Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 115 sonuç

Konu: En başarılı Türk takımı Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Serkan bence orda Batuhan kupayı küçümsediği için böyle birşey yazdı, Hamza abi.. En azından ben böyle anladım..
    Batuhan'ın küçümsemesi ile UEFA Kupası küçülmüyor maalesef. İslam Çupi'nin lafının ardından avuntuspor yazılması sanki İslam Çupi'nin bu sözünü avuntu yapmak için söylenmiş gibi anlaşılıyor, en azından ben öyle anladım.

Galatasaray'ın başarıları ortada ve bunu konuşmak yerine yok 0 çekti adını duyurdu, avutuspor falan konuşmak hoş olmuyor. Ama herkesin yorumuna da saygı duyarım, kurallar çerçevesinde olduktan sonra...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sadece Uefa kupası için değil genel olarak kupa almak başarı değil dediği için söyledim onu.. Ayrıca yaptığı yorumun amacı insanları galeyana getirmekti, bunu da başardı galiba..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Galeyana gelmiş biri olarak beni diyorsan benim takıldığım nokta değer verdiğim, saygı duyduğum İslam Çupi'nin, yine değer verdiğim bir sözünün, büyük bir camiaya avuntuspor denilerek bir arada yazılması.

Yoksa buradaki tartışmaya girecek değildim. Çünkü tartışılacak birşey yok, Galatasaray'ın başarıları ortada...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Genel olarak söyledim, belki içimizde en az galeyana gelen kişi sensin.. (:

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

2000 yılından sonra Böle olması çok doğal

Nesil
    2006

Evet alamadık bu listede olmamız mucize ama bir kupa alıpta kaybolmaktan sansa hiç almayayı tercih ederim.

Ayrıca Lyon tarihi boyunca Kupası yok. Sizden önde buna ne diyorsunuz? İşte başarı budur Avrupa'da. En güzel örnek Lyon.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Evet alamadık bu listede olmamız mucize ama bir kupa alıpta kaybolmaktan sansa hiç almayayı tercih ederim.

Ayrıca Lyon tarihi boyunca Kupası yok. Sizden önde buna ne diyorsunuz? İşte başarı budur Avrupa'da. En güzel örnek Lyon.
    Sen tercih etmeye devam et.Bir söz vardır Yiğidi öldür hakkını yeme diye Galatasaray Avrupada Türkiyeyi en iyi temsil eden Türk takımıdır ve biz diğer takım taraftarlarının da bunu takdir etmesi gerekir

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Sen tercih etmeye devam et.Bir söz vardır Yiğidi öldür hakkını yeme diye Galatasaray Avrupada Türkiyeyi en iyi temsil eden Türk takımıdır ve biz diğer takım taraftarlarının da bunu takdir etmesi gerekir
    2000 yılı dışında bir başarıları yok. Bak burada başarılarını kabul etmişim. Ayrıca ben diğer Türk takımları daha mı başarılı dedim? Kupasını mı küçümsedim? Yooo. Ben sadece kupa'dan sonra yok oldu dedim. Eğer G.Saray başarılı ise Tromso sonuça'da başarılı bir sonuç mu oluyor? Bak Lyon'a kupa almadan bu srada 11. Bana göre kupa alıp kaybolmaktansa kupa almadan zirvede kalmayı tercih ederim.

Bunu zaten herkes biliyor,ülkemizi Avrupa'da en iyi temsil eden takım Galatasaray'dır.Elle tutulur başarıları olan tek Türk takımı Galatasaray'dır.

Birde Hamza abinin sözlerinin altına imzamı atarım.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bana göre kupa alıp kaybolmaktansa kupa almadan zirvede kalmayı tercih ederim.
    Şunun mantığını bir türlü anlayamadık gitti.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Dünyada bir tane bile Fenerbahçeli yoktur, Uefa kupasını istemeyen.. Çok komiksin Batuhan..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Birde Hamza abinin sözlerinin altına imzamı atarım.
    Bana karşı bu cümleyi kurduysan, sana da yukarıda verdiğim tepkiyi veririm. Mesajlarımı okuyarak, neye, neden tepki verdiğimi görebilirsin...
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bana karşı bu cümleyi kurduysan, sana da yukarıda verdiğim tepkiyi veririm. Mesajlarımı okuyarak, neye, neden tepki verdiğimi görebilirsin...
    Bunu nereden çıkardın şimdi? Hamza abinin sözleri çok hoşuma gitti,altına imzamı atıyorum dedim

Nesil
    2006

Dünyada bir tane bile Fenerbahçeli yoktur, Uefa kupasını istemeyen.. Çok komiksin Batuhan..
    Bende istiyorum. Ama kupa aldıktan sonra ismizi duyurabilecek miyiz önemli olan bu. Ben kupa aldıktan sonra ilk turlarda elenmek istemiyorum. Kupa aldık mı her yıl ŞL'de yarı final çeyrek final kadar ileri gidebilmek önemli. Yoksa kupa alıp ondan sonra ismimiz Mart ayında duyulmayınca hiç bir işe yaramaz. Bu nedenle "Bana göre kupa alıp kaybolmaktansa kupa almadan zirvede kalmayı tercih ederim."

Avuntuspor diye hitap edip futboldan anlamıyanların yazmasına ise şaşırıyorum. Birisi onlara

Ortamı germeyi bırakın. nart_susruko ve uAburak89, ortamı gerip, Fenerbahçelileri tahrik edeceğinize, başarınızla övünmeyi tercih edin. Bu başarıyı inkar eden yok. Bu başarı sizin hakkınızdı o zamanlar, söke söke de 2 kupayı aldınız. Bu her Türk için kıvanç kaynağıdır. Siz bu kıvanç kaynağını çekilmez bir hale getirmeyin lütfen...

Galatasaray'ın bu başarısını inkar etmek demek, tarihi inkar etmek demektir. Fenerbahçeli arkadaşlar da ellerini vicdanına koyup öyle yorum yapsınlar.

Kedi, ciğer gibi sözler yakışmıyor sizlere Galatasaraylılar. Başarınızla övünün, iğneleyici laf söyleyerek veya başkalarını tahrik ederek bir yere varamazsınız. Ben de bu başarıyla övünüyorum, dünyanın en iyi takımıydı 2000 yılında Galatasaray. Ben listede "1. GALATASARAY (TURKEY)" ibaresini bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak övündüm. Bırakın tartışmayı, laf atmayı, sataşmayı, o başarıyı tekrar yakalamak için kenetlenelim ve tekrar övünelim. Avrupa takımları altında ezilmeyelim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Bunu nereden çıkardın şimdi? Hamza abinin sözleri çok hoşuma gitti,altına imzamı atıyorum dedim
    Hamza abinin mesajına gösterdiğim tepkiyi okuduktan sonra bu şekilde mesaj atmandan ben bunu çıkartıyorum. Neyse konuyu da dağıttım, benim takıldığım nokta başka, fazla da üstüne gidip, konuyu daha da dağıtmak istemiyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Bizim Lozan antlaşması zamanımızda aldığımız kupalara teneke kupası diyip yorum yapanların UEFA Kupasına hiçbirşey demem. Çünkü o zamanlarda Lozan'ı imzalalatmaya çalıştığımız sıralarda su içecek vakti olmayan İsmet Paşa Lozan'ı bırakıp Fenerbahçe'yi tebrik etmiştir. Ama işte anlamıyanlar yazıp teneke kupası derler sonra kalkarlar UEFA'yı büyütürler. Dediğim gibi kupa alıp kaybolmaktansa kupa almadan zirvede kalmayı tercih ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Egemen ortamı ilk kim germiş, ilk sayfaya doğru bir yolculuk yapsan hiç fena olmaz.. (:

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Ortamı germeyi bırakın. nart_susruko ve uAburak89, ortamı gerip, Fenerbahçelileri tahrik edeceğinize, başarınızla övünmeyi tercih edin. Bu başarıyı inkar eden yok. Bu başarı sizin hakkınızdı o zamanlar, söke söke de 2 kupayı aldınız. Bu her Türk için kıvanç kaynağıdır. Siz bu kıvanç kaynağını çekilmez bir hale getirmeyin lütfen...

Galatasaray'ın bu başarısını inkar etmek demek, tarihi inkar etmek demektir. Fenerbahçeli arkadaşlar da ellerini vicdanına koyup öyle yorum yapsınlar.

Kedi, ciğer gibi sözler yakışmıyor sizlere Galatasaraylılar. Başarınızla övünün, iğneleyici laf söyleyerek veya başkalarını tahrik ederek bir yere varamazsınız. Ben de bu başarıyla övünüyorum, dünyanın en iyi takımıydı 2000 yılında Galatasaray. Ben listede "1. GALATASARAY (TURKEY)" ibaresini bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak övündüm. Bırakın tartışmayı, laf atmayı, sataşmayı, o başarıyı tekrar yakalamak için kenetlenelim ve tekrar övünelim. Avrupa takımları altında ezilmeyelim.
    Konuyu takip et.Sonra gel yorum yap..

