Sayfa 5 / 439 İlkİlk ... 345671555105 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Bence haber şöyle doğru olabilir ;

Valencia Tomas'ı defansta her hangi bir eksik olacağına dair yedek olarak almak istemiştir.Bunun için ilgilenmiştir...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kardes egemen defans oyuncu yanı bosuna kontejan doldurmaya gerek yok

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

ben egemen kötü demiyorum ki gazete bir gün adriano dio ertesi gün egemen fotomaç sınırlarını aştı

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by abdullaharici92 View Post
    ben egemen kötü demiyorum ki gazete bir gün adriano dio ertesi gün egemen fotomaç sınırlarını aştı
    ne yanı forvet ıcın adrıano haberi cıktı dıye defansada nesta'yı mı almak zorundayız onu anlayamadım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar fazla uçmayalım stoper alınırsa %100 türk olacaktır... yabancı olması halinde ise bu forvet olacaktır... federasyonun kararını bekleyelim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Bay Alkol!

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Brezilyalı golcü Adriano, geçen sezon gece hayatına ve alkole yenik düştüğünü açıkladı...

‘Yalnız hissettim’
    İnter’in Brezilyalı golcüsü Adriano’dan futbol dünyasını sarsacak müthiş itiraf... Fenerbahçe’nin transfer gündemine de gelen yıldız oyuncu, İtalya’nın yüksek tirajlı spor gazetesi La Gazzetta Dello Sport’a verdiği röportajda, geçen sezon gece hayatına ve alkole yenik düştüğünü açıkladı. Sambacı, “Babamın 2004’te vefat etmesi beni çok etkiledi. Her yerde onu aradım ama bulamadım... Geçen sezon eve girmek istemiyordum çünkü kendimi yalnız hissediyordum. Bu yüzden gece hayatına yenik düşüp, alkol bağımlısı oldum” dedi.

Fener riske girmedi!
    Geceleri uyuyamadığını da sözlerine ekleyen süperstar, “Çok içmeye başladım çünkü bazı olumsuzlukları bu şekilde yok etmeye çalışıyordum. Her şey o kadar çok düzensizdi ki, kız arkadaşım Daniele bile beni terk etti. Ancak hatamı anladım. Ailemle yeniden birlikteyim. Toparlandım ve bana ikinci bir şans veren Başkan Moratti’ye yeni sezonda borcumu ödeyeceğim” diye konuştu. Fenerbahçe’nin bonservis bedeli çok yüksek olan Adriano hakkında bu tür duyumlar aldığı ve o yüzden transferde geri adım attığı bildirildi.

Adriano'yu aldıkta alkolikliği kaldı

ivan Misafir

Herkes şunu alalm bunu alalım dio ama takmda 2 fazla yabancı var onu saymıolar yaa Mateus u hazırlık maçlarnda izlemedinizmii hadi onuda geçtm geçn sene bursada nasl oynadığını görmedinizmi kim gidecekse gitsin yazk olacak

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Merakla bekliyoruz..

De Souza yine kiraya verilecek.Ben yetenekli bir isim olduğuna inanıyorum.Eminim Fenerbahçe'de şans bulcaktır,sabırla beklerse.(Bkz.Manchester United-Fangzhou örneği).+1'imiz ise Deivid olacak.

dünkü maçta da görüldü takımın hücımda eksiği var avrupada başarı isteniyorsa ii bi forvet kesinlikle alınmalı

Emre için geri sayım

Newcastle ile yol ayrımında olan genç futbolcu, Fenerbahçe'ye gelmek istiyor.

Yönetim, büyük umutlarla gittiği Newcastle'da sakatlık engeline takılınca bir türlü bekleneni veremeyen Emre Belözoğlu için son kozlarını oynamaya hazırlanıyor... Yıllardır gündemde olan milli yıldızı kadroya katmakta kararlı olan sarı-lacivertli idareciler, diğer talibi Bayern Münih'i ekarte etmenin yollarını arıyor.

BAŞKANIN GÖNLÜNDE

Newcastle ile yol ayrımında olduğu ve Türkiye'ye dönmek istediği belirtilen genç oyuncunun Fenerbahçe'ye sıcak bakması umutları artırıyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın sarı-lacivertli formayı giydirmek istediği Emre'nin transferinin 1-2 gün içinde bitebileceği bildirildi.

Kartal`ın yeni gözdesi Ruben

Beşiktaş'ın gündemine giren son isim Racing Santander'de forma giyen Ruben Gonzalez Rocha oldu...

Beşiktaş’ın gündemine giren son isim Ruben Gonzalez Rocha oldu... Yurt dışında transfer çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, Racing Santander’de forma giyen 25 yaşındaki stoper için harekete geçti. Futbol şube sorumlusu Abdi Celalettin Kolot, İspanyol ekibiyle görüşmelere başladı. 2008 yılına kadar sözleşmesi bulunan 1.87 boyundaki yıldız futbolcunun bonservis bedelinin 2.5 milyon Euro olduğu öğrenildi.

ivan Misafir

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    mateus ile deividin avrupa maçlarında yeterli olduğunu düşünüyor musun?[/B]
    Deivid hakkında birşey demedim ama mateus gerçekten çok yetenekli topu alıo pas verio çalım atıo toplada çok hızlı ben çok beğendm inş. yollamazlar takımdan ( hoş alınabilecek türk forvet var sankide )

Canaydın'dan müjde
    Karşıyaka'nın, 4 Ağustos'ta İzmir'de Galatasaray'la yapacağı özel maçın Atatürk Stadı'nda oynanacağı açıklanırken, Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'ın ev sahibi yöneticilere, "Lincoln'ü gölgede bırakacak bir transfer daha yapacağız" dediği belirtildi.

Canaydın'ın, sarı - kırmızılı rakibini Alsancak'ta ağırlamayı planlayan Karşıyakalı yöneticilere, "Sizinle oynayacağımız maça kadar, Lincoln'ü gölgede bırakacak bir transfer yapacağız. Alsancak Stadı dar gelebilir. Hesabınızı ona göre yapın" demesi üzerine karşılaşma Atatürk Stadı'na kaydırıldı.
    22.07.2007

Kaynak : Milliyet

14. Default

alexle avrupada basari cok zor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Santander cok iyi defans yapan 1 takım bu adam gelirse faydalı olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Es-Es Tufan'ın peşinde

Bu sezon kadroyu tamamen değiştiren Eskişehirspor bir stoper alarak transferi kapatacak. Yönetime yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre Kırmızı Şimşeklerin stoper için geçtiğimiz sezon Samsunspor’da oynayan eski Vestel Manisa’lı Tufan ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığı öğrenildi. Eskişehirspor transferde Samsunspor'lu Tufan'ı alarak transferi kapatacak.
    Yeni sezon öncesi kadroyu büyük ölçüde değiştiren yepyeni bir kadro kuran Kırmızı Şimşekler stoper alarak transferi kapatacak.
    Stoperde daha önce Beşiktaşlı İbrahim Kaş'ın peşine düşen ancak bu oyuncuyu Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın kadroda düşünmesi üzerine başka arayışa geçen Kırmızı Şimşeklerin Samsunspor'lu Tufan ile büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi.
    Yönetime yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre eski Vestel Manisalı olan ve geçtiğimiz yıl Samsunspor'da oynayan defans oyuncusu Tufan'ın Pazartesi günü Eskişehir'e gelip sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Kaynak: Eskişehir İstikbal Gazetesi
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İnş...Lincoln'den iyisi gelecekse çok daha iyi olur..

kesin morientes yaa, ilgilenmiyoruz dedi ama eğer ilgileniyoruz deseydi böyle bi futbolcuyu herkes ister. o yüzden ilgilenmiyoruz dedi....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu gazeteler beni cok güldürüyor yavv.Mizah dergisi almıyorum artık,Adriano'yu Fener alkolik oldugu için almamıs

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İyi bir oyuncuya benziyor yaşıda 25 miş.

Ne diyelim hayırlısı olsun.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

son olaylardan sonra kezmanda gidebilir en azından gitmek isteyebilir
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

adriano nun olmycagı çok belliydi bence yani fener adrianoyla oyalanacagına deividle mateusu gönderip zigic i getirebilrdi aynen bizm pires ile oyalanmamz gibi fener bu transfer yüzünden zaman kaybına ugradı

neyse bakalm neler olacak ilerleyen günlerde

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post

uğur yüzünden mi
    anlatılanlara göre bütün takım uğur boral'dan yanaymıştı o yüzden dedim
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kezman bu ne yapacagı belli olmayan biri..ama bence takımda öyle yada böyle tutulacaktr..

25. Default

lincoln ayarinda bi futbolcu gelsin yeter

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar yapmayın ya... uyduruk bir tartışma yüzünden kezman gider mi ? mantıklı olun biraz,gitmeyeceğini sizde biliyorsunuz arada olur böyle şeyler

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kezman inş. gider bir işe yaradığı yok

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yav arkadaslar öyle yüksek kalitede oyncu almak çok kolay bi iş degil o yüzden biraz sabır gerekli haldun üstünel 7-10 gün içersnde transfer yapılacagını belirtmş bekleyelm biras

Kezman son 3senedir büyük düşüşte... Fenerbahçe de bile gönderilsin deniliyor hey gidi Kezman PSV deyken nsl oynardı....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kezman sadece bizi oyalıyor yok 2 forvet oynaysak böle yok pivot forvet lazım yaw atletico madridde torres yok muydu al sana partner yine oynayamadı...

Sayfa 5 / 439 İlkİlk ... 345671555105 ... SonSon

Mesaj Yetkileri