Sayfa 16 / 439 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by neondh View Post
    10 mılyon mu
    appiah mı
    lincoln 4.5 a alındı
    sen appiaha 10 mılyon dıosun
    o Schalke'nin kendi başarısızlığı ve gs'nin başarısıdır bence birde Lincoln'ün fazla alıcısının olmaması da büyük etkendir o fiyata gelmesinde. Günümüz futbolunda artık appiah tarzı oynayan oyuncular daha değerli hale geldiler o yüzden lincoln'den daha fazla bir paraya transfer olacağı kesin

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Coşkun haklısın ama 15 milyon euro etmesi çok zor bence.

Hele 15 milyon euro'ya avrupada bir takıma transfer olması imkansız bana göre.

Avrupada oyuncular çok daha ucuz rakamlara transfer oluyor.Mesela HENRY 24 milyon euro'ya gitti.Az önceki arkadaşında dediği gibi,bu sadece bir örnek ne kadar eş ne kdar değil orası da tartışılır.Ama Appiah'ın 10 'dan az 15 'den fazla edeceğine inanmıyorum.

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Şİmdi şöyle bir durum söz konusu. Ben 15 milyon dolar eder dedim. Arkadaş da dedi ki. Schalke 4 milyon euro veriyormuş. Bunu bende biliyorum. Akıl var mantık var. Fenerbhaçe bu adama 2005-2006 sezonunda 22 Temmuz 2005 tarihinde İtalya’nın Juventus takımından Fenerbahçe’ye 1 yılı opsiyonlu 5 yıllık sözleşme yapılarak transfer edildi. Bonservis bedeli olarak 8 milyon avro ödendi

Şimdi Fenerbahçede o kadar oynadı. Yıldızı parladı. Yani Fenerde oynadıgı için demiyorum. Adam kendini en azından gösterdi. Fenerbahçe 4 milyon euro ya satıp zarar mı edecek? Bırak bunu hiç bir takım hiç bir oyuncusu için yapmaz.

15 milyon euro neden etmesin. Çok doğal bir fiyat. Baliç kaça gitmişti hatırladınız mı? Şimdi Türkiyede takımlara farklı bakıyorlar. Ama Avrupada olay farklı. Kimse paraya acımıyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

yıldız transferinden cok takıma yararlı olacak birini alacaklar yani yıldız diye cok bakmıyorlar

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    o Schalke'nin kendi başarısızlığı ve gs'nin başarısıdır bence birde Lincoln'ün fazla alıcısının olmaması da büyük etkendir o fiyata gelmesinde. Günümüz futbolunda artık appiah tarzı oynayan oyuncular daha değerli hale geldiler o yüzden lincoln'den daha fazla bir paraya transfer olacağı kesin
    bak galıba
    appiah tarzı derken
    oyunu cfıt yonlu oynayan hem ofans hem defans yapan adamlardan bahsedıosun dımı
    işte burda bi yanlıs var
    appiah ole bı oyuncu diil

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Appiah bilmecesi!

Fenerbahçe'de durumu yılan hikayesine dönen Appiah'tan şok sözler...Ganalı futbolcu, daha önce de transferinin gündeme geldiği Schalke ile her konuda anlaştığını ve artık Alman kulübünün Fenerbahçe ile masaya oturmasını beklediğini söyledi. Appiah, "Benim açımdan her şey bitti. Alacağım paraya kadar anlaştım. Schalke'ye gitmek istediğimi Fenerbahçe yönetimine de bildirdim" diye konuştu.

KURANYİ İLE TAKAS OLABİLİR

Fenerbahçe, daha önce Appiah için 5 milyon Euro bonservis öneren Schalke'den Hamit ya da Kuranyi'yi istemişti. Schalke'nin Kuranyi için "Bonservisi 27 milyon Euro" açıklamasına da, "Appiah ile Kuranyi eşdeğerdir" diyerek, iki futbolcunun takası için sinyal yakmıştı.

Kaynak: Sabah

Kuranyi 27 milyon Euro ise Appiah'in degeride ondan assagi degildir..

Günümüz futbolunda artık appiah tarzı oynayan oyuncular daha değerli hale geldiler o yüzden lincoln'den daha fazla bir paraya transfer olacağı kesin

Katılıyorum ayrıca artık DM ler oyun kuruyolar... AMC mevkisi git gide oynamak zorlanıyor v ilgi çekmesi zor... Appiah gibi iyi savunmacı v iyi ofans yapabilen bir oyuncu bence Lincon den daha cazip...

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    neondh nikli üye 2. uyarışım. İnsanları tahrik ediyorsun. 3.de ceza sistemine kalacaksın. Biraz akılcı ol. Yüksek tempo ile sallamasyon yapıyorsun.

Ben 15 milyon eder dedimde. O fiyata satmalılar demedim. En az 10 milyon eurodan yukarı satmalılar. Zaten bunun tartışmak bile mantıksız. Bunu yaparak anca kendimizi karalıyoruz.

O yüzden çoğu kişinin dikkatini çekiyorsun. Dikkatli olmalısın.

ben sadece goruslerımı belırtıorum
    kımseyı tahrık etmıorum
    tahrık olmak ısteyenler tahrık oluo
    gecen sene lıgımızzde oynana futbol kalıtesı
    ınanılmaz dusuktu
    ve hala bu futbolu oynayan oyuncuların 15 mılyon edecegını savunan arkadasları anlamadıgımı solemek ıstedım

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Appiah 5 Kuranyi 8 milyon he?
    komik duruma düsüyorsun

Bu konuda haklısın Ömer.

Bence de KURANYİ ve APPİAH eşdeğer fiyata sahip olmalılar.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Appiah 5 Kuranyi 8 milyon he?
    komik duruma düsüyorsun

evet 8 mılyon kuranyi
    ümit karanın uzun boylusu

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Mehmet çok fazla uçtun..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kuranyi - Appiah takası iki kulübünde işine yaramaz, bu takas zor bence..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post

O 27 Milyon Euro Kuranyi'nin değeri değil, kulüpten ayrılma maddesi olarak konulmuş.Yani 27 milyon euro'yu veren bir takım Kuranyi'yi alabilir..
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    yıldız transferinden cok takıma yararlı olacak birini alacaklar yani yıldız diye cok bakmıyorlar
    Daha öncede Lincoln'ü gölgede bırakacak transfer yapılacak diyordun..

Karar ver Emrah..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by neondh View Post
    evet 8 mılyon kuranyi
    ümit karanın uzun boylusu
    Appiah bilmecesi!

Fenerbahçe'de durumu yılan hikayesine dönen Appiah'tan şok sözler...Ganalı futbolcu, daha önce de transferinin gündeme geldiği Schalke ile her konuda anlaştığını ve artık Alman kulübünün Fenerbahçe ile masaya oturmasını beklediğini söyledi. Appiah, "Benim açımdan her şey bitti. Alacağım paraya kadar anlaştım. Schalke'ye gitmek istediğimi Fenerbahçe yönetimine de bildirdim" diye konuştu.

KURANYİ İLE TAKAS OLABİLİR

Fenerbahçe, daha önce Appiah için 5 milyon Euro bonservis öneren Schalke'den Hamit ya da Kuranyi'yi istemişti. Schalke'nin Kuranyi için "Bonservisi 27 milyon Euro" açıklamasına da, "Appiah ile Kuranyi eşdeğerdir" diyerek, iki futbolcunun takası için sinyal yakmıştı.

Kaynak: Sabah

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    O 27 Milyon Euro Kuranyi'nin değeri değil, kulüpten ayrılma maddesi olarak konulmuş.Yani 27 milyon euro'yu veren bir takım Kuranyi'yi alabilir..
    Tamam Getirsinler 27 Milyon Euro'u alsınlar Appiah'ı o zaman

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Valla ne yalan söyliyeyim GS nin kadrosunu bu sene çok beğeniyorum.

Defansı,orta sahası,kalesi çok güvenli tek sorun forvet.

Ümit,Hakan,Necati,Hasan K.

Bu 4 isim aslında çok iyi gibi görünse de Hakan için artık işler bitti gibi,Hasan K.'yi de satacaklarını düşünüyorum.Necati ve Ümit kalıyor.Necati'nin de ben GS forvetinde Ümit ile beraber oynayacağını düşünmüyorum.

1 tane yabancı forvet alırsa G.Saray gerçekten inanılmaz bir kadroya sahip olacak.

Ümit Karan'ın yanına en iyi uyum sağlayacak isim olarak ise MORİENTES olarak görüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tamam Getirsinler 27 Milyon Euro'u alsınlar Appiah'ı o zaman

Haklısın Mehmet ama Kuranyi'nin değeri de 27 milyon değil.En fazla 10 milyon euro olsa gerek.

