Ve Totti Bıraktı
Roma'nın futbolcusu Francesco Totti, İtalya Millî Takımı'nı bıraktığını açıkladı.
Totti, bugün yaptığı açıklamada, milli takımda bundan sonra oynamayacağını belirterek, uluslararası futbol arenasından çekildiğini söyledi.
Ve Totti Bıraktı
Roma'nın futbolcusu Francesco Totti, İtalya Millî Takımı'nı bıraktığını açıkladı.
Totti, bugün yaptığı açıklamada, milli takımda bundan sonra oynamayacağını belirterek, uluslararası futbol arenasından çekildiğini söyledi.
bencede Milana gidip kariyerini yeniden canlandırmalı
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Kesinlikle gitsin.Her anlamda Milan ona daha iyi gelir...
Aslında çok gerekli bir transfer değil ama alınsada yararı olur.Bir çok mevkide oynayabiliyor.
So what?
Saike
Totti milli takımı bıraktı
Roma'nın kaptanı Francesco Totti, bundan sonra İtalya Milli Takımı'nda oynamayacağını söyledi.
İtalya Serie A takımlarından AS Roma'nın golcü futbolcusu Francesco Totti, İtalya Milli Takımı'nı bıraktığını açıkladı.
Totti, yaptığı açıklamada, milli takımda bundan sonra oynamayacağını belirterek, uluslararası futbol arenasından çekildiğini söyledi.
'Gök Mavili' formayla 58 maça çıkan ve 9 gol kaydeden Totti, Almanya'da geçen yıl yapılan Dünya Kupası'nda şampiyon olmalarının ardından bir süreliğine milli takımı bıraktığını açıklamıştı.
Totti, bu açıklamsının ardından ise milli formayı bir daha giymeyeceğini belirtti.
NTVSpor
Ronaldo-Baptista iyi işler yaparlar İtalya'da, Inzaghi çok yaşlandı artık. Baptista iyi transfer olur, Sevilla'daki günlerine geri dönebilir AC Milan'da.
Totti daha epey bi oynardı aslında Milli Takımda ama bırakmış... Hayırlı olsun...
Konuyu açalı neredeyse 1 yıl olmuş,bakalım kim ne yapmış.
Sebastian Giovinco : Geçen sezonu Empoli'de geçirip 6 attı.Toulon turnuvasında İtalya ile zafere ulaşıp en değerli oyuncu seçildi.Bu sezon Juventus'a geri döndü ve şu sırada İtalya milli takımı ile Olimpiyatlarda.
Alessandro Rosina : Pek parlak geçmeyen bir sezonun ardından Torino'da kaldı.Kulüp başkanından ciddi transferler talep eden Rosina'nın gönderilmesi gündeme gelebilir.
Giuseppe Rossi : Nihat Kahveci'nin ardından takımın en golcü oyuncusu olarak İspanya'ya adım attığı sezonu başarılı geçirdi.
Riccardo Montolivo : Fiorentina'nın Milan'ı geçip Şampiyonlar Ligine katılmasında önemli rol oynadı.Euro 2008 biletini A quilani'ye kaptırdı.
Giorgio Chiellini : Serie A'da Zlatan Ibrahimovic ve Kaka gibi oyuncuları etkisiz hale getirmeyi başararak Juventus'un savunmasının en önemli ismi oldu.Euro 2008 de ilk maçta Materazzi ve Barzagli'nin ardında yedek bırakılmasına rağmen Romanya karşısında Panucci'ye attırdığı gol ve İspanya maçında Torres-Villa ikilisini oyundan düşürerek gösterdiği performans ile İtalya milli takımının turnuvadaki en iyi futbolcusu seçildi.
Antonio Nocerino : Geçen sezon Juventus formasını en çok giyen oyunculardan biri oldu ancak yerini Mohammed Sissoko'ya kaybetti.Pas verememe sorunu yüzünden yeni Blasi olarak adlandırılan Nocerino bu yaz 8 m € karşılığında Palermo'ya geçiş yaptı.
Daniele Dessena : Geçen sezon Parma'nın küme düşmesine engel olamadı ve bonservisinin yarısı 4 m € bedelle Sampdoria'ya satıldı.
Claudio Marchisio : Empoli'de ve İtalya milli takımı ile Toulon turnuvasında başarılı bir sezon geçirdi ve Juventus'a döndü.
