edu gitmez giderse appi-mateus-deivid üçlüsünden biri gider![]()
edu gitmez giderse appi-mateus-deivid üçlüsünden biri gider![]()
I'm back...
appi giderse ztn fb nin işi zor..ama bence appi kalacak
Appiah gitmez..
bu takımda bence Alex'den sonra gidecek son kişidir Appiah..
evt bende öyle dşnyorm ama appiahın geçen seneki formunu düşük bulanlar neden olarak transfer haberlerinin appi nin performansnı etkiledigini falan söylemşlerdi..bu yıl daha çok etkilenmez umarm
Demin gs tv de osman tanburacıyı dinledim adam diyorkı Galatasaray cok iyi bir forvet alacak diyor hatta carusca gidince bir yabancı daha gelecek ama hala morientes diyor her fırsatta morientes gibi adam lazım diyor.........
Allah mı söyletyo acabainşallah gelir tek beklentimz o ztn iyi bi santrafor
Fener'de oynamak isterim
Milan'ın ünlü Brezilyalı forveti Ronaldo'nun, Roberto Carlos ile yaptığı telefon görüşmesinde "Fenerbahçe hakkında hep güzel şeyler duydum. Son yıllarda çok büyük futbolcuları aldılar. Bunlardan biri de sensin. Zaten çocukluğumdan beri Zico'ya hayranım. Zico'nun çalıştırdığı Fenerbahçe'nin formasını giymeyi isterim. Ama bu ne zaman gerçekleşir bunu bilemem..." dediği ortaya çıktı
MİLAN'DA MUTLUYUM
Fenerbahçe'nin büyük bir gizlilik içinde transfer etmeye çalıştığı Milan'ın süper forveti Ronaldo, Fenerbahçeliler'i coşturacak müjdeyi Roberto Carlos vasıtasıyla verdi. Brezilyalı golcünün, Roberto Carlos ile yaptığı telefon görüşmesinde "Fenerbahçe'den aldığım teklif heyecan verici. Çocukluğumdan beri hayranı olduğum Arthur Zico'nun çalıştırdığı bir takımda forma giymeyi hayal etmek bile beni coşturuyor. Milan'da mutluyum ama bir gün mutlaka Fenerbahçe formasını giymek isterim" dediği ifade edildi.
CARLOS 'GEL' DEDİ
Roberto Carlos'un da Ronaldo'ya "Fenerbahçe'yi tercih etmekle ne kadar akıllıca bir karar verdiğimi İstanbul'a iner inmez anladım. Fenerbahçe muhteşem bir taraftar topluluğuna sahip. Fenerbahçe'de şimdiden gerçek mutluluğu ve huzuru yakaladım" dediği öğrenildi. Bu arada Ronaldo'nun sponsorları Pirelli ve Nike, Brezilyalı golcünün İtalya'dan ayrılmasını istemiyor. Milan kulübü ise Ronaldo'nun Fenerbahçe'ye gitme ihtimalini göz önünde bulundurarak Real Madrid'li Baptista için 20 milyon euro'yu gözden çıkardı.
FotoMaç
Carlos herkese gel diyor bu günlerde![]()
Tolga Seyhan Trabzon'a dönüyor
Sırp savunma oyuncusu Milan Stepanov'u Porto'ya veren Trabzonspor, eski futbolcusu Tolga Seyhan'ı renklerine bağlıyor. Tolga'nın menajeri Haluk Canatar, Karadeniz ekibiyle prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı.
Trabzonspor, Ukrayna'nın Shaktar Donetsk takımında forma giyen Tolga Seyhan ile prensipte anlaştı. Tolga'nın önümüzdeki günlerde bordo-mali takımla sözleşme imzalaması bekleniyor.
Tolga Seyhan'ın menajeri Haluk Canatar, Trabzonspor ile Tolga Seyhan'ın transferi konusunda prensip anlaşmasına vardıklarını belirterek, ''Bir aksilik çıkmadığı takdirde Tolga, Trabzonspor ile resmi sözleşme imzalayacak'' dedi.
