Sayfa 9 / 439 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Emmanuel View Post
    eğer yerine daha iyi biri alınacaksa carrusca gitsin.. necati de dediğin gibi kalırsa kendine yazık eder..
    carrusca zaten gitcekki yerine biri gelsede gelmesede
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Carusca yok ya adam kampa bıler goturulmedı artıkanlayın kallı bıle dedı unutun onu ınsallah bocaya bonservısın yuzde 50 satılırda ısımıze gelır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    [B]Teknik demişsin ama teknikle hız farklı şeylerdi sanırım en azından ben böyle biliyorum.

Analizi sen yapmadıysan Carlton Cole hakkında bişey bilmiyosun demektir bu da sana kesin bir yorum hakkı vermez malesef kesin yorum yaparsın ama bu sadece karalama kampanyasından öteye gitmez.
    Karalama kampanyası falan yaptıgım yok siz hala gelecek vaad eden oyunu diye avutun kendinizi bu yönetimi eleştireceğinize savunuyorsunuz hala siizi bos hayallerle beklten sonrada vasat bir oyuncu alan yönetimi savunman benide şaşırtıyor acıkcası herseyı lig baslasın görücez nasıl bir oyuncuymus bu.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Fenerbahce_1097 bosver uzatma onun hesabı kolota verılır onun için sabır cole belkı patlama yapacak gereksız iyimi kötümü tartısması yapıyorsunuz ya ribery gelince iyi hatırla neler denildi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maçlar oynanmaya başladığında herşeyi görürüz.

Eğer transfer resmen kesinleştiyse hayırlı olsun diyorum. İyi veya kötü bu konuda uzlaşma sağlayamayacağınız açık, bu nedenle bu tartışmayı daha da uzatmayın derim. Sezon sonunda kimin haklı olduğu ortaya çıkacaktır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Cole süper transfer. Bilenler için Les Ferdinand gibi olacak. Harika oyuncu. 1.90 boyunda hava toplarında çok etkili. Süper ya süper
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Karalama kampanyası falan yaptıgım yok siz hala gelecek vaad eden oyunu diye avutun kendinizi bu yönetimi eleştireceğinize savunuyorsunuz hala siizi bos hayallerle beklten sonrada vasat bir oyuncu alan yönetimi savunman benide şaşırtıyor acıkcası herseyı lig baslasın görücez nasıl bir oyuncuymus bu.

HAni izlemiştin oyuncuyu son 20-30 dakikaoyuna giriyodu etkisizdi yazmıştın, sonrada diyosun başkasının yorumu, sen izlemediğin bir oyuncu hakkında nasıl vasat yorumu yapabilirsin nasıl yeteneksiz diyebilirsin Ribery türkiye'ye geldiğinde hangimiz tanıyoduk o yüzden son kez söylüyorum izlemediğin oyuncu hakkında yorum yapma.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

inşallah hayırlı olur
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Marmelet kardes daha fazla uzatma eger bırsey olursa butondan haber ver uyarı gelebılır benden soylemesı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

HAni izlemiştin oyuncuyu son 20-30 dakikaoyuna giriyodu etkisizdi yazmıştın, sonrada diyosun başkasının yorumu, sen izlemediğin bir oyuncu hakkında nasıl vasat yorumu yapabilirsin nasıl yeteneksiz diyebilirsin Ribery türkiye'ye geldiğinde hangimiz tanıyoduk o yüzden son kez söylüyorum izlemediğin oyuncu hakkında yorum yapma.
    İzlemedim demedim ben Tv 8 deki adam Nobre ayarında bir futbolcu dedi dedim.Bilip bilmeden konusma.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yeter, tamam. Karşılıklı tartışmayı özel mesajla ya da msn üzerinden devam ettirin. Bu tartışmadan rahatsız olan üyelerimiz var...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Biz memnunuz Cole'dan Mertcan.Gerisi boş.
    So what?
    Saike

Del Piero_10 Misafir

Carlton Cole kariyer

2001-2006 Chelsea 25( 4 )
    2002-2003 Wolver 7( 1 )
    2003-2004 Charlton Atl. 21( 4 )
    2004-2005 Aston Villa 27( 3 )
    2006 West ham 17( 2 )

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

iyide sprint top sürme yetenegidir..bu golde müthiş bir depar ve harika bir son vuruş var.. cole BJk ua çok yarıyacak bi oyuncu bence bobo-cole ikilisi çok iş yapar ..darısı bize bi kule de biz alırız inşallah

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Bu adam hava toplarındada üstün Nobre e benzeyen özelikleri var onu anlatmaya caısıyorum 2 saattir.

Hem kafa toplarında iyi hemde Çok süratli diyebilirdin sen sadece nobre benzeri dedin . Şimdide gelmiş her iki özelliğide bulunduruyo diyosun .
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    iyide sprint top sürme yetenegidir..bu golde müthiş bir depar ve harika bir son vuruş var.. cole BJk ua çok yarıyacak bi oyuncu bence bobo-cole ikilisi çok iş yapar ..darısı bize bi kule de biz alırız inşallah

Sprint depar atmak anlamına gelir
    türkçe - ingilizce sözlüğün yoksa sana msn'den gönderebilirim eğer istersen.

tamam unuttum gitti carrusca yı

Carrusca nın forma şansı bulması çok zoR... Büyük ihtimal gidicek...

