young boys kolay gectiginde schalkede belki zorlanirsin ama gecersin kadron iyi baya basarilar sana uefa cup bekliyoruz![]()
young boys kolay gectiginde schalkede belki zorlanirsin ama gecersin kadron iyi baya basarilar sana uefa cup bekliyoruz![]()
güzel gidioyorsun tebrikler
uefaya kalman kötü olmuş
Puan Durumu
Son lig maclarini teker teker degil toplu halde koyuyorum 1.Devre'yi namaglup lider tamamladim...
tebrikler sonunu getirmen ii olmus
Schalkeden kovulduktan sonra heyecan ariyordum Italya Ligi cekici geldi bana Fiorentina sampiyonluk adayiydi ama -19 puani vardi dusundum dusundum iste aradigim takim bu uzerimde fazla baski da olmaz dedim ve basladim...
Ilk sezonumda 13.oldum biliyorsunuz -19 puanla basladim seneye hedefim UEFA Kupasi iste takimim...
http://img20.imageshack.us/img20/4364/ads305zxj6.jpg
http://img523.imageshack.us/img523/1415/ads305z2ec8.jpg
hadi bekliyoruz uefa da basarilar.
yok daha UEFA olamadi seneye Cl istiyorum
En cok gol atan takimim bu arada...
başarılar can
buneye bu hic kariyer olmamis sadece 2 tane ss koymussun
bu da benim taktik oyuncularin cogu tatilde tabi en yakin zamanda donecekler![]()
Aga montolivo sattigini cok pisman olacan bence. Adunun yerine ben oynatirdim.
Bu arda zaccardo ve kaboul super transferler. Jo da iyi transfer ama ancak sakatlik olursa oynar forvette. Basarilar.
başarılar...
Hayırlı olsun iyi transferler , Can kardeşim çok iyi sever bu oyunları bu konuda Sen gomesi oynat kardeşim adını çok duydum sağlam bi futbolcudur ,Başarılar
basarılar....
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Bi de bilader senin ss lerin cozunurlugu cok yuksek sayfan acilirken baya bi kasiliyo benim bilgisayar . ss lerin cozunurlugunu dusurursen ben biraz daha rahat takip edebilirim kariyerini. Gomez gercekten iyiymis. Basarilar.
Hakkaten ss lerin çözünürlüğünü abartmışsın. Zaten zor yükleniyor resimler. Mükünse 650-XXX çözünürlüğü kullan. Kariyerinde başarılar. Montolivo'yu satmamalıydın.
bundan sonraki ssleri daha anlaşılabilir yaparım eskilerin yedegini almamışım...
sevindim sorunu hallettigine. Artik rahat rahat takip edebiliiz mor menekseleri.
Donadel Barcelona da
9 milyon euro karsiliginda Marco Donadel Katalan kulubune katildi...
Jelle Van Damme Fiorentina da
uzun suredir sol bek arayislarini surduren Fiorentina Van Damme ile anlasti oyuncu Seria A da oynayacagi icin cok mutlu oldugunu soyledi..
Celsinho Fiorentina da
etkili bir oyunkurucu arayan Mor Menekseler sonunda bombayi Celsinho yu alarak patlatti
Ze Castro Fiorentina da
yeni stoper arayan menekseler Ze Castro ile oldukca guclendi..
Peter Luccin Fiorentina da
orta sahasini kuvvetlendirmek isteyen Mor Menekseler Luccin i kadrosuna katti..
Sampiyonlar Ligi 3.On Eleme Turu Ilk Maci
Fiorentina-Schalke04
Kotu bir macti Guardado,Celsinho ve Garay'in eksikligini hissettik ama buna ragmen gol yemedik...
Sampiyonlar Ligi 3.On Eleme Turu Ikinci Maci
Schalke04-Fiorentina
Santana'nin tek goluyle Schalke'yi eledik artik Sampiyonlar Ligi'ndeyiz...
Tebrikler.Grupları merakla bekliyorum.
başarılar kardeş.şampiyonluk beklioruz
![]()
Cok zor bir kura cekmedik hedefimiz ust tura cikmak...
Arkadaslar onerebileceginiz bir sag acik var mi Santana'nin yedegi yokda...
![]()
Grup bence yinede tehlikeli deplasman 1 puan kendi sahan 3 puan çıkarsın başarılar.
Gruptan çıkarsın bence...
Bianchi transferide gzl olmuş...
Grup kolay. 2 . olarak çıkarsın![]()
veee Fiorentina 2008-09 sezonu kadrosu
Sampiyonlar Ligi F Grubu 1.Maci
Villareal-Fiorentina
Riquelme'nin penaltiyi kacirmasi kirilma noktasi oldu Sampiyonlar Ligi'ne 3 puanla baslamak cok guzel bir duygu
SerieA 2.Hafta
Fiorentina-Siena
Sampiyonlar Ligi macim sebebiyle ligde ilk macimdi Siena maci Bianchi takima cok cabuk uyum sagladi golleri ve asistleriyle Pazzini ile cok iyi bir ikili olusturacaklarinin sinyallerini verdiler...
Çok başarılısın, tebrikler.![]()
SerieA 3.Hafta
Parma-Fiorentina
Iyi bir mac cikardim gol yememeye devam
SerieA 4.Hafta
Livorno-Fiorentina
Pazzini'nin gol sovu vardi deplasmanda zorlu Arsenal maci oncesi moral oldu...
Sampiyonlar Ligi F Grubu 2.Maci
Fiorentina-Arsenal
Macin basinda yedigim gol moral birakmadi mac boyu gole yaklastigim anlar oldu ama atamadim bir turlu nitekim Arsenal kalecisi Akinfeev macin yildizi oldu...