Canatar, Tolga'nın Trabzonspor'da 1 yıl kiralık oynayacağını kaydederek, ''Shaktar Donetsk ile Tolga'nın sözleşmesinde özel bir madde var. Bu madde gereği Trabzonspor, Ukrayna kulübüne herhangi bir ücret ödemeyecek'' diye konuştu.
2003-04 sezonunda teknik direktör Ziya Doğan'ın isteğiyle Malatyaspor'dan Trabzonspor'a transfer olan Tolga Seyhan, sergilediği başarılı performansla Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Shakhtar Donetsk'e gitmişti. Ukrayna'da geçirdiği 1 sezonda fazla şans bulamayan tecrübeli futbolcu, geçen yıl kiralık olarak Galatasaray'da forma giymişti.
NTVSpor
Nokta atışı
Kayserispor Menajeri, Arjantinli yıldızın defansın tüm açıklarını kapatacağını söyledi. Avando iddialı: Futbolumla büyüyeceğim.
Kayserispor'nun yeni transferi Pablo Avando resmi imzayı attı. Sarı-kırmızılı takımın menajeri Süleyman Hurma, uzun süredir takip ettikleri bir oyuncuyu aldıklarını belirterek, "Geçen yıl da transferini çok istemiştik. Kısmet bu seneymiş. Avando maliyeti yüksek bir oyuncu ama defansımızdaki tüm açıklarımızı kapatacaktır.Bize adeta sigorta olacak. Transferde tam bir nokta atışı yaptık" dedi. Arjantinli oyuncu takımla çalışmalara hemen başladı.
ÇOK HEYECANLIYIM
Arjantinli oyuncu ise Kayserispor'a gelmekten çok mutlu olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: "Avrupa'da söz sahibi olmak isteyen bir kulübe transfer oldum. Burada insanlar beni çok fazla tanımıyor ama futbolumla büyüyeceğim. Takıma elimden gelen en yüksek faydayı sağlamak istiyorum. Defansın her bölgesinde oynayabilirim. Ligin başlamasını heyecanla bekliyorum."
fotomac
Hayırlısı olsun..
Neşeli adam Carlos!
Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızı Roberto Carlos dün oynanan Admira Wacker maçında da kulübeyi coşturan isim oldu. Teknik direktör Zico'nun yedek ve genç oyunculara şans verdiği karşılaşma sırasında kulübede Deivid ile yan yana oturan Carlos'un vatandaşı ile şakalaşması ilgiyle izlendi. Zaman zaman tribündeki seyircilerin bile maçı bırakıp kulübede adeta stand-up yapan Carlos- Deivid ikilisini takip etmeye çalıştıkları gözlendi. Geldiği günden beri sempatik hareketleriyle taraftarların sevgilisi haline gelen ve Alex de Souza'yı unutturan 34 yaşındaki Carlos dün de Deivid'le kulübede yaptığı taklitlerle maçı izleyen teknik heyeti bile gülmekten kırıp geçirdi.
Kaynak: Sabah
Deivid bu sene kalacak umarim Fenerbahce'ye yarari dokunur..Roberto Carlos'da takima iyi bir motive kaynagi oldu neseli gunler..
![]()
Canaydın'ın dünya yıldızı transfer edemediği ya da Türkiye'ye geçmişte dünya yıldızı gelip gelmediği konusu tartışmaya açıktır...Öncelikle bir gerçeğin adını çizelim:Kariyerinin sonu yaklaşmadan,çaptan düşmeden veya kalburüstü Avrupa takımlarından teklif alamadıkça uluslararası piyasada isim yapmış gerçek anlamda bir dünya yıldızını Türkiye'ye getirmek çok zor bir iştir...Amma velakin yukarıda belirttiğim statüde olup da ikna edeilerek Türkiye'ye gelmiş dünya yıldızları da vardır..bunlara örnek olarak:Taffarel,Hagi,Popescu,J.M.Pfaff,Schumacher, Anelka....Bir de yaş handikapı olmayan,üst düzey takımlarda oynamış,hala piyasası olan ama nispeten 2.kademe kabul edebileceğimiz yıldız oyuncuları transfer edebilmişiz ki bunlardan bazıları da:Guinti,Appiah,Kezman,Song,Conceicao,Lincoln,Fer dinand..olarak sayılabilir...Bu arada yavaş yavaş piyasa oluşturmaya başlayan,süper yetenekli olup henüz kariyerinin başında olan yıldız oyuncuları ülkemize getirememe zincirini Ribery transferi ile kırabilen GS ne yazık ki affedilmez yönetim hatası ile oyuncuyu elinden kaçırarak bu istisnai durumun maddi manevi kazançlarından nasiplenememiştir...Sözünü ettiğim ilk statüdeki gruba giriyor gibi gözükse de Roberto Carlos şüphesiz yapılmış en gerçek anlamda dünya yıldızı transferidir..Üstelik son derece istisnai biçimde yıldız sayılan ender defans oyuncularındandır..ne derece faydalı olabileceği tartışması bir yana yaş handikapı ve yüksek maliyetine rağmen dünyada futbola ilgisi olsun olmasın büyük çoğunluğun tanıdığı bir yıldızın ülkemize gelmesi bir olaydır...
Cole'da sona doğru
Yabancı santrfor arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Carlton Cole konusunda sona yaklaştı. İngiltere doğumlu olan ve şu anda West Ham United Kulübü’nde forma giyen 24 yaşındaki Nijerya asıllı futbolcunun transferi tamamlanmak üzere. Transfer arayışlarını sürdüren Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot ve yönetici Mario Berk’in bir süre önce görüşme yaptığı ve genel şartlarda anlaşma sağladıkları Carlton Cole için teknik direktör Ertuğrul Sağlam vize vermemişti. Ancak son günlerde Cole’un maç videolarını izleyen ve hakkında daha fazla bilgi edinen Sağlam bu transfere sıcak bakmaya başladı.
YILLIK 1.5 MİLYON
Cole konusunda bir başka önemli gelişme de West Ham cephesinde yaşandı. Yeni sezon için transferler yapan İngiliz kulübü, bir süredir görüştüğü Beşiktaş yönetimine, sözleşmesi sürmesine rağmen Cole’u bonservissiz olarak verebileceğini bildirdi. Bunun üzerine Celal Kolot ve Mario Berk, Nijerya asıllı santrforun menajerleri ile tekrar masaya oturdu. Yapılan görüşmeler sonunda Cole ile yıllık 1.5 milyon Euro karşılığında anlaşma sağlandığı ve transferin kısa bir süre içinde resmileşeceği öğrenildi. Ertuğrul Sağlam’ın da onay vermesi ile 3 yıllık anlaşma sağlanan Cole’un Beşiktaş’a gelmesi neredeyse kesinleşti.
Kaynak: Vatan
Vay anasını transfere bak.Stepanov out,Tolga Seyhan in.Büyük yıldızımız takıma geri döndü..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bu adam tam bir soru işareti benim için.BakaLım neLer yapabiLecek.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Cruz el yaktı
Beşiktaş, Bayern Münih'in 6 milyon Euro istediği Paraguaylı golcünün işini askıya aldı. Transferi için haber beklenen Cole'un ise başı hacizle belada.
Taliplisi artınca
Siyah-Beyazlı ekip, uzun süredir renklerine katmak için yoğun çaba gösterdiği Bayern Münih’in Paraguaylı golcüsü Santa Cruz defterini şimdilik askıya aldı. Galatasaray ve Avrupa’dan birçok ünlü kulübün de talip olması üzerine, Alman takımı bu oyuncunun bonservisine zam yaptı. Bayern Münih, ünlü golcüyü 6 milyon Euro karşılığında verebileceğini menacerler aracılığı ile bildirdi. Paraguaylı golcünün yüksek maliyeti üzerine transferi askıya alan Kara Kartal, bugün İngiliz oyuncu Carlton Cole ve kulübünden son kararını alacak.
