Sayfa 4 / 11 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 319 sonuç

Konu: FM 2006'da Gördüğümüz Hatalar-Sorunlar

haberler hata dolu...

burada yazmistim
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=4802

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

2.ligde yabancı transfer oluyo

3. Default

bir de ben sorunlarımı yazayım bari gecenin bu saati bu oyun yüzünden deli oldum yaaa... cm4 te ki gibi bir sürü sakat oluyor oyunda oynatacak oyuncum kalmıyordu o zamanlarda ama şimdi ona zeval vermemek için her mevkiden en az 5 oyuncum var yani 50 tane falan oynucu fişrst team sayfasında yer alıyor... yani bunu cm4 te aşmıştım ama kardeşim bu kadar da abartılmaz ki bütün defans oyuncuları nasıl oluyor da aynı zamana sakat giriyorlar uefa kupasını kaçırdım ne yaptıysam olmadı... sakatlanmasın demiyorum ama şu ana kadar elimdeki tüm oyuncular sakatlık geçirdi var mı böyle bişey ya... bir de diğer şikayetleri okudum da millet gerçekten haklı. maçtan bir türlü kopmuyor karşı takım. istanbulspor ikinci ligte iken türkiye kupası finaline çıkıyor üstüne üstlük ben 3 farkla yenerken kalecilerini değiştiriyorlar (ben daha hiç görmedim durup dururken kaleci değiştirilsin diye gerçekte) kalecinin özellikleri de berbat ama kaleci maçın yıldızı olacak düzeyde iyi oynuyor hatta kalenin boş kaldığı durumlarda bile nasıl oluyorsa finishing 20-17-18 olan oyuncularımın hepsi teker teker boş kaleye auta atıyorlar diyeceksiniz ki biri murat sözkesen (finishing20) biri ibrahim akın (fns17) atamasınlar hadi ama anelka diye bir isim var adam görmüş geçirmiş diye atar ya... nasıl olsa hiç özelliği olmayan ama adı olan isimler çok süper oynuyorsa anelka da en azından istanbul spora karşı öyle oynamalı sonra penaltılara kaldım orada da takım oyuncularınıpenalty taking sırasına göre dizdim ama ne hikmetse en iyileri kaçırıp en kötüleri (en kötüsü hariç) golleri hep attı. en kötüsaü kaçırdı onlar attı ve yenildim. neyse ya artık uyuyayım bari yarın yamaları yüklerim belki sorun hallolur.

En kötüsüde her maçta 2-0 yenerken yarı olunca Futbolcularıma çok iyisiniz bu performansı kaybetmeyin uyarısını veriyorum ve her maçta (fenerbahçe özellikle) 3-0, 2-0 iken maç 2-2 veya 2-3 gibi skorlara dönüyo ama kesin yani .. çok saçma olmuş orası ..

Orası çok saçma olmamış..aksine çok da güzel olmuş..ordaki yorumu iyi yapmana kalmış orası
    -

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

1. sakatlık
    2. penaltılarla kazanıp ana ekrana dönünce elendiniz yazısı
    3. bosmanla transfer için anlaşılan futbolcunun transferini cancel edememek (adama gelme kardeşim demek bu kadar mı zor ya)
    4. restart game modunun olmayışı
    5. soğuk algınlığına yakalanan veya virüs kapan bir futbolcuyu diğerlerine bulaştırmasın diye eve yolladığım halde her seferinde daha fazla adamın bu derde yakalanması (gizli gizli tesislere mi geliyor nedir)
    6. sakatlık demiş miydim (antreman filan demeyin bozulurum)

siz bide bana sorun neler çektim sakatlıktan yaw bu kadarda olmaz ki bide ben hem bjk hemde türk milli takımının başındayım penaltılarla zar zor yenmişim ingiltereyi 2010 world cupta yenilmiş gösteriyo bide o kadarla klasa iyi penaltıyı atan oyuncuların bazılarını atmamış gösteriyo karşı takımın atmayanlarıda attı gösteriyo aynı şey benim arkadaşın başına turkey cup finalindede geldi bide haberlerdeki abartıyı bende gördüm 1-0 biten maça acayip ezdi parçaladı sildi sahadan gibi şeyler yazıolar yada ne biliym 20 tane gol kaçırıp 3-1 yenmişim mesela inönüde bitiricilik farkı diyo kardeşim bitiricilik farkı olsaydı maç 15 olurdu ama sakatlığı çok saçma yapmışlar ey site ahalisi hiçbir oyuncusu en ufak bir sakatlık bile geçirmden1 ay oynayan varmı valla ben 2011deyim yok illa en az 3-4 sakatlıkartık 2 hafta sakatlanmalara falan şükrettik tutuyo 3 ay umarım fm 2007de sakatlığı düzeltirler gerçekte bir takımda o kadar sakatlık olsa küme düşer yaw bide hersene bi oyuncu seçiyolar gol krallığında almış başını gidiyo sırf sizin takımın golcüsüyle yarışsın diye ve ne hikmet sizin golcünüz sakatlanırken gol kralı adayı arkadaş hiç sakatlanmıyo ve dandik dundik takımlara fark atcam diye bekliyosunuz tek fark yada beraberlik oluyo ama orta sıralardaki bi takıma hiç beklemediğiniz anda 6-7 atabiliyosunuz bide şampiyonlar liginde grubu lider bitiriymde kolay takım gelsin diye beklemeyin tutup en kazığı çıkıyo bi kere seri başı diye bişey var nasıl oluyosa artık

