Sayfa 20 / 439 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon
571 ile 600 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Diğer yönetici arkadaşlarım ceza sistemini pek kullanmamış ama inanın ben bu tartışmalardan çok sıkıldım. Biraz daha dikkat olalım. Lütfen.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Appiah hani "Kalacağım. Siz beni sevmiyor musunuz?" demişti, ne oldu da birden ayrılma kararı aldı? Bu Afrikalı oyuncular çok tutarsız, Drogba Chelsea ile sözleşme imzaladı sene içinde, sonra ayrılmak istediğini söyledi, Eto'o Barcelona'da hep problem yaratıyor, Togo Milli Takımı paralarını alamadıkları için Dünya Kupası maçlarına çıkmayacakları nerdeyse, Appiah desen sürekli gidecek mi kalacak mı haberleri, bu yüzden Afrikalı futbolcu almayacaksın kesinlikle, çünkü hiçbir sadakatleri ve dürüstlükleri yok.

Appiah madem kulüpten izinsiz Schalke ile görüştü, onca gitmiyorum lafından sonra "anlaştım" dedi, o zaman buyursun gitsin. Artık kesinlikle Appiah'ı istemiyorum takımda, gitsin, yerine daha kaliteli biri alınır, zaten sakat ve uzun bir süre oynayamayacak, bizim de işimize gelir. 12-13 milyon Euro civarında satarsak kara da geçeriz, kesinlikle 8 milyon Euro'dan aşağıya satılmamalı.
    Egemen gazetelerin her yazdığı transfer haberine inanmıyoruz, bu haberin de uydurma olmadığını nerden bilelim? Appiah'ın ağzından böyle birşey duyan varsa tamam ama haber olarak yapıldıysa ve böyle dediği söyleniyor diyorsa kesinlikle inanmam ben o habere. Bence sende inanma ve bu şekilde tepki gösterme.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Yukarıda yazan bir transfer söylentisi var. Bende merak ettim o na cevap verdim doğal olarak , siz daha iyi biliyosunuzdur diye, ama bi dövmediğiniz kaldı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Yukarıda yazan bir transfer söylentisi var. Bende merak ettim o na cevap verdim doğal olarak , siz daha iyi biliyosunuzdur diye, ama bi dövmediğiniz kaldı.

kardes mendez transferi diye bişey yok..ayrıca biz bişey yapmadk sdce daha net söylemeni istedk..ok sorn yok

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Baptista'yı renklerine bağlamak isteyen ancak bu oyuncunun Copa America'daki performansının ardından taliplerinin artması ile bu transferden vazgeçen Galatasaray'da, golcü arayışlarını tüm hızıyla sürdürürken, Sarı Kırmızılıların transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Fernando Morientes'e de Lyon'un talip olduğu öğrenildi..

Bu sürpriz gelişme öncesinde Valencia'nın Lyon'un başarılı orta saha oyuncusu Kim Kallstörm'e talip olduğu ve bu oyuncu için 12 milyon euro gibi bir rakamı gözden çıkarttığı iddia edilirken, Kallström'ü satmak istemeyen Lyon'un ise bu teklif karşısında transfer etmek istediği isimler arasında Valencialı Morientes'in de olması nedeniyle sıkıntıya düştüğü öğrenildi..

Galatasaray'ın da talip olduğu Morientes'i almak isteyen Lyon'un, bu nedenle Valencia'nın Kallström için yaptığı teklifi kabul etmek zorunda olduğu, hatta iki takım arasında takas + para şeklinde bir anlaşmanın da gerçekleşebileceği gelen haberler arasında..

MARATON.COM.TR ÖZEL HABER

Osman ALTUNTERİM

Arkadaslar gördünüzmü bugün dedigim haberin aynısını yazmıslar..............

NTV gibi güvenilir bir haber sitesi bile böyle haber yaptığına göre mutlaka doğruluk payı vardır diye düşünüyorum. Üstelik resmi siteden de konuyla ilgili herhangi bir yalanlamanın gelmemesi haberin doğruluk payını arttırıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

evt söylemiştn bu haberi sen söylemştn Emrah abi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Schalke'nin istediğini yazmıştı zaten Resmi Site. Appiah nereye söylemiş, kime söylemiş, ne zaman söylemiş? Bunları da yazsınlar bilelim. Kaynak ne olursa olsun, dediğim gibi "böyle olduğu söyleniyor" tarzı haberlere inanmam.

İyi bir teklif varsa zaten satılacaktır, hiçbir oyuncu vazgeçilmez değildir. Ama Appiah'ın böyle konuştuğuna hala inanmıyorum...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    evt söylemiştn bu haberi sen söylemştn Emrah abi
    Maraton size gösterdigim as gazetesinin haberini yazmıs ayrıca ben takasla önerceklerde dedim..Bence kallström iyi bir futbolcu ayrıca lyonda 4 tane yıldız forvet var.....

lyon da fred-milan baros-(hala duruyosa)ben arfa var napsın morientes i yani bu üçlü daha genç inşallah valencia anlaşamaz lyon la..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sponsor cocuguymus pehh sen o adamı bi kac mac forvet arkası gör hayran kalacaksın buna eminim...

