Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 127 sonuç

Konu: FM 2007 Vista Problemi İle İlgili Açıklama!

Hybrid View

arkadaşlar vista da fm yi dil sorununu çözdükten sonra yükledim fakat first name last name sorunu çıktı bu sorunun nasıl aşıldığını biliyorum ama bilgisayarıma girince docu&setti... gözzülkmüyo böylece bende aplicattion data yı silemiyorum cvp bekliyorum

böyle vistanın ......................

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Düzgün yüklemeye rağmen+orjinal cd'ye rağmen UYUMSUZLUK SORUNU yaşanabilir maalesef.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

bende hic bir sorun yok takır takırda caLısıyor sorun yasayanLAr nasıL sorun yasıyor anLamadım.. ben vista kuLLanıyorum FM de de hic sorun yasamadım..ikiside orjinaL.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

4. Default

Üstad Vistada bende yüklemeye çalışıyorum yükleme başlıyor java kontrol felan dedikten sonra öle bön bön bekliyor bişey çıkmıyor ektanda ama görev yöneticisinde fm setup gözüküyor bazen null hatası veriyo bütün dil ayarlarını kontrol ettim değiştirdim ABD ingilizce veya birleşik krallık hiç bir şey değişmiyor ne yapacam bana yardım edin yaw bne bu oyunu oynayamıyacakmıyım.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

vistayı kurarken yükseLtme seçeneğini seçerek kurarsan zaten Xpde kuruLu oLan Fm oyununu oynarken hic bir sıkıntı yaşamazsın ama yükseLtme deiLde sıfırdan kurarsan o zaman uyumsuzLukLar cıkabiLiyor.. zaten su anda vistayı kurarken sıfırdan kuruLması tavsiye ediLmiyor pek.. Xp nin üstüne direk yükseLtme yaparak kuruLması haLinde daha fazLa programı kuLlanabiLiyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Yükseltme yi kesinlikle önermem.SI'ın bu konuda desteğini beklemek en doğrusu olur.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

yükseLtme yapmassanda bir dünya sorunLa karsıLasıyorsun.. Pc dünyasında öneriLmezLeri gercekLestirirsen sorunLarın cözüLüyor öneriLeri fazLa dinLememek gerek.

8. Default FM07 Vista'da Aldığım Hata!!!

Setup.exe ye tıkladıktan sonra yüklemeye başlamadan daha böyle bir hata veriyor.Ne yapmalıyım???

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Dil ayarlarını Yapmadı isen böyle bir hata verebilir..

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=24105

10. Default

hayır hayır onuda ayarladım ama hala böyle bir hata alıorum 2 gündür aşamadım

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

bilgisayarın dilini tamamen ingilizce yapmamışsın arkadaşım bilgisayar dilini tamamen ingilizce yap sade klavye dilini deil
    I'm back...

12. Default

iyide onu nasil yapicam iste forumda aradim dil degistirmek icin soylenen herseyi yaptim yani o senin dedigin vistanin turkcesini silip ingilizcesini kurmak oluo kardes yaniliomuyum

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Signor Joga View Post
    iyide onu nasil yapicam iste forumda aradim dil degistirmek icin soylenen herseyi yaptim yani o senin dedigin vistanin turkcesini silip ingilizcesini kurmak oluo kardes yaniliomuyum
    denetim masasından bölge dil seçenekleri gelen ilk ekranda ingilizceyi seç
    I'm back...

Bilgisayari ingilizce yaptim ama simdide yeni bir hata verdi; bi yardim etseniz.

15. Default

Quote Originally Posted by Ygt0 View Post
    Bilgisayari ingilizce yaptim ama simdide yeni bir hata verdi; bi yardim etseniz.

aynı sorun bendede var ne yapmamız lazım ....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by thayke View Post
    valla arkadaslar uzun ugraslar sonucunda oyunu cozdum ve vistada oynuyorum.hemde butun dosyalari indirdim oyun harika oldu.17 inc lcd monitor vista harika valla.sorun yasayan vista kullanicilarina yardimci olmak isterim...
    http://img440.imageshack.us/img440/6...tasoruneq8.jpg

bu soruna yardımcı olabilirmisin acilllll!!!!!!!!

oyuna basladım ancak 2ç maçın ya ilk yarısında yada sonunda bi hata verio! ve oyunu kapatıyo! yardımcı olur musunuz!

kardes bende fm 2006 oynuyorum ama vistada türkçe yamayı açamadım ve şu hatayı weriyor

Run time error 75:
    patch/file access error

lütfen şu sorunu gidermek için yardım edin ne zamanndır oynayamıyorum oyunu
    teşekkürler

Default Alin Size Farkli Bi Vista Sorunu Daha!!! :(:( :)

İllegal içerik hakkında yardım ve bilgi veremezsiniz.

