1999 yılında Bayern Münih'e transfer olan 25 yaşındaki Santa Cruz, 143 maçta 12 gol kaydetti.
bu adamı alırsaa GS tarihinin en saçma transferini yapar gollere bak adam sende 1.5 gol atmş![]()
1999 yılında Bayern Münih'e transfer olan 25 yaşındaki Santa Cruz, 143 maçta 12 gol kaydetti.
bu adamı alırsaa GS tarihinin en saçma transferini yapar gollere bak adam sende 1.5 gol atmş![]()
sizce morientes mi daha iyi santa cruz mu? yani sizce alınacaksa hangisi alınmalı kim daha iyi ve faydalı olur galatasaray ımız için?? gereksiz laf atışmaları yerine bunu tartışalım![]()
arkadaslar bu arada szetelayı bı tane gs forumunun admını onermıs yonetime dogru mu bılgısı olan var mı??
1999 yılında Bayern Münih'e transfer olan 25 yaşındaki Santa Cruz, 143 maçta 12 gol kaydetti. Santa Cruzun İstatistikleri bunlar
morientes tabiki daha iyi oynar ama Liverpoola gittiği senelerdeki Morientes olacaksa hiçbirşey yapamazzz Ancak bu seneki morientes iş yapar...
Baptista kesinlikle gelmeyecek
santa cruz 25 yaşında. her oyuncunun paatlama yapacağı bir takım ve yaş vardır. 25 yaş patlama yapmak için hiç de fena bi yaş değil. ve türkiye,galatasaray patlama yapmak için hiç de fena bi yer değil
Zamanını doldurmuş yönetim zamanını doldurmş teknik direktör Trabzona fayda değil zarar veriolar.....Defansta bakalım kimi oynatacak Risp sezon ortasına kadar yeni yeni hazır olacak anlaşlan yine kapatıck UEFAyı trabzon bunun iççin uğraşıo sanki adamlar yaa
santanın kalıtesı tartısılmaz bekleyelım belkı de santa nın ısmı bıle gecmıo bız burda bırbırımızı yıyoruz belkı yonetım hedef sasırtıo
Dün morientes gelmesin kendisi yaslı yok elimizden cıkaramayız diyorsdunuz....cruzun yası daha genc hemde patlama yaparsa 2 sene sonra falan cok iyi paraya satılır...daha ne istiyorsunuz anlamıyorum o gelmesin bu yedek ti buda gelmesin ohh .........o yüzden bırakalım sunları
valla kim gelirse gelsin. gündemimizdeki oyuncuların hepsi çok iyi. yani ister morientes, ister santa cruz. baptista demiyorum çünkü baptista hayal.
Trabzon yöneticileri bu kafa ile sampiyonluk beklemesın stepanov gibi adamı sattılar ziya dogan bana göre cok yanlıslıklar yapıyor birde savunmaya tolga alınırmıgecen sene gördük onu Galatasarayda..............Trabzonlu eski futbolcuların dedigi gibi sampiyonluk hayal trabzon elinde ne yıldılzar vardı hepsini sattı o yüzden trabzon yıldız oyuncu barındıramıyor...........Mentalite hep yanlışşşş..neyse bekleyip görcez ilk 3 oynarlar gibime geliyor........kimse bana kızmasın ne gördüm ne duyduysam onları söyledim
![]()
bekleyecez ve görecez insallah.. sabrın sonu selamet
bi spor programnda Ts nin şampyonlk yolnda bu yıl çk iddalı bi takım oldugundan bahsedildi ama
ben futbolcularn bile şampyonluga inandıgını sanmyorm STEPANOV satılırmı insaf ya![]()
dünyada tanınan bir demiş. uzun boylu, sırtı rakibe dönük, demiş . benim aklıma yine morientes geliyor amao olmaz demiş . kim olabilir. santa cruz olabilirmi
verdigin bilgiler içn saol arkadsm..burdanda anlyacagmz kadaryla bi süre sabredecegiz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
santa olabilr dedigi özelliklere uyuyo + santa adam da geçiyo
Arkadaşlar bırakın şu Deivid'i ya 2 hazırlık maçında iyi oynadı diye kalsın mı yani?![]()
Şampiyonluğa oynaman için her bölgede adamın olması lzm her sene en az 6-7 orta saha alıp defans ve forvete işe yarar adam almazsan olmz bu iş adam gibi 2 tane stoper söylesenize trabzonda insaf artk
İnananla inanmayan oynadığı toptan belli olmuyor mu?
[SIGPIC][/SIGPIC]
Kardeş antrenmanlardada bayaa iyi maçlarda ortasaha gibi oynuo bazen sanki alexin pozisyonunda gibi sanki biraz ilerleme var gibi adamdaa Zicoda onu çok beğenio
Hey Allah'ım ya şimdi de Szetela çıktı..:S
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Yahu daha ADRİANO işi bitmedimi.
adriano bir sene formsuzdu die fenere gelecek hali yoqya adam kendini interde yeniden kanıtlamaya calısacaktır fenere gelmesi hayal olur fazla umutlanmayalım
arkadaşlar bgn akşama kadar FBTV açık bende bekliorm transfer olurmu dieAdriano belli değilll kulup sürekli yalanlıo haberleri
kardeş sana tek bir soru sorucam ama yüreğinden ve aklından geçeni söyle.=AneLKa_90- Arkadaşlar bırakın şu Deivid'i ya 2 hazırlık maçında iyi oynadı diye kalsın mı yani?![]()
Sen Deivid'in takımdan gideceğine inanıyor musun?
Ziya Doğan efendi ve Yönetimm olduğu gibi değişmesi lazmmmmmm ollmaz yani ne kadar oyuncu alırsan al olmz benim Forvet arkası oynatabileceğim 2-3 oyuncum varken ben bidaha forvet arkası istemem sol kanada adam isterken elimde olanları takımdan yollamam Defans istiosn Stepanovu yolluosn nasıl olacak bu iş
İyi ya en azından Ertuğrul hocanın istemediklerini almıyorlar.
Bence Delgado ile hiç ilgilenmedi bizim yönetim.Basın uydurması gibi duruyor.Ama keşke ilgilenselerdi.
Ben Carlton Cole transferine sıcak bakıyorum.Bobo ile iyi bir ikili oluşturabilirler.Bu adamın bir yerde röportajını okumuştum.Chelsea'den ayrıldıktan sonra kendini kanıtlamak için çok çalıştığını söylemişti.Patlamayı bizde yapabilir.İyi bir stoperde aldık mı bu iş tamamdır.
So what?
Saike