Bir araba tutkunu
Bu arada Carlton Cole konusunda İngiltere’de ilginç gelişmeler yaşanıyor. West Ham forması giyen golcünün tam bir araba tutkunu olduğu biliniyor. Kazandığı paranın büyük bölümünü arabalara yatıran Cole’ün 264 bin Pound (700 bin YTL) değerindeki toplam dört aracına ödemeleri zamanında yapmadığı gerekçesiyle haciz geldi. Cole’ün 132 bin Pound’luk Bentley Continental GTC, iki BMW ve bir de Mini Cooper’una el konuldu. Haftada 20 bin Pound (50 bin YTL) kazanan 23 yaşındaki yıldız, kefaleti ödedikten sonra arabalarını geri alabilecek.
Cole gelsin. Cidden harika olacak. Taraftarlarla bütünleşecek. Nouma 2 diyorum şimdiden. +1'e de Brezilya'dan genç bir stoper getirelim. Sonra onu 30 milyon avroya Real Madrid'e satarız.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
‘Hazır dönüyorum hocam’
Zico ile sık sık telefonla görüşen ve tedavisi hakkında bilgi veren Alex’in, “Her şey yolunda gidiyor. Döner dönmez takıma katılabilirim” diyerek hocasını rahatlattığı öğrenildi.
Güzel haberler...
Ülkesi Brezilya’da tedavisine yoğun bir şekilde devam edilen Alex de Souza’nın teknik direktörü Zico ile yakın temas halinde olduğu ve gelişmelerden haberdar ettiği öğrenildi. Hocasıyla telefonla görüşen ve durumunu anlatan Sambacı’nın, “Tedavim çok iyi gidiyor. Her şey planlandığım gibi, hatta daha da iyi ilerliyor. Fizik olarak da hazırım ve bu nedenle döner dönmez takıma katılabilirim” diyerek Zico’yu rahatlattığı bildirildi.
25 Temmuz’da dönüyor
Geçtiğimiz sezon kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan ve yeni dönem öncesinde de Zico’nun en güvendiği isimlerin başında gelen Alex’in kendisini 5 Ağustos’taki Beşiktaş Süper Kupa maçına dahi hazır hissettiği kaydedildi. Her fırsatta arkadaşlarını ve Fenerbahçe’deki ortamı çok özlediğini belirten Brezilyalı yıldızın, 25 Temmuz’da İstanbul’da olacağı ve özel bir programla çalışacağı ifade edildi.
İşte Aslan`ın kaçırdığı yıldız
Rolando Bianchi'nin peşinden uzun süre koşan Galatasaray'ın, tüm uğraşlara rağmen İtalyan starı Manchester City'e kaptırdığı ortaya çıktı.
Galatasaray’ın, son 2 sezondur Reggina forması giyen ve 47 maçta 19 gol kaydeden Rolando Bianchi’yi çok istediği ancak transfer edemediği öğrenildi. 24 yaşında ve 1.88 boyundaki İtalyan golcü için, Premier Lig ekiplerinden Manchester City ile kıyasıya bir mücadeleye giren Sarı-Kırmızılılar’ın, yüksek bonservis nedeniyle geri adım atmak zorunda kaldığı belirlendi. ingiliz kulübü, Bianchi’yi geçtiğimiz hafta tam 13 milyon Euro’ya renklerine bağladı. Rolando Bianchi, yeni takımında 10 numaralı formayı giyecek. Manchester City araya girene kadar, Cim Bom’un italyan futbolcuyla her konuda anlaşma sağladığı kaydedildi. Bianchi’yi elinden kaçıran Galatasaray’da forvet arayışları tüm hızıyla devam ediyor. Son hedef Santa Cruz için Bayern Münih ile temasların sürdüğü, ancak şimdilik bir sonuç alınamadığı ifade edildi.
