Sayfa 25 / 439 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon
721 ile 750 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Necati ve Kabze yollaniyorsa, kesinlikle yabanci bir forvet gelecek demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Vay be demek Uğur'u transfer etti Antep.İyi transfer.Fm'de çoğu zaman aldığım bir adamdı Türkiye liginde.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

başka bir sitede hasan şaş gönderildi yazıyor ????

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gürhan MC oynamıyorki

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

BiLdiğim kadarı iLe Eğer ŞampiyonLar Ligine yada Uefa ya kaLırsakta tekrar bir Liste gönderebiLiyoruz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

necattinin gönderilmesi iyi olmuş zaten 2 senedir top oynamaıyodu galatasaray necatiyi aramaz zaten onun ayarında çok topçu war bizde necati anca döwme yapar başaka bişi yapamaz

7. Default

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bu sponsor çocuğu keLimesine de bir anLam vermedim ben.DeLgado bi kere kaLiteLi bir isim geçen yıL kötü oynadı evet ama eğer iyi bir futboL takipçisi isen neden kötü oynadığını bekLeneni veremediğini rahatça görebiLirsin.
    Allah Allaaaah.. Oyununa birsey demedim ben orada. Oyununu begenmesem, sezon basinda dusundugum sablonda ilk 11'de gostermezdim onu.

Ayni soruyu sana da sorayim.. Ulker tarafindan alinmadi mi Delgado? Gecen sene en kotu zamanlarinda bundan dolayi musaama gosterilmedi mi ona?

Sponsor cocugu = Sponsor tarafindan alinan.

Bunun tartisilacak bir yani yok, dogru zira.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Legrotalie alınabilir.İyi bir transfer olur.

Bu gün UEFA'ya verilecek listede acaba Cole ve Legro'nun adı verilecek mi acaba?Birde ikinci bir liste verilecek mi?
    Onelemelerde verilen liste farkli, gruplarda verilen liste farkli.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Ya Necati'ye şimdi buradan birşey diyecektim de, uygun değil... Kalli çok akıllı valla, Hasan Kabze ve Necati'nin son senemizde bize zerre fayda katmışlıkları yok. Kaldı ki üstüne üstlük yine artistlik yapıyormuş antrenmanlarda. Daha niye takımda dursun ki bu 2 adam...

Kalli işini biliyor vallahi...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Ya Necati'ye şimdi buradan birşey diyecektim de, uygun değil... Kalli çok akıllı valla, Hasan Kabze ve Necati'nin son senemizde bize zerre fayda katmışlıkları yok. Kaldı ki üstüne üstlük yine artistlik yapıyormuş antrenmanlarda. Daha niye takımda dursun ki bu 2 adam...

Kalli işini biliyor vallahi...
    İş bimek sadık olanı harcamaksa sorun yok..

10 numarası elinden alındı ses çıkarmadı, transfer dedikodularında aslan gibi GALATASARAYLIYIM dedi.

Bunlar için disiplinsiz oldu öyle mi?

Yazık Kalli..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by gahanthegod View Post
    Allah Allaaaah.. Oyununa birsey demedim ben orada. Oyununu begenmesem, sezon basinda dusundugum sablonda ilk 11'de gostermezdim onu.

Ayni soruyu sana da sorayim.. Ulker tarafindan alinmadi mi Delgado? Gecen sene en kotu zamanlarinda bundan dolayi musaama gosterilmedi mi ona?

Sponsor cocugu = Sponsor tarafindan alinan.

Bunun tartisilacak bir yani yok, dogru zira.
    .
    Bu sorunun aynısı Galatasaray'da Carrusca içinde var. Oda Ülker tarafından alındı ve takıma zerre faydası olmadığı halde yollanamıyor. Delgado içinde aynı ama Delgado daha bir kendini kanıtlamış isim. Sponsorlar tarafından desteklendiği doğrudur. Arkadaşta bunu söylemeye çalışmış sanırım yanlış anlaşıldı herhalde. Ancak bu sene daha iyi bir performansla Beşiktaş için vazgeçilmez bir oyuncu olur umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Size inanamıyorum ben gerçekten, vefa duygusunu kaybetmişsiniz hepiniz.. İki sene önce şampiyon olurken, hepiniz Necati Necati diye bağırıyordunuz.. En çok katkıyı o yapmıştı.. Gerçek bir Galatasaraylı gönderiliyor, dansöz gibi kıvıranlar takımda kalıyor.. Kalli düştü benim gözümden, umarım en kısa zamanda takımdan ayrılır..

Profesyonelliğe karşı, Metin OKTAY..!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Uğur Yıldırım harika transfer olmuş

Gürhan'ın asıl mevkisi orta saha'nın sol kanadı ile forvet arkası değilmi yahu?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben sponsorLar tarafından aLındığını için ısrar ediLdiğini düşünmüyorum ki + Tigana böyLe şeyLere taviz vermez.Tigana da onda potansiyeL olduğunu biLiyordu ve ısrarLı farkLı böLgeLerde kendisinden performans bekLiyordu.Dediğiniz iLe aLakaLı değiL

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Gürhan'ın asıl mevkisi orta saha'nın sol kanadı ile forvet arkası değilmi yahu?
    Evet asıl mevkisi bu bölgeler diğer akadaş karıştırdı büyük ihtimalle

Antalya ya attığı gol ortada sponsor felan bilmem ben Delgado kalmalı takımda... Bu sene daha da iyi olcak bence...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Legrotalie alınabilir.İyi bir transfer olur.

