1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Yönetime El Atma!

Doğru söylüyosun eray kardeş

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben 2013 yıLındayım ve yönetime eL atma 17.NasıL oLdu bende anLamadım ama.Öyle yönetimden feLan pek isteğimde oLmadı ama.Sadece piLot takım istiyordum sürekLi her seferinde.Bide yönetimin gözden cıkaramadığı yıLdızLarı da yoLLuyordum takımdan.Ondan da oLabiLir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    Şundan dolayı kaynaklanıyor olabilir; yönetimden devamlı para, maaş, stad büyütme, pilot takım gibi isteklerde bulunursan artabilir. Sonuçta bunları isteyerek yönetimin işine karışmış oluyorsun.
    Ben her ay yönetimin kapısını çalışıyorum çeşitli nedenlerler ama hala düşüyor

abi ben galatasaryda o kadar cok istek istedim kikovuldum sonunda ,ama ne ilginçtir ki iş başvurum yeniden kabul edildi ama yine o özellik 8 nasıl iş anlamadım walla

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

onu kimse anlayabilmiş degil ama ben bişiy farkettim birileri yukselirken digerleri bi sure sonra dusuyor yani o özellikler birbirine zıtlık yaratıyor sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir menajerin yönetime el atma özelliği ne kadar yüksekse, o menajer o kadar SORUNLU ve PROBLEMLİ demektir. Çünkü Yönetim, başkandan, futbol direktöründen, yönetim kurulu üyelerinden vs. oluşur. Sen yönetimde değilsin. Senin işin takımla uğraşmak, kadroyla uğraşmak. Yani sportif işler.

Bu konudan defalarca açıldı. Bu nedenle GMA'ya gider...
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Default Yönetime El Atma!

Arkadaşlar benim menajer özelliklerimde Yönetime El Atma özelliği hiç artmıyor.Genelde düşüyor sürekli.2010 yılındayım bu özelliğim benim şuan 8 de.Acaba neden artmıyor.Artmaması iyi mi ?Cvplarnızı bekliyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bu sorun herkeste var o sürekli düşüyor ileriki yıllarda 4 5 olacak merak etme bilen biri varsa yarımcı olsun lütfen

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Benim Lazio'da oynarken artıyodu 12-13 olmuştu..ama ne yaptımda arttı orasını tam bilemiycem..Artsa nolcak azalsa nolcak onuda pek anlamıyorum..
    <')))))>-<

Quote Originally Posted by yugi View Post
    Benim Lazio'da oynarken artıyodu 12-13 olmuştu..ama ne yaptımda arttı orasını tam bilemiycem..Artsa nolcak azalsa nolcak onuda pek anlamıyorum..
    doğru diyon artsa ne olcakki sanki boşver gardai düşsün sen kendinin iyi olduğunu biliyon

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaş bu personellerle ilgili galiba
    yüksek profilli personelleri takıma toplarsan artar belki

Şundan dolayı kaynaklanıyor olabilir; yönetimden devamlı para, maaş, stad büyütme, pilot takım gibi isteklerde bulunursan artabilir. Sonuçta bunları isteyerek yönetimin işine karışmış oluyorsun.

Mesaj Yetkileri