Kuranyi 27m€ olduğu bir borsa yoktur...

Sadece kontratında serbest kalma maddesi o... Ztn kimse o parayı vermez... Kuranyi Milli Takıma bile zor alınıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Tamam işte Adamlar bize ne demek istemiş 27 Milyon Euro getirin Alın Kuranyi'yi yoksa ben mi yanlış anlıyorum..

Kuranyi'ye 27 Milyon Euro istiyorlar birde utanmadan Appiah'a 5 milyon Euro teklif yapıyorlar yoktur böyle birşey sadece güler geçerim..

Appiah Türkiye'de en iyi ön libero'lar dan biridir Eğer 5-6 milyon Euro'ya giderse bizim yönetim Çok yanlış yapmış olur Geliş fiyatı 8 Milyon Euro Gidiş fiyatı 5 Milyon Euro olacak he Çok komik çok..

Galiba arkadaş Pirlo gibi bir oyuncuyu örnek veriyor....

Appiah hem ofans hem defans yapar benim bildiğim..

Kuranyi-Appiah takası olmayıp fenerbahçe başka bir forvet alabilirse güzelo olur.
    Ama takımın durumunu bilmiyorum tam olarak. Bence böyle.. Appiah kalmalı

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

appiah'a oLe 15-20 demeyın en fazLa 7-8

kuranyıde eder işte o cıvarLarda 8-10 mıL. €

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Tamam işte Adamlar bize ne demek istemiş 27 Milyon Euro getirin Alın Kuranyi'yi yoksa ben mi yanlış anlıyorum..

Kuranyi'ye 27 Milyon Euro istiyorlar birde utanmadan Appiah'a 5 milyon Euro teklif yapıyorlar yoktur böyle birşey sadece güler geçerim..

Appiah Türkiye'de en iyi ön libero'lar dan biridir Eğer 5-6 milyon Euro'ya giderse bizim yönetim Çok yanlış yapmış olur Geliş fiyatı 8 Milyon Euro Gidiş fiyatı 5 Milyon Euro olacak he Çok komik çok..
    Appiah en fazla 10 Milyon Euro eder..

Ayrıca, Schalke 04'ün söylemek istediği şu ki : "Kuranyi'yi satmıyoruz.Ancak kontratında 27 Milyon Euro serbest kalma maddesi var.Eğer o para gelirse mecbur satmak zorunda kalırız."

Yanlış mı oldu?

5 Milyon Euro olacak he Çok komik çok..
    Heleki Premier Lig takımlarının kadroya dahi alınmayan oyunculara 5m€ verdiği bir dönemde... Appiah ortalama 8-10m€ bir oyuncu bence... Daha ucuza gönderilmesi yanllış oluR...

Quote Originally Posted by Atakan38 View Post
    appiah'a oLe 15-20 demeyın en fazLa 7-8

kuranyıde eder işte o cıvarLarda 8-10 mıL. €

eet birileri almak ıcın
    cok cok cok kasarsalar bu kadar eder

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Apiah'ı 8 Milyon euroya aldık yönetim en az bu fiyata satar

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Appiah en fazla 10 Milyon Euro eder..

Ayrıca, Schalke 04'ün söylemek istediği şu ki : "Kuranyi'yi satmıyoruz.Ancak kontratında 27 Milyon Euro serbest kalma maddesi var.Eğer o para gelirse mecbur satmak zorunda kalırız."

Yanlış mı oldu?
    Tamam abi Bizde Appiah'ı satmıyoruz..5-6 Milyon Euro'ya.

Bize de O kadar 27 Milyon Euro teklif yapsınlar bakalım satıyormuyuz Satmıyormuyuz mantık budur..

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Dünya kupasında Essien'den daha iyi oynadı ondan daha çok göze battı bence sen önyargılı davranıyorsun yada futbol bilgin zevkin buradaki insanlara göre çok ters
    bunun tartısılcak bıseyı yok
    bence ii oynamadı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İstanbuLspor forması iLe ikinci yarıda 10 maça çıkmış..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Ama Appiah gitmek istediğini söylemiş.Zincirle bağlayacakmısın soyunma odasına?

Fenerbahçe eğer satmak istemeseydi teklifleri değerlendirmezdi bile.Demekki birşeylerde sorun var..

Sayfa 16 / 439 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon

Mesaj Yetkileri