Sayfa 432 / 439 İlkİlk ... 332382422430431432433434 ... SonSon
12,931 ile 12,960 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    BİZİ RAHATLATAN HABER GELDİ

Kaptan Zafer biryere gitmiyor..

Transfer Komitesi Başkanımız Rıdvan ÇAKIRGÖZ son günlerde takım Kaptanımız Zafer ŞAHİN´in takımdan gönderilmesi konusundaki son noktayı koydu:
    ‘’Son günlerde internette ve yerel basında Zafer ŞAHİN’in takımdan ayrılabileceğine dair haberler oluyordu.Kaptanımız Zafer’le sözleşmemiz devam ediyor ve bu sezonda takımımızda yer alacak dedi’’
    Kaynak: Eskişehirspor.org
    sevindm kardesm inşallah bu süper lige çkma yolnda bi adım olur Eskişehirspor umuz için

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ivan View Post
    Gelmeden önce Realde önünde kim oynuodu? o ileri çknca diarra oraya geçiodu kapatıodu kanadı

Aurelio-Appiah?

Madrid çift DMC yüzünden çok hatalar yaptı, oyun kuramadı.
    DMClerden biri biraz ofansif olsaydı bu kadar kötü oynamazlardı.İkisi de pas yapamıyor, tamamen defansifler.
    Aurelio yerine Emerson olsa tabi ki isterim ama olmaz

Aurelio zaten o işi Ümit'ten fazlası ile aldı.Ümit tüm sezon boyunca çıkınca hiç dönemiyordu.Edu'nun çok hata yapmasının sebebi odur, bence Edu ile Lugano yer değişmelilerdi.
    Fenerbahçe hep 3lü oynadı Ümit sağolsun

Carlos koştuğu gibi geri döner, zaten Tr Ligi'nde pek zorlayacağı takım yok.Bence fazlası ile iyi bir transfer ..

Wederson açık oynayacakken hiç sorun olmaz zaten, Zico Tümer'den de biraz geriye dönmesini isteyebilir; karşılığında 60dklık verim almak sureti ile..

Ek, Fenerbahçe için bence transfer bitti.Bundan sonrası faso fiso..
    erdemzorer10, Fenerbahçe'de kanatlarda hala eksik var, karamsarlık değil sadece Tümer gerisi hazır değil.Fenerbahçe'nin eksiği de bu..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kardeş galatasaraylılara zamanında az söz etmedim ama helal olsun senin gibi cimbomluya şu koca forumda senin gibi düşünen kaç kişi var acaba... inşallah sizin için de hayırlısı olur iyi bir sezon geçirirsiniz

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

KroLdurp transferinde kLüp ve Beşiktaş anLaştı ama son anda KroLdrup geLmekten vazgeçtiğini açıkLadı.Yani o da hüsranLa sonuçLandı..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    kardeş galatasaraylılara zamanında az söz etmedim ama helal olsun senin gibi cimbomluya şu koca forumda senin gibi düşünen kaç kişi var acaba... inşallah sizin için de hayırlısı olur iyi bir sezon geçirirsiniz
    saolasın kardesm

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Zasa View Post
    River Plate - Boca Juniors Carrusca için kapıştı!..

Arjantinli futbolcuyu kiralamak isteyen River Plate son olarak 300 bin dolar önerdi... Ardından Boca Juniors devreye girdi: Carrusca'nın bonservisinin yüzde 50'si için 1 milyon dolar...
    BU HABER SADECE DAKKA90.COM'DA!..
    Galatasaray'da Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp'ın kadroda yer vermeyi düşünmediği Arjantinli oyuncusu Marcelo Carrusca'ya ülkesinden iki dev kulüp; River Plate ile Boca Juniors talip oldu.

Carrusa için bir süredir girişimlerde bulunan River Plate kulübü, bu oyuncu için bir yıllık kiralama bedeli olarak önce 200 bin dolar önerdi, ardından 300 bin dolara çıktı.
    River Plate yönetiminden Sarı-Kırmızılılar'a gelen teklifte, "Carrusca'yı bir yıllığına kiralayalım, ancak satın alma opsiyonu bizim olsun" denildi. Arjantin kulübü ilk etapta bir yıllık kiralama bedeli olarak 200 bin dolar önerdi.
    Galatasaray olumsuz yanıt verince bu rakam 300 bin dolara çıktı. Ancak Sarı-Kırmızılı yönetim, kiralamaya sıcak bakmadığını, Carrusca'yı satmak istediğini bildirdi ve bonservis bedeli olarak 2 milyon dolar istediğini açıkladı.
    Galatasaray'ın River Plate ile kesin anlaşmaya varamaması üzerine Arjantin'in diğer büyük devi Boca Juniors devreye girdi. Boca Teknik Direktörü Miguel Angel Russo, Marcelo Carrusca'nın alınmasını istedi. Russo, yönetime verdiği raporda, "Carrusca ideal bir oyuncu. Riquelme giderse onun yerine oynatabiliriz, eğer takımda kalırsa da Riquelme ile birlikte çok yararlı olur" dedi.

Bunun üzerine Galatasaray'ın kapısını çalan Boca Juniors yönetimi, Marcelo Carrusca'nın bonservisinin yüzde 50'i için 1 milyon dolar önerdi. Galatasaray, yeni teklifi kabul ederse Carrusca önümüzdeki sezon Boca Juniors formasını giyecek. Bu oyuncunun daha sonra satılması durumunda bonservisinin yüzde 50'i Sarı-Kırmızılı kulübe ait olacak.
    Dakka90.com Dış Haberler Servisi
    Aslında yüzde 50 sini satmak mantıklı nedenmi bu adam bizde fazla oynayamaz en azından boca bunu yıldız yapar yüksek fiyata baska takıma giderken bizde pay alırız yani bize sormak zorundalar baska takımagiderken bence cok iyi olur satılması.......

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    sevindm kardesm inşallah bu süper lige çkma yolnda bi adım olur Eskişehirspor umuz için
    inşallah kardeş

bu arada eskişehirspor ilk hazırlık maçında d.ç. karabük spora 2-0 yenilmiş ama olsun ilk maç daha
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bu haber dogruysa çok iyi olur hem carrusca hemde Gs için..potansiyeli bu kadar yüksek olan bir oyuncunun yedek kalması kötü oluyordu

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Erdem tabiki cok iyi olur boca bunu yıldız yapar sonra baska takım almak ısteyince hem bizle anlasacak hemde boca ile valla böyle birsey olursa iyi para elde ederiz ilerde zaten italya da bu tür olaylar hep var.....

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

evet Emrah abi ben hep italyan ekplerde göryordum bu şekilde transferi..umarım dogru haberdir..

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

dostluk ruzgarları esıyo mukemmel yav

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

umarım bu böyle devam eder aşık oldugumuz renkler farklı olsada kalplerimiz bir olabilr

Deivid kalacağına Mateus kalsın daha iyi, bugün süper oynamış Mateus. Deivid'den daha genç üstelik, üstüne bir şeyler ekleyip iyi bir oyuncu olabilir, epeyce de hızlı, Deivid kalacağına Mateus kalsın. Deivid 28 yaşına gelmiş, artık futbolunu geliştiremez. Mateus en azından 19-20 yaşlarında, iyi işler başarabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    MAteus bomba gibi geliyor.
    aynen katılıyorum Mateus çok iyi bir oyuncu aslında hızlı ve teknik bence bir yıl daha bir klübe kiralanmalı sonra zaten yabancı kontejyanı açılır ve yıldız almanıza gerek kalmaz Mateus gerçekten çok iyi oyuncu
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Mateus'un da bir yere gideceğini pek sanmıyorum idman'da şov yapmış yine

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Mateus'un da bir yere gideceğini pek sanmıyorum idman'da şov yapmış yine

kim gidecek kardeş 8 yabancı olmuyomu?
    I'm back...

Ya Deivid gidecek ya da Mateus. Benim tercihim Deivid'den yana olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

ortasahanın sagında ali bilginden baska ofansif bi adam yoq mateus takımda +1 olarak kalmadı deivid gonderilmeli

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Mateus gidebilir ama bir kulüp takımına kiralık olarak satılacağını sanmıyorum çünkü baya bir cevher var Mateus'da Bursaspor'da iyi işler çıkardı bizzat canlı izledim..

