Anket Sonuçlarını Görüntüle: En başarılı kim olur?

Voters
43. You may not vote on this poll
  • Liverpool(Oghuse)

10 23.26%
  • ManU(Fenerbahce_1907)

20 46.51%
  • Arsenal(blackeagle3992)

13 30.23%
1 ile 30 arası toplam 163 sonuç

Konu: Hedef Chelsea'yi Devirmek...[Ortak Kariyer]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

[B]Barclays Premiership

Basın Toplantısı

Cok iyi oynadık bu macta ama şansızlık peşimi bırakmadı yine.İlk yarı Chelsea’ye nefes bile aldırmadık ama Cech öle kurtarıslar yaptı ki adeta bize tek basına direndi 2. yarıda ise oyunda yine üstün olmamıza ragmen Cech’I gecemedık ve maglubiyet kacınılmaz oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Barclays Premiership

Basın Toplantısı
    [b]
    Cok iyi oynadık bu macta ama şansızlık peşimi bırakmadı yine.İlk yarı Chelsea’ye nefes bile aldırmadık ama Cech öle kurtarıslar yaptı ki adeta bize tek basına direndi 2. yarıda ise oyunda yine üstün olmamıza ragmen Cech’I gecemedık ve maglubiyet kacınılmaz oldu.

Açıklama
    Teknik Direktöründe dediği gibi çok iyi oynadık..Rakibimizi yenebilirdik ancak kişisel hatalardan dolayı golleri yedik..Ve kaleci Cech'i geçemedik..Sonradan Öğrendikki RakiplerimiZ Cech'e para vermişler..Ama bizi Kimse Durduramaz..Mert'e verdiğim taktiklerle yeniden fırtına gibi döneceğiz...

Manchester United Asistan Menajeri...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GingkO View Post
    Açıklama
    Teknik Direktöründe dediği gibi çok iyi oynadık..Rakibimizi yenebilirdik ancak kişisel hatalardan dolayı golleri yedik..Ve kaleci Cech'i geçemedik..Sonradan Öğrendikki RakiplerimiZ Cech'e para vermişler..Ama bizi Kimse Durduramaz..Mert'e verdiğim taktiklerle yeniden fırtına gibi döneceğiz...

Manchester United Asistan Menajeri...
    Evet ben acıklamıcaktm bu olayı ama ne yazıkki dogru Arsenal menajeri Kerem Çagan'ın Cech'e bu mac için cebinden 150.000 dolar verdiğini ögrendik bu olaydan dolayı Kerem Çagan'ı kınıyorum.

Beyler öncelikle cok ii gidiosunuz tebrik ederim ayrıca Liverpool un asistan menajeri olmak isterim duyurulur

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Evet ben acıklamıcaktm bu olayı ama ne yazıkki dogru Arsenal menajeri Kerem Çagan'ın Cech'e bu mac için cebinden 150.000 dolar verdiğini ögrendik bu olaydan dolayı Kerem Çagan'ı kınıyorum.
    İftira atmaAsıl sen Robinsona teşvik primi vermişsin

Mesaj Yetkileri