Daniele De Rossi : İstikrarını devam ettirip Roma'nın başarısında önemli rol oynadı.
Alberto A q u i l a n i : Özellikle Şampiyonlar Liginde Real Madrid'e karşı oynadığı oyunla dikkat çeken A quilani'nin Roma ile kontrat görüşmeleri devam ederken birçok kulüp sırada bekliyor.
Raffaele Palladino : Del Piero'nun yüksek formu neticesinde kendini fazla gösteremedi ve bonservisinin yarısı 5 milyon € karşılığında Genoa'ya verildi.
Domencio Criscito : Juventus'ta çok başarılı sayılmayacak bir başlangıcın ardından devre arası Genoa'ya kiralandı.Bu sezon birkez daha 1 milyon € karşılığında Genoa'ya kiralandı.
Marco Andreolli : Sakatlığın da etkisiyle hemen hemen hiç şans bulamadı.
Paolo De Ceglie : Serie A'da ilk sezonunda Siena ile başarılı olarak Juventus'a geri döndü.
Fabio Quagliarella : Beklenileni veremeyip sıradan sayılabilecek bir performans gösterdi.
Giampaolo Pazzini : Bu sezon 8 gol atarak iyi bir yedek vazifesi üstlendi.
Yaw bende başlıgı görünce totti futbolu bıraktı sandımneyse hayırlısı olsun
Gelırse Kaka ıle iyi anlaşabiliir..ben gelmesinden yanayım
Genellde uzun boylu futbolcular teknık sıfır olur ama zıgıc te hem teknık var hemde tonının yerını doldurabılecek kabılıyet bnce![]()
Bende bir an futbolu bıraktı diye korktum.Gerçi milli takımda da uzun bir süre oynayabilirdi.
EURO 2008'de oynayabilirdi rahatlıkla, zira şu an 31 yaşında, hatta 2010 Dünya Kupası'nda bile bir ihtimal oynayabilirdi. Ama o zirvede bırakmayı tercih etti. Gol kralı oldu İtalya'da ve Altın Ayakkabı'yı aldı, şu an kariyerinin zirvesinde ve İtalya Milli Takımını sürükleyecek tek kişi de o, ama bıraktı, kararına saygı duyuyorum, en iyisini yaptı aslında...
Kariyenin zirvesinde bırakması çok doğru olmuş..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Çok erken bırakmış Scholesde böle erken bırakmıştı saygı duymak lazım bu karara
Futbolu bıraktı sandım.Bencede erken bırakmış çok kaliteli oyuncu
Hemen göndersinler
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Bende futbolu bıraktı sandım
Totti'siz futbol izlemek biraz garip olurdu açıkçası..
(/s)
kendi kararı...AMA Bencede erken bırakmış..
Kendi kararıdır saygı duymak lazım ama sevenleri üzülücek bu da kesin...
Ben de futbolu bıraktı sandım bir an yahu
Bırakmayabilirdi hatta bence bırakmamalıydı..
İyi olmuş..
**uilani müthiş bir transfer olur inter için uzaktan isabetli şutları ve gelecek vaadeden oyun tarzıyla bence ii bir oyuncu...
Keske avrupa sampiyonasindan sonra biraksaymis...
Baptista'yı almıyorlar mıydı yahu![]()
Bence gitsin o kadar para reddilmez.Kaka-Ronaldinho süper olur![]()
Pato: “Ka-Pa-Ro geri döndü”
Milan’ın genç yıldızı Alexandre Pato, Ronaldinho transferinden sonra Milan’ın durdulamayacağını ve yıkıcı bir üçlü forvet hattı oluşturduklarını söyledi.
Milan antrenörünü Carlo Ancelotti’nin Pato’nun arkasında Kaka ve Ronaldinho ile oynamayı düşündüğü biliniyor.
Gazzetta dello Sport’a konuşan Pato, “Bu takımla, her şeyi kazanabiliriz.” dedi.
“Kaka ve Ronaldinho, Milan için çok önemli ama farklı rollerde oynuyorlar. Ronaldinho oyunu açan yayan bir oyuncu, Kaka’da aynı şekilde oynarsa, bana sadece gol atmak kalır.”
“Milan bu sene Şampiyonlar Ligi’nde bulunmuyor ve bu beni sinirlendiriyor. Şimdi takımımın yeniden bu mücadeleye katılması için çalışacağım.”
Goal.com