-
siz bide bana sorun neler çektim sakatlıktan yaw bu kadarda olmaz ki bide ben hem bjk hemde türk milli takımının başındayım penaltılarla zar zor yenmişim ingiltereyi 2010 world cupta yenilmiş gösteriyo bide o kadarla klasa iyi penaltıyı atan oyuncuların bazılarını atmamış gösteriyo karşı takımın atmayanlarıda attı gösteriyo aynı şey benim arkadaşın başına turkey cup finalindede geldi bide haberlerdeki abartıyı bende gördüm 1-0 biten maça acayip ezdi parçaladı sildi sahadan gibi şeyler yazıolar yada ne biliym 20 tane gol kaçırıp 3-1 yenmişim mesela inönüde bitiricilik farkı diyo kardeşim bitiricilik farkı olsaydı maç 15 olurdu ama sakatlığı çok saçma yapmışlar ey site ahalisi hiçbir oyuncusu en ufak bir sakatlık bile geçirmden1 ay oynayan varmı valla ben 2011deyim yok illa en az 3-4 sakatlıkartık 2 hafta sakatlanmalara falan şükrettik tutuyo 3 ay umarım fm 2007de sakatlığı düzeltirler gerçekte bir takımda o kadar sakatlık olsa küme düşer yaw bide hersene bi oyuncu seçiyolar gol krallığında almış başını gidiyo sırf sizin takımın golcüsüyle yarışsın diye ve ne hikmet sizin golcünüz sakatlanırken gol kralı adayı arkadaş hiç sakatlanmıyo ve dandik dundik takımlara fark atcam diye bekliyosunuz tek fark yada beraberlik oluyo ama orta sıralardaki bi takıma hiç beklemediğiniz anda 6-7 atabiliyosunuz bide şampiyonlar liginde grubu lider bitiriymde kolay takım gelsin diye beklemeyin tutup en kazığı çıkıyo bi kere seri başı diye bişey var nasıl oluyosa artık
Mesaj Yetkileri