Bu gün UEFA'ya verilecek listede acaba Cole ve Legro'nun adı verilecek mi acaba?Birde ikinci bir liste verilecek mi?
    Şemsi her ön elemeler ve gruplardan önce 2 defa listeler veriliyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Herhalde gruplara kalırsak o zaman oynayacak yeni transferler.Baksanıza bir gelişme yok.Borsayada bişi bildirilmedi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    İş bimek sadık olanı harcamaksa sorun yok..

10 numarası elinden alındı ses çıkarmadı, transfer dedikodularında aslan gibi GALATASARAYLIYIM dedi.

Bunlar için disiplinsiz oldu öyle mi?

Yazık Kalli..
    Çıkarmayacak tabii ki son sene ne yapmış bakalım ayrıca sadık olan her adamı takımda tutacaksak işimiz var.
    Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Size inanamıyorum ben gerçekten, vefa duygusunu kaybetmişsiniz hepiniz.. İki sene önce şampiyon olurken, hepiniz Necati Necati diye bağırıyordunuz.. En çok katkıyı o yapmıştı.. Gerçek bir Galatasaraylı gönderiliyor, dansöz gibi kıvıranlar takımda kalıyor.. Kalli düştü benim gözümden, umarım en kısa zamanda takımdan ayrılır..

Profesyonelliğe karşı, Metin OKTAY..!
    Evet haklısın Burak Abi, şamp. senesi yaptıklarını unutmuyorum(yine de standardın çok üstünde değil dansöz dedilen adam ondan daha iyi oynadı) ama son sene neler yaptı? Koca bir "HİÇ"... Hatta kaç tane puan kaybettimiştir kaçırdığı gollerle disiplinsizliklerle.

Şimdi sen bu adamı yok "ben Galatasaraylıyım" mış yok vefalıymış diye takımda mı tutacaksın? Hem onun yerine çok daha iyi bir forvet gelebilir, eğer Özhan marifetini göstermezse.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu durumda eLeme maçLarında şu an ki mevcut kadro iLe oynayacağımız kesin.Bence bu kadro eLemeLeri geçmek için yeterLi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Geçen sene iyi oynayan adam varmıydı ? Arda Arda diye yırtınızdınız, saman alevi gibi söndü o da.. Takım kötüydü, ayrıca Gerets onu sakatlığı atlatmadan ŞL maçında sahaya sürerek bitirdi..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu saatten sonra transfer yapamıyorsak transferde biraz daha ince eleyip sık dokuyabiliriz.Aceleden gereksiz bir transfer hatasına düşmeyiz en azından.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Geçen sene iyi oynayan adam varmıydı ? Arda Arda diye yırtınızdınız, saman alevi gibi söndü o da.. Takım kötüydü, ayrıca Gerets onu sakatlığı atlatmadan ŞL maçında sahaya sürerek bitirdi..
    Sakatlanan her adam iyileşmezse ne olacak? Arda da batırdı evet, ama Ümit Karan takımdaki en istikrarlı olandı ve en iyisiydi. Necati antrenmanlarda yaptıklarıyla da zaten gitmeyi tamamen haketmiş...

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Alla Alla nası oLmus bu transfer yaa ınanmıorum

antepe gıdecegını bıLsem ben kendım gaLatasaraya getırırdım.

cok ii transfer

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sakat sakat ŞL maçına çıkardı diyorum..!

Önce Mondi, şimdi Necati.. Hiç hoşuma gitmiyor bu gidişler.. Gitmesi gerekenler, Cihan, Okan Buruk, Ayhan ve Kabze(Kiralık) olmalıydı..

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

ayhan mı_?

ayhan gecen senenın en ii adamıydı banko 11 de oLmaLı

hıc bırı gıtmemeLı ama kıraLık verıLebıLır.

hakan şükür'unde kotu oynadıgı donemLer oLdu onuda gondereLım o zmn
    yok gecen sene kotu oynamıs gecen sezon naapmıs faLan fıLan necatının ısmı yeter en gaLatasarayLı adamLarın basında geLıo kesınLıkLe kaLmaLı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Necati Türkiyede bir takıma giderse, performansına imrenerek bakarsınız..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

M@rm@let kardes hani kalli necatiyi kovamazdı kalli tek patron degıldi hani şimdi anladın sanırım....................Kalli nin dedigi olur.......Kimseye acımaz herkez örnek olsun

bence necati gidenler arasında olmamalıydı.onun yerine hakan ve okan olmalıydı.carrusca zaten gidici.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Daha gidecekler yine var carusca var

Mesaj Yetkileri