-
24.Temmuz.2006, 04:20
Evet bende oyle dusunmustum ligin ilk devresinin bitmesine daha 7 hafta var ve birde 2. devre var. Zaten ben illa sampiyon olcam demiorum.. CL hedefim simdilik.. Bu arada Ilhan abi sende bi yorum yaparsan gidisatim hakkinda cok memnun olurum ayrica bana tevez icin ii bir alternatif onerirsen onun yoklugunda o alternatifi oynatirim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barclays Premiership 13. Hafta
West Ham-2 Newcastle Utd-0

Maca neredeyse 10 kisi baslayan West Ham 45te Harewood'la Given'in buyuk hatasi sonucu golu buldu. Ilk devre boyle bitti ve mac ortada bir oyunla gecti. 81. dakikada Emre oyundan ikinci sari karti gormesiyle atilinca 75 dk. 10 kisi oynayan West Ham brz da olsa rahatladi. 90. dakikada Harewood'la 2. golu bulunca galibiyeti garantiledi. Devre sonlarinda atilan 2 golle West Ham 10 kisi kalmasina ragmen kazanmayi bildi.
Mactan sonra konusan Gizer Tono'nun oyundan atilmasi bizi cok etkiledi biz bir takimiz ama bugun Harewood sayesinde kazandik diyebiliriz. Heerenveen macindan sonraki Portsmouth macinda 2 onemli forvetimiz olmayacak fakat Harewood'dan gene ii bir performans bekliyorum dedi.
Mesaj Yetkileri