''Galatasaray Avrupada Ülkemizi en iyi temsil eden takımdır.''

17 Mayıs 2000 tarihinde tüylerim diken diken olmuştu UEFA ŞAMPİYONU Galatasaray diye geçiyordu manşetlerde ve gurur duymuştum o gün ağlamıştım bir Fenerbahçeli olarak..

Bu büyük bir başarıdır ama istikrar'da önemlidir bu istikrarı Ligde sürdürdü Galatasaray Üst Üste 4 sene şampiyon oldu ama Avrupada bu istikrarı devam ettiremedi.

Ama o kupayı almakta bir başarıdır ve Galatasaraylılar bununla övünerek yerden göğe kadar haklılar artık tüm Ülke olarak kenetlenmemiz lazım ve daha başarılı olmamız nice Galatasaraylar çıkarmamız lazım Avrupada,Bu da şu durumda mümkün değil şuan yaşadığımız ortamda bir Türk takımının avrupada başarı yakalayacağına inanmıyorum..Eskiden maçları seğrettiğimde benden çok abilerim daha çok bilir Avrupa maçlarında Galatasaray maçlarında Fenerli formasıyla maça gelenler oluyordu.Şimdi ise tam tersi Fenerbahçe,Galatasaray,Beşiktaş'ın Avrupada rakipleri kimlerse Rakip takım nerede ise Yabancı ülkenin takımını destekler oldu.Bu şartlar altında Avrupada başarı gelmez diye düşünüyorum..