Sayfa 19 / 439 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon
541 ile 570 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tolga GİRESUN'lu dur.

Kumyalı'da oturuyor.Hiç kimse alınmasın ama topçu falan değil bu adam.Çok gördüm konuştum.

Giresun'da olduğu sürece kahveden dışarı çıkamayan sürekli kumar oynayan,sigara içen,bazende alkol alan birisi.

Profesyonel falan da olamaz zaten.Herşeyini Giresundaki İzzet hocaya ve Trabzonspor kulübüne borçlu bir insan.

Lüks arabalarla şehre gelip hava atınca büyük topçu olunmuyor !!!

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Portsmouthu da Lua Luayı da çok iyi bilirimİnşallah gelir

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Samsunspor´dan Tufan´ı da Aldık...

Transfer Komitesi Başkanımız Rıdvan ÇAKIRGÖZ,geçtiğimiz sezon Samsunspor formasını giyen stoper Tufan ESİN ile anlaşmaya vardıklarını,futbolcunun kulübüyle fesihnamesini yaptığını,önümüzdeki hafta resmi imza atılacağını belirtti.

7-Ağustos-1980 Silifke doğumlu futbolcu Silifkespor,Mersin İ.Y,Vestel Manisa ve Samsunspor´da oynadı.1.80 boyunda ve 80 kg olan defans elemanı geçen sezon Samsunspor´da 2064 dakika forma giymiş.

Öte yandan çiçeği burnunda transferimiz Tufan,Eskişehirspor´da olmaktan mutlu olduğunu,bu sezon şampiyonluk yaşamak istediğini söylerken,takımımızla beraber 2.etap kampına katıldı.

Kaynak: Eskisehirspor.org

takımımız için hayırlı olur inşallah
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Daha öncede Lincoln'ü gölgede bırakacak transfer yapılacak diyordun..

Karar ver Emrah..
    Ya kardes benmi dedim canaydin kendisi dedi sanirim izlemedin bende onu dedim yani yildiz alirlar ama illa yildiz diye almazlar cok is yapacak diye alirlar

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Emurafu;

Galatasaray transfer haberlerindeki yaklaşık 9500 mesajın 1500'ü neredeyse senin. Biraz kaliteli ve öz yorumlar yaparsan iyi olur.
    Çünkü Galatasaraylıyım ilhan bu konuyu cok takip ediyorum ayrıca dediklerimin hepside hemen hemen dogru dedıklerimi selman abide dogruladı lincolnde gelemz diyorlardı oda cıktı..... lig tv konusuna gelim lincoln hakkında yazdıklarını ben iyi biliyorum ayrıca lyon morientese teklif götürmedi tam tersi valencia takasla öneriyor yabancı basındada bu mevcut ilhan kardes sunuda söylim hemen hemen herkez birsey varmı diye bana soruyor bende cevaplıyorum burda hıcbır zaman tartısmaya gırmem dıkkat ettınmı hiç takımların alanında tartısmalarımda yok neyse bu kadar yeter

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

C.CoLe dan daha iyi bir oyuncu oLduğu kesin.KoLot bir süpriz de oLabiLir demişti acaba süpriz isim bu mu
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Tolga'nın TRabzon hakkında dediklerini herkes biliyor...protesto olacaktır kendisine ve bunu sonuna kadar hakediyor

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

LuaLua da Cole 'da bence aynıdır.

2'si den hangisi gelirse gelsin sevineceğim

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

canaydın kendi söledi yıldız bi santrafor alacağız diye
    I'm back...

Silinen Mesaj Sayısı : 356
    Mesaj Aralıkları : 02.07.2007 - 23.07.2007

Uyarı verilecek üyeler listesine 3 kişiyi ekledim. Biraz daha dikkatli olun. Anlamsız anlamsız tartışmalar çıkarmayın, boş ve konu dışı mesajlar atmayın.
    Türksportal İnteraktif kıraathane değil resmi bir sitedir. Lütfen.

Mesaj Kontrol Noktası

Kiralık olabilir

Tello'nun muhteşem futboluyla göze girmesi, İbrahim Üzülmez'in çalışkanlığı, İbrahim Akın'ın işini zorlaştırıyor. Takımdan gönderilecek oyuncular arasında gösterilen Akın'ın son idmanlarda sakatlanması da şansını azaltıyor. Sağlam'ın kazanmak için çok çalıştığı Akın'ın kiraya verileceği konuşuluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Cimbom'un yeni rotası Mendez

Gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan Galatasaray Fernando Morientes'in ardından şimdi de gözünü PSV Eindhoven'in Ekvatorlu yıldızı Edison Mendez'e dikti.

Lig Tv'nin haberine göre geçen yıl PSV Eindhoven forması altında başarılı bir performans gösteren ve Ekvator Milli takımınında değişmez futbolcularından biri olan Edison Mendez'i Galatasaray'ın transfer etmek istediği bildirildi.

Golcü futbolcunu transferinde en büyük sıkıntının takımıyla 2010'a kadar olan sözleşmesi olduğu kaydedildi.

Teknik Direktör Feldkamp'ın da Orta sahada Lincholn'e altarnetif bir oyuncu istediği ve Edison Mendez transferine onay verdiği söylendi.

Bu kadar da sallama olmazya edıson mendez ortasaha oyuncusu ne alaka forvetle yuh artık.....................Lıg tv ıste

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

edison mendez iyi oyuncu ama santrafor değil ne alakaysa
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Valla bende anlamadım....................

1-Mendez ortsaha oyuncusu
    2-Psv 1 yıl önce geldi gecen sene takımın yıldızı oldu.....
    3-Psv bu adamı satmaz hem kontratı var oooooooo

Lig tv haberin bazı yerlerini hemen degiştirdi...........

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Bu İbrahim Akın bize 19 yaşında gelmişti potansiyel oyuncu gözüyle bakılıyodu geleceğin yıldızı bile deniliyodu adam 23 yaşında, hala bence bir ilerleme kaydedemedi ilk geldiği gün nasılsa bu günde aynı futbolu oynuyor.

Appiah gidici
    Fenerbahçeli Stephan Appiah, Schalke Kulübü ile her konuda anlaştığını, bonservis konusunda her iki kulübünde anlaşmasını beklediğini söyledi.

Fenerbahçe'nin Ganalı oyuncusu Stephen Appiah, Almanya'nın Schalke 04 Kulübü ile her konuda anlaştığını söyledi.

2009 yılına kadar sarı-lacivertli kulüp ile sözleşmesi bulunan Ganalı oyuncu, iki kulübün bonservis bedeli konusunda anlaşmaya varması halinde Almanya'da top koşturmak istediğini belirtti.

Fenerbahçe yönetimi ise West Ham ve Arsenal'in de yakından ilgilendiği Stephen Appiah'ın takımda kalmasını istiyor. Fenerbahçe'nin, takımdan ayrılmak için ısrarcı olması halinde ise Ganalı yıldız için 8 milyon Euro isteyeceği belirtiliyor.

Appiah'ın takımdan ayrılması durumunda Fenerbahçe yönetimi Zico'nun isteği doğrultusunda savunmaya takviye yapacak.

ALEX DÖNÜYOR
    13 günlük Avusturya kampını tamamladıktan sonra bir günlük iznin ardından çalışmalarına başlayan sarı-lacivertli takımda sakatlığı bulunan Alex'in, hızla iyileştiği ve çarşamba günü İstanbul'a gelerek takımla birlikte çalışmalara başlayacağı açıklandı.

Alex'in 5 Ağustos'ta Beşiktaş ile oynanacak Süper Kupa maçında forma giymesi bekleniyor.

SHAKHTAR DONETSK ÖZEL MAÇ
    Fenerbahçe, Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımı ile özelmaç yapacak.

Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde yapılan açıklamada, karşılaşmanın 28 Temmuz Cumartesi günü FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacağı bildirildi.

Açıklamada, maçın saati ve bilet fiyatlarının ilerleyen günlerde duyurulacağı kaydedildi.

NTVSpor

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yazısal basında fotomaç görsel basında lig tv bu kdr da sallama olmaz be kardesm

Silinen Mesaj Sayısı : 410
    Mesaj Aralıkları : 02.07.2007 - 23.07.2007

Uyarı verilecek üyeler listesine 3 kişiyi ekledim. Biraz daha dikkatli olun. Anlamsız anlamsız tartışmalar çıkarmayın, boş ve konu dışı mesajlar atmayın.
    Türksportal İnteraktif kıraathane değil resmi bir sitedir. Lütfen.

Mesaj Kontrol Noktası

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bu konu tartışıldı diye biliyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Alex 5 ağustostadaki maçta forma giyerse çok yanlış olur adam kampa katılmadan direk maç zico bu yanlışı yapmaz inş

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Alex 5 ağustostadaki maçta forma giyerse çok yanlış olur adam kampa katılmadan direk maç zico bu yanlışı yapmaz inş
    İnsallah da öyle olmaz ülkemiz için önemli maclar cünkü bunlar ama zico bu biliyorsunuz gecensene Alex e iyi torpil yaptı zaman zaman

21. Default

Giderler defansa 32 yasindan daha yasli bir oyuncuyu alip, yilda 2 milyon euro verirler bizimkiler. Bonservisi hesaba katmiyorum. Daha ucuzu olmaz. 'Yildiz' alacagiz ya hani. Futbolcular bu ulkeyi Katar gibi goruyorlar, haberleri yok.

Adam gibi bir scout sistemi kurulamadi gitti. Zaten kurulsa bile bulunan genc adamlar muhtemelen baskan & Kolot tarafindan "Bu ne lan adi sani duyulmamis" diye reddedilirdi. Malum, dunya kulubuyuz, yildiz takintimiz var.

Biz Nouma'larla, Munch'lerle, Ronaldo'larla mutluyduk oysa ki.

Neyse, benim kafamda sezon oncesi soyle bir sablon vardi, 6+1 yabanci olacagini tahmin ederek :

----------------------Runje*-----------------------
    --Transfer------Transfer--Zan-----Uzulmez---
    ---------------Serdar---------Koray---------------
    -------------------Ricardinho----------------------
    ---------Delgado------------Transfer-------------
    ---------------------Bobo--------------------------

Forvet arkasindaki transfer, gayet I. Akin da olabilirdi, fakat ben ondan umidi kestim. Burak da olabilirdi, onu ise zaman gosterecek. O forvet arkasi mevkisinin turk olmasi gerek diye dusunuyorum, zira defanstaki o 2 eksigi kapatacak kalibrede bir Turk oyuncu yok. Yani var da, cok pahali. Topuz'dan bahsediyorum.

+1 yabanci da, genc, yedek kalmaya laf etmeyecek, basariya ac bir adam olabilir onliberoya, ama asla Cisse gibi yildiz diye lanse edilecek bir adam olmamali. Cift onlinberolu sistemde, her turlu sakatliga karsi takimda toplam 4+1 onlibero olmasi lazim. +1 altyapidan elbette.

Runje konusunda ise buyuk haksizlik yapildigini dusunuyorum. Tam 2. yarida formunu bulmusken, gidip ezeli rakibinin sakatliktan yeni cikmis, ve TD'nin "Sen benim 3. kalecimsin" dedigi kaleciyi almak, felaket oldu. Runje, formdayken bu ulkenin en iyi kalecisiydi, bunu kimse gormedi. Besiktas'i sampiyonluk yarisinda tutan 3-4 adamdan biriydi takimdaki.

Fakat su an elimizdeki kadroda, stopere bir transfer daha yapilip, transferi kapatacagimiz dusunulurse Cole'u aldik varsayiyorum] :

------------------------Rustu--------------------------
    -----Serdar [?!]--Zan---Transfer-----Uzulmez----
    -------Yozgatli-----Cisse-----Rico-----Tello---------
    -----------------Cole---------Bobo--------------------

Boyle olmaz ama, sponsor cocugu Delgado 11'de oynayacaktir. Yozgatli'nin bolgesinde diye dusunuyorum. Tum yuk Cisse'ye biner.
    Hic icime sinmiyor.
    Yine yanlis transferler yaptik, yanlis bolgelere bence. Allah sonumuzu hayir etsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Sonuç nedir transfer söylentisi asılsızmı çıktı ?

Appiah hani "Kalacağım. Siz beni sevmiyor musunuz?" demişti, ne oldu da birden ayrılma kararı aldı? Bu Afrikalı oyuncular çok tutarsız, Drogba Chelsea ile sözleşme imzaladı sene içinde, sonra ayrılmak istediğini söyledi, Eto'o Barcelona'da hep problem yaratıyor, Togo Milli Takımı paralarını alamadıkları için Dünya Kupası maçlarına çıkmayacakları nerdeyse, Appiah desen sürekli gidecek mi kalacak mı haberleri, bu yüzden Afrikalı futbolcu almayacaksın kesinlikle, çünkü hiçbir sadakatleri ve dürüstlükleri yok.

Appiah madem kulüpten izinsiz Schalke ile görüştü, onca gitmiyorum lafından sonra "anlaştım" dedi, o zaman buyursun gitsin. Artık kesinlikle Appiah'ı istemiyorum takımda, gitsin, yerine daha kaliteli biri alınır, zaten sakat ve uzun bir süre oynayamayacak, bizim de işimize gelir. 12-13 milyon Euro civarında satarsak kara da geçeriz, kesinlikle 8 milyon Euro'dan aşağıya satılmamalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Bence sponsor çocuğu dediğin Delgado bu sezon patlama yapacak geçen sezon uyum sorunu sakatlıklar filan derken pek yararlı olamamıştı. Önümüzdeki sezona iyi hazırlanıyor Delgado nitekim Ertuğrul Sağlam'da çalışmalarından memnunum demişti Delgado için.

25. Default

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Bence sponsor çocuğu dediğin Delgado bu sezon patlama yapacak geçen sezon uyum sorunu sakatlıklar filan derken pek yararlı olamamıştı. Önümüzdeki sezona iyi hazırlanıyor Delgado nitekim Ertuğrul Sağlam'da çalışmalarından memnunum demişti Delgado için.
    Sponsor cocugu degil mi? Gecen sene en kotu zamaninda bile bu durumdan dolayi ona musaama gosterilmedi mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Neyi ima ediyorsun???????Anlamadım.......

Lütfen cevap yazarken dikkat ediin daha yeni kontrol edildi.......

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by gahanthegod View Post
    Sponsor cocugu degil mi? Gecen sene en kotu zamaninda bile bu durumdan dolayi ona musaama gosterilmedi mi?

Olabilir ama bu kötü futbolcu olduğu anlamına gelmez benim bi şeyler beklediğim bir oyuncu önümüzdeki sezon .

28. Default

Olabilir ama bu kötü futbolcu olduğu anlamına gelmez benim bi şeyler beklediğim bir oyuncu önümüzdeki sezon .
    Ben kotu demedim zaten.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Ne transferi?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

mendez transferinden bahsediyosan ztn yoktu öyle bişey ama daha net olarak söylersen bizde anlycaz ??

Sayfa 19 / 439 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon

Mesaj Yetkileri