Sayfa 2 / 19 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 558 sonuç

Konu: [E-GLocc] West Ham United

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Barclays Premiership 2. Hafta

Reading-3 West Ham United-1

Ilk 10 dakikada Lita ve Doyle kontralari sonucu 2 farkli geriye dusen West Ham 2. yarida Reo-Cokerin attigi mukkemmel sutla toparlanir gibi oldu ama Doyle Ingimarssonun cektigi sutta donen topu gole cevirince West Ham mactan 3-1 yenik ayrildi.

Mactan sonra Gizer soyle konustu: Kotu bir mac gecirdik ilk dakikada yedigimiz goller bizi etkiledi! Takimimin kontralara karsi zaafi var. Bunu cozmeye calisacagiz! Saolun!

West Ham Uefa'da Isvec ekip Djurgardenle oynayacak!

Kuradan sonra konusan Gizer ii bir kura cektiklerini ve gruplara kalabileceklerini soyledi!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by tomasrosicky1 View Post
    Boa Morte West Ham Oyuncusu Demekki Sen Eski Surumle Oynuyosun
    Yeni Surumu Yukle Bence Hazirlik Maclari Iyi Gitmis
    Yuklerdim ama ne yazik ki 7.0.2 icin orjinal cd lazim o da bende yok

Quote Originally Posted by sitte View Post
    başarılar

Alttaki kariyere de bi bakın derim ben
    Saol tesekkurler!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Barclays Premiership 3. hafta

West Ham-1 Liverpool-2

Macin basinda ii bir performans sergileyen West Ham ilk yari biterken Dirk Kuyt'un ve ikinci yarida Steven Gerrard'in ayagindan iki gol yedi! Dean Ashton'la farki 1e indiren West Ham Liverpool macindan puan cikaramadi.

Mactan sonra kameralara Ergiz Gizer tek sey soyledi: Haftaya Kazanacagiz!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Vanden Borre yerine Nathan Sturgis

Vanden Borre'nin fiyati el yakinda teknik direktor Gizer Nathan Sturgis'e yoneldi ve onu 200k gibi cuzi bir fiyata aldi! Ayrica Gizer sozlerine Sturgis'in cok genc oldugunu ve ileriye donuk ii bir yatirim oldugunu soyledi!

Ceccaglini West Ham'da

West Ham'in yeni transferi icin Ergiz Gizer cok genc ve potansiyeli var dedi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İlk haftalar bu skorlar gayet doğaldır. Takımın alışma süresi geçtikten sonra istikrar gelecek, ki hatta bu ikinci devreyi bile bulabilir. Bkz: Benim kariyerim

Sana hava toplarında iyi bir oyuncu almanı öneririm. Bu Iversen olabilir, paran varsa Bianchi olabilir. Iversen gelirse en az 15 gol atar ve Tevez ile süper bir ikili olurlar.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Evet ınsallah sonra toparlanırsın basarılar
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Stulis transferine is izni engeli

Is izni alinamamasi sonucu teknik direktor Gizer uzuntusunu dile getirdi.

Quote Originally Posted by peluk View Post
    İlk haftalar bu skorlar gayet doğaldır. Takımın alışma süresi geçtikten sonra istikrar gelecek, ki hatta bu ikinci devreyi bile bulabilir. Bkz: Benim kariyerim

Sana hava toplarında iyi bir oyuncu almanı öneririm. Bu Iversen olabilir, paran varsa Bianchi olabilir. Iversen gelirse en az 15 gol atar ve Tevez ile süper bir ikili olurlar.
    Transfer donemi bitti ya ama ben pivot st olarak Tono'yu aldim: heading 20 jumping 20 hemde 400kya artik devre arasinda iverseni alabilirim. Senin kariyerini de zevkle takip ediyorum. Insallah bnm kariyerimde sana benzer. Kendi kariyerimde seni gormek de beni sevindirdi. Saol

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Evet ınsallah sonra toparlanırsın basarılar
    Tesekkurler. Umarim toparlarim.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Bencede cabuk toparlanman lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by eglocc View Post
    Stulis transferine is izni engeli

Is izni alinamamasi sonucu teknik direktor Gizer uzuntusunu dile getirdi.

