Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 100 arası toplam 100 sonuç

Konu: Fenerbahçe'nin Favori Kişisi Olmak

evet şansın da yardımıyla şampiyon olduk. kolay rakipler sınırda maçlar filan ama baya büyük bir başarı, pek transfer düşünmüyorum gençlere yönelicez malum yabancılar süper ve kontenjan da dolu. şimdi yarın bodruma ucucam, 5 günlük mecburi bir ara vericez, ve yeni bir taktik de yaptım, şimdi konuyu ve taktiği açıklamaları ile birlikte yolladım, onay alınca giricek galiba. adı go on holiday taktik, fiorentina ile denedim, görmek için taktik antreman bölümüne gidebilirsiniz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Aaaa en önemli şeyi unuttum, konunun isminde de yazdığı gibi amacımı gerçekleştirdim ve adımı favoriler arasına yazdırdım

Tebrikler çok iyi gidiyorsuN...

teşekkürler, inşallah 5 gün sonra devam ettiğimde de 2. sezonda da 3 kupa birden getircez kadıköy e ama zor gosukuo

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Harikasın. Benim taktiğimi kullandığını yazmışsın. Sonuna kadar başarılar..
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

evet burda senin taktiğini kullandım sonuna kadar, daha sonra edindiğim tecrübelerle kendi taktiğimi yapıp fiorentinada denedim, ama bu kariyer tamamen senin taktiğin ve 1-2 maçta başka bi taktikle oynadım sadece
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    taktiğim onaylandı ve yayına girdi, Tıklayıp bakabilirsiniz

Not : bu taktik bu kariyerde kullanılan taktik deildir, ayrıca hazırlamış olduğum bir taktikdir, bu kariyerde peluk un taktiğini kullandım

harikasin abi kayerin dewam ederse takipcinim!

Quote Originally Posted by Ozzy23 View Post

OzzY Çelebi Transferleri Açıklıyor:

Efendim öncelikle size transferlerimi duyurmak istedim henüz hiçbiri tamamlanmadı ama en kısa zamanda bitireceğim.
    Alacağım Oyuncular:

Mehmet Topuz

Gökdeniz Karadeniz

Cesar Delgado

Eddie Johnson

Wederson

Gidecek Oyuncular :
    Deivid De Souza

Kezman

Öncelikle gelen oyunculara teşekkür ediyor, giden oyunculara ise başarılar diliyorum. Ama deivid özellikle beni çok uğraştırdı, göndermek için U20 ye düşürdüm, para cezası verdim ve ancak kontratını iptal edebildim. Herkese çok teşekkürler.

Not: Oyunda biraz ilerlediğim için altları kapattım, sezon bitmedi fakat ara transferde gelen oyuncuları kapadım sorun çıkmasın, heyecanı kaçmasın diye
    arkadas fenerde mateusla beraber 7 yabanci deived ve kezman giderse 5 yabanci kalcak 2tane daha yabanci nasi alcan

ozi sampiyonlugu bodrumda kutluyor. Geceleri cilgin kopuk partilerine katilan ozi genc kizlarinda sevigilsi oldu. Gece kulubunden 2 sarisinla cikan ozi gazetecilerin sorularini `Sarisinlarin biriyle Lig sampiyonlugunu digeriyle de CL sampiyonlugunu kutlayacagim` diye cevaplayarak geceye devam etti.

Ozinin gelecek sezonki kariyeri ve super kupa maci forumda heyecanla bekleniyor.

9. Default

evet bekliyoruz

Beyler öncelikle söyliyim, I'm back yani geri döndüm ve devam edicez inşallah. arkadasın sorusuna bakalım.
    Quote Originally Posted by emreozel View Post
    arkadas fenerde mateusla beraber 7 yabanci deived ve kezman giderse 5 yabanci kalcak 2tane daha yabanci nasi alcan
    Ben tsı update de oynadıım için mateus kiralık deil, sezon sonunda transfer gibi geliyo, bu yüzden deivid ve kezman ı yolladım ve degaldo ve johson u aldım, akıllarda soru işareti kalmasın istediklerinizi sorun

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri