Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

    14 42.42%
  • Barcelona

    19 57.58%
Sayfa 206 / 422 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306 ... SonSon
6,151 ile 6,180 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

  1. #6151

    Default Robben Madrid'e yakın

    Robben Madrid'e yakın
    Üç yıldır Chelsea forması giyen Hollandalı oyuncu Arjen Robben, Real Madrid'le her konuda anlaştığını açıkladı.




    Chelsea'nin Hollandalı yıldızı Arjen Robben, İspanya şampiyonu Real Madrid yolunda.

    Mavi-beyazlıların teknik direktörü Jose Mourinho, Robben'i bırakmak istmediğini açıklasa da, İngiliz basını 15 milyon Euro karşılığında Chelsea'nin Hollandalı oyuncuyu satmaya sıcak baktığını yazıyor.

    BBC, mor-beyazlılarla 5 yıllığına anlaşan Robben'in Mourinho'nun karşı çıkmasına rağmen cuma günü takımın Amerika kampını terk ederek Madrid'e gideceği haberine yer verdi.

    Real Madrid kulübüyle el sıkışmaya yakın olan Chelsea, Robben'nin transferi gerçekleşmesi halinde Feyenoord'un 20 yaşındaki yıldızı Royston Drenthe'yi renklerine katacak.

    NTVSpor

  2. #6152
    Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07
    Yaş
    34
    Mesajlar
    2,162

    Default

    ilk senede şampiyonluk zor gözüküyor ama geçen seneki başarıyı tekrarlayıp şamp.ligi'ne katılırlarsa sonraki sezonlarda daha büyük başarılar kazanabilirler kanımca

  3. #6153
    Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34
    Mesajlar
    13,628

    Default

    Robben bence Chelsea'de kalmalı.

  4. #6154
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    8,046

    Default Barcelona Drogba'ya Yöneldi

    Barcelona'nın, Chelsea'nin güçlü forveti Drogba için bir teklif yaptığı kaydedildi.

    El Mundo Deportivo'ya göre Fildişili forvet, Barça hocası Guardiola'nın transfer listesinde üst sıralarda yer alıyor.

    Katalan kulübü başkanı Joan Laporta'nın, Samuel Eto'o'nun ayrılması durumunda yeni bir forvet alacağı biliniyor. Kamerunlu oyuncunun gitmesi artık kesinleşti gibi.

    İspanyol gazetenin haberine göre, Barcelona Drogba'ya 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık bir teklif yaptı. Fakat doğrudan 3 yıllık bir sözleşme isteyen Chelseali oyuncu, bu teklifi reddetti.

    Didier Drogba, Jose Mourinho'nun görevi bırakmasının ardından, Chelsea'den ayrılıp yeni bir maceraya başlama isteğini ifade etmişti. Hatta Barcelona'nın favori takımlarından biri olduğunu da dile getirmişti.

    Barcelona'nın, Londra kulübünü ikna edebilmek için takasta Eto'o ismini önerebileceği de bildiriliyor.

  5. #6155
    Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer
    Mesajlar
    2,828

    Default

    Drenthe'de kimmiş..

    Forza Robben..

    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

  6. #6156
    Nesil
    2006
    Yer
    Island
    Mesajlar
    3,038

    Default

    Bence süper transfer olur Barça için.Zaten Henry'nin yanına gene Henry gibi bir forvet yakışır.Barça forvet hattındaki eksiğini fazlasıyla kapatır Drogba ile.

  7. #6157

    Default

    Bence bu transfer 2-3 güne netleşir... Robben gelicek Real Madrid e...

  8. #6158
    Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    32
    Mesajlar
    1,431

    Default

    Eto ile takas yapabilirler. Chelseade eto yu istio barca verirse güzel bi takas olur.

  9. #6159
    Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli
    Yaş
    34
    Mesajlar
    1,178

    Default

    bencede robben madridi istiyor ben chelsea nin yerine olsam satarim cunku artik bu adamdan hayir gelmez chelseaye
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

    Tyler Durden- Fight Club

  10. #6160

    Default

    robben gelirse chelsea yi kritik maçlarda sonuca götüren adam gider.. robben mükemmel ama şampiyon geçen seneden ders alan henry li, messi li, eto'o lu , ronaldinho lu BARCELONA!!

  11. #6161

    Default

    Chelsea Malouda'yı da aldı, Robben'i istemiyor sanırım Mourinho. Robben için en iyisi R.Madrid'e gitmek, orada forma şansı bulur ve futbolunu geliştirir. R.Madrid'in de aradığı kan olacaktır Robben, umarım bu transfer gerçekleşir.

  12. #6162
    Nesil
    2006
    Yer
    istanbul
    Yaş
    36
    Mesajlar
    390

    Default Pandiani Osasuna'ya gitti

    İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Espanyol'da forma giyen Uruguaylı golcü oyuncu Walter Pandiani, bir başka La Liga ekibi Osasuna'ya transfer oldu.
    Geçtiğimiz sezon Espanyol formasıyla UEFA Kupası'nda final oynayan ve attığı gollerle takımının başarısına büyük katkı sağlayan Walter Pandiani, La Liga ekiplerinden Osasuna'yla 3 yıllığına anlaştı. Pandiani'nin birkaç gün içinde, sağlık kontrolünden geçtikten sonra yeni takımıyla resmi sözleşme imzalayacağı bildirildi.
    Pandiani, Osasuna'nın yeni sezon öncesi, İspanyol Javier Portillo, İsviçreli Xavier Margairaz ve Portekizli Hugo Viana'nın ardından kadrosuna kattığı dördüncü isim oldu.

