1 ile 30 arası toplam 1201 sonuç

Konu: Yıl 2015 [10. Sezon 5. Takım] Roma

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

ABİ Gaziantep maçı yerine 2 kere ankaragücü maçını koymuşsun...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    Serkan Abi sana güveniyoruz, ligi iyi bir yerde bitireceksin. Hindistan macerasından sonra sana ŞAMPİYONLUK yakışır.

Beklenen gün gelecekse, çekilen çile kutsaldır...
    "Çekmediğim derteler, çile kalmadı..." Zaten hep bu türküyü dinliyorum.

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Dardanelspor Kulübü'nden Basın Açıklaması

Son günlerde takımın aldığı sonuçlardan oldukça memnunolduğumuz ifade etmek isteriz.Deplasmanda kazanılan Fenerbahçe maçının ardından futbolcu ve teknik heyete söz verdiğimiz primler hafta arasında ödenecektir.Ayrıca takımdaki gidişat sevindirici olup sezon sonunda hocamız Serkan Özışık ile yeni bir mukavele görüşme isteğimiz bulunmaktadır.İlk yarı itibarıyla ligi daha yüksek sıralarda bitirme olasaılığımız olduğunu sanırım herkes görmüştür.Ayrıca devre arasında hocamızın talepleri doğrultusunda 1-2 transfeer yapmayı düşünmekteyiz.

Hocamıza katkıları için teşekkürlerimizi sunuyor teknik heyet ve futbolcularımıza başarılar diliyoruz.

Dardanelspor Yönetim Kurulu
    adına
    Abdullah Karacaahmet
    Yönetim içinde beni isteyenlerin de desteğini arkama aldığım için çok mutluyum. Artık başarı için tüm camia kenetlendik. Yöneticilerimize teşekkür ediyorum, gecikmiş alacaklarımı da en kısa sürede verirler umarım.

Şu an bu sezon başarı için konsantre olduk, kontrat görüşmelerine başlamak istemiyorum. Sezon sonu bu konuyu konuşuruz.

Quote Originally Posted by GingkO View Post
    ABİ Gaziantep maçı yerine 2 kere ankaragücü maçını koymuşsun...
    Antep maçı da 1-1 bitti, pek heyecanlı değildi, o nedenle onunki olmasa da olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri