Barclays Premiership 11. Hafta
Wigan-1 West Ham-0
Maca 3. dakikada yedigi golle yenik baslayan West Ham Tevez'in yoklugunda gol bulamadi.
Mactan sonra sinirli gorunen Gizer mikrofonlara konusmadi!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gizer Konustu!
Mactan bir gun sonra konusan Ergiz Gizer, devre arasinda alternatif bir forvet aldiklari ve erken gol yeme sorununu cozdukleri halde yenilgilerin one gececeklerini bildirdi. Iste Ergiz Gizer'in Mesut Kanat'la yaptigi roportaj:
Mesut Kanat: Oncelikle roportaj istegimizi kabul ettiginiz icin tesekkurler!
Ergiz Gizer: Ben Tesekkur Ederim!
Mesut Kanat: Roportaja son haftalarda ligdeki kotu gidisatinizi degerlendirmenizi istiyerek basliyorum.
Ergiz Gizer: Evet son haftalarda maclara hep 1-0,2-0 basliyoruz. Bu sorunu gidermek icin devre arasinda alternatif bir defans alacagiz. Ayrica forvetlerimizden biri ceza alsa bir sakatlansa sikinti cekiyoruz. O yuzden devre arasinda bir de alternatif forvet alacagiz!
Mesut Kanat: Anliyorum! Peki ya orta sahada Reo-Coker ve Mascherano ii performanslar sergiliyorlar. Fakat Lee Bowyer ve Felipe'nin performanslari istikrarsiz! Bunun hakkinda ne dusunuyorsunz?
Ergiz Gizer: Evet orta saha da sorunumuz yok ama kanatlarda buyuk umutlarla transfer ettigimiz Felipe'nin istikrarsiz gidisi suruyor. Lee Bowyer'a gelince o ii bir oyuncu fakat boyle giderse onunla konusacagim. Biraz kendini duzeltmesi ve istikrar yakalamasi lazim.
Mesut Kanat: Peki son olarak bekleriniz genelde haftanin takimi icerisinde yer aliyor. Ozellikle Konchesky ve Pantsil! Onlar hakkinda ne dusunuyorsunz?
Ergiz Gizer: Evet hem ofansif hem de defansif acidan bu iki oyuncumuz ii performanslar sergiliyorlar. Fakat defansin ortasinda oynayan Anton Ferdinand'in performansi bizi endiselendiriyor.
Mesut Kanat: Peki son bir soru olarak... Kariyerini en begendiginiz menajeri ogrenebilir miyiz?
Ergiz Gizer: Tabii ki... Benim kariyerinden zevk aldigim hocalardan en onemlisi Aston Villa'nin menajeri olan Ilhan Aydogan... Gercekten buyuk bir menajer... Gerek transferleri gerekse oyun yapisiyla teknik direktorluk adina buyuk bir yildiz...
Mesut Kanat: Peki...Tesekkurler!
Ergiz Gizer: Ben Tesekkur ederim!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Carling Cup 4th Round
West Ham-4 Crystal Palace-0
Bu sefer erken gol atma sirasi West Ham'daydi. Tono ile 5. dakikada one gecen West Ham, 25te gene Tono imzali bir gol atti. Tactan gelen topa kafa vuran Tono topu direge atti ve direkten donen topu Harewood tamamladi ve ilk yari boyle bitti. Mac bitti derken 88'de Felipe'nin kullandigi frikikte topa kimse dokunamayinca en arkada bekleyen Dean Ashton topa dokundu ve golunu atti. Boylece Felipe iyi bir oyuncu oldugunu yaptigi asistle kanitladi. Ve son gol... Gene Felipe'nin serbest vurusunda Tono topa kafayi vurdu kaleciden donen topa Tono tekrar vurdu bir kez daha kaleci kurtardi fakat son vurusta Tono affetmedi ve West Ham'in 4. kendisinin 2. golunu atarak super bir performans gosterdi.
Mactan sonra Gizer Ingiltere'de moral aradiklarini, ayrica Manchester Utd ve Wigan maglubiyetlerini taraftarlarina bu macla unutturduklarini umdugunu soyledi.