Sayfa 430 / 439 İlkİlk ... 330380420428429430431432 ... SonSon
12,871 ile 12,900 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

beyleer boşverin deivid bu kadar tartışılacak bir adam değil

Quote Originally Posted by transatlantik View Post
    ya su anadolu takımları afrıkadan mokoena yı getırse de tsl de mokoena izlesek
    bi ara ankaragücü ilgileniyodu mokoenayla ama deneme teklifini kabul etmemişler

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Abdulah apak gecen sene orduda izledim kendisi boylu poslu bir adam hava hakimiyeti iyi ama bitiriciligi fazla yok..... iyi bir forvet oyuncusu tam size göre mutluyu hemen söylim ah mutlu ah kendisi mankendir futbolla alakası yoktur sırf sacı bası ıle ugrasır ordu bosuna sözlesme uzatmadı onunla ben orduluyum biliyorsun bu adam hep yedek kendısı defans oyuncusu ama dedigim gibi sımarık kendini bilmiş futbolla alakası olmayan biri bunu her orduluya sorabilirsin...............mutlu sizdede yedek olur.........

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ilker29 View Post
    arkadaşlar bana katılmayabilirsiniz ama bence bizim takımda şu anda avrupadaki rakiplerlerimizle canhıraş boğuşacak; golü ,oyun tıkandığında kendi bireysel meziyetleriyle kendisi yaratacak forvet oyuncumuz - golcümüz YOOOK. Şurası aşikar; çok kaliteli dünya çapında bir forvetin takımımıza gelmesi şart. "Bizde forvet bol,hücumda sıkıntı çekmeyiz" düşüncesine asla katılmıyorum. Hakan Şükür de çok emek verdi katkı yaptı yıllardır bu camiaya saolsun varolsun eywallah amma yeter artık be kardeşim ortaokuldan beri Hakanı seyrediyorum,kazık kadar adam oldum hala Hakan yaw.. biraz değişiklik.. görsellik.. farklılık..
    düşüncelerine katılıyorum.Bireysel yetenekli forvetimiz yok.Ama bence şu anki fovetlerimiz Türkiye için yeterli ama avrupa için yetersiz.Avrupada başarı istiyorsak gerçektende iyi bir forvete ihtiyacımız var.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    kardesm ztn amacım tartışmak falan degildi sdce çok bariz bi olaydan bahsettim deivid geçen seneki gibi degil bunu sdce ben söylemyorm ..neyse dedigim gibi tartsma amacım yok tanımadgım etmedigm insanlarla klavyede tartısmak klavye delikanlılıgndan başka bişey olmaz

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ÖyLe diyorsun şemsicim de artık geçti en iyi oyuncuLarı getirme zamanı.Bu saatten sonra geLicek adamdan ne kadar verim aLabiLiriz.Hep işLerimizi son ana bırakmayı severiz.Sonra canımız yanıdımıda yandı deriz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar forvet olmadıgını zaten biliyoruz onun içinde arastırma yapıyorlar

alacaklarsa serkanın yanına düzgün bir adam alsınlar,onun özelliklerini tamamlayacak ve mutlaka uzun boylu bir adam,song,bouzid,uğur,sabri,barış hatta belki tomas bile sağbek oynayabilecek isimler,artık son kalan yabancı hakkımızıda defansa harcamasınlar

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

dediğin gibi olursa vay halimize...
    Alex iyilesene kadar cift forvet oynanacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ama şimdi hemen bir oyuncu transfer etmek için transfer yaparsak hata yaparız.Bekleyelim biraz daha sonra gelebileceklerden en iyisine karar verir Ertuğrul hoca.Bu arada yanlış anlaşılma olmasın ben transferin son gününe kadar bekleyelim demiyorum.Mesela en geç Cl oyuncu kayıtları günü olabilir.
    So what?
    Saike

ivan Misafir

Bu arada Bugün FENERBAHÇE- Admira Wacker maçı var saat 20:00 de yedek kadroyu çıkaracak Zico

"Transfer yok"

Dünya Fenerbahçeliler Günü'nde büyük bir yıldızın transferi açıklanacak mı, açıklanmayacak mı?" sorusuna Fenerbahçe yönetimi resmi siteden yanıt verdi.

Fenerbahce.org'da yapılan açıklama şöyle: "Birkaç gündür birçok gazete kulübümüzün bugün yeni bir transfer açıklamasında bulunacağına dair iddialarda bulunmaktadır. Bu iddia kesinlikle doğru değildir. Kulübümüzün şu an bir transfer çalışması ya da açıklaması yoktur."

