Sayfa 426 / 439 İlkİlk ... 326376416424425426427428436 ... SonSon
12,751 ile 12,780 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uykum_ fiRaRi View Post
    bekle bekle nereye kadar transfer yapıcaklarsa bir an önce yapsınlar ki takımda uyum sorunu yaşamasın.
    ztn alınacak adam belli bi kalitede olacak o yzden uym sorunu kolay iş (benm görşm) üstteki açklmada haldun üstünel 7-10 gün içinde alacz demiş..hadi bakalm

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ziya hoca bundan bi önceki Ts kariyernde iyiydi ama şmdi gerçekten takımı bi girdaba sürüklyo .. umarm gider yazıklar olsn ki o kdr yıldız yabancıyı harcadın ziya dogan

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bi yabancı gelcek olsa deivid gönderilirdi adam takır takır futbolunu oynyo herkes mutlu görnyo bi taraftar mutsz yönetm bunu görmelydi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ocak 22 den bahsediyor sanırım bizim yönetim. HaLa ses seda çıkmadığına göre.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Ziya Doğan Antrenmanda Stepnov hakkında konuşuyor:
    Chelsea bu adama 10 milyon avro verecek kadar aptal değil.Stepanov topçu değil

Ardından Stepanov'un yanına gidip 'Sen topçu değilsin' diyor.Gurur denen bişey var insanda.Stepanov orda suratına çaksa yeridir.Böyle beyinsiz,dengesiz insanlar var işte başımızda..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Taraftar niye Mutsuz olsun ki Bence kadro cok iyi ve yeterli Zico ve Deivid istemedikten sonra Deivid'i kimse bir yere gonderemez..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

stepanov ismi geçtkçe üzülüyorm böyle yönetim böyle teknik direktörlük olmaz yazıklar olsn

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

R.Carlos'u aldınız işte daha ne istiyosunuz

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

ziya dogan stepanovu;

kel olmadıgı,
    türk olmadıgı,
    elenide erdinç!! gibi dünyanın en iyi stoperi!!! oldugu için sevmiyor!!!adamın kriterleri bunlar...harbiden bak araştırında görün

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Acele etmeye gerek yok yahu.Transfer yapılacak elbet.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Taraftar niye Mutsuz olsun ki Bence kadro cok iyi ve yeterli Zico ve Deivid istemedikten sonra Deivid'i kimse bir yere gonderemez..
    gördügüm fb taraftarlarının çogu yönetmden transfer bekliyodu o anlamda mutsz dedm..hatta forumdada çok konuşldu bu taraftar baya ümtlenmşti basında geçen isimlerden sonra

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Ziya Doğan Antrenmanda Stepnov hakkında konuşuyor:
    Chelsea bu adama 10 milyon avro verecek kadar aptal değil.Stepanov topçu değil

Ardından Stepanov'un yanına gidip 'Sen topçu değilsin' diyor.Gurur denen bişey var insanda.Stepanov orda suratına çaksa yeridir.Böyle beyinsiz,dengesiz insanlar var işte başımızda..
    Durduk yerdemi böyle yapıyor?

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Stepanov topçumu arkadaşlar ya?Asıl topçuları görmüyorsunuz takımda:Erdinç,Tayfun,Çağdaş,Celo,Ayman,Ömer Rıza,Jun,Ahmet Şahin,Adnan Güngör..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

öyle yada böyle olan oldu portoda real madrid e sattıgı pepe nin boşlugunu böyle doldurdu

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

R.Carlos transferi olmasaydı şu anda yönetim kötü rolünü oynuyor olacaktı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    kardeş sen gerede'de olanları bilsen varya nasıl biri dersin bu???taraftar resim çektirmek istiyor,çektirmiyor sonra gidiyor fenerli şahısla resim çektiriyor..yönetim araya giriyor ve zorda olsa taraftarla resim çekiliyor futbolcularla fln..stepanov olayı ise geçen senende beri var..erdinç alındıktan sonra adamı kesmeye başladı..sonra mazeretler geldi peşpeşe...ondan sonra antremanda oyuncuya dedikleri...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Abi takıntı işte adam bir-iki hata yapsa azarlıyor yabancı oyuncuları.Musampa dün Ziya Doğan hakkında konuştu zate buyur:

Doğan entrika çeviriyor

Trabzonspor'da istenmeyen adam ilan edilen Kiki Musampa, "Ziya Doğan beni transfer etseydi bugün takımın banko ismi olurdum. Hoca yüzüme konuşmuyor arkamdan işler çeviriyor" dedi.

