Sayfa 14 / 439 İlkİlk ... 412131415162464114 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Quote Originally Posted by neondh View Post
    ilhan parlak ın neyı yatırım Allah askına
    o fızıkle top mu oynanır
    ustelık ekstra bişeyi yok kı dıyelım taam bu adam fızık yetersızlık cekıo ama baska bıseyı de yok kı
    yetenek yok gol vurusu yok
    lıg basyalınca gorcez ilhanı da aliyi de yada hasan kabzeyı yada ozgurcanı
    turkıyede genc olan herkes yuldız gozuyle bakılıor
    Eee gözüm şimdi Fenerbahçe'nin bunda suçu nedir Allah aşkına? İlhan 83 84 jenersyonundan tut 90 91 jenerasyonuna kadar ki en kaliteli üç forvetten biri. Diğerleri Tevfik Köse ile senin beğenmediğin Özgürcan. Şimdi bu 7 8 yıllık süre boyunca adam yetişmemişse, senin ifadenle, Fener de transfer yapmasın mı yani. İyi oyuncu yetişmiyor, ama bizim 7 yabancı hakkımız da var zaten biz o 7 oyuncu artı birkaç Türk ile oynayalım mı desin? Yoksa Hakan Şükür'leri falan yaşı 50'ye varınca da oyuncu yetiştirmiyor diye oynatsın mı Türk takımları. Hayır şimdi sana göre bu da yanlış, çünkü yaşlıılıktan dem vuruyorsun. O zaman ilkini yapacağız ama o zaman da sorun şu ki senelik 50 maçı 13 14 topçuyla götürmemiz lazım. Sen şimdi diyebilirsin ki 'Aaa ben öyle mi dedim, işte iyi adamlar falan'. Şimdiden söyleyeyim ki ancak kendini kandırırsın böylesi bir lafla, İlhan yeteneksiz ise Fenerbahçedeki Türklerin %80-90'ı hayli hayli yeteneksizdir ki o İlhan senin tuttuğun Madrid'in dahi bir dönem gündemine gelmiş, U19 Avrupa Şampiyonası'nda rakiperine oranla daha az oynamasına rağmen gol kralı omuş bir adam.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence Carlton Cole'u alıp transferi noktalayalım.Bu saatten sonra bir stoper ile anlaşılamadıysa bir stoper transferi yanlış olur.Mevcut isimler ile yola devam edelim daha iyi.Bu işler öyle son dakikada transfer etmek ile olmaz.Eğer ihtiyaç olursa devre arasında transfer yaparız.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Fenerbahçe'den Necati Açıklaması

Fenerbahçe kulübünden yapılan açıklamada, sarı-lacivertli takımın G.Saraylı Necati Ateş'le ilgilendiğine ilişkin haberler yalanlandı.

Kulübün resmi sitesinde yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bugün tarihli Fanatik, Takvim, Fotogol ve Fotospor gazeteleri Galatasaray Futbol takımının oyuncusu Necati Ateş ile ilgilendiğimizi ve bu oyuncuyu transfer etmek istediğimizi ve bu konuda çalışmalar yaptığımızı iddia etmektedirler. Söz konusu haberler doğru değildir. Söz konusu futbolcu ile kesinlikle ilgilenmiyoruz ve transferi konusunda herhangi bir çalışma yürütmüyoruz.

Spor Kamuoyuna Duyurulur
    Fenerbahçe Spor Kulübü"

4. Default

Evet Morientes gidiyo Fransada oyle diyorlar , ama atv niye son haber olarak morientes galatasaray'da dedi , deli mi bunlar ya !