  13. #6163
    Nesil
    2006
    Yer
    Pekin
    Yaş
    34
    Mesajlar
    12,340

    Default

    Transferler çok iyi.Ricardo'yu çok beğenirim zaten ben.Hayırlı olsun.
    So what?
    Saike

  14. #6164
    Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir
    Yaş
    35
    Mesajlar
    3,285

    Default

    Betis hersene iyi transferler yapıyor ama bir türlü istedikleri başarıyı yakalayamıyorlar Umarım bu sene yakalarlar
    I'm back...

  15. #6165
    Nesil
    2006
    Yer
    Pekin
    Yaş
    34
    Mesajlar
    12,340

    Default

    Gİtsin orada hem tecrüblerini aktarsın Amerikalı'lara hemde bol para kazansın.
    So what?
    Saike

  16. #6166
    Nesil
    2006
    Yer
    Pekin
    Yaş
    34
    Mesajlar
    12,340

    Default

    Açıkcası Robben'i Real forması ile izlemeyi çok istiyorum.Mourinho bırakmak istemiyormuş ama büyük ihtimal bu tranfer gerçekleşir.
    So what?
    Saike

  17. #6167
    Nesil
    2006
    Yer
    Yalova
    Mesajlar
    603

    Default

    Bu saatten sonra tekrar bir ünlü kulübün Capello'ya iş teklif edeceğini sanmam.Bari Amerika'ya gitsin...

  18. #6168

    Default

    çok ii oyuncuları kadrosuna kattı bu sene ii işler yapacağa benziyor

  19. #6169

    Default

    Milito Barça ile imzaladı
    Barcelona'nın Real Zaragoza'dan transfer ettiği Arjantinli savunma oyuncusu Gabriel Milito, sağlık kontrolünden geçtikten sonra Katalan kulübü ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.




    Real Zaragoza'dan Barcelona'ya transfer olan Arjantinli Gabriel Milito, yeni kulübü ile resmi sözleşme imzaladı.

    26 yaşındaki savunma oyuncusu, Barcelona'da sağlık kontrolünden geçerek kendisini 4 yıllığına Katalan kulübüne bağlayan sözleşmeye imza attı.

    4 yıl için yaklaşık 20.5 milyon Euro'ya imza atan Milito, Barcelona'nın dünyanın en büyük kulübü olduğunu ifade ederek, "Bu benim için bir rüya. Buraya hep gelmeyi istemiştim. Bana verdikleri güveni sahada göstereceğim" dedi.

    Arjantinli oyuncu, Katalan ekibinin bu sezon Henry, Toure ve Abidal'dan sonra transfer ettiği dördüncü oyuncu oldu.

    NTVSpor

  20. #6170
    Nesil
    2007
    Yer
    Bursa
    Yaş
    31
    Mesajlar
    1,447

    Default

    Barça geçen senenin acısını çıkartmak istiyor ama Real de boş durmuyor.

  21. #6171
    Nesil
    2007
    Yer
    Bursa
    Yaş
    31
    Mesajlar
    1,447

    Default

    Ben de çok isterim...

  22. #6172
    Nesil
    2007
    Yer
    Bursa
    Yaş
    31
    Mesajlar
    1,447

    Default

    Ligden anlaşıldığı üzere İspanya'nın en iyisi.

  23. #6173
    Nesil
    2006
    Yer
    Pekin
    Yaş
    34
    Mesajlar
    12,340

    Default Iniesta'ya 60 Milyon Euro

    İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) Şampiyonu Real Madrid'in, Barcelona'nın yıldız futbolcusu Andres Iniesta'yı Bernabeu'ya getirmek için 60 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia ediliyor.

    Javier Saviola'yı ezeli rakibi FC Barcelona'dan transfer ederek dikkatleri üzerine çeken La Liga Şampiyonu Barcelona'nın şimdi de Katalan ekibinin İspanyol yıldızı Andreas Iniesta'nın peşinde olduğu iddia ediliyor. İspanyol basınında yer alan haberlerde Real Madrid'in Iniesta transferi için 60 milyon euroyu gözden çıkardığı vurgulanıyor. İspanyol basını, Real Madrid'in Arsenal'in yıldızı Cesc Fabregas'ı renklerini bağlamayı başaramayınca Iniesta'ya yöneldiğini de okurlarına aktarıyor.

    23 yaşındaki İspanyol orta saha oyuncusu 2002-2003 sezonundan beri Barcelona'nın formasını giyiyor.

    19.07.2007

    Kaynak : İHA
    So what?
    Saike

  24. #6174
    Nesil
    2006
    Yer
    Başkent
    Yaş
    37
    Mesajlar
    4,122

    Default

    Böyle bir transferin gerçekleşeceğini zannetmiyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

  25. #6175
    Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı
    Mesajlar
    69

    Default

    kolpa haberdir.

  26. #6176
    Nesil
    2006
    Yer
    Pekin
    Yaş
    34
    Mesajlar
    12,340

    Default

    Inıesta 60 hayatta etmez.
    So what?
    Saike

  27. #6177

    Default

    Olmaz böyle bir transfer...

  28. #6178
    Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu
    Yaş
    36
    Mesajlar
    1,212

    Default

    İniesta'ya 60 milyon euro veren madridli yöneticilerin aklı yoktur.

  29. #6179
    Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34
    Yaş
    32
    Mesajlar
    3,543

    Default

    madrıd'ın ınıesta'ya 60 mn verıcegını hıc zannetmıyorum

  30. #6180
    Nesil
    2006
    Yer
    Pekin
    Yaş
    34
    Mesajlar
    12,340

    Default

    Peki Inıesta yararlı olur mu Madrid'e? Açıkcası bende soru işaretleri mevcut.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •