1 ile 30 arası toplam 558 sonuç

Konu: [E-GLocc] West Ham United

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Evet ınsallah sonra toparlanırsın basarılar
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Stulis transferine is izni engeli

Is izni alinamamasi sonucu teknik direktor Gizer uzuntusunu dile getirdi.

Quote Originally Posted by peluk View Post
    İlk haftalar bu skorlar gayet doğaldır. Takımın alışma süresi geçtikten sonra istikrar gelecek, ki hatta bu ikinci devreyi bile bulabilir. Bkz: Benim kariyerim

Sana hava toplarında iyi bir oyuncu almanı öneririm. Bu Iversen olabilir, paran varsa Bianchi olabilir. Iversen gelirse en az 15 gol atar ve Tevez ile süper bir ikili olurlar.
    Transfer donemi bitti ya ama ben pivot st olarak Tono'yu aldim: heading 20 jumping 20 hemde 400kya artik devre arasinda iverseni alabilirim. Senin kariyerini de zevkle takip ediyorum. Insallah bnm kariyerimde sana benzer. Kendi kariyerimde seni gormek de beni sevindirdi. Saol

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Evet ınsallah sonra toparlanırsın basarılar
    Tesekkurler. Umarim toparlarim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by eglocc View Post
    Stulis transferine is izni engeli

Is izni alinamamasi sonucu teknik direktor Gizer uzuntusunu dile getirdi.

Transfer donemi bitti ya ama ben pivot st olarak Tono'yu aldim: heading 20 jumping 20 hemde 400kya artik devre arasinda iverseni alabilirim. Senin kariyerini de zevkle takip ediyorum. Insallah bnm kariyerimde sana benzer. Kendi kariyerimde seni gormek de beni sevindirdi. Saol

Tesekkurler. Umarim toparlarim.

Tono'ya ben de bakayım, ama ben normal database açtım, belki de çıkmaz bende. Defansa Garay'ı alabilirsin. Onun dışında Modric senin için ideal bir transfer olabilir. Bowyer'ı yollamanı tavsiye ederim devre arasında, ayrıca kiralık alabileceğin adamlara dikkat etmelisin.

Dediğim gibi, asla yılma. İstikrar bir süreden sonra geliyor, hemen beklemek yersiz.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Iste birkac ss

Kadrom:

Transfer ozetleri

Gelenler:

Gidenler:

Diger klublerin transferleri:

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by peluk View Post
    Tono'ya ben de bakayım, ama ben normal database açtım, belki de çıkmaz bende. Defansa Garay'ı alabilirsin. Onun dışında Modric senin için ideal bir transfer olabilir. Bowyer'ı yollamanı tavsiye ederim devre arasında, ayrıca kiralık alabileceğin adamlara dikkat etmelisin.

Dediğim gibi, asla yılma. İstikrar bir süreden sonra geliyor, hemen beklemek yersiz.
    Tavsiyelerin icin saol Tono'ya bak istersen benim sana bi faydam olursa ne mutlu bana Bu tavsiyelerini devra arasi transferde dikkate alicam. Su an transfer bitti. Bu kadroyla devre arasina kadar ilk 8e girersem benim icin ideal. Fakat Avrupada basarili olmak istiorum! O potansiyel var takimimda. Tkrar saol

Yeni maclar az sonra sakin ayrilmayin

Mesaj Yetkileri