İlk başlarda bende olmaz diodm ama Aziz yıldırım varsaa başınızda belli olmaz![]()
santa nın boyu kaç? bu arada dünyaca ünlü boyu uzun ve bizim alabileceğimiz kim var?
öyle yada böyle musampadan yararlanmaya çalşmalydı stepanovu yollamycaktı tomas junda ısrar edecekti marcelinhoyu gerçek mevkisnde oynatacaktı.jeffersonda ısrar edecekti..ilk defa ziya dogan gibi bi teknk direktörün bu kdr hata yaptıgını göryorm
keşke gelse ama benm düşünceme göre gelmez
Resmi site yine boş durmadı ve tüm dedikoduları yalanladı
19.07’de transfer açıklaması yok
Birkaç gündür birçok gazete kulübümüzün bugün yeni bir transfer açıklamasında bulunacağına dair iddialarda bulunmaktadır. Bu iddia kesinlikle doğru değildir. Kulübümüzün şu an bir transfer çalışması ya da açıklaması yoktur.
Spor Kamuoyuna Duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
Cassano Haberi Doğru Değil
Bugün tarihli Posta, Fotospor, Türkiye ve Yeni Şafak gazeteleri kulübümüzün Cassano'yu transfer edeceğini iddia etmektedirler. Söz konusu haber doğru değildir. Kulübümüzün bu oyuncu ile hiçbir şekilde ilgisi yoktur.
Spor Kamuoyuna Duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
Fatih Tekke, Nihat, Tolga Ve Erdinç İle İlgilenmiyoruz
Bugün tarihli Türkiye, Fotospor, Fotogol, Fotomaç gazeteleri kulübümüzün Fatih Tekke, Nihat Kahveci, Trabzonspor'dan Erdinç ve S. Donetsk'ten Tolga ile görüşmeler yaptığımızı iddia etmektedirler. Söz konusu haberlerin hepsi yalandır. Kulübümüzün bu futbolcular ile hiçbir ilgisi yoktur.
Spor Kamuoyuna Duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
Adriano Hikayeleri
Bugün tarihli Fotogol 12. Adam ve Star gazeteleri kulübümüzün Adriano ile görüştüğünü hatta bu oyuncunun İstanbul'a geldiği ve başkanvekilimiz Sayın Nihat Özdemir ve asbaşkanımız Sayın Ali Koç'un evine gittiği ve buralarda transfer görüşmelerinin yapıldığını iddia etmektedirler. Söz konusu haberler doğru olmamanın ötesinde tamamen hayal ürünüdür. Basınımızı bir kez daha bu tür yalan haberler yaparak spor kamuoyunu yanıltmamaya ve ciddiyete davet ediyoruz.
Spor Kamuoyuna Duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
Edu Formülü Yok
Bugün tarihli Fotospor ve Sabah gazeteleri kulübümüzün oyuncumuz Edu'yu göndermek ve onun yerine savunmaya S. Donetsk'ten Tolga'yı alacağı şeklinde iddialara yer vermektedirler. Söz konusu haberler kesinlikle doğru değildir. Kulübümüzün kesinlikle Edu'yu göndermek gibi bir düşüncesi ya da görüşmesi yoktur.
Spor Kamuoyuna Duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
zİyanin Neresİnden DÖnersen KÂrdir...
Trabzon stoperde mükemmel adamlar buluyor ama değerlendiremiyor.İlginç.(Eller-At.Madrid,Stepanov-Porto)
So what?
Saike
Erdinç haberi zaten yalan
Tolgayı geçen sene istemişlerdi
Fatih tekke Türkiyeye dönmez
Villrealde Nihatı biraz zor gönderir Forlanı sattktan snra
Ts başkanının gçen gün röportajını izledm göndermyecekler Ziya Doğanı ..hatta röportajı yapan adam şaşırdı ilk defa sizin kadar teknik direktörünün arkasnda duran bi başkan göryorm dedi
Ziya Doğan her gittiği takımda böyle yapmıştır.Bunlar ilk olayları değil onun.Aralık ayı gelse o kadar çok istiyorumki linç etsek şu yöneticileri.Adam almadıkları gibi satıyolarda......
[SIGPIC][/SIGPIC]
aralıkta yeni yönetim geldiğinde paşa paşa gidecek...Ziya dogan seneye gümüşhaneye
birkez daha aynı senaryokeşke bizm yönetmde çksa ilgilenyorz ilgilenmyorz diye açklasa
kardeş aldıkları adamlarda sadece orta saha Ayman var serkanı alıo Adnan nerde oynuo mevkisi neresi onu bilmiorm ama oda orta saha saçmalıktan başka birşey yapmıo yönetim Musampaa var ondan faydalanmadı senelik 1 milyon euro kesin alacak adam oynatsada oynatmasadaa adam gitmek istermi peşin vermişler...Marcelinho yu aldılarr yarm seznda yolladlar
Edu Formülü Yok
Bugün tarihli Fotospor ve Sabah gazeteleri kulübümüzün oyuncumuz Edu'yu göndermek ve onun yerine savunmaya S. Donetsk'ten Tolga'yı alacağı şeklinde iddialara yer vermektedirler. Söz konusu haberler kesinlikle doğru değildir. Kulübümüzün kesinlikle Edu'yu göndermek gibi bir düşüncesi ya da görüşmesi yoktur.
Zaten böyle bir şey yapılması bence çok gereksiz olurdu...
jefferson Trabzona imzayı attıgında botafogo taraftarları kulübü basmştı nsl satarsnz diye ama gel görki Ts nin başında ziya dogan var
aslında ben ziya dogana çk güvenyodum ama o kdr adam harcadıki ;
marcelinho
tomas jun
stepanov
eller
musampa
murat ocak
jefferson
sıradaki isimde yattara olabilr demedi demeyn
yaw Fb kimi alıcak merak ediyorum.(kişisel görüşüm bence daha yabancı oyuncu gelmiyecek.)
Eduu gitmezzzzzzzz bunu kim atıosa sağlam yerden atıo adam yaaa![]()
22 sine kadar transfer bitcekti dimi ? Bekleyelim görelim...
Trabzon yıldız oyuncu barındaramıyor bence turkıye lıgınden adam toplarsa daha verımlı olurlar
Yattara tmm sorumsuz futbolcu disiplin yok adamda ama oynuomu kardeşm bu adam oynuoo o zaman o adamı oynatacaksnnn başka yolu yok bunun
Elleri beğenmedi adam yaa Atletico madrid nie o kadar para verdi adamlar şaşırmışmı
Murat ocak aldnn milli takmdann adamı kaç maç oynattn
Mustafa keçeliyide o listeye ekle kardeş sen
bekle bekle nereye kadartransfer yapıcaklarsa bir an önce yapsınlar ki takımda uyum sorunu yaşamasın.
Ben söylüyorum kimseyi almayacaksınız.Belki bir yerli genç olabilir.
So what?
Saike
ziya dogan'ın yaptıgı bu yabancı rezilliğini trabzona mal etmeyelim lütfen...hiçbir ayrıla oyuncu taraftardan veya trabzondan yakınmadı hepsi ziya dogandan şikayeçi bkz. marcelinho,eller,jeff,stepanov hakeza öyle bi açıklama yapacak gitsin portoya duyacagız..ayrıca türkiye liginden alınabilecek oyuncu şuanda yok...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
görüyorumki ve buna çok seviniyorum herkes ziya'nın nasıl bir hoca oldugunu anlamış.. hem de ts'nin içini o kadar iyi bilmemenize ragmen.. bu beni sevindiriyor..bide ziya kendinin ne oldugunu anlasa tam süper olacak