Aurelio-Appiah?
Madrid çift DMC yüzünden çok hatalar yaptı, oyun kuramadı.
DMClerden biri biraz ofansif olsaydı bu kadar kötü oynamazlardı.İkisi de pas yapamıyor, tamamen defansifler.
Aurelio yerine Emerson olsa tabi ki isterim ama olmaz
Aurelio zaten o işi Ümit'ten fazlası ile aldı.Ümit tüm sezon boyunca çıkınca hiç dönemiyordu.Edu'nun çok hata yapmasının sebebi odur, bence Edu ile Lugano yer değişmelilerdi.
Fenerbahçe hep 3lü oynadı Ümit sağolsun
Carlos koştuğu gibi geri döner, zaten Tr Ligi'nde pek zorlayacağı takım yok.Bence fazlası ile iyi bir transfer ..
Wederson açık oynayacakken hiç sorun olmaz zaten, Zico Tümer'den de biraz geriye dönmesini isteyebilir; karşılığında 60dklık verim almak sureti ile..
Ek, Fenerbahçe için bence transfer bitti.Bundan sonrası faso fiso..
erdemzorer10, Fenerbahçe'de kanatlarda hala eksik var, karamsarlık değil sadece Tümer gerisi hazır değil.Fenerbahçe'nin eksiği de bu..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
kardeş galatasaraylılara zamanında az söz etmedim ama helal olsun senin gibi cimbomluya şu koca forumda senin gibi düşünen kaç kişi var acaba... inşallah sizin için de hayırlısı olur iyi bir sezon geçirirsiniz![]()
KroLdurp transferinde kLüp ve Beşiktaş anLaştı ama son anda KroLdrup geLmekten vazgeçtiğini açıkLadı.Yani o da hüsranLa sonuçLandı..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
bu haber dogruysa çok iyi olur hem carrusca hemde Gs için..potansiyeli bu kadar yüksek olan bir oyuncunun yedek kalması kötü oluyordu![]()
Erdem tabiki cok iyi olur boca bunu yıldız yapar sonra baska takım almak ısteyince hem bizle anlasacak hemde boca ile valla böyle birsey olursa iyi para elde ederiz ilerde zaten italya da bu tür olaylar hep var.....
evet Emrah abi ben hep italyan ekplerde göryordum bu şekilde transferi..umarım dogru haberdir..
dostluk ruzgarları esıyo mukemmel yav![]()
umarım bu böyle devam ederaşık oldugumuz renkler farklı olsada kalplerimiz bir olabilr
![]()
Deivid kalacağına Mateus kalsın daha iyi, bugün süper oynamış Mateus. Deivid'den daha genç üstelik, üstüne bir şeyler ekleyip iyi bir oyuncu olabilir, epeyce de hızlı, Deivid kalacağına Mateus kalsın. Deivid 28 yaşına gelmiş, artık futbolunu geliştiremez. Mateus en azından 19-20 yaşlarında, iyi işler başarabilir.
Ya Deivid gidecek ya da Mateus. Benim tercihim Deivid'den yana olurdu.
ortasahanın sagında ali bilginden baska ofansif bi adam yoq mateus takımda +1 olarak kalmadı deivid gonderilmeli
Mateus gidebilir ama bir kulüp takımına kiralık olarak satılacağını sanmıyorum çünkü baya bir cevher var Mateus'da Bursaspor'da iyi işler çıkardı bizzat canlı izledim..
Koray Düşova Kroldrup transferindeki son durumu açıklamış, bu transfer de gerçekleşmedi.Çok kaliteli bir etten duvar,keşke Beşiktaş bu transferi başarabilseydi fakat çok zor hatta bu transfer yattı bile…Basının kaçırdığı da bu noktaydı zaten,Kroldrup’un menajeri Ippolito Gallovich,Arsenal ve Beşiktaş’tan bu futbolcu için bir teklif yapıldığını doğruladı.Ancak Kroldrup’un Fiorentina’dan ayrılmasının söz konusu olmadığını açıkladı.Bu gelişme üzerine zaten Arsenal’de Auxerre’de oynayan Bakari Sagna’yı transfer etti,Beşiktaş neden bekliyor? Bakari Sagna’nın alınmış olması Arsenal’in aynı zamanda Gökhan Zan’dan vazgeçmesi manasını da taşıyor…Gallovich bu açıklamayı yapalı birkaç gün oldu fakat yerli medya halen Kolot ve Berk’in bu futbolcu için İtalya’ya gittiğini yazıyor.Belki imkansız olsa da menajerini devre dışı bırakmak için gittiler ,belki de başka bir isime yönelecekler bilemiyorum fakat artık acele edilmeli ,ön eleme maçları yaklaşıyor…
bu transferin gerçekleşmeyecegi bu haftaki star tv deki lige dogru programında açıklandı yani bu tranferin yattıgı çok önceden söylenmişti
umarm oraya iyi bi adam bulacaktr Bjk yoksa bu yıl ŞL de işi kolay olmaz
Orta sahanın sağı için Kerim, Ali Bilgin ve Gökhan Gönül gibi isimler mevcut. Mateus de kalır inşallah, o da hem sağda hem solda oynayabiliyor. Aynı zamanda forvette de oynayabiliyor.
Ali Bilgin süper bir derin top atmış ilk golde, süper bir pastı gerçekten, çok beğendim.
tolga seyhan'la sözleşmesindek özel madde sayesinde bedelsiz olarak 1 yıllıgına kiralık anlaşmaya varıldı..sabah heryer yazar..stepanovun yerini 2 sezondur yatan adam dolduracak hadi hayırlısı
iyi de kontenjan ne olacak? kiraya gider heralde bu sezon...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
deivid kalıcak bunu bugün anladım... kiraya gider mateus
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
gökhan gönül,colin,kerim sağ kanat oynar... öyle olmaz zicoda bu ısrar olduğu sürece deivid kalır mateus kadroda kalamaz...![]()
bence sağ kanattada iyi kerim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ondan değil transferden dolayı maçı seyredemedim zaten...bugün bekliyorduk taraftarlarca bir transfer ama olmadı...
bu anlamlı günde yapmadılar kalan zamanda mı yapacaklar? bu durumda deivid kalıyor malesef
![]()
deivid ve mateus dışında sürpriz bi isim gidebilrmi acaba eduyla ilgilenenler varmş diye duydum ama sanmyorm gidecegini