CoşkuN özdemiR

Arkadaşlar ben vista'da dil ayarlarınnı yaptım Installshield sihirbazı başlayınca INVALİD JVM FİLE NAME SPECİFİED İN LAUNCH.VARİABLE REFERENCE MUST BE AT LEAST 2 CHARACTERS (e.g.N1 and S10) die bişi çıkıyor.tamam diyincede kapanıo program. kurmuyo oyunu .Lütfen yardım arkadaşlarr.Selametle
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ŞİMDİDE ŞÖYLE BİR SORUN The installer is unable to run in graphical mode.Try running the installer with the -console or-silent flag

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaslar bende vista ultimate yuklu fm o7 yi sorunsuz ingilizce oynuyorum ama turkce patch calismiyo bu sorunu giderebilen varmi acaba hatta soyle diyeyim bu bir ricadir bolum surumlusu arkadas yeni cikicak turkce patch vista uyumlu yapilabilirmi ilgili arkadaslara iletirsen sevinirim saygilar//

dozzi Misafir

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Siz olayınız grafik ile ilgili. Uyuyumluk sorunu var.
    demişsin bizimde ingilizcemiz var o kadar okuyabiliyoruz anlayabiliyoruz...çözümü nedir sorduğumuz şey bu!!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by maksu23 View Post
    Bende de böyle bir sorun var dilleri ayarladıktan sonra setup esnasında bu hatay veriyor.. "The installer is unable to run in graphical mode.Try running the installer with the -console or-silent flag"
    Bilen varsa bi yardımcı olsun ne olur
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    --------------------------------------------------------------------------------

Bende de böyle bir sorun var dilleri ayarladıktan sonra setup esnasında bu hatay veriyor.. "The installer is unable to run in graphical mode.Try running the installer with the -console or-silent flag"

Yokmu yardımcı olacak kimse?
    arkadasım sorunu çözebildinmi çözdüysen bizimlede paylaşırmısın??!

Ne yani şimdi biz fm2007 oynayamayacakmıyız

peki 2006 çalışıyomu :S:S

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    --------------------------------------------------------------------------------

Yokmu yardımcı olacak kimse?

akyolsamet Misafir

benimde bir sorunum var lutfen bir care bulun bana fm 2007 memory warnin g dio ve asagida fm 2007 is running dangerously low on memory.please quit and free up some memory diyor lutfen bilen soylesin

Nesil
    2006

=akyolsamet;601963]benimde bir sorunum var lutfen bir care bulun bana fm 2007 memory warnin g dio ve asagida fm 2007 is running dangerously low on memory.please quit and free up some memory diyor lutfen bilen soylesin

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by fm26 View Post
    =akyolsamet;601963]benimde bir sorunum var lutfen bir care bulun bana fm 2007 memory warnin g dio ve asagida fm 2007 is running dangerously low on memory.please quit and free up some memory diyor lutfen bilen soylesin

Hafıza iLe İlgili bir sorun boş yerin yok sanırım

ya arkadaşlardaki bütün sorunlar bende de war. Vista benim FM zevkimin içine etti dorusu. Lütfen bi çare bulun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

coskun kardes> run time eror 75
    Path/file access eror
    hatasi veriyo acayip ayar oldum ne yapsam olmuyo hehe cevaplarinizi bekliyorum Fm 07 fanatiginden saygilar butun oyuncu arkadaslara

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

xp den şaşmmamak lazım

xp ye doncez mecburen hay **k
    vista aldık oyunumuzda orjinal ama calısmıyor..
    napcaz? e azından calıssa
    ingilizce rusca fransızca farketmez.
    fm ciler asla iancınızı kaybetmeyın
    vistada oynuycaz..

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri