1 ile 30 arası toplam 238 sonuç

Konu: Roma İkimize Dar Gelir...:(ortak kariyer)

Hybrid View

LAZİO KLÜBÜ BASIN TOPLANTISI
    BASKAN:sevgili lazio lular.yeni teknik direktorumuzu tanıtmak için burdayız.kendisi gayet basarılı ve genc bi menejer.uzun yıllar basrıyla hizmet edicegine inanıyoruz..kendisine kısaca ozi die hitap ediyoruz.
    OZİ:hayallerimdeki klübe geldim.kariyerim basrılarla dolu. bu yılki hedefimiz ilk4 sıra olucak biliyorsunuz eksi puanla baslıoruz..
    BASKAN:tabiki ozi sana guvenioz zaten..
    OZİ:buraya gelirken transfer calısmalarını da hemen hallettim.. baskanımız saolsun14 milyon butce verdi kendisini utandırmıycaz..
    ...TRANSFERLER AZ SONRA...
    .
    .
    .

Collessium Roma

Franco Sensi: Evet sayin basin mensuplari ve degerli kariyerseverler. Bugun sizlerin kuzurunda yeni teknik direktorumuz Ozgur Ozdemir le sozlesme imzalayacagiz. Totti nin israrlariyla kendini takimin basina getirdik. Tooti cok gaza geldi ben onu istiyom dedi. Biz de totti yi kiracagimiza kafamizi kirariz.

Totti: Artik maclara da boyle cikacaz. Gladyator kiyafetiyle. Eski Roma hesabi.

Muhabir: Sayin ozdemir en son rosenborg la CL ceyrek finalinde arsenal le oynuyodunuz bu ani transfer nasil oldu.

Ozgur: Benim icin de surpriz oldu. Roma yi Cl de eledigimiz mactan sonra francesco soyunma odasina gelip elimi optu. Buyuksun abi izin ver seninle calisalim dedi. Ben de saka yapiyo sandim rosenborg a gelmez diye dusundum. O bunu kastediyomus.

Muhabir: Ozzy19 un da Lazio nun basina gecmesini nasil degerlendiriyosunuz.

Ozgur: Valla ben romanin teklifi basta istemedim cunku norvecte yapacak cok seyim vardi. Ozzy teklifi duyar duymaz isyan etti. Ben de oziyi kirmak istemedim ama Roma ruhum kabardi. Ozi Roma icin cok agir kelimeler kullandi dayanamadim. Kendisiyle cok heyecanli bir yarisa girdik. Kazanan italyan futbolu olacak. Romayi yakmaya geldik kendisinin de basarili olacagina inaniyorum sampiyonluk icin lazioyla cekisiriz. Inter le Milan da tarlaya..

Muhabir: Transfer icin neler diyeceksiniz.

Ozgur: Valla kocum ben takimdan memnunum defansa bir iki takviye yapcaz bi de forvete bi oyuncu alacam surpriz olsun.

Muhabir: Iversen mi yoksa..

Ozgur: Valla pek surpriz olmadi galiba. Haaa bi de unutmadan perotta nin ikinci vatandasligi ingiltere ymis. Onu da satacaz. Ben nottingham forest ta bile ingiliz topcu oynatmiyodum. Roma da hic oynatmam..

TRANSFERLER AZ SONRA.

Mesaj Yetkileri