Sebebi takım içinde mutsuz olması.
Sebebi takım içinde mutsuz olması.
So what?
Saike
yani demek istedigim hani bazen bi oyuncuya büyük yatırım yaparsın ya onu satmayı pek düşünmezsn ısrar edersn o oyuncuda bence kezmanda fb de o konumda şuan..
bde bu benm fikrm bence bu sezon patlama yapAmazsa Fb kalitesinde bi takıma gidemez son 3 senedir bi türlü sçrama yapamadı o yzden bu sene onun için çok önemli..bu senede bekleneni veremezse anca o zmn satılr bence
Bence de bu sene başarılı olamassa gönderilir gibime geliyor...
dediğin gibi o konuda sıkıntı yaşamayız da zaten satma gibi bir niyetimiz yok
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bizim ona güvenimiz tambeklenen patlama bu sezon inşallah
hem kendi açısından hem de bizim açımızdan
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
inşallah öyle olmaz...![]()
Bİde Radu Vardi,nedense Çok Sempatİk GelmİŞtİ Bana Hep,İlİÇ,flerquİn Yİne İyİ İsmler,mpenzalar,horvathlar,lukunkular GeÇtİ Bu LulÜpten
aslnda lukundu son zamanlarda açılmştı ama iyki gönermşsz sonradan dopingli çktı..neyse arkadaslar artk daha büyük isimler takımıza katlyo bunu keyfini yaşayalm ve
sadece 10 gün daha bekleyelm
Aman Ziya Doğan'a a etme sitede baya savunanı var adamın neyini savunuyorlar belli degil ama savunuyorlar.
Bence tek Stepanov'u satmakla iş bitmez bikaç kişi daha satılmalı...
Carlton Cole Beşiktaş'ta
Yabancı oyuncu arayışlarını sürdüren Beşiktaş, sonunda aradığı forvet oyuncusunu buldu. Siyah beyazlılar, West Ham'ın yıldız futbolcusu Carlton Cole ile her konuda anlaşmaya vardı. 23 yaşındaki futbolcu salı günü geliyor.
Lig Tv'nin haberine göre Avrupa'da birçok oyuncu ile görüşen Beşiktaş, West Ham'ın üstüste forvet transferlerinin ardından takımdan ayrılmayı düşünen Carlotn Cole ve takmımını ikna ederek İngiliz futbolcunun tranfserini bitirdi. Yarın Beşiktaş'la sözleşme imzalaması beklenen Cole, salı günü Türkiye'ye gelecek. Futbol şube sorumlusu Celal Kolot, Cole'e övgüler yağdırarak çok iyi bir transfer yaptıklarını söyledi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın ise önce kuşkuyla baktığı bu transfere Emre Belözoğlu'yla konuştuktan sonra onay verdiği ifade edildi.
Ailesi Nijeryalı olan Carlton Cole, futbola Chelsea'de başladı. Burada çok iyi bir performans ortaya koyan Cole, tecrübe kazanması için çeşitli ekiplere kiraya verildi. Son olarak geçen yıl West Ham, 4 milyon pound karşılığında İngiltere U-21 milli takımının önemli ismini kadrosuna kattı. Geçen yıl sadece 5 maçta onbirde yeralan Cole, 2 gole imza attı.
Kaynak: Ligtv.com.tr
perezi unutmayın iyi bi defanstı sempatik bir isimdi
perez simdilerde fransa adina plaj futbolu oynuyo
Cole hayırlı olsun camiamıza.![]()
So what?
Saike
evet bnm için gs fransa milli takımından çok daha önemli diyordu,çok ii bir sağ kanattı yaa,bizden biri gibiydi,çok sıcakkanlı,bu arada konu yine transfer dışına çıktı,bi uyarıda bnm yüzümden almayalım![]()
Hayırlı olsun.Ben Cole transferini beğendim doğrusu.Umutluyum ondan![]()
iyi bir transfer oldu... batuhanla nereye kadar![]()
hayırlı olsun bjk ya
Hayırlı olsun...
Yanlıs transfer bence.Pek bir iş yapacagını sanmıyorum.
Bencede kesin küme düşeriz...
Bi kerede hayılrı olsun deyin...
İyi transfer hayırlısı olsun ...
Evet iyi bir oyuncu bencede merakla bekliyorum.
O konuda bende arkadaşa katılıyorum daha iyisi olabilirdi hani celal kolotun dediği carlos tarzı bir transfer yapılabilirdi ama cole de iyidir
5 yılda toplam 30 maç yapmamış diyorsun ben baktım kariyerine 72 maç yapmış . Zaten bu adam Chelsea'nin oyuncusuydu Chelsea gibi bir kulüpte oynuyodu volves,Charlton Athletic, Aston Villa gibi takımlara kiralanmış. Zaten kiralık giden oyuncuları hiç bir kulüp sezon boyunca ilk onbir de oynatmaz . toplam 5 maçını bile izlemeden yorum yapmayalım. Tanımadığımız oyuncular hakkında kesin yorum bildirmeyelim bence. Benim kişisel görüşüm iyi bir oyuncu olduğu yönünde bu sezon West ham'da hep sonradan oyuna alındı . Tevez gibi bir oyuncu varken as oynaması söz konusu bile değil zaten.
evt perez, fleurquin çok iyiydi bide prates vardı sağ bek o da çok iyidi ama bence şuanki takımımız bundan iyi linderoth, song.. ama adam gibi sağ bek yok inşallah tomas giderde iyi bi sağ bek alırız
Ligtv haberlerinde Morientes, Kuranyi ve Kanu'nun transferlerine yakın olduğumuz söylendi. Ayrıca Lincoln'ün yedeği olabilecek bir futbolcu alınacakmış. Tomas- Carrusca yollanacakmış.
Arkadaslar bence lıncoln yedegı genc olur malum 6+1 oldugu ıcın yedek bekleyecek ıyı olur oyle bırı lazım.....................
ESER İÇİN GÖRÜŞME ODASINA
Başarılı file bekçisinin gönlünün de Mor-Beyazlılar'da olduğu, kulüpler arasında görüşmelerin son aşamaya geldiği öğrenildi. Öte yandan Fenerbahçeli Mahmut Hanefi ise pazartesi günü imzalıyor
?ORDUSPOR Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un file bekçisi Eser'in transferinde mutlu sona çok yakın. Teknik Direktör Suat Kaya'nın da eksi öğrencisini takımda görmek istemesinin ardından harekete geçen Mor-Beyazlı yönetim Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu yöneticilerle sıkı pazarlığa tutuştu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler'in de bu transferde devreye girmesi Mor-Beyazlılar'ın işini kolaylaştırdı.
YARIN NETLEŞİR
?Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yönetiminin Eser'in ORDUSPOR'a verilmesine sıcak baktığı öğrenildi. Transferin son şekli yarın yapılacak görüşmelerin ardından netleşecek. Bu arada Mor-Beyazlı yönetimin her konuda anlaşmaya vardığı Fenerbahçeli Mahmut Hanefi'nin pazartesi kendisini ORDUSPOR renklerine bağlayan imzayı atacağı öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun imzasının Fenerbahçe ile yaşanan küçük pürüzlerin ardından ertelendiği bildirildi.
kaynak karadeniz gazetesi
http://www.karadenizgazete.com.tr/ha...php?h_id=21320