Transfer donemi bitti ya ama ben pivot st olarak Tono'yu aldim: heading 20 jumping 20 hemde 400kya artik devre arasinda iverseni alabilirim. Senin kariyerini de zevkle takip ediyorum. Insallah bnm kariyerimde sana benzer. Kendi kariyerimde seni gormek de beni sevindirdi. Saol

Tesekkurler. Umarim toparlarim.

Tono'ya ben de bakayım, ama ben normal database açtım, belki de çıkmaz bende. Defansa Garay'ı alabilirsin. Onun dışında Modric senin için ideal bir transfer olabilir. Bowyer'ı yollamanı tavsiye ederim devre arasında, ayrıca kiralık alabileceğin adamlara dikkat etmelisin.

Dediğim gibi, asla yılma. İstikrar bir süreden sonra geliyor, hemen beklemek yersiz.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Iste birkac ss

Kadrom:

Transfer ozetleri

Gelenler:

Gidenler:

Diger klublerin transferleri:

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Tono'ya ben de bakayım, ama ben normal database açtım, belki de çıkmaz bende. Defansa Garay'ı alabilirsin. Onun dışında Modric senin için ideal bir transfer olabilir. Bowyer'ı yollamanı tavsiye ederim devre arasında, ayrıca kiralık alabileceğin adamlara dikkat etmelisin.

Dediğim gibi, asla yılma. İstikrar bir süreden sonra geliyor, hemen beklemek yersiz.
    Tavsiyelerin icin saol Tono'ya bak istersen benim sana bi faydam olursa ne mutlu bana Bu tavsiyelerini devra arasi transferde dikkate alicam. Su an transfer bitti. Bu kadroyla devre arasina kadar ilk 8e girersem benim icin ideal. Fakat Avrupada basarili olmak istiorum! O potansiyel var takimimda. Tkrar saol

Yeni maclar az sonra sakin ayrilmayin

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Şimdi senin kesinlikle bir DC oyuncusuna ihtiyacın var. Önerim, zıplama özelliği yüksek birisi olmalı. Paraya kıyıp Garay'ı bu bölgeye monte edebilirsin. O olmazsa dediğim gibi zıplama özelliği yüksek bir DC oyuncusu bakman lazım kendine.

Ayrıca bir sağ kanat adamına ihtiyacın var. Önümüzdeki sezon için Luis Jimenez bu pozisyon için çok ideal. Ona bir göz atmanı öneririm. Ayrıca Mascherano'nun yanında yaratıcı bir orta saha oyuncusu alırsan ilk 5'e kesin girersin.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şimdi senin kesinlikle bir DC oyuncusuna ihtiyacın var. Önerim, zıplama özelliği yüksek birisi olmalı. Paraya kıyıp Garay'ı bu bölgeye monte edebilirsin. O olmazsa dediğim gibi zıplama özelliği yüksek bir DC oyuncusu bakman lazım kendine.

Ayrıca bir sağ kanat adamına ihtiyacın var. Önümüzdeki sezon için Luis Jimenez bu pozisyon için çok ideal. Ona bir göz atmanı öneririm. Ayrıca Mascherano'nun yanında yaratıcı bir orta saha oyuncusu alırsan ilk 5'e kesin girersin.
    MR'ye ve DC'ye cok ihtiyacim var umarim transferdeki eksikliklerim ilk devrede bana sorun acmaz ikinci yariya kadar benim para kazanip bu isimleri transfer etmem lazim.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Barclays Premiership 4. hafta