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Galatasaray, uzun süredir peşinde olduğu Schalke'li Kevin Kuranyi'nin menajerini İstanbul'a davet etti... Sarı-Kırmızılı yöneticiler, Alman futbolcunun menajeriyle ilk görüşmeyi yarın yapacak...

Kuranyi yarın bitebilir

Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan Alman golcü için önceki gece şok bir atak yapan Galatasaray, transferde mutlu sona ulaşmak için çok önemli adımlar atmaya başladı Kuranyi'nin menajeri Wietmann'la yarın İstanbul'da masaya oturmayı planlayan Sarı-Kırmızılı yönetim, Schalke kulübüne de 10 milyon Euro'luk teklif yaptı.

Galatasaray'dan müthiş atak.. Forvet arayışlarını dört koldan sürdüren Sarı-Kırmızılı yönetim, Schalke'li Kevin Kuranyi'nin transferinde önemli mesafe katetti. Alman kulübünün "Bonservisi 27 milyon Euro" açıklamasından sonra tecrübeli golcüden vazgeçen Sarı-Kırmızılı yönetim, önceki gece yeniden atağa geçti. Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, Schalke yönetimine 10 milyon Euro'luk teklif yaptı.

LINCOLN TAKTİGİ UYGULANACAK

Schalke'den yanıt bekleyen yönetim, transferi bitirmek için "Lincoln taktiği" uygulayacak. İstanbul'a çağrılan Kuranyi'nin menajeri Wietmann'la yarın masaya oturmayı planlayan Sarı-Kırmızılılar, futbolcuyla anlaşmayı sağlayıp kozları eline geçirmek istiyor. G.Saray bu şekilde aynı Lincoln transferinde olduğu gibi Schalke'yi köşeye sıkıştırıp bombayı patlatacak.

Ne olur bize gel

KURANYİ'nin transferdeki gelişmeler Galatasaray taraftarlarını da heyecanlandırdı. Alman golcünün internet sitesine akın eden Sarı- Kırmızılılar, ilginç mesajlar yazdılar. İşe o mesajlardan bazıları: Altuğ Sağır: Seni Ali Sami Yen cehennemine bekliyoruz. Sen Avrupa'nın en iyi forvetisin. Ali: Lütfen bize gel ve Lincoln'le birlikte oyna. Tüm Galatasaraylılar seni seviyor ve istiyor. Cemil Tatar: Son Aslan Kral Kuranyi. Muhteşem ikili: Lincoln-Kuranyi, Anti: Biz seni bekliyoruz.. Lincoln seni bekliyor.

Takvim ve Dakka90

Kuranyi iyi oyuncu insallah gelir diyorum

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

takvim çok sallayan bi gazete aynı fotomaç gibi ..tabi bu dogru olmayacagı annamına gelmyo..çnkü kuranyi işini sdce takvim yazmyo
    ve
    kuranyi Gs için imkansz bi oyncu degil inşallah olur

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Kaynak Dakka90 da gosterdim ama onada pek inanmam ben

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Carlton Cole Beşiktaş'a hayırlı olsun.İnşallah Şampiyonlar Liginde faydalı olur bu oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

dakka90 da öyle çok bi güven vermiyo ama belli olmaz kuranyi ztn gündemde olan bi oyuncu

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Carlton Cole Beşiktaş'a hayırlı olsun.İnşallah Şampiyonlar Liginde faydalı olur bu oyuncu.

Sağol mert benim kişisel görüşüm iyi bir oyuncu olduğu yönünde

en geç 4 ağustosa bitiyormuş ama kim bilmiyorum inşallah en iyisi olur

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

lincolnde en iyi arkadasi oda ikna eder ayrıca lıncolnun menejerı eger gelırse bu ıs bıter ama haber dogru ıse

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

lincoln transferindeki gibi olursa yani kuranyi schalke yönetimini sıkıştırırsa bu iş bitebilir..ama kuranyiyi satmak schalke yönetiminin sonu olabilir orası ayrı..

lincoln ün kuranyi yi ikna etmesi lazım ve kuranyi schalke ye baskı yapıp parayı düşürmesi gerek çünkü gs için 27 MN € çok fazla ama haberin doğruluğu tartışılır o başka..

kuranyinin gelmesini pek istemiyorum ümit karan tipli bize adam geçen adam eksilten bi adam lazım

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by UA dragon View Post
    kuranyinin gelmesini pek istemiyorum ümit karan tipli bize adam geçen adam eksilten bi adam lazım
    kardes serkan'ımız var ya bize gereken adam morientes bence hiç isim aramaya gerek yok

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

[B]
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Sprint depar atmak anlamına gelir
    türkçe - ingilizce sözlüğün yoksa sana msn'den gönderebilirim eğer istersen.
    bana öğreten futbol hocam öyle öğretti sprint : top sürme yetenegi ..

öle sözlükle falan degil ögrendigimle söyledm..neyse amacm tartsma çkarmak degil çnkü carlton cole konusnda şuana kdr Bjk lılardan bile daha olmlu konuştm çnkü bence gereken adam

Sayfa 9 / 439 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon

Mesaj Yetkileri