ziya hoca bundan bi önceki Ts kariyernde iyiydi ama şmdi gerçekten takımı bi girdaba sürüklyo .. umarm gider yazıklar olsn ki o kdr yıldız yabancıyı harcadın ziya dogan![]()
bi yabancı gelcek olsa deivid gönderilirdi adam takır takır futbolunu oynyo herkes mutlu görnyo bi taraftar mutsz yönetm bunu görmelydi
Ocak 22 den bahsediyor sanırım bizim yönetim.HaLa ses seda çıkmadığına göre.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ziya Doğan Antrenmanda Stepnov hakkında konuşuyor:
Chelsea bu adama 10 milyon avro verecek kadar aptal değil.Stepanov topçu değil
Ardından Stepanov'un yanına gidip 'Sen topçu değilsin' diyor.Gurur denen bişey var insanda.Stepanov orda suratına çaksa yeridir.Böyle beyinsiz,dengesiz insanlar var işte başımızda..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Taraftar niye Mutsuz olsun ki Bence kadro cok iyi ve yeterli Zico ve Deivid istemedikten sonra Deivid'i kimse bir yere gonderemez..
stepanov ismi geçtkçe üzülüyorm böyle yönetim böyle teknik direktörlük olmaz yazıklar olsn
R.Carlos'u aldınız işte daha ne istiyosunuz![]()
ziya dogan stepanovu;
kel olmadıgı,
türk olmadıgı,
elenide erdinç!! gibi dünyanın en iyi stoperi!!! oldugu için sevmiyor!!!adamın kriterleri bunlar...harbiden bak araştırında görün
Acele etmeye gerek yok yahu.Transfer yapılacak elbet.
So what?
Saike
Stepanov topçumu arkadaşlar ya?Asıl topçuları görmüyorsunuz takımda:Erdinç,Tayfun,Çağdaş,Celo,Ayman,Ömer Rıza,Jun,Ahmet Şahin,Adnan Güngör..
[SIGPIC][/SIGPIC]
öyle yada böyle olan olduportoda real madrid e sattıgı pepe nin boşlugunu böyle doldurdu
R.Carlos transferi olmasaydı şu anda yönetim kötü rolünü oynuyor olacaktı.
So what?
Saike
kardeş sen gerede'de olanları bilsen varya nasıl biri dersin bu???taraftar resim çektirmek istiyor,çektirmiyor sonra gidiyor fenerli şahısla resim çektiriyor..yönetim araya giriyor ve zorda olsa taraftarla resim çekiliyor futbolcularla fln..stepanov olayı ise geçen senende beri var..erdinç alındıktan sonra adamı kesmeye başladı..sonra mazeretler geldi peşpeşe...ondan sonra antremanda oyuncuya dedikleri...
Abi takıntı işte adam bir-iki hata yapsa azarlıyor yabancı oyuncuları.Musampa dün Ziya Doğan hakkında konuştu zate buyur:
Doğan entrika çeviriyor
Trabzonspor'da istenmeyen adam ilan edilen Kiki Musampa, "Ziya Doğan beni transfer etseydi bugün takımın banko ismi olurdum. Hoca yüzüme konuşmuyor arkamdan işler çeviriyor" dedi.
Yönetimin 'kayıp' dediği Hollandalı oyuncu Musampa, Takvim gazetesine ilginç açıklamalar yaptı.
Kendisiyle ilgili problemin Ziya Doğan'dan kaynaklandığını bir kez daha tekrarlayan Kiki "Eğer Ziya hoca beni transfer etseydi takımın değişmezi olurdum. Bana haksızlık yapıyor" dedi.
AYMAN KADAR OLAMADIM
Ziya Doğan'ın gittiği her takıma Ayman'ı götürdüğünü hatırlatan Musampa, "Herşey ortada değil mi" diye sordu. "Ne mukavelemi feshediyorlar ne de oynatıyorlar" şeklinde yakınan Bordo-Mavili oyuncu, "Trabzon yaşamak için ideal bir şehir. İnsanlar çok sıcak ve yemekler harika" diye konuştu.
Jeff'de bugün faks çekmiş kuübe zate beni gönderin diye.Allahım adımız ırkçıya çıktı ya Ziya saolsun![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
ztn aziz yıldırım söylemş her yıl 1 yıldız oyncu sözümz var bu yılki yıldız transferimz carlos demş o yüzden adriano falan ztn imkanszdı neyse ynede belki yönetm bişeyler yapar belli olmaz
ya nedir ya bu kdr da olmaz ne biçm bi teknk direktör bu adam ya...gönderdigi adamlara bak aldıgı adamlara bak
yazık..
Allah'tan bu Ziya Doğan'ı zamanında bizim başımıza getirmediler.Ne psikopat adammış yahu.
So what?
Saike
Pek bilmiş yönetimimiz ise olayları sırıtarak izliyor.Porto'ya sattıklarından o kadar mutlular ki hemen resmi siteye koymuşlar bu multu haberi:
http://www.trabzonspor.org.tr/
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bu Musampa Ajax'ın güçlü zamanlarında şampiyonlar ligi finali oynamış bir adam onu bile küstürmüş ziya doğan.
bütün yıldızları gönderdi ya rezalet..bari aldıkları oyncular gidenlerden iyi olsa jabi nediir ya bu kdr olmaz![]()
yonetimin en buyuk transferi zicoyu takımdan gondermek olur
Daha öncede sürekli süre vererek konuşuyorlardı.Şu güne kadar bitecek, şu tarih transferde bizim için son gün falan diye.O yüzden Ağustos'un sonlarına kadar beklemekte fayda var..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Dogruya dogru trazbzonun eskı yıldızlarınnıda dedıgı gibi sampiyonluk hayal.............İlk 3 oynarlar yine ziya ile gitmez bu takım
Söz Konusu İnsan Aziz Yıldırımsa Hiçbir zaman bu adam yapamaz demem Sağı solu belli olmaz başkanın
Bu adamlar dünyaya Trabzonspor'u batırmak için gelmişler.Kene gibi yapıştılar illa camı çercçeviyi mi indirmek gerek.Defolun artık be
Ayrıca her sene şampiyonluk parolasıyla gireriz.İlk 3 için oynamayız tamam mı sizinde biliyoruz 15 yıl şampiyon olamadığınız yılları.Elinize bi koz verdikya hemen kullanın..:@
[SIGPIC][/SIGPIC]