dogru diyosunuz siyaset bu iki kardes romalıyı birbirine dusman eden sebeptir.ordunun lazio su ve polislerin yani hükümetin roması...lazio nun tarihine bakıldıgında zaten mussoliniyle ilişkisi yakından görülebilir.zaten 2. dunya savasından sonra S.S. (Societa Sportivo) takısını Gestapoları anımsattıgı icin birçok takım değiştirmişken, zamane diktatörü Benito Mussolini'nin de desteklediği Lazio, kulüp politikasını açığa vurmuş ve kararlı bir tutumla ismini değiştirmemiştir.nese takım hakkında bu kadar bilgi yeter yeni 2 transferim var.az sonra acıklıom..buarada ozgurle yaptıgımız ilk hazırlık macında 2-1 malup oldum one gecememe ragmen skoru koruyamadık.totti bizi ekarte etti.ama sunuda belirteyim 15. inci dakkikada netten dustugum için 75 dakika takımı yardımcı ant.yonetti..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
RAİ SPORT SAT AZ ONCE LAZİONUN İSVİÇRELİ GENC YETENEK DOUDİN LE ANLASTIGINI DUYURDU..
MUHABİR: ozi bey az once doudini getirdiniz neler soluceksiniz..
OZİ:arkadas adam genc +sadece 250,000 euro napalım almasamıydık..forvete derinlik katacak..bişe daha solucam ama gazteye yazarsan kafanı kırarım.bi daha stad kapısından içeri giremessin..MUHABİR:aman efendim buyrun sizi dinliyorum..
OZİ:ben bu doudini daha onceki kariyerlerimdede alıodum sezon ortasında seyret 2,5 milyondan asagı gitmicek.demişti dersin..ama gazeteye hele bi yaz var ya arıza cıkarırım haberin olsun..satıcam ben bu adamı sırf kar için aldım.ama cocuk bunu duyarda takımda moralsizlik yaratırsa seni bisim taraftarların eline veririm derini yuzerler ona gore