TRANSFER HABERLERİ HAKKINDA

Bu arada Fenerbahce.org'da yapılan diğer açıklamalar ise Fatih Tekke, Adriano, Cassano, Erdinç, Nihat Kahveci, Tolga Seyhan hakkındaki transfer iddialarının gerçek dışı olduğuna dair yapıldı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    tanımadgım etmedigm insanlarla klavyede tartısmak klavye delikanlılıgndan başka bişey olmaz
    Gel tanışalım İstanbul Eyüp te oturuyorum... Klavye delikanlılığı değil bizim ki doğru bildiklerimizi söleme isteği... Bu konuda geri adımda atmam katılmadım fikirleri açıkça sölerim... Tartışmak istemiyorum diyosun ama yinede sonda laf çarpıyosun... -ki ben senin son msjına cvp vermedim uzamasın diye...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Alex iyilesene kadar cift forvet oynanacak.
    bencede doğru sistem o ama deividsiz tabii!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ivan View Post
    Bu arada Bugün FENERBAHÇE- Admira Wacker maçı var saat 20:00 de yedek kadroyu çıkaracak Zico
    eyvallah

kafamdan birçok güsell şeler geçiyor şöle oynarıs böle oynarıs kendimi kaptırıorum biran ama sora alexin hala bu takımda olduuunu düşününce yine bi karamsarlık yine bi üzüntü,keder .....yaw alex warken awrupada hiç çift forwet oynayabilirmiyiz ee alexi de yedek oturtamazsın ki hele hele awrupa maçında adamı koltuğundan eder medya allah sabır wersin bizlere

ivan Misafir

Quote Originally Posted by aykut_gencfb View Post
    kafamdan birçok güsell şeler geçiyor şöle oynarıs böle oynarıs kendimi kaptırıorum biran ama sora alexin hala bu takımda olduuunu düşününce yine bi karamsarlık yine bi üzüntü,keder .....yaw alex warken awrupada hiç çift forwet oynayabilirmiyiz ee alexi de yedek oturtamazsın ki hele hele awrupa maçında adamı koltuğundan eder medya allah sabır wersin bizlere

Haklısın alex oldğnda çift forvet oynanmaz ama R.Carlosun sol kanatta tek başına oynadığını düşünürsek sol kanat oyuncusunu forvete koyabilir Carlos ileri çıktığndada oraya deniz geçer veya ön libero kimse o geçer

16. Default Devam....

-Forvet oyuncularımızın yeterli olduğunu düşünen iyi niyeli arkadaşalrımız var..saygı duyduğum bir görüş..ama tahminimce bu yorumları Hakan Şükür'ün iki stoperi kafa kafaya vurduran devamlı pozisyona giren ve hava topu bırakmayan..Ü.Karan'ın Gerets'e inat yakaladığını affetmeyen hatta olmayacağı yapıp fantastik gollere imza atan..Necati'nin içerden,dışardan bombalayan rakip kalelere slalom yapar gibi aktığı...Kabze'nin Gerets'i ipten alan kritik golleri atarken geleceğe dönük umut verdiği dönemleri düşünerek yapıyorlar..Oysa maalesef o günler geride kaldı..Hakan'ın bu yaşta aynı fizik gücüne erişmesi imkansız,Karan isteksiz ve dağınık,Kabze ise hem ağır hem ümitsiz...Serkan ve Özgürcan gibi gençler ise henüz bu bölgenin yükünü kaldıramazlar...Karşı görüşlere rağmen ben bu bölgede her şeye rağmen Necati'ye güveniyorum..Geçen sezonun sonlarına doğru silkinmesi hzırlık kampında da iyi çalıştığı yönünde gelen bilgiler(ki Köln maçının bana göre en iyisiydi) bu yorumumu haklı çıkarabilir..Tabi bu görüş adını kesin gönderilecekelr listesine yazan Punter ile çelişiyo ki o görüşe de saygılıyım...Ama neticede 3 sene evvel kendi kadromu yaparken necati'yi koyar yanına 10 kişi dizerim diyen biri olarak kendisinden bir sıçrama beklemeye hakkım olduğunu düşünüyorum...Bütün bunların ışığında bu bölgeye mutlaka kaliteli bir santrofor alma gerkesinimi vardır..Bahsi geçen isimlerden en sıcak baktığım ise Morientes...kesinlikle bize uyum sağlayacağını düşünüyorum...İnşallah hayırlısı olur...

şöyle bir ideal 11 de ben yapayım:Orkun-Song,Bouzid,Servet,Volkan-Hasan Şaş,Linderoth,Lincoln,(Yeni Transfer)-Necati-Morientes...Yeni bir çıkış yakaladığı anda Arda herhangi bir mevkide kesinlikle kendine yer bulacaktır..Bu sözlerim Aydın için de geçerli..Bu arada Uğur'u tamamen unutmuşum bu sistemde Song'a ciddi bi alternatif olur...

bu arada apinin sözleşmesi ne zaman bitior 2009 2010?

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by ivan View Post
    Haklısın alex oldğnda çift forvet oynanmaz ama R.Carlosun sol kanatta tek başına oynadığını düşünürsek sol kanat oyuncusunu forvete koyabilir Carlos ileri çıktığndada oraya deniz geçer veya ön libero kimse o geçer
    Bence koca bır kanadın yukunu 33-34 yasındakı bır oyuncuya yıkamazsınız yıkarsanızda elege donersınız.ama bu tabı kı benım dusuncem.her dusunceye saygı duyarım

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by aykut_gencfb View Post
    bu arada apinin sözleşmesi ne zaman bitior 2009 2010?
    2009 da sona erıyor dıye bılıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Deivid'i her turlu tartisirim hatta diyebilirim ki Deivid gecen sezon Kezman'dan daha cok is yapti.