Yönetimin 'kayıp' dediği Hollandalı oyuncu Musampa, Takvim gazetesine ilginç açıklamalar yaptı.
    Kendisiyle ilgili problemin Ziya Doğan'dan kaynaklandığını bir kez daha tekrarlayan Kiki "Eğer Ziya hoca beni transfer etseydi takımın değişmezi olurdum. Bana haksızlık yapıyor" dedi.

AYMAN KADAR OLAMADIM
    Ziya Doğan'ın gittiği her takıma Ayman'ı götürdüğünü hatırlatan Musampa, "Herşey ortada değil mi" diye sordu. "Ne mukavelemi feshediyorlar ne de oynatıyorlar" şeklinde yakınan Bordo-Mavili oyuncu, "Trabzon yaşamak için ideal bir şehir. İnsanlar çok sıcak ve yemekler harika" diye konuştu.

Jeff'de bugün faks çekmiş kuübe zate beni gönderin diye.Allahım adımız ırkçıya çıktı ya Ziya saolsun
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ztn aziz yıldırım söylemş her yıl 1 yıldız oyncu sözümz var bu yılki yıldız transferimz carlos demş o yüzden adriano falan ztn imkanszdı neyse ynede belki yönetm bişeyler yapar belli olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ya nedir ya bu kdr da olmaz ne biçm bi teknk direktör bu adam ya...gönderdigi adamlara bak aldıgı adamlara bak

yazık..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Allah'tan bu Ziya Doğan'ı zamanında bizim başımıza getirmediler.Ne psikopat adammış yahu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Pek bilmiş yönetimimiz ise olayları sırıtarak izliyor.Porto'ya sattıklarından o kadar mutlular ki hemen resmi siteye koymuşlar bu multu haberi:
    http://www.trabzonspor.org.tr/
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Del Piero_10 Misafir

Bu Musampa Ajax'ın güçlü zamanlarında şampiyonlar ligi finali oynamış bir adam onu bile küstürmüş ziya doğan.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bütün yıldızları gönderdi ya rezalet..bari aldıkları oyncular gidenlerden iyi olsa jabi nediir ya bu kdr olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

yonetimin en buyuk transferi zicoyu takımdan gondermek olur

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Daha öncede sürekli süre vererek konuşuyorlardı.Şu güne kadar bitecek, şu tarih transferde bizim için son gün falan diye.O yüzden Ağustos'un sonlarına kadar beklemekte fayda var..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Dogruya dogru trazbzonun eskı yıldızlarınnıda dedıgı gibi sampiyonluk hayal.............İlk 3 oynarlar yine ziya ile gitmez bu takım

ivan Misafir

Söz Konusu İnsan Aziz Yıldırımsa Hiçbir zaman bu adam yapamaz demem Sağı solu belli olmaz başkanın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ivan View Post
    Kardeş antrenmanlardada bayaa iyi maçlarda ortasaha gibi oynuo bazen sanki alexin pozisyonunda gibi sanki biraz ilerleme var gibi adamdaa Zicoda onu çok beğenio
    dediğin gibiyse sorun yok ama ben bir türlü güvenemiyorum bu adama

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Bu adamlar dünyaya Trabzonspor'u batırmak için gelmişler.Kene gibi yapıştılar illa camı çercçeviyi mi indirmek gerek.Defolun artık be

Ayrıca her sene şampiyonluk parolasıyla gireriz.İlk 3 için oynamayız tamam mı sizinde biliyoruz 15 yıl şampiyon olamadığınız yılları.Elinize bi koz verdikya hemen kullanın..:@
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Daha öncede sürekli süre vererek konuşuyorlardı.Şu güne kadar bitecek, şu tarih transferde bizim için son gün falan diye.O yüzden Ağustos'un sonlarına kadar beklemekte fayda var..
    sende haklsn kardesm ama yapcak bişey de yok bekleyecez

Mesaj Yetkileri