3'de 3 Yaparak Ligin en üst sırasına yerleşmiştim.Takımda keyifler yerinde antremanlar gayet neşeli geçiyordu.Oysa Benim Aklım Türkiye kupası maçındaydı..Maç Keçiörengücü takımıyla olmasına rağmen tedirgindim..Neyse Maç Günü Takımla Konuştum Ve..
Kartal = Beyler rahat olun siz sadece herzamanki futbolunuzu oynayın sonuç kendi kendine gelecektir hadi bakalım..
Takımdaki hırs hiçbir zaman eksilmemişti.Ve maça çıktık..
Ligde 3-0 gibi rahat bir skorla geçtiğimiz takımla maça başladık..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Maç = keçiörengücü - Etimesgut Şekerspor
Maçın 15. Dksında İbrahim Aydemir Golü Attı Ve 0-1 öne geçtik..
Ama Dk.25'de Bu Göle Cevap Keçiörengücü takımının Sol Kanatında 30 Yaşındaki Erdem Gençten Geldi..
Tek Kale Oynadığımız Maçta 90 Dk Tamamlandı..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Uzatma Dk.larına Başlarken Penaltı'lara Kalmak İstemediğimi Takıma Söylemiştim Maçı Kazanmak İçin İyice Bastırmaya Başladık..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Dk.106 da Oyuna Ceyhun Yelkenci'yi Soktum ... Sol Tarafta Yorulan Sergenin Yerine...
Ve Dk. 120'yi Gösterdiğinde Herkez Maç Bitti Demişti..Ve Bende Artık Umudu Kesmiştim.Ama o Anda Ceyhun Yelkenci Topu Alıp Neredeyse 20 metre Koşu yaparak müthiş bir gol attı.Gol 121. Dkda gelmişti.
Ve Maç Bitti..
Takımıma Maç sonunda hepiniz mükemmelsiniz diyerek yolladım..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve Ligde 2.Sırada Olan Karabüksporla Maça Çıktık..Maçın Zevkli Geçeceğini Herkez Biliyordu.Maç Başladı..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bir Maçın Bu kadarda Kötü Bir Kabus Gibi Geçmesini Beklemiyordum.Sonunda Kaybeden Biz Olduk..Daha Kötüsü Eminim Takımın Bu Maçtan Sonra Toparlanması Çok Zor.....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İşte Maçın Kaderinİ Belirleyen Karabükspor Oyuncusu Adem Kaya Maçın Adamı Oldu Ve 2'de Gol Attı.Beni Bitirdi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TAKIMIMIN DÜŞÜŞTEKİ MAÇLARI DÜZELMEK İÇİN BEKLİYORUZ..BU KADAR MAÇ SONRASINDA DURUMUMUZ 1.LiKTEN 4. LÜĞE DÜŞTÜ..
[IMG][/IMG]
DENİZLİSPOR MAÇI
Türkiye Kupası Maçında Rakip Denizli Çıkmıştı.
Maç Sonrasında Büyük Şoka Uğradım :@
[IMG][/IMG]