Sayfa 187 / 367 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287 ... SonSon
5,581 ile 5,610 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Del Piero_10 Misafir

Default Totti bıraktı

Ve Totti Bıraktı

Roma'nın futbolcusu Francesco Totti, İtalya Millî Takımı'nı bıraktığını açıkladı.
    Totti, bugün yaptığı açıklamada, milli takımda bundan sonra oynamayacağını belirterek, uluslararası futbol arenasından çekildiğini söyledi.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

bencede Milana gidip kariyerini yeniden canlandırmalı
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Kesinlikle gitsin.Her anlamda Milan ona daha iyi gelir...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Aslında çok gerekli bir transfer değil ama alınsada yararı olur.Bir çok mevkide oynayabiliyor.
    So what?
    Saike

Totti milli takımı bıraktı
    Roma'nın kaptanı Francesco Totti, bundan sonra İtalya Milli Takımı'nda oynamayacağını söyledi.

İtalya Serie A takımlarından AS Roma'nın golcü futbolcusu Francesco Totti, İtalya Milli Takımı'nı bıraktığını açıkladı.

Totti, yaptığı açıklamada, milli takımda bundan sonra oynamayacağını belirterek, uluslararası futbol arenasından çekildiğini söyledi.

'Gök Mavili' formayla 58 maça çıkan ve 9 gol kaydeden Totti, Almanya'da geçen yıl yapılan Dünya Kupası'nda şampiyon olmalarının ardından bir süreliğine milli takımı bıraktığını açıklamıştı.

Totti, bu açıklamsının ardından ise milli formayı bir daha giymeyeceğini belirtti.

NTVSpor

Ronaldo-Baptista iyi işler yaparlar İtalya'da, Inzaghi çok yaşlandı artık. Baptista iyi transfer olur, Sevilla'daki günlerine geri dönebilir AC Milan'da.

Totti daha epey bi oynardı aslında Milli Takımda ama bırakmış... Hayırlı olsun...

Del Piero_10 Misafir

Konuyu açalı neredeyse 1 yıl olmuş,bakalım kim ne yapmış.

Sebastian Giovinco : Geçen sezonu Empoli'de geçirip 6 attı.Toulon turnuvasında İtalya ile zafere ulaşıp en değerli oyuncu seçildi.Bu sezon Juventus'a geri döndü ve şu sırada İtalya milli takımı ile Olimpiyatlarda.

Alessandro Rosina : Pek parlak geçmeyen bir sezonun ardından Torino'da kaldı.Kulüp başkanından ciddi transferler talep eden Rosina'nın gönderilmesi gündeme gelebilir.

Giuseppe Rossi : Nihat Kahveci'nin ardından takımın en golcü oyuncusu olarak İspanya'ya adım attığı sezonu başarılı geçirdi.

Riccardo Montolivo : Fiorentina'nın Milan'ı geçip Şampiyonlar Ligine katılmasında önemli rol oynadı.Euro 2008 biletini A quilani'ye kaptırdı.

Giorgio Chiellini : Serie A'da Zlatan Ibrahimovic ve Kaka gibi oyuncuları etkisiz hale getirmeyi başararak Juventus'un savunmasının en önemli ismi oldu.Euro 2008 de ilk maçta Materazzi ve Barzagli'nin ardında yedek bırakılmasına rağmen Romanya karşısında Panucci'ye attırdığı gol ve İspanya maçında Torres-Villa ikilisini oyundan düşürerek gösterdiği performans ile İtalya milli takımının turnuvadaki en iyi futbolcusu seçildi.

Antonio Nocerino : Geçen sezon Juventus formasını en çok giyen oyunculardan biri oldu ancak yerini Mohammed Sissoko'ya kaybetti.Pas verememe sorunu yüzünden yeni Blasi olarak adlandırılan Nocerino bu yaz 8 m € karşılığında Palermo'ya geçiş yaptı.

Daniele Dessena : Geçen sezon Parma'nın küme düşmesine engel olamadı ve bonservisinin yarısı 4 m € bedelle Sampdoria'ya satıldı.

Claudio Marchisio : Empoli'de ve İtalya milli takımı ile Toulon turnuvasında başarılı bir sezon geçirdi ve Juventus'a döndü.

Daniele De Rossi : İstikrarını devam ettirip Roma'nın başarısında önemli rol oynadı.

Alberto A q u i l a n i : Özellikle Şampiyonlar Liginde Real Madrid'e karşı oynadığı oyunla dikkat çeken A quilani'nin Roma ile kontrat görüşmeleri devam ederken birçok kulüp sırada bekliyor.

Raffaele Palladino : Del Piero'nun yüksek formu neticesinde kendini fazla gösteremedi ve bonservisinin yarısı 5 milyon € karşılığında Genoa'ya verildi.

Domencio Criscito : Juventus'ta çok başarılı sayılmayacak bir başlangıcın ardından devre arası Genoa'ya kiralandı.Bu sezon birkez daha 1 milyon € karşılığında Genoa'ya kiralandı.

Marco Andreolli : Sakatlığın da etkisiyle hemen hemen hiç şans bulamadı.

Paolo De Ceglie : Serie A'da ilk sezonunda Siena ile başarılı olarak Juventus'a geri döndü.

Fabio Quagliarella : Beklenileni veremeyip sıradan sayılabilecek bir performans gösterdi.

Giampaolo Pazzini : Bu sezon 8 gol atarak iyi bir yedek vazifesi üstlendi.

Yaw bende başlıgı görünce totti futbolu bıraktı sandımneyse hayırlısı olsun

Gelırse Kaka ıle iyi anlaşabiliir..ben gelmesinden yanayım

Genellde uzun boylu futbolcular teknık sıfır olur ama zıgıc te hem teknık var hemde tonının yerını doldurabılecek kabılıyet bnce

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bende bir an futbolu bıraktı diye korktum.Gerçi milli takımda da uzun bir süre oynayabilirdi.

EURO 2008'de oynayabilirdi rahatlıkla, zira şu an 31 yaşında, hatta 2010 Dünya Kupası'nda bile bir ihtimal oynayabilirdi. Ama o zirvede bırakmayı tercih etti. Gol kralı oldu İtalya'da ve Altın Ayakkabı'yı aldı, şu an kariyerinin zirvesinde ve İtalya Milli Takımını sürükleyecek tek kişi de o, ama bıraktı, kararına saygı duyuyorum, en iyisini yaptı aslında...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Kariyenin zirvesinde bırakması çok doğru olmuş..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok erken bırakmış Scholesde böle erken bırakmıştı saygı duymak lazım bu karara

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by sehzadee View Post
    Yaw bende başlıgı görünce totti futbolu bıraktı sandımneyse hayırlısı olsun
    Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    Bende bir an futbolu bıraktı diye korktum.Gerçi milli takımda da uzun bir süre oynayabilirdi.
    Ben de böyle sandım

Erken bırakmış bence.Daha oynayabilirdi

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Futbolu bıraktı sandım.Bencede erken bırakmış çok kaliteli oyuncu

Nesil
    2007
    Yer
    34

Hemen göndersinler
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bende futbolu bıraktı sandım

Totti'siz futbol izlemek biraz garip olurdu açıkçası..
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

kendi kararı...AMA Bencede erken bırakmış..

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Kendi kararıdır saygı duymak lazım ama sevenleri üzülücek bu da kesin...

Ben de futbolu bıraktı sandım bir an yahu

Bırakmayabilirdi hatta bence bırakmamalıydı..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İyi olmuş..

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

**uilani müthiş bir transfer olur inter için uzaktan isabetli şutları ve gelecek vaadeden oyun tarzıyla bence ii bir oyuncu...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Keske avrupa sampiyonasindan sonra biraksaymis...

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    İyi olmuş..
    Aygün, ya iyi olmuş ya yazık olmuş,başka cevap yokmu yahu

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Aygün, ya iyi olmuş ya yazık olmuş,başka cevap yokmu yahu
    Açıklama yapmayı pek sevmiyorum abi.Bende dikkat ettimde transferlere hep böyle yazmışım yahu

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Baptista'yı almıyorlar mıydı yahu

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bence gitsin o kadar para reddilmez.Kaka-Ronaldinho süper olur

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Default Pato: “Ka-Pa-Ro geri döndü”

Pato: “Ka-Pa-Ro geri döndü”

Milan’ın genç yıldızı Alexandre Pato, Ronaldinho transferinden sonra Milan’ın durdulamayacağını ve yıkıcı bir üçlü forvet hattı oluşturduklarını söyledi.

Milan antrenörünü Carlo Ancelotti’nin Pato’nun arkasında Kaka ve Ronaldinho ile oynamayı düşündüğü biliniyor.

Gazzetta dello Sport’a konuşan Pato, “Bu takımla, her şeyi kazanabiliriz.” dedi.

“Kaka ve Ronaldinho, Milan için çok önemli ama farklı rollerde oynuyorlar. Ronaldinho oyunu açan yayan bir oyuncu, Kaka’da aynı şekilde oynarsa, bana sadece gol atmak kalır.”

“Milan bu sene Şampiyonlar Ligi’nde bulunmuyor ve bu beni sinirlendiriyor. Şimdi takımımın yeniden bu mücadeleye katılması için çalışacağım.”

Goal.com

Mesaj Yetkileri