West Ham-5 Sheffield United-0

Ilk dakikalarda baskisini surduren West Ham 2. dakikada Tevez'in ortasina ucan kafayi vuran Tono'yla one gecti. Dakikalar 19u gosterdiinde ise Gabbidonun orta sahadan sisirmesiyle Tono topu Reo-Coker'e indirdi. Reo-Coker ceza sahasinin icinden guzel bir vurusla farki ikiye cikardi. 33te ceza sahasina gelen uzun bir tacta Lee Bowyer dusurulunce hakem penaltiyi verdi ve Konchesky penaltiyi gole cevirdi: 3-0. 60. dk.da kornerden seken topu Etherington iceriye sisirdi. Tono topu defansin arkasina sarkitti ve orada topla bulusan Lee Bowyer takimin 4 farkla one gecirdi. Ve skorboardun saati 77yi gosterdiinde Daillynin serbest vurustan Tevez'e actigi ortayi defans uzaklastirdi. Seken topu Gabbidon aldi ve pasini Benayoun'a verdi. Onun ceza sahasina ortasinda topu goren Tono kafayi vurdu ve West Ham-5 Sheffield Utd-0

Mactan sonra mikrofonlara Gizer soyle konustu: Ilk bastan Tono'yu kutluyorum. Herkez ne kadar isabetli transfer yaptigimizi gorsun. 2 gol 2 asistle oynadi. Gercekten macin adami odulune layikti ve hava toplarinda cok etkiliydi. Genel bir degerlendirme yapacak olursak ii bir macti hakettik ve kazandik. Iki mactir galibiyet bulamiyorduk ve bu macla moralleri arttirdik. Umarim bu performansimiz surer. Bir muhabirin Tevez gol atamiyor onun hakkinda ne dusunuyorsunuz sorusuna Gizer ilginc bir yanit verdi: Keske Tevez lig boyunca hic gol atmasa ama biz bu kadar iyi oynasak! Bu sozuyle Gizer takim oyununa ne kadar onem verdigine dikkat cekti!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by c3surkedi61 View Post
    Bencede cabuk toparlanman lazım
    Toparlanmaya baslarim umarim Sheffield maci ile saol
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Uefa Cup 1st Round 1st Leg

Djurgarden-1 West Ham-4

Maca kotu baslayan West Ham Djurgarden oyuncusu Quirino'nun ceza sahasina girisiyle ve Anton Ferdinand'in onu dusurusuyle 27. dakikada aleyhine penalti karari aldi. Mattias Johnson'un penaltiyi gole cevirmesiyle. Stockholms Olympiastadion'daki West Hamlilar panige kapildi. Uefada basari isteyen West Ham kupa disinda mi kaliyordu? Hayir! West Ham'in golcu futbolcusu Tevez hala sahadaydi. 39da Pantsil'un ortasinda Tono topu Bowyer'a indirdi onun sag kanattan ortasina da Tevez kafayi vurdu ve esitligi sagladi. Boylece ilk yari bitmis oldu. Ikinci yarida dakikalar 60i gosterdiginde gol saganagi basliyordu. Mascherano'nun kaptigi top sekti ve Lee Bowyer kontrolu aldi. Topu tekrar Mascherano'ya verdi ve o da Reo-Coker'a dogru guzel bir ara pas atti. Reo-Coker simdi ayaginda topla ceza yayinin onundeydi. Harika bir milimetrik pasla topu Tevez'e kavusturdu ve Tevez 2 kisiyi deparla gecip golunu atti:1-2 Bundan 2 dk sonra 62. dk.da Djurgarden'in kullandigi taci Lee Bowyer kapti ve Tono'ya dogru uzun bir pas verdi. Djurgarden defansinin kafasi kisa dusunce Tono topu kapti acilan kaleciyi ve bos kalenin onundeki Tevez'i gordu. Ona dogru pasini atti ve Tevez topu bos kaleye yollayarak takimini 2 farkli one gecirdi. 64de gene Tevez sahnedeydi. Mascherano'nun Bowyer'a pasinda Bowyer ortasini acti Tono topu Tevez'e indirdi ve Tevez golunu atti. Boylece West Ham 1-0 geriden gelerek 4-1 kaazanmasini bildi. Tevez macin adami oldu! Tono bu sefer gol atamadi ama 2 asistle o da guzel bir performans gosterdi.

Mactan sonra West Ham'in yeni teknik direktoru Ergiz Gizer soyle konustu: 1-0 geriye dusmemize ragmen maci farkli kazandik. Buyuk bi ihtimalle de turu gectik. Tevez muthis oynadi. Tono, Bowyer, Reo-Coker da gzl asistler yaptilar. Beklerimiz Pantsil ve Konchesky kabul edilebilir bi performans gosterdiler.

Isvecli muhabir: Yeni transferiniz hakkinda ne dusunuyorsunuz? Bugun forma sansi buldu kendisi.
    Ergiz Gizer: Bence iyi oynadi kendini gelistirerek daha da iyi olacak!Tesekkurler!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Aston Villa ve Blackburn maci birazdan bu maclardan sonra puan tablosunu koyucam. Biraz yorum lutfen.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Barclays Premiership 5. hafta

Aston Villa-1 West Ham-2

Daha 9. dakikada Gareth Barry'nin penaltisiyla 1-0 geriye dusen West Ham ilk yariyi boyle bitirdi. Fakat 78de Tevez sahneye cikti Gabbidon'un uzun pasini 0'da yakaladi, ortasini acti Carlton Cole'dan seken topu tekrar 0'da yakaladi, 0'dan sutunu ceken Tevez Sorense'e carpan topla golu buldu. Bundan uc dakika sonra sahnede Reo-Coker vardi. Roy Carroll'un uzun pasini alan Pantsil topu Carlton Cole'a verdi. Onun sag kanattan ortasina Reo-Coker kafayi vurdu ve West Ham'i one gecirdi.

Mactan sonra Gizer soyle dedi: Ii bir seri yakaladik. Maglubiyetimizi galibiyete cevirdik. Futbolculari tebrik ediyorum! Tesekkurler!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaslar hala yorum yok. Lutfen yorum biraz!

bu gıdısle seneye champıonshıptesın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Carling Cup 3. Tur Kurasi

West Ham - Sheffield Utd

Kuradan sonra konusan teknik direktor Gizer mikrofonlara boyle konustu: Iyi bir kura ve bence bir ust tura cikabiliriz

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Nie kume duseyim ki ii bir seri yakaladim

guzel güzel devam et tam gAAZ TAKİPÇİNİM westham united

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Barclays Premiership 6. hafta

West Ham-2 Blackburn Rovers-0

Dakikalar 29u gosterdiinde Reo-Coker'in kullandigi serbest vurusu Pantsil aldi sag kanada dogru topu surdu. Icerde Lee Bowyer'a verdi ve Bowyer donup golunu atti:1-0. Bundan 8dk sonra Carroll'un degajini orta sahada Tono Bowyer'a indirdi. Bowyer topu cizgiye dogru surdu,ortasini yapti ve Tono'yla West Ham farki 2ye cikardi.

Mactan sonra Gizer kisa ve oz konustu: Umarim serimiz devam eder!

6 hafta sonunda puan durumu:

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    guzel güzel devam et tam gAAZ TAKİPÇİNİM westham united
    Tesekkurler de neden bir onceki mesajin da kume duseceksin dedin. Bir onceki mesajin:

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Cok guzel gıdıyorsun basarılar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cok guzel gıdıyorsun basarılar
    Saol simdilik biraz ara veriyorum.. Yorumlara devam lutfen..

o gidişatla öle dedim yoqsa demezdim ama çok iyi toparlandın devamı gelir inşallah uzun soluklu olsun takip ediyoz yaw birileri benim kariyere de yorum yazsın hep aynı kişiler dostlarım ve ben

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

o gidişatla öle dedim yoqsa demezdim ama çok iyi toparlandın devamı gelir inşallah uzun soluklu olsun takip ediyoz yaw birileri benim kariyere de yorum yazsın hep aynı kişiler dostlarım ve ben
    Peki saol.. Senin kariyerini takip ediyorum.. Sonuclarin oldukca iyi..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Uefa Cup 1st Round 2nd Leg

West Ham-6 Djurgarden-0

Oyunu domine eden West Ham 7de ve 13de Tevez'le 19da Mascherano'yla 45'de tekrar Tevezle 74de Konchesky ve 89da Harewood ile maci 6-0 yendi. Macta Tono gol atamadi ama 2 asist yapti. Tevez 3 gol ve 1 asistle muthis bir performans gosterdi. Lee Bowyer da skora bir asistle destek oldu.