Vestel manisaspor 3-2 yendigimiz macta hat-rick yapti Kayserispor'a 1-0 yenilirken son dakikada attigi gol ile maci berabere bitirmemizi sagladi ayni sekilde Trabzon maci icinde gecerli.

Bence Deivid'e acimasizca davraniliyor Deivid Kezman kadar unlu ve gecmis kariyeri onun gibi olsa bu kadar soz soyleyebilecekmiyiz acaba Kezman'a soyleyemedigimiz gibi ona da soylemezdik..

Demek istedigim 1 sans daha verilecektir Deivid'e bu sezon basari yakaladi yakaladi yakalayamadi tak sepeti koluna Deivid kendi yoluna..

şampiyonlar ligi ön eleme maçımız hangi tarihlerdeydi ya lig başlamadan önce ilk maçı yapacaz deilmi çok özledim takımımı ya tuncayın gitmesi kesinlikle kötü oldu ama hiç olmassa bencil birinden kurtulduk die kendimi awutuorum...buarada kezmanın bitiriciliği zayıf gibi gelior ya bana son hazırlık maçlarında da lig maçlarında da izlediim kadarıyla bitiriciliği zayıf gibi

arkadaşlar sol bekte ferhatı unutuyorsunuz.. ayrıca kalli ümit karanı yedek bırakacağını sanmıyorum. eğer bırakırsa serkan ilk onbire girebilir. çünkü diğer forvet muhtemelen banko oynıcaktır. bu hesaplara göre necatiyi ve hsana kabzeyii bi paraya satabilirz.

Ümit Karan ilk 11 oynar. Kalli'nin Serkanı direkt 11 e koyacağını zannetmiyorum, genel itibarıyle. Ayrıca alınacak forvet Serkan'ın değil, Ümit'in yanına alınır diye düşünerekten hayırlısı olsun diyorum..

ivan Misafir

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Bence koca bır kanadın yukunu 33-34 yasındakı bır oyuncuya yıkamazsınız yıkarsanızda elege donersınız.ama bu tabı kı benım dusuncem.her dusunceye saygı duyarım
    Gelmeden önce Realde önünde kim oynuodu? o ileri çknca diarra oraya geçiodu kapatıodu kanadı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

realde sol kanadı tek başına iadere edebilen bir adam tslde haydi haydi idare eder

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Quote Originally Posted by abdullaharici92 View Post
    realde sol kanadı tek başına iadere edebilen bir adam tslde haydi haydi idare eder
    Bu sene amaç TSL değil ve olmamalı da...

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

İstanbul B. B. Hasagic'i aldı
    İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Gaziantepspor'un kalecisi Kenan Hasagic'i transfer etti.
    Kulüp futbol şube sorumlusu Kamil Dizar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Boşnak kaleci Hasagic ile 2 yıllık anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Dizar, bu transferi bitirdikleri için mutlu olduklarını belirterek, ''Bizim yapımızdaki bir takım için oldukça iyi bir transfer. Başarılı bir kaleciyi kadromuza dahil ettik'' dedi

ivan Misafir

Wacker Kadrousu

Volkan
    Gökhan Gönül
    Canarat
    Mateus
    Kemal Aslan
    Mithat
    Gürhan
    Colin Kazim
    İlhan Parlak
    Selçuk Şahin
    Ali bilgin

tek Stoper var şu anda kadroda

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

abi sol beke volkan yamanı aldınız daha ne istyonuz en iyi türk sol bek takımınzda zaten sağ beke de adam alınacağını sanmıyorum arıca forvet için hakan şükürde hakan şükür diyen arkdaşlar şimdi serkan yabancı forvet dio

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşlar GS Transfer Haberleri konu böyle oluyordu, burada da tartışma transferden çıkmış, değişik değişik konular konuşulmuş.

Bugün transfer yapılacağını sadece gazeteler yazdı, böyle bir beklentim yoktu çünkü transfer yapılmayacağına emindim. Hala Deivid gider demeyin, Deivid gidecek olsa ilk 11 çıkmaz maçlarda, Collin oynar, İlhan oynar ama Deivid oynamaz.

Örneğin Mateus, o as takımda çıkmıyor, çünkü kiralık gönderilecek muhtemelen. Deivid gidecek olsa, tekrarlıyorum 11'de olmaz.

Başka yıldız transferi olacak diye kendinizi şartlandırmayın, hepsi basının uydurması, basının bu saçmalıklarına kanmayın. Belki bir Türk oyuncu alınabilir. Ben başka oyuncu alacağımızı sanmıyorum.

Sadece Appiah satılırsa başka oyuncu gelir, Appiah'ın satılması ihtimali olmadığı da açıklanmıştı...
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri