Iste hazirlik maclarim:
Hazirlik maclari bittikten sonra basin mensuplarini toplayan Ergiz Gizer soyle konustu:
Gayet ii bir kamp gecirdik ve oyuncularimdan memnunum bazi oyuncularimiz sakat: Jonathan Spector Anton Ferdinand George McCartney Robert Green ve Roy Caroll! Bu sakatliklar bittikten sonra ligde Avrupa kupalarina katilabilecek bir derece bekliyorum takimimdan! Tesekkurler geldiginiz icin
Bu arada 7.0.0 kullaniyorum. Lig maclari geliyor birazdan!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
West Ham genc Vanden Borre'ye teklif goturdu!
Teknik direktor Ergiz Gizer transferi gerceklesirse ona uzun vadede gorev verecegini iyi bir transfer olacagini acikladi. Sozlerine fiyatta sorun yasadiklarini ekleyen Gizer arkadasi Bulent Korkmazi belcikaya gonderdigini soyledi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barclays Premiership 1. hafta
Bolton Wanderers-1 West Ham United-3
Mactan sonra basin toplantisinda konusan West Ham teknik direktoru Ergiz Gizer'in mutlulugu gozlerinden okunuyordu. Bu iste yeni olan Gizer soyle konustu:
Ergiz Gizer:Bildiginiz gibi bu macta onemli isimlerimizden Roy Caroll ve Carlos Tevez sakatti. Fakat yine de guzel bi galibiyet aldik Tevezin yoklugunda. Gol sorunu yasamadik. Yedigimiz golde defans hatasi vardi. Ayrica macta duran toplarda ve kanatlarda ustun oldugumuzu gordum. Felipe ve Lee Bowyer kanatlardan gelisen ataklarda gollerini attilar. Mascherano da frikikten gzl bi gole imza atti. Oyuncularima tesekkur ediyorum. Calisarak daha iyi yerlere gelecegimize eminim.
Mesut Kanat: Vanden Borre transferinde gelismeler var mi?
Ergiz Gizer: Fiyatta anlasmaya calisiyoruz! Bir gelisme olursa haber veririz! Tesekkurler!
Mesut Kanat: Tesekkurler!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaslar hic yorum yapmiyorsunuz! Nese siz yorum yapin biraz. O sirada yeni maclar geliyor!