LuaLua gelirse cok iyi olur ismide JanJanLı forması baya satılır

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Emmanuel View Post
    lyon da fred-milan baros-(hala duruyosa)ben arfa var napsın morientes i yani bu üçlü daha genç inşallah valencia anlaşamaz lyon la..
    Benzama ve wiltord da var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lyon şaşırmısmı ? Napcak Moriantes'i ...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Beşiktaşın bu seneki en önemli transferi DELGADO'dur.

Yeniden doğacak bir yıldız...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Benzama ve wiltord da var
    evt o kdr forvet varken..bu takası kabul etmez..ztn kalstromü hayatta satmaz bence ..banko oynuyo lyonda

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    evt o kdr forvet varken..bu takası kabul etmez..ztn kalstromü hayatta satmaz bence ..banko oynuyo lyonda
    evet kallström çok önemli bir futbolcu lyon için

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Emmanuel View Post
    evet kallström çok önemli bir futbolcu lyon için
    o yüzden bu transfer zor görnyor valencia adına..olacaksa bile 8 milyon vererek kurtulamaz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    beyler gs tv de kazandıgımz uefa zaferiyle ilgili bi program var maçların tek tek analizleri falan var izleyn sakın kaçırmayn..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bir sezon Deniz ilk 11'de oynayacak Appi giderse. Felaket.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Appiah hani "Kalacağım. Siz beni sevmiyor musunuz?"
    Futbolcu Milletine güven olmuyor valla...

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Bir sezon Deniz ilk 11'de oynayacak Appi giderse. Felaket.
    Deniz neden oynasın ki? 4'lü defansın önünde Aurelio, sağda Ali Bilgin, solda Vederson, ileri uçta Alex, Kezman ve yeni alınacak santrafor.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Appiah giderse Zigic alinmali.. orta sahada Aurelio Deniz ikilisi oynar.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Deniz neden oynasın ki? 4'lü defansın önünde Aurelio, sağda Ali Bilgin, solda Vederson, ileri uçta Alex, Kezman ve yeni alınacak santrafor.

Ondan sonrada hezimet gelir kesinlikle avrupa'da

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Schalke'nin istediğini yazmıştı zaten Resmi Site. Appiah nereye söylemiş, kime söylemiş, ne zaman söylemiş? Bunları da yazsınlar bilelim. Kaynak ne olursa olsun, dediğim gibi "böyle olduğu söyleniyor" tarzı haberlere inanmam.

İyi bir teklif varsa zaten satılacaktır, hiçbir oyuncu vazgeçilmez değildir. Ama Appiah'ın böyle konuştuğuna hala inanmıyorum...
    LigTV muhabiri Deniz Türker Appiah'la konusmus,ona Schalke ile anlastigini söylemis.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Sol kanatta Vederson degil Tümer oynayacak Zico hep Tümer'i oynatti hazirlik maclarinda.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Appiah Schalke ile anlaştı.Ama bakalım Schalke ne kadar teklif getirecek Appiah için Fenerbahçe'ye eğer kalmak istemiyorsa bence satılsın tabikide karla,şuan pek oyuncu gelmiyor onun yerine Jenas olabilir belki

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    bu dediğin kadro hazırlık maçlarının hiç birinde oluşmadı biliyorsun değil mi?
    Hazırlık maçlarında Can Arat, Uğur, Gökhan, Deivid, Colin gibi aslında oynamayacak adamlar oynadı. Appiah, Alex, Lugano oynamadılar (sakatlıkları ve Copa America sebebiyle). Yani hazırlık maçlarına takılmamak gerek, sistemi oturtmaya çalışmadı bu maçlarda Zico, oyuncuları görmek, onlara form kazandırmak istedi.

Zico'nun esas sistemi oturtacağı hazırlık maçı muhtemelen Shaktar maçı ile belli olabilir. Veya bu maçtan sonra yapılacak hazırlık maçları olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu kadro tam intiharlık koskoca ortasahı aurelioya teslim ediyoruz alex iki forvetin arkasından filan zico değil bunu kimse yapmaz

Delgado geçen sene istediği yerde oynamadığı için verimli olmadı,bu sene patlama yapabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Appiah Arsenal'e mi?

West Ham'la adı anılmakta olan siyahî oyuncuyla şimdi de Arsenal'in ilgilendiği iddia edildi.

The Sun gazetesine konuşan Appiah şunları söyledi:

"Fenerbahçe'de kalacağıma dair çıkan yazılara çok sinirleniyorum. West Ham benimle ilgileniyor. Kulübümün gelen teklifi ciddiye alacağını sanıyorum. Amaçlarımdan biri Premier League'de oynamak bunu bilmeyen kalmadı sanırım."

Arsenal'in ganalı oyuncu için Schalke'yle kapışacağı sanılıyor.

Oyuncunun News of the World gazetesine konuşan bir arkadaşı konu hakkında şunları söyledi:

"Arsenal 10 milyon Avro bedel ödemesi egrektiğinin bilincinde. Bu fiyat tâ geçtiğimiz Ocak ayında sorulmuştu. Londra kulübü için bunun sorun olacağını sanmam."

Kaynak:Goal.com

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arsenal alacağını sanmıyorum o mevkide bir çok oyuncusu var

Mesaj Yetkileri