Birakin gurhan i appiah artik gidiyor gibi gozukuyor bi bilgisi olan varmi
Birakin gurhan i appiah artik gidiyor gibi gozukuyor bi bilgisi olan varmi
Ben kadroların verilmesinin tarihinin 2 gün sonra olduğunu duydum bi yerde ama doğru mudur ?
Stepanov'a veda töreni yapıldı.Gerçekten harikaydı.Birgün Trabzon'a teknik direktör olarak gelmek istediğini söyledi..
[SIGPIC][/SIGPIC]
yaw giden gider, kalan kalır.2 forvet gönderdiğimize göre demek ki sağlam bi forvet adamı alıcağız.Gİdenlere üzüldüm diyemem.H.kabze'nin zaten forma şansı bulamayacağı belli.Hasan için çok iyi oldu.Başka takımlada inşallah hakettiği süreyi ve değeri bulur...
appiah %90 gidicek galiba en son schalke 6milyon euro vermiş
10 milyon euro üstü vermedikleri sürece Appi'nin sadece burdaki maclarınız izlerler.
necati kötü futbolunu devam ettirdi galatasaray'a büyük hizmetler verdi diye satılmayacak diye birşey necati kendi sonunu hazırladı
Kalli kesinlikle işini çok iyi biliyor.Bu sene bizi güzel yerlere getiricek.Ama Neco nun yerini kimi alabilir.Hakan'ı kesinlikle takımda tutmalı adam bu takımın sembolü oldu artık sene sonunda da bırakır büyük ihtimalle.Belki de Özgürcan'ı oynatır aslanlar gibi oyuncu
Sporx yazarı Osman Tanburacı ilk değerlendirmesini yaptı ve Feldkamp'ın kararına desteğini belirtti.
Tanburacı'nın ilk görüşleri şu şekilde: "Galatasaray'ın yeniden yapılanmaya ihtiyacı vardı. Bunu da yapacak tek adam Feldkamp'tır. Ona inanıyorum. Yaptıklarını onaylıyorum. Kalli görevini yapmıştır. Sıra yönetimdedir. Necati ve Hasan Kabze gidiyorsa Morientes şarttır. Akıbet belli oldu. Hakan Şükür'e güvenmiyor, tek Ümit Karan ile olmaz diyorsa bekleyin santrfor geliyor."
24.07.2007
Kaynak : Sporx.com
Yarin bütün gazetelerde kesin necati fenerbahceye gidiyor haberleri cıkar![]()
Yanlis anlama, Tigana'yi cok severim de, Tigana boyle seylere goz yummaz diyosun, ama Rico'yu yonetim aldi, Tigana da gayet goz yumdu. Yumduruldu veya, Tigana'ya bircok konuda yapilanlar gibi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yok yok, okuma & anlama kitligi var, kesin.
Gitsin diyen oldu mu?
Veya kotu oyuncu diyen?
Benim demek istedigim, Delgado ne kadar kotu oynarsa oynasin, mumkun oldugunca cok ilk 11'de oynayacak.
Gecen sene gorduk bunu.
Mevki falan tamam, alakasiz yerde oynadi. Ama kotu muydu? Evet. Yedege cekilebildi mi? Hayir. Neden? Sponsorlarin kuklasi olmus, ve TD'sinin isine devamli karisan bir yonetim var basta.
Bu ayri konu, Besiktas'ta bu denli kotu bir ortam varken, takima 3 kupa kazandiran ve berbat bir kadroyla son haftalara kadar sampiyonlugu kovalayip takimi 3 yil aradan sonra CL'ye sokan Tigana'nin hala basarisiz sayilmasi.
Bir de.. Delgado iyi oyuncu, evet kumasi cok iyi, ama bir golden de futbolcuyu savunman da pek ilgincmis. Recep'in de Isvicre'ye attigi gol var oyleyse, hadi bakalim.