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Saffet sancakLı CemiL için çok ümitLi konuşuyor hatta direk iLk 11 de biLe oynar diyor ama bakaLım ne kadar potansiyeLi var
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

inşallah doğru deildir morientes bizim için çok önemli

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Morientes GS ile anlassaydi simdiye kadar duyurmustu Galatasaray bu transferi, ama herkes cok emin konusuyordu Mroi GS de bu is bitti diyordu, ben ozamanda söylemistim transfer gerceklesse yöneticiler bombayi patlatirlardi diye, demekki olumlu bir gelisme yok.. transferden vaz gecilmis..

real madrıd ın gundemıne mı gelmıs
    nerden bılıosun????
    fotomactan mı ogrendın???
    ben hazırlık macını ızledım
    ilhanın kale onunde topa nasıl vvurmaya calıstıgını gordum
    futbolcu bi sutta kendını belli eder
    ayrıca
    fenerbahcenın zaten 11 tane yabancısı var
    Fotomaçtan öğrenmedim, o dönemde birçok gazetede yer aldı, ha mutlak doğrudur da diyemem. Bir şutla bir adamın ne olduğunu anlayan senin gibi yüce insanların eksikliğini hissediyor zaten futbolumuz. Ah be abi niye kendini bizden mahrum bırakıyorsun.

Hakikaten ya nasıl böyle rahatça ahkam kesebiliyorsun. Demek ki ilk izlediğin maçta Schmeichel'in yediği o ünlü dangalakça gollerden birine denk gelseydin senin için hiç olacaktı ya da Zambrotta'nın Juve ile ilk maçlarında Milano semalarına doğru yaptığı ortaları göreydin heralde yerin dibine sokardın. Kısacası futbolcu ne bir şutta kalitesini ne de kalitesizliğini belli eder.

Bir de 11 yabancı diyorsun yani o mesaja verebildiğin cevap bu mudur yani? Yoksa sen orada yazdığım ihtimalleri kabul mu ettin?

Neyse uzatacak değilim bundan sonra bu konuda ekstrem bir durum olmadıkça cevap yazmayacağım. Zaten senin gibi tek birr şuttan adamın şecerisinin çıkaran bir futbol bilgesinin yanında bana pek laf da düşmez.

bazı arkadaşlar seçimden sonra transfer hareketlenecek diyodu inşallah dedikleri gibi olur morientes i kaptırmamamız lazım !!

Quote Originally Posted by emrecep View Post
    Fotomaçtan öğrenmedim, o dönemde birçok gazetede yer aldı, ha mutlak doğrudur da diyemem. Bir şutla bir adamın ne olduğunu anlayan senin gibi yüce insanların eksikliğini hissediyor zaten futbolumuz. Ah be abi niye kendini bizden mahrum bırakıyorsun.

Hakikaten ya nasıl böyle rahatça ahkam kesebiliyorsun. Demek ki ilk izlediğin maçta Schmeichel'in yediği o ünlü dangalakça gollerden birine denk gelseydin senin için hiç olacaktı ya da Zambrotta'nın Juve ile ilk maçlarında Milano semalarına doğru yaptığı ortaları göreydin heralde yerin dibine sokardın. Kısacası futbolcu ne bir şutta kalitesini ne de kalitesizliğini belli eder.

Bir de 11 yabancı diyorsun yani o mesaja verebildiğin cevap bu mudur yani? Yoksa sen orada yazdığım ihtimalleri kabul mu ettin?

Neyse uzatacak değilim bundan sonra bu konuda ekstrem bir durum olmadıkça cevap yazmayacağım. Zaten senin gibi tek birr şuttan adamın şecerisinin çıkaran bir futbol bilgesinin yanında bana pek laf da düşmez.

yooo ben ilhanı bıcok kez izledım
    o macta attıgı sutu da ornek olarak gostedrım
    birtek sutla degerlendırırım demedım
    sen ole anlamak ıstedıgın ıcın anlarsın bu gayet dogal
    hayır yabancı konusunu actın 11 dedım bu kadar basit

GS de varya kimi almaya çalıyosa... Lyon da almaya çalışıyor...

