1 ile 30 arası toplam 115 sonuç

Konu: En başarılı Türk takımı Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Yav takmayın bu Omerdinho ile Batuhan Önder'i.Yaptıkları tek şey var Galatasaray'a laf atmak.Ama nedense halen hele Batuhan Önder'in o saçma,ortamı germe amacından başka bir amacı olmayan yazılarına rağmen halen okur grubunda değil

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    Yav takmayın bu Omerdinho ile Batuhan Önder'i.Yaptıkları tek şey var Galatasaray'a laf atmak.Ama nedense halen hele Batuhan Önder'in o saçma,ortamı germe amacından başka bir amacı olmayan yazılarına rağmen halen okur grubunda değil
    Bu konuda şüphenizin olmasını istemem. Ceza sistemi konusunda da bizim uymamız gereken bir sistemimiz var. 3 uyarı puanı alan kişi okur grubuna geçiyor, attığı 1 mesajdan dolayı direk okur grubuna alınmıyor üye.

Gerekli uyarıları yapıyor, cezaları veriyoruz. Bu konuda tarafsızlığımıza güvenmenizi istiyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    Nedense bu sitede bana laf söyleem dışında artık senin mesajını göremiyorum. Ama bişey demiyorum. Okur grubuna alınırsam alınırım sorun değil. Nasıl olsa sanal alem yalan. Reel alem gerçek. Yüzümüzü bile görmüyoruz...

Mesaj Yetkileri