Bugün vardı çoğu gazetede![]()
Fenerbahçe Necati'yi almaz. Doğru olan da budur. Appiah'ı da 6 milyon euroya bırakmaz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
bence Necati'yi alacak gibime geliyor...
Fenerbahçe'ye yeni stoper..
Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'un başarılı defans oyuncusu Yasin Çakmak ile anlaştı. Çaykur Rizespor forması giyen 22 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe ile her konuda anlaşmaya vardı. Sarı lacivertli kulübün ise, Yasin'in bonservisi için Çaykur Rizespor kulübü ile anlaşmaya yakın olduğu, iki taraf arasında bonservis konusunda küçük pürüzlerin kaldığı ifade edildi. Genç futbolcunun, Fenerbahçe'ye transferinin en geç Perşembe gününe kadar gerçekleşeceği belirtildi.
Sarı lacivertli ekip, teknik direktör Zico'nun isteği doğrultusunda uzun süredir yerli stoper arayışı içindeydi.
Çaykur Rizespor Başkanı Kadir Çakır, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'nin bize Yasin için resmi teklifi oldu. Fenerbahçe Yasin ile anlaştı. Bonservis konusunda görüşmeler sürüyor. İstediğimiz bonservis bedelinide anlaşmamız halinde bu transfer gerçekleşir" dedi.
Kaynak: DHA
24.07.2007
Yasin Çakmak harika olur yönetim bitirecek bu işi
inş.alırız...
fenerbahce geçen seneki transfer fiyakosundan sonra bu sene baya akıllanmış
yasin çakmak gelirse mükemmel olur onun dışında aldıkları gençler (özellikle ilhan parlak) çok yetenekli isimler
Çok iyi transfer gelecek vaad eden bi oyuncu.
yasin gelecek vaadeden oyunculardan biri alırsa Fenerbahçe iyi bir transfer olur![]()
I'm back...
Denizlispor, Erman ile yolları ayırdı
Denizlispor, tecrübeli savunma oyuncusu Erman Güraçar ile yollarını ayırdı. Sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Erman, bu yöndeki talebin kendisinden geldiğini belirterek, "33 yaşımdayım. Askerlik tecil sürem 2008'in Ocak ayında dolacak. Yürürlükteki yasaya göre ocak ayında askere gitmek zorundayım. Bir müddet bekleyeceğim. Kısa sürede yasa değişmezse, futbol hayatımı yurt dışında sürdürmeyi düşünüyorum. Değişirse, Denizlispor'la yeniden masaya oturacağız. Askerlik yüzünden önümü göremiyordum. Böylesi daha iyi oldu" dedi.
Erman'ın durumunu bildiklerini ve bu yüzden gerekli önlemi aldıklarını dile getiren Genel Menajer Özhan Çetin, "Erman'ın askerlik sorunu kafamızı karıştırıyordu. Sezonun ortasında ayrılması işimizi daha da güçleştirecekti. O nedenle stoper mevkiine Brezilyalı Allyson Araujo Santos'u transfer ettik. Erman'a da başarı diliyoruz" şeklinde konuştu. Çetin, prensip anlaşmasına vardıkları Ganalı bir golcünün 2-3 gün içinde Denizli'ye geleceğini açıkladı.
Fenerbahçe alırsa iyi bir transfer yapmış olur![]()
Fenerbahçem sonunda akıllanmaya başlıyor.![]()
Oh be şükür Necati gibi ruhsuz bir heriften kurtulduk
Galatasaray ''Giden Gider'' teorisi üzerine hareket ediyor ama bence takım için negatif oluyor..
Adam harcamak ne kadar kolaymış yav, Necati düşmanı amma adam varmış.. Ayrıca bu Hasan Kabze'yi unutma diye beste yapan adamlar bile bir kalemde sildi adamı.. Şaşırdım doğrusu..
Burak söyleyecek birşey bırakmamış..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Uğur Yıldırım Transferine inanamadım valla helal olsun Gaziantep'e..