nantes daha iyi yerlere gelecek merak etmeyin
nantes daha iyi yerlere gelecek merak etmeyin
iyi maçlar çıkartmışsın...
Fransa Kupası 9.Tur
Fransa Ligi 16.Hafta
Fransa Ligi 17.Hafta
Fransa Ligi 18.Hafta
Fransa Kupası 10.Tur
Fransa Ligi 19.Hafta
Fransa Ligi 20.Hafta
Fransa Kupası 11.Tur
Fransa Ligi 21.Hafta
Fransa Ligi 22.Hafta
Fransa Ligi 23.Hafta
Şampiyonlar Ligi 2.Tur İlk Maçı
Fransa Ligi 24.Hafta
Fransa Kupası Çeyrek Final
Fransa Ligi 25.Hafta
Şampiyonlar Ligi 2.Tur Rövanş Maçı
Evet arkadaşlar Şampiyonlar Liginden Elendik. Fransa Kupasında Yarı Finaldeyiz.Lig de Puan Durumu ise şöyle:....
İyi gidiyorsun..
Cok Guzel Gidiyor Sadece Son Maclar Kotu Olmus bir de Marsilya maci
Tek Kelİmeyle MÜthİŞsİn Dostum Devam Senden Clyİ Garantİlİyecek Bİr Konum Beklİyoruz
çok iyi maçlar çıkartmışsın gerçekte küme düşen takımla neler yapıyosun gerçekten güzel
sagolun arkadaslar cok iyi sonuclar aldim birazdan onlarida eklerim
güzel gidiyosun kardeş devamını bekliyoruz![]()
I'm back...
sezonu en iyi yerde bitirirmeni umuyoruz..cl bileti bekliyoruz senden...
Fransa Ligi 26.Hafta
Fransa Ligi 27.Hafta
Fransa Ligi 28.Hafta
Fransa Ligi 29.Hafta
Fransa Ligi 30.Hafta
Fransa Kupası Yarı Final
Fransa Ligi 31.Hafta
Fransa Ligi 32.Hafta
Fransa Ligi 33.Hafta
Fransa Ligi 34.Hafta
Fransa Kupası Final
Sezonun İlk Kupası
Fransa Ligi 35.Hafta
Fransa Ligi 36.Hafta
[IMG]http://img128.imageshack.us/img128/2301/nanstetine12**8.jpg[/IMG]
Fransa Ligi 37.Hafta
Fransa Ligi 38.Hafta
Son haftaya girilirken Lyon 2 puan önümdeydi ve Onlar deplasmanda Lorient ile bende evimde Lens ile yapıyordum ve Lorient ile 2-2 kaldılar bizde 2-1 aldık ve şampiyon olduk taraftarlarımıza verdiğimiz sözü tuttuk....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu da Puan Durumu:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar bakanlar yorumsuz geçmezse sevinirim.Ayrıca transferler ve yeni sezon kadrosu yakında...
Varya O 4 Golde Olmasa Yanmistin Dostum Devamet Transferlerini Ve Hazirlik Kampini Cok Merak Ediyorum
Vay beee Sampiyon olmusun. Okurken limonata iciyordum.
Gecen yılı şampiyon olarak bitiren Nantes takımının teknik direktörü Furkan Akıllıer yaptığı açıklamada kendisine ayrılan 32 milyon ytl lik parayla yapacağı takviyelerle yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'ni hedeflediklerini söyledi.Bu anlamda önemli transferler yapacak olan takımdan baya bir oyuncu gönderildi.Gönderilenler listesine baktığımızda takımın önemli oyuncularınıda görmekteyiz..İşte gönderilenler Listesi:::::
Darijo Srna Nantes'da
Ahmed Hossam(Mido) La Bouejouire Stadı'nda
Luigi Pieroni' yi satınca pivot santrafor olarak Iversen yedeksiz kalınca Furkan Akıllıer hemen harekete geçti ve İngiltere'de mutsuz olan Mido'yu 7.75 milyon ytl ye Nantes'a dahil etti...
Geçen Yıl kadrosunda bulunan iki beki satan Akıllıer bunlardan daha kaliteli 2 kanat oyuncusu ile anlaştı.
Sol Bek Kevin Larsen'e Emanet...
Klübü Rangers'a 7 milyon ytl ödendi
Sağ Bek Darijo Srna 'nın...
11.75 milyon ytl klübüne ödendi
Orta Saha'ya dinamo(Vanden Borre)
Akıllıer hayranı olduğu borre'yi 12.5 milyon'a kadrosuna kattı..
iyi transerler ayrıca tebrikler...
humberto Suazo çoşmuş...
Güzel Milani yenmisin
Fransa Ligi 7.Hafta
Şampiyonlar Ligi 2.Hafta
Fransa Ligi 8.Hafta
Şampiyonlar Ligi 3.Hafta
Fransa Ligi 9.Hafta
Lig Kupası 3.Tur
Fransa Ligi 10.Hafta
Şampiyonlar Ligi 4.Hafta
Fransa Ligi 11.Hafta
Fransa Ligi 12.Hafta
Ligde Puan Durumu:
Nantes takımının son haftalarda çıkışa geçmesindeki en büyük etkenlerden birisi kadro dizilimi....
Ayrıca Teknik Direktör Akıllıer yaptığı açıklamada taraftarların profiline bakmak istedikleri oyuncu varsa bunu seve seve koyabileceği de gelen haberler arasında...
Valla koysan çok iyi olur?Çünkü bana göre güzel gidiyorsun.Çok güzel giderken niye bıraktın devam etmeyecek misin?
BASIN TOPLANTISI:
Merhaba Arkadaşlar daha önce Bendeniz Furkan Akıllıer daha önceleri Kopenhag ve Kayserisporu çalıştırmıştım.Ama bazı anlaşmazlıklar yüzünden yolumuz Nantes a düştü. Burada öncelikli hedefim herkesin dediği gibi ligi 11 . bitirmemek. Ayrıca bunu başardıktan sonra Şampiyonlar Ligi vizesi almaya bakacağız. Tabi bunlar kuru lafla olmuyor.Bu yüzden başkanımız bana 14 trilyon vermişti ama biraz daha istedim 25 e çıkardı. Kenidisine bunun karşılığını transferlerle ve takımın performansıyla vereceğim.Toplantımız bitmiştir.Teşekkürler........
Başarılar Furkan..
Başlığa bittim![]()
Başarılar kardeş.
çok iyi bütçe başarılar..
saolun arakadaslar inşallah başarıya ulaşacağım. bu kariyeride takipsizlik yüzünden bırakmak istemiyorum. bırakmıyacağımda ,, başlığa gelince valla nantes ı görünce aklıma hep limonata geliyo napıyım
Transferler ve maçlar yarın saygılar
Kanaryalar Nantes'ın lakabıdır.Başlık bununla ilgili olabilirdi mesela![]()