Mactan sonra duzenledigi basin toplantisinda Ergiz Gizer su sozler sarfetti:

Ergiz Gizer:Turu atladigimiz icin mutluyuz. Gruplarda basarili olup kupaya kadar uzanmak istiyoruz. Taraftarlarimiz bilsin ki kupayi en cok isteyenlerden biriyiz.

Selcuk Manav: Forvetleriniz guzel performanslar sergiliyorlar. Ne diyorsunuz?

Ergiz Gizer: Haklisiniz Tevez ve Tono'dan oldukca memnunum. Tesekkurler!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Month Of The Player

West Ham United 2 oyuncusuyla gurur duyuyor: Konchesky ayin en iyi oyuncusu ve Gabbidon en iyi 3. oyuncusu secildi

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Month Of The Manager

West Ham'in yeni teknik direktoru Ergiz Gizer aldigi 5-0lik Sheffield Utd, 2-1lik Aston Villa (Ilhan Aydogan'dan cok ozur diliorum) ve 2-0lik Blackburn galibiyetleri sonucunda Eylul ayinin menajeri secildi!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Aman ya, sen yen de, yeter ki West Ham ilerlesin.

Bu arada son haftalardaki formun süper. Bu formu uzun süre devem ettirdiğin taktirde en az ilk 4'e girersin.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Barclays Premiership 7. hafta

Charlton-0 West Ham-0

Iki tarafta firsatlari degerlendiremeyince mac golsuz berabere bitti.

Mactan sonra Gizer rakip 10 kisi kalmasina ragmen gol atamadik. Su saatten sonra uzulmenin bir anlami yok. Onumuzdeki maclara bakacagiz dedi.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Aman ya, sen yen de, yeter ki West Ham ilerlesin.

Bu arada son haftalardaki formun süper. Bu formu uzun süre devem ettirdiğin taktirde en az ilk 4'e girersin.
    Formum tokezledi ikimiz de Charlton'a takilioruz. Sende yenilmistin. Ben sevmedim bu takimi Neyse 1 puan 1 puandir deyip onumuzdeki maclara bakicaz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Uefa Group Stage Kuralari belli oldu

West Ham takimi Alman takimi Leverkusen, Rus ekibi Lokomotiv Moscow'la, Hollanda takimi Heerenveen ve Bulgar ekibi Litex ile eslesti.

Kuralari degerlendiren Ergiz Gizer gruptan cikabileceklerini ve iyi bir kura cektiklerini soyledi.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Barclays Premiership 8. hafta

West Ham-2 Chelsea-0

Daha 12. dakikada Tevez'le one gecen West Ham 74'te Tono'nun kafa goluyle farki ikiye cikardi. Oyunu muthis tamamlayan West Ham'in basarisinda Ergiz Gizer'in cok buyuk katkilari oldugu soyleniyor.

Mactan sonra basin toplantisinda Ergiz Gizer cok mutlu oldugunu ve bu mutlulugu ona yasattigi icin futbolcularina cok tesekkur ettigini belirtti.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Basin West Ham'a karsi

West Ham'in simdiki yerini koruyamayacagini dusunen basina Gizerden sert cevap: COK BEKLERSINIZ!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    UEFA Kupasi Grup G 1. Maci

Litex-0 West Ham-5

28'de Mascherano 35 ve 39da ard arda Tono'yla one gecen West Ham Tevez'in 57 Tono'nun 83. dakika golleriyle farki 5e cikardi.

Mactan sonra Gizer iyi basladiklarini ve boyle devam etmek istediklerini belirtti. Ayrica Tono'yu tebrik etti.

Nesil
    2005
    Yer
    Kayısı Diyarı

Maşallah iyi gidiyosun Chealse devirmişsin. Devamı gelir inşalllah.

Quote Originally Posted by eglocc View Post
    Barclays Premiership 7. hafta

Charlton-0 West Ham-0

Iki tarafta firsatlari degerlendiremeyince mac golsuz berabere bitti.

Mactan sonra Gizer rakip 10 kisi kalmasina ragmen gol atamadik. Su saatten sonra uzulmenin bir anlami yok. Onumuzdeki maclara bakacagiz dedi.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Formum tokezledi ikimiz de Charlton'a takilioruz. Sende yenilmistin. Ben sevmedim bu takimi Neyse 1 puan 1 puandir deyip onumuzdeki maclara bakicaz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Uefa Group Stage Kuralari belli oldu

West Ham takimi Alman takimi Leverkusen, Rus ekibi Lokomotiv Moscow'la, Hollanda takimi Heerenveen ve Bulgar ekibi Litex ile eslesti.

Kuralari degerlendiren Ergiz Gizer gruptan cikabileceklerini ve iyi bir kura cektiklerini soyledi.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Barclays Premiership 8. hafta

West Ham-2 Chelsea-0

Daha 12. dakikada Tevez'le one gecen West Ham 74'te Tono'nun kafa goluyle farki ikiye cikardi. Oyunu muthis tamamlayan West Ham'in basarisinda Ergiz Gizer'in cok buyuk katkilari oldugu soyleniyor.

Mactan sonra basin toplantisinda Ergiz Gizer cok mutlu oldugunu ve bu mutlulugu ona yasattigi icin futbolcularina cok tesekkur ettigini belirtti.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Basin West Ham'a karsi

West Ham'in simdiki yerini koruyamayacagini dusunen basina Gizerden sert cevap: COK BEKLERSINIZ!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    UEFA Kupasi Grup G 1. Maci

Litex-0 West Ham-5

28'de Mascherano 35 ve 39da ard arda Tono'yla one gecen West Ham Tevez'in 57 Tono'nun 83. dakika golleriyle farki 5e cikardi.

Mactan sonra Gizer iyi basladiklarini ve boyle devam etmek istediklerini belirtti. Ayrica Tono'yu tebrik etti.
    ÇOK İYİ GİDİYOSUN BAŞARILAR UEFA GRUPDAN ÇOK BASİT ÇIKARSIN

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Güzel gidiyorsun. Uefa'da gruptan cikarsin artik

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Iyı gıdıyorsun gruptan cıkarsın basarılar

Djurgarden maçı süper moral olmuş. Böyle şeylere ihtiyaç luyor.
    igde de iyi bir yerde bitirirsin inşallah.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by miharbi View Post
    Maşallah iyi gidiyosun Chealse devirmişsin. Devamı gelir inşalllah.
    Tesekkurler.. Chelsea'yi annamadim yenmek cok kolay oldu

ÇOK İYİ GİDİYOSUN BAŞARILAR UEFA GRUPDAN ÇOK BASİT ÇIKARSIN
    Saol... Haklisin rahatlikla cikicam o gruptan

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Güzel gidiyorsun. Uefa'da gruptan cikarsin artik
    Evet ii bir seri yakaladik Uefa'yi da rahatlikla gececegimden eminim

Iyı gıdıyorsun gruptan cıkarsın basarılar
    Gruptan cikacam da ilerisi de gelecek bence

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Djurgarden maçı süper moral olmuş. Böyle şeylere ihtiyaç luyor.
    igde de iyi bir yerde bitirirsin inşallah.
    Haklisin o mac baya gollu gecti ve Tevez costu. Ilk macta 4 2. macta 3 gol atti. Ligi de umarim ii bir yerde bitiririm.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yeni maclar birazdan arkadaslar

Merakla Beklİyoruz

Chelse a galibiyeti süper olmuş. UEFA'dan çıkarsın. Başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sahandaki maçları kazanman harika birşey. Maçları bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Barclays Premiership 9. hafta

Tottenham-0 West Ham-2

Ilk yarida gol bulamayan West Ham 49'da kornerden gelen topa Gabbidon'un kafasiyla 1-0 one gecti ve 70'de Mascherano'nun goluyle farki ikiye cikardi.

Mactan sonra Gizer mikrofonlara su sozleri soyledi: Derbiden 3 puan cikardigimiz icin mutluyuz. Bu formumuzu surdurdugumuz surece basariya ulasiriz! Tesekkurler!

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Süper gidiyorsun

Sayfa 2 / 19 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri