Sayfa 437 / 439 İlkİlk ... 337387427435436437438439 SonSon
13,081 ile 13,110 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Hadi getirin o zaman..
    Yonetimde ses seda yok...İstersek getiririz rahat ol takma kafanı !

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

C.CoLe transferi ne oLdu.Hani anLaşıLdı feLan imzaLar atıLacak deniLiyordu ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

"Carlton Cole ile anlaştık"

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot, Avrupa'dan üç yıldız oyuncu ile görüştüklerini belirterek, "Şu anda West Ham'dan Carlton Cole ile her konuda anlaştık. Oyuncu gelmek istiyor. Bu futbolcunun dışında başka isimlerle de görüşme halindeyiz. Pazartesi gününe kadar transferlerimiz netlik kazanacak" dedi.

Taraftarların gurur duyacakları bir ismi takıma kazandıracaklarını vurgulayan Kolot, şunları söyledi: "Birçok menajer ve kulüp yöneticisi futbolcularını satmak için kapımızı aşındırıyor. Bunlardan 35 yaşındaki Jimmy Floyd Hasselbaink ve Fas Milli Takımı'nın 31 yaşındaki kaptanı Talal El Karkouri bize menajer Hasan Çolak tarafından önerildi. Fakat teknik direktörümüz, bu isimlere yaşları ve transferlerin parasal yönü nedeniyle sıcak bakmadı. Bu sezon transferde çok titiz davranıyoruz."

Valla Abi öyle galiba... Ama inş... alınır çok iyi bir futbolcu çünkü...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ALınsa zaten öyLe bir iyiLik yapsaLar bize çok güzeL oLucak ama ben yinede hiç ümitLenmek istemiyorum...

Abi şimdi Delgado pek ünlü biri değil ya Yönetim almakta istekli değil... Zaten önermişler iyi olduğu belli umarım Yönetim alır bu oyuncuyu ama benim de pek umudum yok açıkçası...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre'mi yok artık.

Emre: "Ayrılmıyorum"
    Newcastle United'dan ayrılacağı iddia edilen Emre Belözoğlu kendisinin bundan haberi olmadığını söyledi.

Lig Tv'de Futbol Gündemi adlı programa katılan Emre Belözoğlu, transfer sezonu geldiğinde her zaman kendi adının gündeme geldiğini ve kendisine gelen resmi bir teklifin olmadığını söyledi. Kendisinin artık bu transfer söylentilerine alışık olduğunu söyleyen Emre Belözoğlu, "Newcastle United'dan bana gelen bir şey yok, Sam Allrdayce'in da benimle çalışmak istediğini biliyorum" dedi.

20.07.2007

Kaynak : Sporx.com

dün açıklanan haber.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Nedense bütün kulüpler isterseler getiriyolar ancak kaliteli oyuncuları neden hiç bir kulüp istemiyor anlamadım gitti..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Stopere son aday Mandelli

Dış transferde çalışmalarına devam eden Beşiktaşımız'ın, İtalyan ekibi Chievo kulübünün stoperi Mandelli ile prensipte anlaştığı iddia edildi. Sabah Gazetesi'nin haberine göre, İtalya'da geçen sezon küme düşen Chievo ile 1.5 milyon euro bonservis bedelinde anlaşan siyah-beyazlı yönetim, futbolcuyla da yıllık 800 bin euro karşılığında prensipte el sıkıştı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın da bu transfere onay verdiği öğrenildi. 1977 doğumlu Mandelli, 1.90 boyunda ve 84 kilo. Özellikle hava toplarında çok etkili olan futbolcu, tam bir istikrar abidesi. Yıldız futbolcu, 3 sezondur Chievo forması giyiyor ve geçtiğimiz yıl ligde 36 maçta görev yaptı.

İSTİKRARLI VE ÇALIŞKAN

Mandelli her yıl 30'un üzerinde maçta forma giyiyor. Çok istikrarlı olan Mandelli ile bir kaç gün içinde sözleşme imzalanacağı öğrenildi. Bu arada Beşiktaş, West Ham'ın Nijeryalı asıllı futbolcusu Carlton Cole için de çalışmalarına devam ediyor.

Kaynak: Sabah
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Nedense bütün kulüpler isterseler getiriyolar ancak kaliteli oyuncuları neden hiç bir kulüp istemiyor anlamadım gitti..
    Ya bi Linderoth,Lincoln aldınız kral oldunuz...
    Delgado,Ricardinho,Tello,Cisse getirdik bunları bunlar kalitesizmi!!!...

C.Cole gelirse cok iyi is yapmis olur Bjk .......

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

29 Milyon euro verebilecek mi gs ?

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Parayı verebilir veya veremez.Orası yönetimi ilgilendirir.Para konularına dalınca tartışma çıkıyor çünkü...(:

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Schalke 29 milyon euro istiyor bu çok açık gs bu parayı veremeyeceğine göre aynı şey tüm türk takımları için geçerli bu transfer yatar

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

29 değil, 27..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bana kalırsa da Kuranyi transferi imkansız gibi..

Ama Morientes'ten halen daha umudum var.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Emre gelse - hiç sanmıyorum - Appiah satılır, kontenjan açılır.. Fenerbahçe için çok iyi gelişme olur yani..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    29 değil, 27..
    isterse 20 olsun biraz gerçekçi olalım istediği kadar sponsor filan toplasın gs fb bjk kimse bu parayı bir oyuncu için veremez... zamanında fb ortegaya 22 verdi ondan zaten ders almıştır

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bencede kimse o parayı veremez..