Sebahattin Şahin, oyunda hakem olarak görev yapıyor. Ama kendisi hakemliği bıraktı ve şu an hakemlik değil, gözlemcilik yapmaktadır.

Bilginize...

Quote Originally Posted by cureshot
    1. sakatlık
    2. penaltılarla kazanıp ana ekrana dönünce elendiniz yazısı
    3. bosmanla transfer için anlaşılan futbolcunun transferini cancel edememek (adama gelme kardeşim demek bu kadar mı zor ya)
    4. restart game modunun olmayışı
    5. soğuk algınlığına yakalanan veya virüs kapan bir futbolcuyu diğerlerine bulaştırmasın diye eve yolladığım halde her seferinde daha fazla adamın bu derde yakalanması (gizli gizli tesislere mi geliyor nedir)
    6. sakatlık demiş miydim (antreman filan demeyin bozulurum)
    3-4-5 maddelerine katılıyorum ne gusel cm 3 te wardı restart modu
    -

Exclamation fm2006 v6.0.2 pakini kurmasını bilen

aga ben bır turlu yapamıyorum olmuyo fm 2006 v6.0.2 paketini kurmasını bilen warsa yardımcı olsun lütfen çok çaresızım oyunu ılk ılk defa oynadıgım ıcın ole bakıyom ekrana hıc bı sey yapamıyom barı turkce olsada bı seyler yapabılsek yardım edin lutfen

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale & İstanbul

FM-6.0.2 yükledim, çok memnunum. Ancak bir gariplik var ki bir türlü çözemedim. Çok farklı kazandığım maçlarda bile topla oynama oranım %50 yi geçmiyor. O.Saha hakimiyeti hep rakipte. Tüm taktikleri denedim. Oyuncu talimatlarını en ince noktasına kadar dikkat ederek ayarladım. TSL de ve EU.CL. de bariz bir üstünlük kurmama rağmen pozisyon yüzdesini, lehime çeviremedim.

Nesil
    2005
    Yer
    Iğdır

FM-6.0.2 yüklü taktiklerde oyuncuyu sürükleyemeyorum yani isteyen adam penaltı kullanıyo isteyende frikik

1. Penaltı atışları artık çok belli ediyolar kim atacak kim atamayacak anlıyoruz.. Uzun durursa futbolcu yani orada isim çıkmazsa hemen atamıyo.. Hemen topun başına gelip atarsa gol kesin..

2. Kendi takımımdan biri kırmızı kart gördü, ardından hemen maç dönüyo 1-0 iken 1-1 hatta 1-2 oluyor.. Başka maçta 1-1 giderken adamlar 60.dk kırmızı kart görüyo ama maç sonucu 1-1 madem yapıyosun eşit yapın o zaman..

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

fm2006 saçmalıklar yumağı say say bitmez zaten.yaw teamtalk i bu kadar önemsemeleri ilginc.ben önceden kullanmıodum 4-5 tane yiodum sonradan dengeli bi şekilde kullanır oldum ve türkiye liginde liderim.ayrıca mesela v.manisasporda meduna denilen forvet var adamın özellikeri muhteşem yaw o takıma göre.lig dengesizzzz

Nesil
    2005
    Yer
    Stamford Bridge

afellay önceden türk diye geçiyordu. şimdi türk deil.

Nesil
    2006
    Yer
    İSTANBUL

Türkiye kupası g.anteple çeyrek final oynuyom ilk maç antepte 2-2 bitiyor.(15dk. 10 kişi kalmıştım.) ikinci maç samiyende 1-1 ben tur atladım diye seviniyom bi baktım extra time yani uzatmalar deplasman gol kuralı yok anlayacağınız.

Nesil
    2006
    Yer
    İSTANBUL

mübarek uğur uçar değil sanki cafu ilk sezon oynatayım dedim sağ bekte iyide oynadı 8 civarı bir ortalama sezon sonu bi baktım chelsea - arsenel - r.madrid - milan - barca - juve hepsi gelmiş uğur uğur diyo şaşırdım waalla hemde 10-15 milyon $ arası teklif ilginç.

Nesil
    2006
    Yer
    İSTANBUL

Türkiye hiç bu kadar futbolcu ihraç etmemiştir yurt dışına sergen - g.ünal - tuncay - mehmet topuz - necati -ü.karan - hasan şaş -bilal kısa - sabri - cafercan - özgürcan - emrrre aşık daha niceleri avrupaya transfer oluyo oyunun başında

1-1 giden herhangi bir maçta 80' eğer karşı tarafın puana ihtiyacı varsa 10' boyunca atak yapıyor. Ama sizin puana ihtiyacınız varsa o 10' su gibi akıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    şişli

Quote Originally Posted by ermoon34
    1-1 giden herhangi bir maçta 80' eğer karşı tarafın puana ihtiyacı varsa 10' boyunca atak yapıyor. Ama sizin puana ihtiyacınız varsa o 10' su gibi akıyor..
    kesinlikle katılıyorum
    uyuz olduğum bi duurm
    ve ben öndeysem hakem 4 dakka uzatma işaret ediyo 5 dakka oynatıyo
    yeniliyosam 2 dakka uzatma hiç pozisyon göstermeden bitiyo

aslında sana öle geliyor

Normalde çünkü saatler hızlı veya daha yavaş çalışmaz
    -

Nesil
    2006
    Yer
    şişli

saatin çalışma saatinden şikayetçi diiliz zaten
    biz öndeysek pozisyon üstüne pozisyon yaşanıyo
    adamlar öndeyse hiç pozisyon olmadan bitiyo maç

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ridvanu
    saatin çalışma saatinden şikayetçi diiliz zaten
    biz öndeysek pozisyon üstüne pozisyon yaşanıyo
    adamlar öndeyse hiç pozisyon olmadan bitiyo maç
    Yapay zekanın son dakika taktiklerine hiç baktınız mı?
    Pozisyon olması çok doğal; 4-2-4, 2-3-5 gibi taktikler ile oynuyorlar ve tamamen skora yönelik olarak ofansif oynuyorlar.

Son dakikalarda yenikseniz ve skoru çevirmeniz gerekiyorsa son şans olarak çok ofansif oynamalı ve önde pres yapmalısınız..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    şişli

bende onu diyorum işte
    ben gerideyken
    ful atak oynasamda kontra oynasamda normal oynasamda
    benim atağım olmuyo
    ama onların oluyo

Quote Originally Posted by ermoon34
    +61

Birde kritik maçlarda ya oyuncunuz sakatlanıyor yada kırmızı yiyor, hemde 2.dk gibi abuk sabuk vakitlerde.

Olur olmaz değil ama tarih bu kadar kısa süredede tekerrür etmez heralde.

HA birde sakatlık mevzusu. Eğer önemli bir maç varsa derbi vs. birkaç gün öncesinde kesinlikle ama kesinlikle kilit bir oyuncunuz sakatlanıyor.

Bir keresinde bir baktımki ilk 11'den 7'si sakat. İnsanı sinir eden mantıksızlıklar çok oluyor.

Quote Originally Posted by kadirsa
    +61

HA birde sakatlık mevzusu. Eğer önemli bir maç varsa derbi vs. birkaç gün öncesinde kesinlikle ama kesinlikle kilit bir oyuncunuz sakatlanıyor.

Bir keresinde bir baktımki ilk 11'den 7'si sakat. İnsanı sinir eden mantıksızlıklar çok oluyor.
    Antreman programı şart Tabii ki hilesiz
    -

Wink

Yani yanlış veya eksik antrenmandan dolayı mı diyorsun? sağolasın, olabilir haklısın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlardan birisi bir açık bulmuş ve bu durumla ilgili bir konu başlığı açmış. Aşağıda direkt linkini veriyorum.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=6587

benim sorun tamamen farklı 6.0.2 yamalı ama oyuna her baslangıcta para birimi taylant bahtı ve otokayıt hergün e geçiyor. ama asla düzelmiyor bıktım arkıttttt cevabını bilenler lütfen mail atsınlar.!!!

Ayrıcaa, şu zaman geçirme olayı. Eğer rakip zaman geçirmek isterse (galipse veya beraberliğe yatmak istiyorsa) kalecinin bir degaj kullanması veya bir duran top (frikik taç vs) kullanılması 1 dakikayı buluyor.

Gel gelelim biz zaman geçirecek pozisyonda isek kalecimiz süpercentilmen özelliğiyle hemmen degaj kullanıyor vs (takım emirlerinden zaman geçirme komutunu "sık sık" konumuna getirdiğim halde).

Yani her zaman olan şeyler bunlar, yanlış anlaşılmasın. Yoksa futbolun içinde olabileceklere hazırlıklıyız ama böyle mantıksız tekerrürler saçma!

Sayfa 4 / 11 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri