cole izlediğim ve bildiğim kadarıyla nobrenin az daha teknik vesiyonu..
cole izlediğim ve bildiğim kadarıyla nobrenin az daha teknik vesiyonu..
ya beyler çok uzadı tartışma iyi oynarsa kalır kötü oynarsada satılır unutmayın ki hiç bir futbolcu fenerbahceden büyük deildir bu olay mateja içinde geçerli
kanu çok yaşlı almazlar bence kuranyiyi kulübü bırakmaz morientes ile ilgili hiç bişey anlamadım yok 19.07 de yok 7-10 gün sonra ortalık karışık ama licolne yedek şart sakatlansa veya kart görse yerine adam yoq
İster 72 mac yapsın ister 172 mac yapsın ben bu oyuncuyu bi çok defada seyrettim İngiltere ligini cok yakından takip ediyorum o kadar iyi bir oyuncu oldugunu düşünmüyorum Türkiye için normal bir oyuncu ama Avrupada basarı hedefleyen bir Bjk'nin aradıgı bir oyuncu değil bence.Avrupa'ya göre cok cok vasat bir oyuncu.
Arkadasım su klasık yorumlar dan ben bıktım yeter artık deme önce bir gelsın sezon baslasın 2. yarı olsun zaman konusuruz belki ayrıca ingiltere liginde oynamak kolaydegil........ belki besıktasta mayası tutacak onun için su erken konusmalardan ben bıktım bekleyip görelim ama dedigim gibi tahminimin altında bir forvet aldılar ama kötü demiyorum bunu için bekliyelim siz alınca iyimi oluyor mesela...............Sabır lütfen her konuda böyle yorumlara dikkat edelirse sevinirim
Konumuz Fenerbahçe Transfer Haberleri. Hatırlatırım...
"YÜCE ATATÜRK"
Bence Carlton Cole kapalı bir kutudur ben Carlton Cole'u izlediğinide sanmıyorum ama neyse . Hatırlarmısın bilmiyorum bence hatırlamazsın Kevin Campbell Trabzona 2. ligden gelmişti ve ligi alt üst etmişti . Ve sonra sudan sebeplerden gönderilmişti . Kesin bir yorum belirtmen beni çok şaşırttı açıkçası. Her oyuncu kariyerli olacak değil ya dediğim gibi Chelsea'nin oyuncusuydu o yüzden sağa sola kiralandı. Bu takımlardada oynatılmadı
Baz arkadaslarda bize Colin-Kazım transferinde aynılarını diyordu İngiltere'de 1 gol atmıs oyuncuyu napcaksınız diye bizde o zman İngiltere'd oynamak kolay değil diyorduk ama bahane bulmayın diyorlardı hatırlatırım.
Beşiktaş bu sene şampiyonlar liginde oynayacak girmeside kesin gibi çünkü kolay rakipler gelicek şampiyonlar liginde zaten cok zor takımlar var bu takımlara karsı Carlton Cole gibi bir oyuncuyla basarı saglayamassın.Türkiye'de belki cok basarılı olur ama Avrupa'da bşiy yapamaz.
Arkadaslar uzatmayın ben son noktayı koydum her lıgın havası farklı olur ayrıca uyum sorunu falanda var o yuzden sabıır hele lıg bır baslasın ozaman konusuruz her gelen oyuncuyuda laf edılmez ya aynısı bızım konudada oluyor once gelmerz dıyorlar gelınce laf atıyorlar bırakın sunları.............Şu seçim gününde birbirimi kızdırmayalım![]()
Chelsea'deyken bazı maclarda son 20-30 dk giriyordu oyuna ordan biliyorum bu oyuncuyu biraz ama Beşiktaş'ın aradıgı oyuncu değil bence.Nobre ayarında bir oyuncu hiç almasalardıda olurdu.Keşke Nuno Gomes'i alsalardı önermişlerdide Kolot'a göre alsalardı onu Avrupa tecrübeside var cok daha faydalı olurdu.
fenerbahce_1907 elbette beklenenden kötü birforvet geldi ama bekliyelim belki adam patlama yapacak o yüzden sabredelim gereken cevap dahasonra verilir bütün arkadaslardan rica her konuda adil yorum yapılmasına dikkat edilmesini istiyorum...............
Szetela guzel oynuyor Ameriak u21 veya u19 izledim..Gerrarda benziyor diyenlerde var![]()
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Bu oyuncu Chelsea'de 4 sene önce oynadı nasıl hatırlıyosun şaşırdım valla. Zaten Carlton cole Nobre tarzı bir oyuncu değildir defansın arkasına sarkan sprinter forvet tarzı dediğimiz bir oyuncudur. Oyuncuyu analiz etmene hayranım.
özhan canaydın (yanlış bilmiyorsam) forvet alacaz dedi buna göre yabancı kontenjanı doluyor sizin dediklerinize göre lincoln ün yedeği alınacaksa tomas veya carrusca gidecektir inşallah tomas gider carrusca oynarsa faydalı olur geçen sezon oynadığı maçlarda çok teknik olduğunu gösterdi bence.. yani yedek olarak carrusca iyi olur![]()
kardes önce forvet gelecek sonra gerısı halledılcek bunları kafana takma yönetim kontejana göre hariket eder
bence bu cole bjk nin ve kolotun 4. yada 5. alternatifiydi..
İşte size Carlton Cole Sprinti. Oyuncuyu Nobreye benzetenlere cevap.
Nobre böyle sprint atabilirmi?
http://www.youtube.com/watch?v=XlmsM234PkM
Evet daha iyisini alamadık ama Carlton Cole'da iyi bir oyuncu.Bobo ile iyi bir ikili oluşturacaklarından eminim.
So what?
Saike
Carusca gideceklerin en basinda ayrica carsuca hic calismiyor bosuna para vermeye gerek yok
Necatide oyle kalirsa kendine yazik eder kallki zaten onu kovdu fazla calismadigi icin
Nobre sprint atamaz.. Benim mesajım birkez daha okunsun lütfen.
Arkadaslar iyimi veya kötümü bunları bıraksak hersey olabilir o yüzden sabır iyi olan anelka geldi gördük kötü olan ribery geldi gördük biri yıldız olduo yüzden sabır ayrıca ingiltere ligi en zor lig ordaki her takım türk takımlara kafa tutar kalite farklarıda var cünkü bosverın tartısmayı her opyuncu gelince böyle seyler olacaksa ooooooo
eğer yerine daha iyi biri alınacaksa carrusca gitsin.. necati de dediğin gibi kalırsa kendine yazık eder..
Teknik demişsin ama teknikle hız farklı şeylerdi sanırım en azından ben böyle biliyorum.
Carlton cole 19 yaşında Chelsea'ya gelmiş tecrübe kazanması için takımlara kiralanmıştır ve bunun sonucundada hiç bir zaman ilk 11 oyuncusu gözüyle bakılmamıştır . Bu oyuncu İngiltere'de gelecek vaad eden oyuncu gözüyle bakılyodu şimdi 24 yaşında ve hala genç bir oyuncudur . Ve beşiktaş bu oyuncuyu
ilk 11 ooynatacağı için oyuncu yeterince kendini göstercektir.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Analizi sen yapmadıysan Carlton Cole hakkında bişey bilmiyosun demektir bu da sana kesin bir yorum hakkı vermez malesef kesin yorum yaparsın ama bu sadece karalama kampanyasından öteye gitmez.
dostum hala ne caruscası dıyorsun zaten kallı onu oynatırsa bütün futbolcuları kaybeder zaten kendide dei bu adam bosuna para veriyoruz diye
şimdiden Carusca,Tomas,Necati,Kabze bunları unut
Kuranyi'yi almak cok zor bence bu transfer olmaz.Kanu olabilir ama ne kadar faydası olur tartısılır yaslı bır oyuncu eski Kanu değil.Morientes gelicek bence ve cok faydalı bir oyuncu olur Gs'yi ucurur.
Biz Carlos gibi oyuncu istemiyoruz.Napalım biz o yaşta adamı.Bizim de gündemimize Vieri,Nedved,Hasseilbank gibi futbolcular gündeme geldi ama biz sizin gibi sırf artislik olsun diye böyle oyuncular istemiyoruz.Carlton Cole bize yeter.Hem de siyahi
.Fenerliler iyi bilir bu tarz zenci oyuncuları Madida,Ferdinand,Nouma
.Mertcan daha fazla muhalefet olma biz Beşiktaşlılar memnunuz bu transferden