Sayfa 424 / 439 İlkİlk ... 324374414422423424425426434 ... SonSon
12,691 ile 12,720 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

ivan Misafir

1999 yılında Bayern Münih'e transfer olan 25 yaşındaki Santa Cruz, 143 maçta 12 gol kaydetti.

bu adamı alırsaa GS tarihinin en saçma transferini yapar gollere bak adam sende 1.5 gol atmş

sizce morientes mi daha iyi santa cruz mu? yani sizce alınacaksa hangisi alınmalı kim daha iyi ve faydalı olur galatasaray ımız için?? gereksiz laf atışmaları yerine bunu tartışalım

3. Default

arkadaslar bu arada szetelayı bı tane gs forumunun admını onermıs yonetime dogru mu bılgısı olan var mı??

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by agoecmen View Post
    katılıyorum krdş sana..
    eyvallah kardes..gelip iki laf edip ortalıgı karştrp giden arkadşlarımz da umarm daha dikkatli olr bndan sonra

neyse konumuza dönelim

yönetimin ilgilendigi oyunculara bakarsak yönetim hakan şükür tarzı bi forvet aryo odemwingie s.cruz morientes baptista ...

ivan Misafir

1999 yılında Bayern Münih'e transfer olan 25 yaşındaki Santa Cruz, 143 maçta 12 gol kaydetti. Santa Cruzun İstatistikleri bunlar

morientes tabiki daha iyi oynar ama Liverpoola gittiği senelerdeki Morientes olacaksa hiçbirşey yapamazzz Ancak bu seneki morientes iş yapar...

Baptista kesinlikle gelmeyecek

santa cruz 25 yaşında. her oyuncunun paatlama yapacağı bir takım ve yaş vardır. 25 yaş patlama yapmak için hiç de fena bi yaş değil. ve türkiye,galatasaray patlama yapmak için hiç de fena bi yer değil

ivan Misafir

Zamanını doldurmuş yönetim zamanını doldurmş teknik direktör Trabzona fayda değil zarar veriolar.....Defansta bakalım kimi oynatacak Risp sezon ortasına kadar yeni yeni hazır olacak anlaşlan yine kapatıck UEFAyı trabzon bunun iççin uğraşıo sanki adamlar yaa

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by agoecmen View Post
    santa cruz 25 yaşında. her oyuncunun paatlama yapacağı bir takım ve yaş vardır. 25 yaş patlama yapmak için hiç de fena bi yaş değil. ve türkiye,galatasaray patlama yapmak için hiç de fena bi yer değil

kardes zaten adam copa america da yaptı yapacagını neyse inşallah gelir bekleylm

9. Default

santanın kalıtesı tartısılmaz bekleyelım belkı de santa nın ısmı bıle gecmıo bız burda bırbırımızı yıyoruz belkı yonetım hedef sasırtıo

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Dün morientes gelmesin kendisi yaslı yok elimizden cıkaramayız diyorsdunuz....cruzun yası daha genc hemde patlama yaparsa 2 sene sonra falan cok iyi paraya satılır...daha ne istiyorsunuz anlamıyorum o gelmesin bu yedek ti buda gelmesin ohh .........o yüzden bırakalım sunları

valla kim gelirse gelsin. gündemimizdeki oyuncuların hepsi çok iyi. yani ister morientes, ister santa cruz. baptista demiyorum çünkü baptista hayal.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Trabzon yöneticileri bu kafa ile sampiyonluk beklemesın stepanov gibi adamı sattılar ziya dogan bana göre cok yanlıslıklar yapıyor birde savunmaya tolga alınırmı gecen sene gördük onu Galatasarayda..............Trabzonlu eski futbolcuların dedigi gibi sampiyonluk hayal trabzon elinde ne yıldılzar vardı hepsini sattı o yüzden trabzon yıldız oyuncu barındıramıyor...........Mentalite hep yanlışşşş..neyse bekleyip görcez ilk 3 oynarlar gibime geliyor........kimse bana kızmasın ne gördüm ne duyduysam onları söyledim

bekleyecez ve görecez insallah.. sabrın sonu selamet

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bi spor programnda Ts nin şampyonlk yolnda bu yıl çk iddalı bi takım oldugundan bahsedildi ama

ben futbolcularn bile şampyonluga inandıgını sanmyorm STEPANOV satılırmı insaf ya

dünyada tanınan bir demiş. uzun boylu, sırtı rakibe dönük, demiş . benim aklıma yine morientes geliyor amao olmaz demiş . kim olabilir. santa cruz olabilirmi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

verdigin bilgiler içn saol arkadsm..burdanda anlyacagmz kadaryla bi süre sabredecegiz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    santa olabilr dedigi özelliklere uyuyo + santa adam da geçiyo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar bırakın şu Deivid'i ya 2 hazırlık maçında iyi oynadı diye kalsın mı yani?

ivan Misafir

Şampiyonluğa oynaman için her bölgede adamın olması lzm her sene en az 6-7 orta saha alıp defans ve forvete işe yarar adam almazsan olmz bu iş adam gibi 2 tane stoper söylesenize trabzonda insaf artk

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

İnananla inanmayan oynadığı toptan belli olmuyor mu?
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    Arkadaşlar bırakın şu Deivid'i ya 2 hazırlık maçında iyi oynadı diye kalsın mı yani?
    kards sdce hazrlk maçlarnda deil idmanlarda da çk iyiymş diye duyuyorz neyse yönetimin ve ziconun bilecegi iş gerçi zicoya kalırsa............

ivan Misafir

Kardeş antrenmanlardada bayaa iyi maçlarda ortasaha gibi oynuo bazen sanki alexin pozisyonunda gibi sanki biraz ilerleme var gibi adamdaa Zicoda onu çok beğenio

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Hey Allah'ım ya şimdi de Szetela çıktı..:S
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Yahu daha ADRİANO işi bitmedimi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

adriano bir sene formsuzdu die fenere gelecek hali yoqya adam kendini interde yeniden kanıtlamaya calısacaktır fenere gelmesi hayal olur fazla umutlanmayalım

ivan Misafir

arkadaşlar bgn akşama kadar FBTV açık bende bekliorm transfer olurmu die Adriano belli değilll kulup sürekli yalanlıo haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    İnananla inanmayan oynadığı toptan belli olmuyor mu?
    kardes ben yönetimin yaptıgı hatalardan bahsedyorm o kdr yıldız adam gönderdikten sonra futbolcu napsn

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

=AneLKa_90- Arkadaşlar bırakın şu Deivid'i ya 2 hazırlık maçında iyi oynadı diye kalsın mı yani?
    kardeş sana tek bir soru sorucam ama yüreğinden ve aklından geçeni söyle.

Sen Deivid'in takımdan gideceğine inanıyor musun?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    Yahu daha ADRİANO işi bitmedimi.

bence olmaz o iş

ivan Misafir

Ziya Doğan efendi ve Yönetimm olduğu gibi değişmesi lazmmmmmm ollmaz yani ne kadar oyuncu alırsan al olmz benim Forvet arkası oynatabileceğim 2-3 oyuncum varken ben bidaha forvet arkası istemem sol kanada adam isterken elimde olanları takımdan yollamam Defans istiosn Stepanovu yolluosn nasıl olacak bu iş

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İyi ya en azından Ertuğrul hocanın istemediklerini almıyorlar.

Bence Delgado ile hiç ilgilenmedi bizim yönetim.Basın uydurması gibi duruyor.Ama keşke ilgilenselerdi.

Ben Carlton Cole transferine sıcak bakıyorum.Bobo ile iyi bir ikili oluşturabilirler.Bu adamın bir yerde röportajını okumuştum.Chelsea'den ayrıldıktan sonra kendini kanıtlamak için çok çalıştığını söylemişti.Patlamayı bizde yapabilir.İyi bir stoperde aldık mı bu iş tamamdır.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri