yanılmıyorsam inter-totoya katılmak zrunlu hale getirildi
yanılmıyorsam inter-totoya katılmak zrunlu hale getirildi
man utd gelecee yatırım yapmış chelsea da bi sorun war ama ne ii kadroları war ama geçen yıl ligi verdiler bence genç isimler transfer etmeli liverpool içinse ryan babel harika bi transfer o adamı santrafor diilde sa açık sol açık vea santrafor arkası oynaırtım.çok ii transfer.arsenal de henry nin yerine genç savaşçı bi oyuncu alması gerek yoksa santrafor krizi yaşanır bence
Teknik direktörlük görevine Sven-Goran Eriksson'u getiren ve bu seneye iddialı girmek isteyen Manchester City'nin, Olympiakos'ta forma giyen Meksika'lı Milli futbolcu Nery Castillo'nun transferini bitirmek üzere olduğu iddia edildi.
The Daily Mirror gazetesinin haberine göre, İngiliz ekibin 23 yaşındaki futbolcunun transferi için Olympiakos'la 10 Milyon Pound'a el sıkıştığı ve transferin resmileşmesi için 2 yöneticinin Atina'ya uçtuğu belirtildi.
Meksika'lı futbolcunun menajerlerinin Chelsea ve Real Madrid kulüpleriyle de görüştüğü ancak teknik direkter Eriksson'un, Castillo'yu Manchester City'e gelmenin kendisi için daha akılcı bir transfer olacağına ikna ettiği kaydedildi.
2000 yılından beri Olympiakos forması giyen forvet oyuncusu toplam 105 lig maçında görev almış ve 30 gol atmıştı. Copa America'da Meksika Milli takımıyla beraber mücadele eden Castillo, Venezuela'daki turnuvada toplam 4 gole imzasını atmış ve dikkatleri üstüne çekmişti.
Bu arada Tayland'ın devrik lideri ve Manchester City kulübünün yeni sahibi Thaksin Shinawatra'nın, Eriksson'a Tayland'dan da oyuncu bakmasını önerdiği ifade edildi.
Hmm, Nery gerçekten yetenekli bir futbolcu, gelirse City için çok faydalı olabilir...
Çok güzel transfer olur... Castillo iyi oyuncu...
alırlarsa çok kaliteli bir transfer olur Castillo çok iyi oyuncu..
Valencia ile anlaşmamış mıydı Castillo?
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Premier Lig ekiplerinden Fulham'ın, Wigan'ın Michael Brown için teklifini kabul ettiği açıklandı.
30 yaşındaki ortasaha oyuncusu için 2 Milyon Pound bonservisin kabul edildiği açıklanırken, Brown'ın kabul etmesi durumunda gelecek sezon Wigan forması giyecek.
Menajer Lawrie Sanchez tarafından yapılan açıklamada, iki kulübün de transfer konusunda anlaştığı ifade edilirken, oyuncu ile görüşmelerin sürdürüldüğü belirtildi.
Hayırlı Olsun..![]()
yav bu adam cm01/02 de uruguay lı diye geçiyo..ama meksikalıymış
tam adı nery alberto castillo değilmi?
Evet Nery Alberto Castillo..
Bu adaın Valencia'ya gideceğini duymuştum.
evet aynen, bende böyle biliyorum.
alırlarsa çok iyi bir transfer olur.ama ispanya ligi ne gitmesi daha iyi olurdu.çünkü fizik gücü ve boyu yönünden zayıf kalır.zaten 8 yıl yunan liginde oynamış ama ancak kendini copa amarica da gösterebilmiş.bende soru işaretleri bırakıyor.inşalllah beni yanıltır.
Premier ligde başarılı olabileceğini zannetmiyorum.Castillo'yu çok yakından tanıyanlardanım.Bir kaç kez 2007'de transfer etmiştim.TV'den de izleme şansı bulmuştum.Hızı güzel ancak pek fazla çevik değil.
Wigan gibi bir takıma hiç yakıştıramadım bu transferi.Umarım gelmez...
Ben bu yıL Sven Goran ın City gibi bir takımLar Dünyanın en zor LigLerinden birisinde neLer yapacağını açıkcası çok merak ediyorum.Ericcson şu ana kadar çok mantıkLı ve akıLcıL transfer poLitikası izLiyor.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Castillo Copa America'nın yıldızlarından çok kailetli bir oyuncu.Çok faydalı olur City'ye![]()
bu adamın galiba 3 pasaportu var..mexico-yunanistan-uruguay
Sven güzel transferler yapıyor ManC'ye.Aynen devam Sven.Senden bu sezon iyi işler bekliyorum.
So what?
Saike
Hayırlı olsun pek fayda sağlıcanı düşünmüyorum...
Fulham'ın kadrosu zaten kötü birde bunu verirlerse seneye düşerler.Kılpayı kurtuluyorlar zaten 2 senedir
copa americada çok iyi bir futbol oynadı stilini çok beğeniyorum
Milli futbolcumuz Tuncay Şanlı'nın yeni takımı Middlesbrough'da, Charlton'da forma giyen sağ bek Luke Young'un sağlık kontrolünden geçtiği ve kendisiyle resmi sözleşmenin imzalanacağı açıklandı.
Yıllık 2.5 Milyon Pound ücret alacak olan 28 yaşındaki futbolcunun, Middlesbrough'nun Darlington ile oynadığı ve 2-0 kazandığı hazırlık karşılaşmasını seyrettiği ve Çarşamba günü akşam saatlerine kadar resmi sözleşmeyi imzalayacağı bildirildi.
Stuart Parnaby'ı Birmingham City'ye, Abel Xavier'i de Los Angeles Galaxy'ye sattıktan sonra İngiliz Milli futbolcu Young'a yönelen Middlesbrough, daha önce Jonathan Woodgate, Jeremie Aliadiere ve Tuncay Şanlı'yı da renklerine bağlamıştı.
Kariyerine 1997 yılında Tottenham'da başlayan ve Londra temsilcisinde 58 maça çıkan İngiliz futbolcu, 2001 yılında transfer olduğu Charlton'da 6 sene boyunca toplam 187 lig maçında görev almış ve 4 gol atmıştı.
2005 yılında Charlton'da yılın futbolcusu seçilen Young, İngiltere Milli takımının formasını ise 7 defa giymişti.
İyi transfer yapmış Boro... Young iyi bir oyuncu...
Hayırlı olsun Boro için.Bu sene iyi bir Boro izleyeceğiz anlaşılan.