beyleer boşverin deivid bu kadar tartışılacak bir adam değil![]()
beyleer boşverin deivid bu kadar tartışılacak bir adam değil![]()
Abdulah apak gecen sene orduda izledim kendisi boylu poslu bir adam hava hakimiyeti iyi ama bitiriciligi fazla yok..... iyi bir forvet oyuncusu tam size göre mutluyu hemen söylim ah mutlu ah kendisi mankendir futbolla alakası yoktur sırf sacı bası ıle ugrasır ordu bosuna sözlesme uzatmadı onunla ben orduluyum biliyorsun bu adam hep yedek kendısı defans oyuncusu ama dedigim gibi sımarık kendini bilmiş futbolla alakası olmayan biri bunu her orduluya sorabilirsin...............mutlu sizdede yedek olur.........
ÖyLe diyorsun şemsicim de artık geçti en iyi oyuncuLarı getirme zamanı.Bu saatten sonra geLicek adamdan ne kadar verim aLabiLiriz.Hep işLerimizi son ana bırakmayı severiz.Sonra canımız yanıdımıda yandı deriz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Arkadaslar forvet olmadıgını zaten biliyoruz onun içinde arastırma yapıyorlar
alacaklarsa serkanın yanına düzgün bir adam alsınlar,onun özelliklerini tamamlayacak ve mutlaka uzun boylu bir adam,song,bouzid,uğur,sabri,barış hatta belki tomas bile sağbek oynayabilecek isimler,artık son kalan yabancı hakkımızıda defansa harcamasınlar
Ama şimdi hemen bir oyuncu transfer etmek için transfer yaparsak hata yaparız.Bekleyelim biraz daha sonra gelebileceklerden en iyisine karar verir Ertuğrul hoca.Bu arada yanlış anlaşılma olmasın ben transferin son gününe kadar bekleyelim demiyorum.Mesela en geç Cl oyuncu kayıtları günü olabilir.
So what?
Saike
Bu arada Bugün FENERBAHÇE- Admira Wacker maçı var saat 20:00 de yedek kadroyu çıkaracak Zico
"Transfer yok"
Dünya Fenerbahçeliler Günü'nde büyük bir yıldızın transferi açıklanacak mı, açıklanmayacak mı?" sorusuna Fenerbahçe yönetimi resmi siteden yanıt verdi.
Fenerbahce.org'da yapılan açıklama şöyle: "Birkaç gündür birçok gazete kulübümüzün bugün yeni bir transfer açıklamasında bulunacağına dair iddialarda bulunmaktadır. Bu iddia kesinlikle doğru değildir. Kulübümüzün şu an bir transfer çalışması ya da açıklaması yoktur."
TRANSFER HABERLERİ HAKKINDA
Bu arada Fenerbahce.org'da yapılan diğer açıklamalar ise Fatih Tekke, Adriano, Cassano, Erdinç, Nihat Kahveci, Tolga Seyhan hakkındaki transfer iddialarının gerçek dışı olduğuna dair yapıldı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gel tanışalım İstanbul Eyüp te oturuyorum... Klavye delikanlılığı değil bizim ki doğru bildiklerimizi söleme isteği... Bu konuda geri adımda atmam katılmadım fikirleri açıkça sölerim... Tartışmak istemiyorum diyosun ama yinede sonda laf çarpıyosun... -ki ben senin son msjına cvp vermedim uzamasın diye...
kafamdan birçok güsell şeler geçiyor şöle oynarıs böle oynarıs kendimi kaptırıorum biran ama sora alexin hala bu takımda olduuunu düşününce yine bi karamsarlık yine bi üzüntü,keder .....yaw alex warken awrupada hiç çift forwet oynayabilirmiyiz ee alexi de yedek oturtamazsın ki hele hele awrupa maçında adamı koltuğundan eder medya allah sabır wersin bizlere
-Forvet oyuncularımızın yeterli olduğunu düşünen iyi niyeli arkadaşalrımız var..saygı duyduğum bir görüş..ama tahminimce bu yorumları Hakan Şükür'ün iki stoperi kafa kafaya vurduran devamlı pozisyona giren ve hava topu bırakmayan..Ü.Karan'ın Gerets'e inat yakaladığını affetmeyen hatta olmayacağı yapıp fantastik gollere imza atan..Necati'nin içerden,dışardan bombalayan rakip kalelere slalom yapar gibi aktığı...Kabze'nin Gerets'i ipten alan kritik golleri atarken geleceğe dönük umut verdiği dönemleri düşünerek yapıyorlar..Oysa maalesef o günler geride kaldı..Hakan'ın bu yaşta aynı fizik gücüne erişmesi imkansız,Karan isteksiz ve dağınık,Kabze ise hem ağır hem ümitsiz...Serkan ve Özgürcan gibi gençler ise henüz bu bölgenin yükünü kaldıramazlar...Karşı görüşlere rağmen ben bu bölgede her şeye rağmen Necati'ye güveniyorum..Geçen sezonun sonlarına doğru silkinmesi hzırlık kampında da iyi çalıştığı yönünde gelen bilgiler(ki Köln maçının bana göre en iyisiydi) bu yorumumu haklı çıkarabilir..Tabi bu görüş adını kesin gönderilecekelr listesine yazan Punter ile çelişiyo ki o görüşe de saygılıyım...Ama neticede 3 sene evvel kendi kadromu yaparken necati'yi koyar yanına 10 kişi dizerim diyen biri olarak kendisinden bir sıçrama beklemeye hakkım olduğunu düşünüyorum...Bütün bunların ışığında bu bölgeye mutlaka kaliteli bir santrofor alma gerkesinimi vardır..Bahsi geçen isimlerden en sıcak baktığım ise Morientes...kesinlikle bize uyum sağlayacağını düşünüyorum...İnşallah hayırlısı olur...
şöyle bir ideal 11 de ben yapayım:Orkun-Song,Bouzid,Servet,Volkan-Hasan Şaş,Linderoth,Lincoln,(Yeni Transfer)-Necati-Morientes...Yeni bir çıkış yakaladığı anda Arda herhangi bir mevkide kesinlikle kendine yer bulacaktır..Bu sözlerim Aydın için de geçerli..Bu arada Uğur'u tamamen unutmuşum bu sistemde Song'a ciddi bi alternatif olur...
bu arada apinin sözleşmesi ne zaman bitior 2009 2010?
Deivid'i her turlu tartisirim hatta diyebilirim ki Deivid gecen sezon Kezman'dan daha cok is yapti.
Vestel manisaspor 3-2 yendigimiz macta hat-rick yapti Kayserispor'a 1-0 yenilirken son dakikada attigi gol ile maci berabere bitirmemizi sagladi ayni sekilde Trabzon maci icinde gecerli.
Bence Deivid'e acimasizca davraniliyor Deivid Kezman kadar unlu ve gecmis kariyeri onun gibi olsa bu kadar soz soyleyebilecekmiyiz acaba Kezman'a soyleyemedigimiz gibi ona da soylemezdik..
Demek istedigim 1 sans daha verilecektir Deivid'e bu sezon basari yakaladi yakaladi yakalayamadi tak sepeti koluna Deivid kendi yoluna..![]()
şampiyonlar ligi ön eleme maçımız hangi tarihlerdeydi ya lig başlamadan önce ilk maçı yapacaz deilmi çok özledim takımımı ya tuncayın gitmesi kesinlikle kötü oldu ama hiç olmassa bencil birinden kurtulduk die kendimi awutuorum...buarada kezmanın bitiriciliği zayıf gibi gelior ya bana son hazırlık maçlarında da lig maçlarında da izlediim kadarıyla bitiriciliği zayıf gibi
arkadaşlar sol bekte ferhatı unutuyorsunuz.. ayrıca kalli ümit karanı yedek bırakacağını sanmıyorum. eğer bırakırsa serkan ilk onbire girebilir. çünkü diğer forvet muhtemelen banko oynıcaktır. bu hesaplara göre necatiyi ve hsana kabzeyii bi paraya satabilirz.
Ümit Karan ilk 11 oynar. Kalli'nin Serkanı direkt 11 e koyacağını zannetmiyorum, genel itibarıyle. Ayrıca alınacak forvet Serkan'ın değil, Ümit'in yanına alınır diye düşünerekten hayırlısı olsun diyorum..
realde sol kanadı tek başına iadere edebilen bir adam tslde haydi haydi idare eder
İstanbul B. B. Hasagic'i aldı
İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Gaziantepspor'un kalecisi Kenan Hasagic'i transfer etti.
Kulüp futbol şube sorumlusu Kamil Dizar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Boşnak kaleci Hasagic ile 2 yıllık anlaşmaya vardıklarını söyledi.
Dizar, bu transferi bitirdikleri için mutlu olduklarını belirterek, ''Bizim yapımızdaki bir takım için oldukça iyi bir transfer. Başarılı bir kaleciyi kadromuza dahil ettik'' dedi
Wacker Kadrousu
Volkan
Gökhan Gönül
Canarat
Mateus
Kemal Aslan
Mithat
Gürhan
Colin Kazim
İlhan Parlak
Selçuk Şahin
Ali bilgin
tek Stoper var şu anda kadroda
abi sol beke volkan yamanı aldınız daha ne istyonuz en iyi türk sol bek takımınzda zaten sağ beke de adam alınacağını sanmıyorum arıca forvet için hakan şükürde hakan şükür diyen arkdaşlar şimdi serkan yabancı forvet dio
Arkadaşlar GS Transfer Haberleri konu böyle oluyordu, burada da tartışma transferden çıkmış, değişik değişik konular konuşulmuş.
Bugün transfer yapılacağını sadece gazeteler yazdı, böyle bir beklentim yoktu çünkü transfer yapılmayacağına emindim. Hala Deivid gider demeyin, Deivid gidecek olsa ilk 11 çıkmaz maçlarda, Collin oynar, İlhan oynar ama Deivid oynamaz.
Örneğin Mateus, o as takımda çıkmıyor, çünkü kiralık gönderilecek muhtemelen. Deivid gidecek olsa, tekrarlıyorum 11'de olmaz.
Başka yıldız transferi olacak diye kendinizi şartlandırmayın, hepsi basının uydurması, basının bu saçmalıklarına kanmayın. Belki bir Türk oyuncu alınabilir. Ben başka oyuncu alacağımızı sanmıyorum.
Sadece Appiah satılırsa başka oyuncu gelir, Appiah'ın satılması ihtimali olmadığı da açıklanmıştı...
"YÜCE ATATÜRK"