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Morientes GS ile anlassaydi simdiye kadar duyurmustu Galatasaray bu transferi, ama herkes cok emin konusuyordu Mroi GS de bu is bitti diyordu, ben ozamanda söylemistim transfer gerceklesse yöneticiler bombayi patlatirlardi diye, demekki olumlu bir gelisme yok.. transferden vaz gecilmis..
    yazdiklarini bir daha oku sonra bir daha yaz .... Mori ile anlasmak yetmiyor ... Bonservisi elinde olan bir oyuncu degil .... Onunla anlasmak yetmiyor yani ... Lyon a gidecek diyen haber ajansi ayni haberi galatasaray icin yaptigi zaman inanmiyorsun ama lyon a gidicek diyince inaniyorsun ... Ilginc ...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

yooo ben ilhanı bıcok kez izledım
    o macta attıgı sutu da ornek olarak gostedrım
    birtek sutla degerlendırırım demedım
    sen ole anlamak ıstedıgın ıcın anlarsın bu gayet dogal
    hayır yabancı konusunu actın 11 dedım bu kadar basit
    katıldıgım noktalar war ama ilhan parlakın o kadar kotu bi oyuncu olduguna inanmıorm fizik olarak kotu oldugunu biliorm ama son wuruslarda o kadar kotu deil

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Lyon gidecegi tam kesin degil lig tv daha öncede lincoln de sorun var diyordu zenit araya girdi diyordu.............ama hersey olabilir

Ayrıca morintesi Galatasaray alıyordu ama valecia görüsme izni vermedi inat etti ama yinede hiç belli olmaz

Quote Originally Posted by M.O.S.H View Post
    katıldıgım noktalar war ama ilhan parlakın o kadar kotu bi oyuncu olduguna inanmıorm fizik olarak kotu oldugunu biliorm ama son wuruslarda o kadar kotu deil

ben kımsey9ı elestırmek ıcın elestırmek ıstemıorum
    abartmamak gerekır dıe dusunuorum
    herseyı zaman gosterır zaten
    olcan gıbı bi yetenek o takımda parlayamamısken ilhan nasıl parlar gorelım bakalım

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bne cole gelecek diye dedim zaten star tv 2 hafta önce acıkladılar

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bence de artık bir stoper'e gerek yok CEMİL geldi çünkü

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Necati yalanlandı zaten bu transfere ihtimal bile vermiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Morientes ve lig tv haberi yalan bence........

http://www.as.com/articulo/futbol/Qu...daiftb_14/Tes/

Ayrica lyon morientesi istemiyor Valencia 8+morientesi oneriyor.......

orada Valencia´nin Kallströmle ilgilendigi yaziyor...Morientes´den bahsetmiyor.Gonzalez Kallström´e göre daha teknik bir futbolcuymus ama Kallström oyun kurgusunda daha üstünmüs ve o yüzden tercih ediliyormus.Ayrica Helguera´nin tecrübesiyle genc ve yetenekli oyunculara liderlik yapacaginidan felan bahsediyor...diger ayrintilar okadar önemli degil, kulübün mali yapisindan ve geleceginden felan bahsediyor

arkadaşlar lyondan kallstromu istiolar ... ilk başta 8 milyon euro demişler ret cevabı gelmiş...

Yabanci Basinlari gezebilirsiniz.............

beşiktas cok ii kadroya sahip
    GALATASARAY ve beşiktas cekişcek bu cok açık

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

ben kımsey9ı elestırmek ıcın elestırmek ıstemıorum
    abartmamak gerekır dıe dusunuorum
    herseyı zaman gosterır zaten
    olcan gıbı bi yetenek o takımda parlayamamısken ilhan nasıl parlar gorelım bakalım
    bana kalırsada olcan kerim gurhan ilhana oranla daha yetenekli ama onların tek sucu fenerbahce altyapısından yetismek ilhan baska bi takımdan parayla aldındıgı icin daha kıymetli gosterilio malesef turkiyede futbol bole bisi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Cemil kim yahu ?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Cemil'i seyreden var mı?
    So what?
    Saike

Saffet sancakli kendi malini kotulemeyicek heralde onun icin en iyisi izleyipde gormek ..
    zamaninda karsiyakdan galatasaraya alinan bir defans oyuncusu vardi ... Sanirim adi emrahti .. icinde ridvan in da bulundugu bir cok futbol otoriyesi adami oyle bir anlattilarki nesta mi demediler bulent kormaz mi demediler popescu mu demediler ... ama bir sene oynadi sonra gonderildi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Cemil yarım sezonda hemen hemen 9-10 maç oynamış genç bir defans oyuncusu.

Saffet Sancaklı ile Beşiktaş yönetimi arasında olan bir konu galiba Beşiktaş'a geldi.

Fenerbhaçe ve Beşiktaş uzun süredir peşindeymiş Cemil'in,galiba Saffet Sancaklı BJK'de o mevkii de FB'den daha fazla forma şansı bulabilir diye tercih yapmış.

Çok fazla seyreden yok oyuncuyu galiba araştırma ekibinden de.

Hep beraber izleyeceğiz göreceğiz...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

ZAten şu an da anlaşılmış bir yabancı stoper yok.Bundan sonra da stopere mevcut isimlerden daha iyisini getirmek zor.En iyisi yerli defans oynatmaya devam edelim.Cemil'de var.İbrahim Kaş,Koray,Baki'de var.Çok gerekirse devre arasında alırız.

Forvete Cole'u alarak transferde noktayı koymak akıllıca.Çok iyi bir stoper bulmak zor bundan sonra..
    So what?
    Saike

"Schalke ile anlaştım"

Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı bir türlü netleşmeyen Stephen Appiah'ın Alman ekibi Schalke ile anlaştığı iddia edildi. Mavi beyazlılarla görüştüğünü doğrulayan Ganalı yıldız, "Evet menajerim Schalke ile anlaştı. Kulüplerin anlaşmasını bekliyorum" dedi.

Sarı lacivertlileri sarsan gelişme dün akşam saatlerinde yaşandı. Daha önce Appiah ile görüştüğü ancak Fenerbahçe'nin yüksek bir bonservis istemesi nedeniyle bunu gerçekleştiremeyen Schalke'nin tekrar girişimlere başladığı haberi Alman medyası tarafından duyuruldu. Bunun üzerine Lig TV muhabiri Deniz Türker Ganalı futbolcu ile bir görüşme yaptı. Schalke ile görüştüğünü doğrulayan Appiah, "Evet menajerim Schalke ile görüşüp her konuda anlaşmaya vardı. Bende Almanya'ya gitmek istiyorum ancak hala Fenerbahçe'nin futbolcusuyum. Artık takımın vereceği karar bekliyorum" dedi.
    Fenerbahçe'nin ise Appiah'ı 8-10 milyon eurodan aşağı bir bonservis ücretiyle bırakması beklenmiyor.

Lig TV

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bence de çok iyi bir isim olmadıktan sonra yabancı bir stopere şu an için gerek yok.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Adam Necatiye mi kaldık yazıyor, suçlu yine biz oluyoruz..
    suçlusun diye bir şey söylemedim. Arkadaş bir şeyler söylemiş sen hemen gelmiş karşılaştırma yapıyorsun ondan sonra sayfalarca necati mi deivid mi konuşuluyor.

Transfer bölümünde sizlerin sayesinde transfer haberi okumaktan çok bu tip tartışmalar okuyoruz buda kaliteyi düşürdükçe düşürüyor. Hepiniz bunu gördüğünüz halde tekrar tekrar aynı şeyleri yapıyorsunuz ve ben bundan artık çok sıkıldım benim gibi düşünen de bir çok insan var.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Eğer APPİAH 'da giderse Fener'i çok zor günler bekliyor.

Önce TUNCAY sonra APPİAH...

Geçen senenin en iyi 2 ismi gitti.

Yeni transferlerde var ama...Onların ne olacağı belli değil.

Sayfa 14 / 439 İlkİlk ... 412131415162464114 ... SonSon

Mesaj Yetkileri