Ben bu sezon Deivid in patLayacağını düşünüyorum.Adam kendine geLdi sanki.MoraLi feLan iyi zaten iyi de bir goLcü asLında.Bu yıL kezmanı biLe göLgede bırakır bence.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
arkadslar bide şöyle düşünün peter odemwingie yle ilgilendigimizi kim
biliyodu ??? kimse ..yani yönetim belki şuanda ismi basına yansımayan bir sürü
oyncuyla görşyor bunu bilemeyz..o yüzden bence bianchi nin man city e transferi kayıp olmadı bizm içn..belki hiç ilgilenmedk bile..
Cole'ün gelmesini bende istiyorum.Bize yararı olacak bir oyuncu.Hemde siyahi.Daha ne istiyoruz.
So what?
Saike
"İki oyuncu daha alabiliriz"
Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Kartepe kampından sonra şartlar uygun olursa 2 oyuncu daha transfer edebileceklerini bildirdi. Kafkas, yaptığı açıklamada, Kocaeli Kartepe'de yaptıkları kampın çok olumlu ve verimli geçtiğini, burada yaptıkları hazırlık maçlarında takımın eksikliklerini belirlediklerini ifade etti. Arjantinli Juan Paldo Avando ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını ve büyük ölçüde transfer çalışmalarını tamamladıklarını söyleyen Kafkas, şunları kaydetti: ''Kartepe kampımız bugün sona erdi. Futbolculara 3 gün izin vereceğiz. Daha sonra pazartesi gününden itibaren yeniden burada hazırlık maçlarına başlayacağız. Diyarbakırspor ve Çaykur Rizespor ile karşılaşacağız. Daha sonra ayrı bir turnuvanın şampiyonu olan takım ile de bir hazırlık maçı yapacağız. Transferlerimizi büyük ölçüde tamamladık. Ancak, transfer sezonu bitene kadar transfer bitmiş sayılmaz. Kulübün şartları müsait olursa ve yönetim uygun görürse bir defans ve bir orta saya oyuncusu daha takımımıza katabiliriz. Bunun için araştırmalarımızı sürdürüyoruz. Lig başlayana kadar her yönden hazır bir takım kuracağız.''
30 Temmuz'a kadar Kartepe'de kalacaklarını kaydeden Kafkas, daha sonra Kayseri'ye dönerek çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.
20.07.2007Kaynak : AA
Batuhan'a özel prim
Duisburg karşısında takımının tek golünü atan Beşiktaş'ın genç golcüsü Batuhan'a tebrik yağıyor. Alt yapı genel menajeri Yemen Ekşioğlu, Mehmet Ekşi ve eski hocası Metin Uzun genç yıldızı kutlarken, eski yönetici Sinan Vardar, Batuhan'a özel prim vereceğini açıkladı.
Kaynak : Hürriyet
BJK Altyapısı'nın eski antrenörlerinden ve şimdiki oyuncu tavsiye edenlerden birini tanıyorum.Kendisi gelecek yıllar Batuhan'ın çok iyi yerlere geleceğini söyledi.Her yönüyle çok iyi futbolcuymuş Batuhan
Ertuğrul Sağlam Takımın Başındayken Batuhan daha da iyi bir hale gelicek bence... Oldukça şans tanıyacaktır Ertuğrul Sağlam ona...
Dün izledim, idmanda çok taklitler yapıyordu ve takımın neşe kaynağıydı. Sonra dünkü maçta da yedek kulübesinde Carlos ile herkesi güldürmüşler. Ha oynayacağı oyunla ne alaksı var derseniz, bence alakalı, bu kadar neşeli olduğuna göre kafasında ayrılma gibi bir düşünce yok, motive olmuş ve iyi hazırlanıyor.
Geçen sene çok hata yaptı, doğrudur ama bu sezon benim de içimde farklı bir Deivid izleyecekmişiz gibi bir his var. İnşallah faydalı işler yapar ve taraftarı çıldırtmaz.![]()
"YÜCE ATATÜRK"