Çok kaliteli bir etten duvar,keşke Beşiktaş bu transferi başarabilseydi fakat çok zor hatta bu transfer yattı bile…Basının kaçırdığı da bu noktaydı zaten,Kroldrup’un menajeri Ippolito Gallovich,Arsenal ve Beşiktaş’tan bu futbolcu için bir teklif yapıldığını doğruladı.Ancak Kroldrup’un Fiorentina’dan ayrılmasının söz konusu olmadığını açıkladı.Bu gelişme üzerine zaten Arsenal’de Auxerre’de oynayan Bakari Sagna’yı transfer etti,Beşiktaş neden bekliyor? Bakari Sagna’nın alınmış olması Arsenal’in aynı zamanda Gökhan Zan’dan vazgeçmesi manasını da taşıyor…Gallovich bu açıklamayı yapalı birkaç gün oldu fakat yerli medya halen Kolot ve Berk’in bu futbolcu için İtalya’ya gittiğini yazıyor.Belki imkansız olsa da menajerini devre dışı bırakmak için gittiler ,belki de başka bir isime yönelecekler bilemiyorum fakat artık acele edilmeli ,ön eleme maçları yaklaşıyor…
    Koray Düşova Kroldrup transferindeki son durumu açıklamış, bu transfer de gerçekleşmedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bu transferin gerçekleşmeyecegi bu haftaki star tv deki lige dogru programında açıklandı yani bu tranferin yattıgı çok önceden söylenmişti
    umarm oraya iyi bi adam bulacaktr Bjk yoksa bu yıl ŞL de işi kolay olmaz

Orta sahanın sağı için Kerim, Ali Bilgin ve Gökhan Gönül gibi isimler mevcut. Mateus de kalır inşallah, o da hem sağda hem solda oynayabiliyor. Aynı zamanda forvette de oynayabiliyor.

Ali Bilgin süper bir derin top atmış ilk golde, süper bir pastı gerçekten, çok beğendim.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

tolga seyhan'la sözleşmesindek özel madde sayesinde bedelsiz olarak 1 yıllıgına kiralık anlaşmaya varıldı..sabah heryer yazar..stepanovun yerini 2 sezondur yatan adam dolduracak hadi hayırlısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Deivid kalacağına Mateus kalsın daha iyi, bugün süper oynamış Mateus. Deivid'den daha genç üstelik, üstüne bir şeyler ekleyip iyi bir oyuncu olabilir, epeyce de hızlı, Deivid kalacağına Mateus kalsın. Deivid 28 yaşına gelmiş, artık futbolunu geliştiremez. Mateus en azından 19-20 yaşlarında, iyi işler başarabilir.
    iyi de kontenjan ne olacak? kiraya gider heralde bu sezon...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ya Deivid gidecek ya da Mateus. Benim tercihim Deivid'den yana olurdu.
    deivid kalıcak bunu bugün anladım... kiraya gider mateus
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by M.O.S.H View Post
    ortasahanın sagında ali bilginden baska ofansif bi adam yoq mateus takımda +1 olarak kalmadı deivid gonderilmeli
    gökhan gönül,colin,kerim sağ kanat oynar... öyle olmaz zicoda bu ısrar olduğu sürece deivid kalır mateus kadroda kalamaz...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Orta sahanın sağı için Kerim, Ali Bilgin ve Gökhan Gönül gibi isimler mevcut. Mateus de kalır inşallah, o da hem sağda hem solda oynayabiliyor. Aynı zamanda forvette de oynayabiliyor.

Ali Bilgin süper bir derin top atmış ilk golde, süper bir pastı gerçekten, çok beğendim.
    gokhan sag bek olarak kullanılır cunku takımda onderden baska sag bek yoq kerimin pek forma sansı bulacagını zannetmiorm zaten onunda asıl mevkisi forwet sag kanatta yazık edilio adama

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

iyi de kontenjan ne olacak? kiraya gider heralde bu sezon...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Mateus da Deivid de bu kurallar ile Türk vatandaşı yapılabilir..
    Federasyon boşuna çırpınıyor, bu kurallar ile istediğin kadar sınırlama koy
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

[B]

nerden anladın kardes deividin kalacagını? bgnkü maçı seyredemedimde maçtamı iyi oynadı acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by M.O.S.H View Post
    gokhan sag bek olarak kullanılır cunku takımda onderden baska sag bek yoq kerimin pek forma sansı bulacagını zannetmiorm zaten onunda asıl mevkisi forwet sag kanatta yazık edilio adama
    bence sağ kanattada iyi kerim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    nerden anladın kardes deividin kalacagını? bgnkü maçı seyredemedimde maçtamı iyi oynadı acaba ?
    ondan değil transferden dolayı maçı seyredemedim zaten... bugün bekliyorduk taraftarlarca bir transfer ama olmadı... bu anlamlı günde yapmadılar kalan zamanda mı yapacaklar? bu durumda deivid kalıyor malesef

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

bence sağ kanattada iyi kerim
    kerim zamanında paf liginde gol kralı olmus keske baska bi takıma kiralansada orda nası bi forwet oldugunu gosterse

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

deivid ve mateus dışında sürpriz bi isim gidebilrmi acaba eduyla ilgilenenler varmş diye duydum ama sanmyorm gidecegini

Mesaj Yetkileri