ATALANTA MACI ONCESİ LAZİO SOYUNMA ODASI

OZİ:bakın cocuklar 3 haftadır galibiyete hasretiz..bugun ewimizde oynuyoz...bu kotu gidişe dur dememiz lazım yoksa cok sakata gelcez haberiniz olsun..
BORRE:hocam bence taktik yanlıs bırakalım bu ingiliz 4-4-2 sini..daha ii bi taktik bulalım...
OZİ:bak borre zaten canım sıkkın aksamdan kalmısım basım catlıcak gibi agrıo bide seni cekemem..cık sahaya ne diosam onu yap..adama bak yaa..daha dunku cocuk taktik ogretcek bana oglum sen benim kac senedir menejer olduumu bilionmu...hayret bişi yaa...

takıma cektiğim fırca etkili oldu ama hala takım içi problemlerimiz vardı..9 kişi kalan takıma yalnızca 2 gol atabildik..borre fırcayı yiyince aklı basına geldi golünü attı.diğer golde ledesma nındı..forvetlerimse hala suskun ve gol orucundaydılar..bu durum bizi cok zorluyordu

sıradaki macımız torino deplasmanıydı..forvetlerin gol atamam sıkıntısı bu macta bize cok kotuye mal oldu..aslında skora bakıp aldanmamk lazım 2 topumuz direkten dondu 3 net pozisyondada abbiatinin kurtarıslarını izledik..zorlanıyorduk ve sonuc....

bu fikstur bizi mahvedebilir...torino deplasmanındaki sanssız malubiyet bu mactada peşimizi bırakmayabilirdi..forvetler beni canımdan bezdirdi..yine deplasmandaydık ve rakip parma ydı..

parma deplasmanıda husranla sonuclandı..ama taraftarımıza buradan sesleniyorum eksi puanla baslamamız zaten moralleri sezon basında bozdu..ancak biz lazio luyuz ve galibiyetlere artık baslıcazz...doudinle dewam edicem forwette umarım faydalı olurr..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ss lerde de gorundugu gibi durum vahim..ama bu kotu gunlerden ayddınlıklara cıkıcaz kimse merak etmesin ozgur(roma) ün takımı ise baya iyi gidio interle sampiyonluk mucadelesi yapıyo..bizim hedefimizse ilk 4 bu sonuclara aldanmayın macların genelinde ustun olan taraf bizdik..forvetlerimize gerekli uyarıları yaptık ve ilerleyen maclarda kesin galibiyet parolasıyla cıkıcaz ve ust sıralara tımanıcaz.
İŞTE PUAN DURUMU