Ozyyy19 dogru soyluyo kardes. Yorumlariniz gercekten onemli 2 mac yapiyoz hemen foruma donuyoz. Dun oziyle ben muhabbet ederken macta ben guardado yu alsam mi acaba dedim. sol kanada Eu alip bi non eu forvet almayi dusundum. Ama forumda senin guardadoyu mutlaka al dedigini soyledi ozi. Benim de aklim celindi. Yani sen olmasan belki de guardado yu almicaaktim.
Insallah hayirli olur. Gerci ilk macta sakatlandi bir ay yok ama ilerde katki saglar. Cunku sol kanatta ona guveniyom.
FLAS FLAS FLAS......
Guardado ROMA da
Roma takimi non-EU transferi hakkini Atlas takiminin genc meksikali sol kanat oyuncusu Andres Guardado dan yana kullandi. Gazetecilerin sorularini `Guardado kunusunda tereddutte kaldim ama yakin cevremden gelen baskilara dayanamadim. Sol kanatta ondan cok sey bekliyorum. Hayirlisi olsun.` dedi.
Lige kotu bir baslangic yapip deplasmanda Messina ile golsuz berabere kalan Roma. Ilk Cl macinda da hayal kirikligi yaratti. Bremen deplasmaninda Klose yi durduramayan Roma bu oyuncunun iki goluyle sahadan 2-1 yenik ayrildi.
Ligde Milan la karsilasacak Roma da gozler bu maca cevrilmis durumda. Ozgur un de sakatliklar ve defanstaki formsuzluk sebebiyle Milan dan cok cekindigi konusuluyor.
simdilik bu kadar yorumlarinizi esirgemeyin.

Alıntılı Yanıtla