Valencia forvet transflerine devam ediyor, sanıyorum Zigiçle de anlaşmışlar..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Emre gelse şimdi oo galatasaraylı oo fbye zamanında şöle şöle dedi gereksiz tartışmalar ben istemem emreyi zaten emrede ayrılmayacakmış ingiltereden

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence Galatasaray Morientes konusunda çok istekli olursa alır... ama geçen bi açıklama yapıldı şuandaki gündemdeki futbolcuların hiç biri ile ilgilenmiyoruz filan

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bu yalanlamalar moda oldu zaten.

Eğer Zigic haberi doğru ise Valencia forvet turşusu kurabilir.8 forvet olacak ve hepsi kaliteli..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Moriantes alınacaksa 24'üne kadar alınmalı...Yoksa bir işe yaramaz.

Son karar Davide

Stoper arayışlarını sürdüren Kartal, İtalyan oyuncu Mandelli'de karar kıldı.

CHİEVO'DA OYNUYOR

Siyah-beyazlılar, yaklaşık bir aydır sürdürdükleri stoper arayışında sona geldi. Birçok isimle görüşen ancak karar vermekte zorlanan teknik kadro, son olarak Chievo'da forma giyen Davide Mandelli'yi bitirme kararı aldı. Görüşmeler hemen başlatıldı.

YILLIK 800 BİN EURO

İtalyan ekibiyle temasa geçen siyah-beyazlılar, Chievo ile 1.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşırken, 30 yaşındaki tecrübeli futbolcuya da senelik 800 bin euro ödemeyi kabul etti. 1.90 boyundaki stoper, geçen sezon 36 maçta forma giydi...

Kaynak: Fotomaç...

Morientes alınırsa UEFA da iyice favoriler arasına girer GS...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar morientes konusunda valencia görüsme izini vermiyorki.............verse bu transferi bitirirler.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben bu mandeLLi yi aLacağımıza hiç aLmasak daha iyi oLacak diye düşünüyorum.Kim bu adam ? Ne kadar tanıyor bizim yönetim kaç kere izLediLer.Nerden nereye ne isimLer geçerken hangi ismi transfer ediyoruz.Forvette de aynısı oLucak.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İzlemeseler böyle tanınmayan bir adamda karar kılmazlar.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Quote Originally Posted by neondh View Post
    ümti karan karambol golcusu zaten kımse savunmasın ümiti
    evet biraz karambol futbolcusu ama son vuruşları da oldukça iyi türkiye de öyle adam yok kaleyi gördüğü an vuruyo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ronaldo'yu getirelim

En uygunu Ronaldo

Sarı-lacivertliler, "Fener'de oynamak isterim" diyen Brezilyalı yıldızla daha yakından ilgilenmeye başladı.

İbre sambacıda

Fenerbahçe'nin Brezilyalı Roberto Carlos'tan sonra dünya çapındaki bir yıldızı daha renklerine katacağına kesin gözüyle bakılırken, bu ismin Milan'ın süper golcüsü Ronaldo olacağı görüşü iyice ağırlık kazanmaya başladı. Sarılacivertli bazı yöneticiler de transfer listesindeki yıldızlar arasında en uygun ismin Ronaldo olduğu
    düşüncesini taşıyor.

Adriano hâlâ gündemde

Ronaldo'nun Roberto Carlos'tan Fenerbahçe ile ilgili bilgi almasının ardından sarı-lacivertli kulübe gelmek istediğini söylemesi taraftarları sevindirdi. Taraftarlar "Roberto Carlos'tan sonra bir de Ronaldo'yu alırsak bizi kimse tutamaz" dediler. Bu arada Fenerbahçe yönetiminin, kesin bir dille "Adriano ile ilgilenmiyoruz" demesine rağmen Brezilyalı yıldızın gündemden düşmediği öğrenildi.

Beşiktaş'ta Cousin iddiası

Avrupa kupalarında yer alan takımların futbolcu listelerini 24 Temmuz'da UEFA'ya bildirecek olması, Beşiktaş'ın biraz daha transfere yoğunlaşmasına neden oldu. Siyah-beyazlıların, son olarak, Dinamo Bükreş maçının başlamasından hemen önce, Fransız Ligi'nde yer alan Lens'e Daniel Cousin için teklifte bulunduğu öğrenildi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre: "Kaleci Vedran Runje'yi Lens'e 1 milyon euroya gönderen Kartal'ın, Gabon asıllı golcünün bonservisine 3 milyon euro önerdiği ifade edildi. Bu sezon ligde 4 golü bulunan, UEFA Kupası'nda da takımına 3 gol kazandıran Cousin konusunda Fransız ekibine ciddi bir teklifle giden Beşiktaş'ın, futbolcuya da yıllık 1.5 milyon euro öngördüğü vurgulandı.

Bu arada siyah - beyazlılarda prim sistemi değişti. Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın isteği doğrultusunda yeni prim sisteminin gündeme geleceğini ifade etti. Maç başına primden vazgeçtiklerini vurgulayan Beşiktaşlı yönetici, alınacak primi, sezon sonundaki puan durumunun belirleyeceğini söyledi. Kolot, şampiyon olmaları halinde futbolculara 1 milyon euro dağıtacaklarını söylerken, takımın 2. sırayı alması halinde ise 500 bin euro verileceğini belirtti."

21.07.2007

Kaynak : Milliyet

Mesaj Yetkileri