii bu benim görüşüm. Şu ana kadar küçük takımlardan büyük takımlara gidişimde hiç istediğimi bulamadım. Aşırı uçuk transfer bütçesi vermeleri buna bir etken. 20m€ ile baştan aşağı takım kurarken, 250m€ gibi bir bütçeyle insan ne yapacağını şaşırıyor.
Aydoğan: "Calderon'u Reddettim"
Aston Villa'nın aranan hocası İlhan Aydoğan, başkan Calderon'un teklifini ilk olarak Celalettin Kolot vasıtası ile reddettiğini, ancak Calderon'un sonra kendisini bizzat aradığını, fakat Aston Villa'daki hedeflerine ulaşmadan hiç bir kulübe gitmeyeceğini belirtti. Aydoğan sözlerine şöyle devam etti:
- Gelen teklif benim için bir onurdur. Ancak buradaki hedeflerim bitmedi. Henüz kulübüm ile 1 yılı opsiyonlu 4 yıllık kontrat yaptım. Aston Villa'da kupalar kaldırmadan bir yere gitmem. Ki ben burada kalıcı olmak istiyorum, Sir Ferguson gibi saygıdeğer bir hoca olmak istiyorum. Ancak kariyerimin ilk yılında Real gibi bir kulüpten teklif almak şahane.
Aston Villa yönetimi Aydoğan'a teşekkür etti
Aston Villa yönetimi, Real Madrid gibi bir dünya devinin teklifini çevirerek kalmayı tercih eden Aydoğan'a özel teşekkürlerini web sitesinden duyurdu.
Böylece Villans taraftarı da Aydoğan'a olan bağlılıklarını sağlamlaştırdılar.
Gayet iyi durumdasın.Zigic iyi transfer..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Oyunun en iyi pivotu Zigic'i almışsın. Muhteşem bir transfer. Riquelme'yi bekliyorum senden abi..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
2.sezon ne zaman başlayacak?
Yakında başlayacak, içiniz rahat olsun. Bomba gibi haberlerle, skorlarla, kadrolarla geliyorum.
Iversen Premiership Yılın En iyi Futbolcusu!
Steffen Iversen geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla Premiership'te yılın oyuncusu ödülünü kazandı. Yine Aston Villa'dan Felipe ikinci olurken, Ryan Giggs üçüncü oldu.
Haketmişti Iverson bu ödülü...
ooo bu guzel olmus.degeri katlanmistir simdi![]()
kesinlikle haketmiş
İlhan Aydoğan’dan Sezon Değerlendirmesi
Aston Villa takımın teknik direktörü İlhan Aydoğan, Premiership’te geçtiğimiz sezonun değerlendirmesini yeni sezonun açılışı olan 25 Haziran tarihinde yaptı. Aydoğan’ın düzenlediği basın toplantısından önemli anları sizlere sunuyoruz:
Öncelikle hepinize merhaba sevgili basın mensupları. Yeni sezona başladığımız bu günde geçtiğimiz sezonun değerlendirmesini sizlere yapmak hem meraklerı giderme açısından, hem de önümüzdeki sezonu değerlendirmek açısından faydalı olacak.
Öncelikle Premiership performansından bahsetmek istiyorum. Geçtiğimiz sezon 38 maçta 70 puan topladık. Yani maç başına 1.84 puan topladık. Elimizdeki kadro yapısı ve bir takımı adeta baştan kurmamıza rağmen oyuncularımın bu başarıyı yakalaması beni onurlandırdı. Oynadığımız 38 maçta 20 galibiyet aldık, yani galibiyet yüzdemiz %53 civarı. Toplam 40 gol yediğimiz bu uzun maratonda ikinci devre sadece 13 gol gördük kalemizde. Bu da defansif tedbirleri ne denli artırdığımızı gösteriyor. Yeni oyuncu takviyeleriyle önümüzdeki sezon da iddialıyız.
Bu sezon Premiership’te deplasmanlarda parmak ısırtacak bir performans gösterdik. Deplasmanda 19 maçta 11 galibiyet alıp 37 puan topladık. Ancak kendi sahamızda çok puan kaybettik. Eğer kendi sahamızda da aynı başarıyı yakalayabilirsek önümüzdeki sezon şampiyonluğun en büyük adayı oluruz, ki bunu da başaracağız.
İşte lig deplasman tablosu:
Geçtiğimiz sezon en çok göze çarpan oyuncum Iversen’di. Değerini 3’e katladı. 18 gol attı, 12 asist yaptı, yani 30 golde imzası var. Iversen bu sezon da takımımın en büyük kozlarından biri olacak, eğer sakatlık veya bir aksilik olmazsa.
İşte Iversen:
Iversen ile beraber en çok göze çarpan oyuncularımdan biri de Felipe idi. Onu takımıma bedelsiz olarak kattım ve en büyük karı bence onda ettim. Attığı goller, yaptığı asistlerden başka, saha içindeki top tekniği ve kilit pasları ile de benim için ne kadar önemli olduğunu kanıtlamış oldu.
İşte Felipe:
Bu sezon en büyük sürprizi gerçekleştiren oyuncum ise Sosa oldu. Moore’un pozisyonunun yedeği olarak aldığım oyuncu Moore’un sakatlığı esnasında neredeyse her maç gol attı. Frikikleriye rakiplere korku saldı, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonlardaki soğukkanlılığı harikaydı. Attığı 15 golü önümüzdeki sezon katlayacağına eminim. Sosa artık bir alternatif değildir.
İşte Sosa:
Geçtiğimiz sezonda takımda yer bulamayan Maloney ve Young’ı bu sezon takımda düşünmüyorum. Ayrıca Fabio Aurelio’nun gelişi ile Bouma’yı talipilerinden birine yollayacağım. Transfer listemizde de pek çok oyuncu var. Transfer sezonunun açılışı ile beraber oyunularımızı stadyumumuzda görkemli bir törenle tanıtacağız. Şimdilik bu kadar. Geldiğiniz için sağ olun.
Aston Villa'yı yönetirken Maloney ve Young'dan çok verim almıştım ben hayret..(:
Devamını bekliyoruz İlhan.
Everton'dan Aston Villa'nın 3 Oyuncusuna Servet! Maloney, McCann ve Steven Davis Everton'da!
Premiership'te geçtiğimiz sezonu 4. tamamlayan Everton, Aston Villa'ya 3 oyuncu için tam bir servet önerdi. Aston Villa'ya toplam 14 milyon avro ödeyen Everton, böylece önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi için kadrosunu da güçlendirmiş oldu.
Aston Villa'dan giden oyunculardan Maloney ve Young AMRLC oyuncularıydılar ve Aydoğan onlardan bir türlü istediği verimi alamamıştı. McCann ise Diarra'nın gelişiyle huzursuzluğa kapılıp takımdan ayrılmak istediğini açıklamıştı.
iyi para gelmiş İlhan Abi... Bütçe arttı...
Bouma AZ Alkmaar'a Transfer Oldu!
Geçtiğimiz sezon 11 Premiership maçında forma giyen Bouma, 1.3 milyon avro karşılığında Hollanda Ervidiesie ekiplerinden AZ Alkmaar'a transfer oldu. Hollandalı futbolcu sol bek ve stoper mevkilerinde oynayabiliyor. Bouma, Fabio Aurelio'nun transfer edilmesiyle takımdan gönderilecekler listesine alınmıştı.
Aaron Hughes Rangers'ta
Geçtiğimiz sezon Aston Villa'da şans bulamayan Kuzey İrlandalı defans oyuncusu, 1 milyon avro karşılığında İskoç ekibine transfer oldu. Hughes transferinden ötürü mutlu olduğunu belirtirken içinde Aydoğan'a karşı bir kin olmadığını da sözlerine ekledi.
Yaprak dökümü başladı.Transferler bittikten sonra kadro ss'i isteriz.![]()
Transferler ile kadro şekilleniyor.Bütçeyi sağlama almışsın...![]()
Riquelme'nin Menajeri: Aston Villa 11 milyon avro önerdi, fakat reddedildi
Riquelme'nin menajeri, Arjantinli yıldızın transferi hakkında müthiş açıklamalarda bulundu.
Arjantinli futbolcunun menajeri, yıldız futbolcu için kendisi aracılığıyla 11 milyon avro teklif edildiğini, fakat Villareal'in bu sezon hedef yükseltmesiyle bu oyuncunun bu sezon Villareal'de kalacağını belirtti.
Kristofer Haestad Aston Villa'da
Aston Villa, geçtiğimiz sezon Wigan'da kiralık forma giyen ve oldukça başarılı bir sezon geçiren Haestad isimli futbolcuyu yaklaşık 3 milyon avro karşılığında transfer etti. Oyuncunun sol kanat ve ön libero mevkilerinde oynayabildiği belirtildi. Haestad geçtiğimiz sezon Aston Villa'nın 5-3 kazandığı Premiership mücadelesinde Aston Villa'ya bir gol atmayı başarmıştı.
Leo Schwechlen Aston Villa'da
Aston Villa, bir yandan transferde hız kesmezken, bir yandan da geleceğe yatırım yapmaya devam ediyor. Geleceğin Marcell Deisally'si olarak gösterilen Leo Schwechlen, 1.9 milyon avro karşılığında Monaco'dan transfer edildi. Schwechlen önümüzdeki sezon Aston Villa'nın paf takımında mücadele edecek.
Aston Villa'nın son bombası Manuel Ruz!!!
Aston Villa, peşinden Roma ve Milan gibi iki büyük kulübün koştuğu Manuel Ruz'u Valencia'dan kontratının bitmesi sebebiyle bedelsiz transfer etti. Sağ bek pozisyonunda başarıyla ter döken İspanyol futbolcu geçtiğimiz sezon Gimnastic'te kiralık forma giymişti.
bütçen çok iyi abi...
Abi Roman'ı alamayacak olmana üzüldüm.
Ama transferler çok iyi olmuş.
Leonel Nunez ve Lulinha'ya bir bak derim.
Ama iş izni problemi çıkabilir.
Ben Kartalspor'a almıştım TSL'ye yükselince![]()
Akşama dediğin oyunculara da bakacağım. Ayrıca akşama müthiş bir transfer gösterisi yapacağız, janjanlı, röportajlı falan![]()
Kristofer Haestad transferi çok güzel olmuş İlhan Abi... İyi bir oyuncu faydalı olucaktır...