Egemen ortamı ilk kim germiş, ilk sayfaya doğru bir yolculuk yapsan hiç fena olmaz.. (:
    İlk mesajdan beri okudum. Batuhan'ın çeşitli söylemleri var, dikkat edersen önceki mesajımda "Fenerbahçeli arkadaşlar ellerini vicdanlarına koyup öyle yorum yapsınlar." dedim. Dikkatli okunmuyorum sanırım

Burak, yani bu tarz iğneleyici laflar kimseye yakışmıyor. Burada konu Galatasaray'ın başarısı, dünyadaki yeri... Fenerbahçe ile alakası bile yok. Övünmek için muhteşem bir konuyken neden bu konu bir tartışma ortamına dönüştürülüyor? Her iki tarafın da daha ılımlı olmasını bekliyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Bende istiyorum. Ama kupa aldıktan sonra ismizi duyurabilecek miyiz önemli olan bu. Ben kupa aldıktan sonra ilk turlarda elenmek istemiyorum. Kupa aldık mı her yıl ŞL'de yarı final çeyrek final kadar ileri gidebilmek önemli. Yoksa kupa alıp ondan sonra ismimiz Mart ayında duyulmayınca hiç bir işe yaramaz. Bu nedenle "Bana göre kupa alıp kaybolmaktansa kupa almadan zirvede kalmayı tercih ederim."

Avuntuspor diye hitap edip futboldan anlamıyanların yazmasına ise şaşırıyorum. Birisi onlara
    Batuhancım kupayı kazandıktan sonra dediğin gibi başarıyı kazanmak gerçekten zor.Galatasaray UEFA'yı kaldırdıktan sonra birçok oyuncusunu kaybetti buna rağmen Lucescu'yla üst turda çeyrek final oynadı başarıyı korumakta kasıt buysa işte kanıt.Zaten sonraki senelerde zayıflayan kadronun etkisiyle düşüşe geçti.Avrupa'da iyi başarı elde edip düşeşe geçen birçok takım var ve bunlar özellikle orta derece liglerin klupleri ve böyle takımların dağılmasıda gayet normal.Yani başarıyı korumak zor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    İlk mesajdan beri okudum. Batuhan'ın çeşitli söylemleri var, dikkat edersen önceki mesajımda "Fenerbahçeli arkadaşlar ellerini vicdanlarına koyup öyle yorum yapsınlar." dedim. Dikkatli okunmuyorum sanırım

Burak, yani bu tarz iğneleyici laflar kimseye yakışmıyor. Burada konu Galatasaray'ın başarısı, dünyadaki yeri... Fenerbahçe ile alakası bile yok. Övünmek için muhteşem bir konuyken neden bu konu bir tartışma ortamına dönüştürülüyor? Her iki tarafın da daha ılımlı olmasını bekliyorum.
    Aşkolsun yav, okuyorum ben mesajları sonuna kadar.. (: Hamza abinin tarzı bu, iğneleme uzmanı.. (:
    Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Batuhancım kupayı kazandıktan sonra dediğin gibi başarıyı kazanmak gerçekten zor.Galatasaray UEFA'yı kaldırdıktan sonra birçok oyuncusunu kaybetti buna rağmen Lucescu'yla üst turda çeyrek final oynadı başarıyı korumakta kasıt buysa işte kanıt.Zaten sonraki senelerde zayıflayan kadronun etkisiyle düşüşe geçti.Avrupa'da iyi başarı elde edip düşeşe geçen birçok takım var ve bunlar özellikle orta derece liglerin klupleri ve böyle takımların dağılmasıda gayet normal.Yani başarıyı korumak zor.
    Bir örnek daha bu konuda, Porto.. Önce uefa, sonra Şampiyonlar Ligi.. Takımın iskeletini kapışıldı, büyük kulüpler en önemli oyuncularını aldı, teknik direktörleri gitti.. Bütçe meselesi bu birazda, Galatasaray satmıyorum diyemedi yada tutamadı o oyuncuları.. Fatih Terime Avrupadan önerilenden daha iyi kontrat öneremedi..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

''Galatasaray Avrupada Ülkemizi en iyi temsil eden takımdır.''

17 Mayıs 2000 tarihinde tüylerim diken diken olmuştu UEFA ŞAMPİYONU Galatasaray diye geçiyordu manşetlerde ve gurur duymuştum o gün ağlamıştım bir Fenerbahçeli olarak..

Bu büyük bir başarıdır ama istikrar'da önemlidir bu istikrarı Ligde sürdürdü Galatasaray Üst Üste 4 sene şampiyon oldu ama Avrupada bu istikrarı devam ettiremedi.

Ama o kupayı almakta bir başarıdır ve Galatasaraylılar bununla övünerek yerden göğe kadar haklılar artık tüm Ülke olarak kenetlenmemiz lazım ve daha başarılı olmamız nice Galatasaraylar çıkarmamız lazım Avrupada,Bu da şu durumda mümkün değil şuan yaşadığımız ortamda bir Türk takımının avrupada başarı yakalayacağına inanmıyorum..Eskiden maçları seğrettiğimde benden çok abilerim daha çok bilir Avrupa maçlarında Galatasaray maçlarında Fenerli formasıyla maça gelenler oluyordu.Şimdi ise tam tersi Fenerbahçe,Galatasaray,Beşiktaş'ın Avrupada rakipleri kimlerse Rakip takım nerede ise Yabancı ülkenin takımını destekler oldu.Bu şartlar altında Avrupada başarı gelmez diye düşünüyorum..

Nesil
    2006

Başarı devamını getirebilmektir. Fenerbahçe Avrupada başarısı olmayan bir takım ona rağmen ilk 100 girebildik bu bir mucizedir. Ama Kupa aldıktan sonra devamını getirmek önemlidir. Hadi geçtim takım iskelet felan gitti. Peki kupa almış takım Hagi gibi oyuncular getirebilirdi ama getiremediler. Getirselerdi gelirdi. Kimse mazeret üretmesin. Devamı olmayan başarıya başarı demem.

konuyu hiç tartışmaya bile gerek yok, Galatasaray Türkiye'yi Avrupa'da en başarılı temsil eden takımdır. Avrupa'dan Türkiye'ye tek kupa getiren takımdır. Biz o sene başarılı olduk mu? olduk. Biz o sene UEFA kupasını kazandık mı? kazandık.

peki hala neyi tartışıyoruz? ister başarılı olduktan sonra düşüş yaşamışız, ister yaşamamışız ne farkeder?

başlığı bir daha okuyun, En Başarılı Türk Takımı GALATASARAY!

Başarı devamını getirebilmektir. Fenerbahçe Avrupada başarısı olmayan bir takım ona rağmen ilk 100 girebildik bu bir mucizedir. Ama Kupa aldıktan sonra devamını getirmek önemlidir. Hadi geçtim takım iskelet felan gitti. Peki kupa almış takım Hagi gibi oyuncular getirebilirdi ama getiremediler. Getirselerdi gelirdi. Kimse mazeret üretmesin. Devamı olmayan başarıya başarı demem.
    Batuhan bence daha fazla kendini komik hale getirme...

Nesil
    2006

O zaman bende iddia ediyorum. Avrupa'nın en iyi takımı Notteram Forresttır. Onlarda ŞL'yi kazandılar. Ama gelecekte başarıları yok. Demekki G.Saray'dan daha iyi takımlar. Yemeğin beni. 30 yıl sonra kupa almadan ilerleyen bir G.Saray olursa gene 2000 yılında ki başarıyla mı övüneceksiniz? Ayrıca Kocaeli ve Fenerbahçe'de ŞL'de yarı finalleri var. O zaman bunlar GS'den daha iyi olmaları gerekir.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Birçok kişi başarı diyor Batuhan
    Ayrıca Fenerbahçenin ilk 100 de olma mucizesinde Galatasaray'ın katkısı gözardı edilemez.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Eğer Galatasaray'ın ki başarı değilse, Fenerbahçe'nin bu listede 79. sırada olmasını gerektirenleri konuşmaya bile değmez o zaman..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

O zaman bende iddia ediyorum. Avrupa'nın en iyi takımı Notteram Forresttır. Onlarda ŞL'yi kazandılar. Ama gelecekte başarıları yok. Demekki G.Saray'dan daha iyi takımlar. Yemeğin beni. 30 yıl sonra kupa almadan ilerleyen bir G.Saray olursa gene 2000 yılında ki başarıyla mı övüneceksiniz? Ayrıca Kocaeli ve Fenerbahçe'de ŞL'de yarı finalleri var. O zaman bunlar GS'den daha iyi olmaları gerekir.
    Sormazsam çatlarım burda, kafan mı iyi senin ?

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Ayrıca Kocaeli ve Fenerbahçe'de ŞL'de yarı finalleri var
    Avrupa'da başka bir kupamı var adını bilmediğimiz?

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri