Sayfa 26 / 439 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon
751 ile 780 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Birakin gurhan i appiah artik gidiyor gibi gozukuyor bi bilgisi olan varmi

Ben kadroların verilmesinin tarihinin 2 gün sonra olduğunu duydum bi yerde ama doğru mudur ?

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Stepanov'a veda töreni yapıldı.Gerçekten harikaydı.Birgün Trabzon'a teknik direktör olarak gelmek istediğini söyledi..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yaw giden gider, kalan kalır.2 forvet gönderdiğimize göre demek ki sağlam bi forvet adamı alıcağız.Gİdenlere üzüldüm diyemem.H.kabze'nin zaten forma şansı bulamayacağı belli.Hasan için çok iyi oldu.Başka takımlada inşallah hakettiği süreyi ve değeri bulur...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

appiah %90 gidicek galiba en son schalke 6milyon euro vermiş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

10 milyon euro üstü vermedikleri sürece Appi'nin sadece burdaki maclarınız izlerler.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Evet asıl mevkisi bu bölgeler diğer akadaş karıştırdı büyük ihtimalle
    sivasspor'un maclarini biraz izleseydin görürdün mevkisini

necati kötü futbolunu devam ettirdi galatasaray'a büyük hizmetler verdi diye satılmayacak diye birşey necati kendi sonunu hazırladı

Kalli kesinlikle işini çok iyi biliyor.Bu sene bizi güzel yerlere getiricek.Ama Neco nun yerini kimi alabilir.Hakan'ı kesinlikle takımda tutmalı adam bu takımın sembolü oldu artık sene sonunda da bırakır büyük ihtimalle.Belki de Özgürcan'ı oynatır aslanlar gibi oyuncu

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Sporx yazarı Osman Tanburacı ilk değerlendirmesini yaptı ve Feldkamp'ın kararına desteğini belirtti.

Tanburacı'nın ilk görüşleri şu şekilde: "Galatasaray'ın yeniden yapılanmaya ihtiyacı vardı. Bunu da yapacak tek adam Feldkamp'tır. Ona inanıyorum. Yaptıklarını onaylıyorum. Kalli görevini yapmıştır. Sıra yönetimdedir. Necati ve Hasan Kabze gidiyorsa Morientes şarttır. Akıbet belli oldu. Hakan Şükür'e güvenmiyor, tek Ümit Karan ile olmaz diyorsa bekleyin santrfor geliyor."

24.07.2007

Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yarin bütün gazetelerde kesin necati fenerbahceye gidiyor haberleri cıkar

12. Default

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ben sponsorLar tarafından aLındığını için ısrar ediLdiğini düşünmüyorum ki + Tigana böyLe şeyLere taviz vermez.Tigana da onda potansiyeL olduğunu biLiyordu ve ısrarLı farkLı böLgeLerde kendisinden performans bekLiyordu.Dediğiniz iLe aLakaLı değiL
    Yanlis anlama, Tigana'yi cok severim de, Tigana boyle seylere goz yummaz diyosun, ama Rico'yu yonetim aldi, Tigana da gayet goz yumdu. Yumduruldu veya, Tigana'ya bircok konuda yapilanlar gibi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Antalya ya attığı gol ortada sponsor felan bilmem ben Delgado kalmalı takımda... Bu sene daha da iyi olcak bence...
    Yok yok, okuma & anlama kitligi var, kesin.

Gitsin diyen oldu mu?
    Veya kotu oyuncu diyen?

Benim demek istedigim, Delgado ne kadar kotu oynarsa oynasin, mumkun oldugunca cok ilk 11'de oynayacak.
    Gecen sene gorduk bunu.

Mevki falan tamam, alakasiz yerde oynadi. Ama kotu muydu? Evet. Yedege cekilebildi mi? Hayir. Neden? Sponsorlarin kuklasi olmus, ve TD'sinin isine devamli karisan bir yonetim var basta.

Bu ayri konu, Besiktas'ta bu denli kotu bir ortam varken, takima 3 kupa kazandiran ve berbat bir kadroyla son haftalara kadar sampiyonlugu kovalayip takimi 3 yil aradan sonra CL'ye sokan Tigana'nin hala basarisiz sayilmasi.

Bir de.. Delgado iyi oyuncu, evet kumasi cok iyi, ama bir golden de futbolcuyu savunman da pek ilgincmis. Recep'in de Isvicre'ye attigi gol var oyleyse, hadi bakalim.

Bugün vardı çoğu gazetede

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Vay be demek Uğur'u transfer etti Antep.İyi transfer.Fm'de çoğu zaman aldığım bir adamdı Türkiye liginde.
    aynen katılıyorum kardeş sana ayrıca çokta iyi bir oyuncu
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Necati'yi almaz. Doğru olan da budur. Appiah'ı da 6 milyon euroya bırakmaz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

bence Necati'yi alacak gibime geliyor...

Fenerbahçe'ye yeni stoper..

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'un başarılı defans oyuncusu Yasin Çakmak ile anlaştı. Çaykur Rizespor forması giyen 22 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe ile her konuda anlaşmaya vardı. Sarı lacivertli kulübün ise, Yasin'in bonservisi için Çaykur Rizespor kulübü ile anlaşmaya yakın olduğu, iki taraf arasında bonservis konusunda küçük pürüzlerin kaldığı ifade edildi. Genç futbolcunun, Fenerbahçe'ye transferinin en geç Perşembe gününe kadar gerçekleşeceği belirtildi.

Sarı lacivertli ekip, teknik direktör Zico'nun isteği doğrultusunda uzun süredir yerli stoper arayışı içindeydi.

Çaykur Rizespor Başkanı Kadir Çakır, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'nin bize Yasin için resmi teklifi oldu. Fenerbahçe Yasin ile anlaştı. Bonservis konusunda görüşmeler sürüyor. İstediğimiz bonservis bedelinide anlaşmamız halinde bu transfer gerçekleşir" dedi.

Kaynak: DHA
    24.07.2007

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yasin Çakmak harika olur yönetim bitirecek bu işi

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

inş.alırız...

fenerbahce geçen seneki transfer fiyakosundan sonra bu sene baya akıllanmış
    yasin çakmak gelirse mükemmel olur onun dışında aldıkları gençler (özellikle ilhan parlak) çok yetenekli isimler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok iyi transfer gelecek vaad eden bi oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

yasin gelecek vaadeden oyunculardan biri alırsa Fenerbahçe iyi bir transfer olur
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Denizlispor, Erman ile yolları ayırdı

Denizlispor, tecrübeli savunma oyuncusu Erman Güraçar ile yollarını ayırdı. Sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Erman, bu yöndeki talebin kendisinden geldiğini belirterek, "33 yaşımdayım. Askerlik tecil sürem 2008'in Ocak ayında dolacak. Yürürlükteki yasaya göre ocak ayında askere gitmek zorundayım. Bir müddet bekleyeceğim. Kısa sürede yasa değişmezse, futbol hayatımı yurt dışında sürdürmeyi düşünüyorum. Değişirse, Denizlispor'la yeniden masaya oturacağız. Askerlik yüzünden önümü göremiyordum. Böylesi daha iyi oldu" dedi.

Erman'ın durumunu bildiklerini ve bu yüzden gerekli önlemi aldıklarını dile getiren Genel Menajer Özhan Çetin, "Erman'ın askerlik sorunu kafamızı karıştırıyordu. Sezonun ortasında ayrılması işimizi daha da güçleştirecekti. O nedenle stoper mevkiine Brezilyalı Allyson Araujo Santos'u transfer ettik. Erman'a da başarı diliyoruz" şeklinde konuştu. Çetin, prensip anlaşmasına vardıkları Ganalı bir golcünün 2-3 gün içinde Denizli'ye geleceğini açıkladı.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Fenerbahçe alırsa iyi bir transfer yapmış olur

Nesil
    2006
    Yer
    -

Fenerbahçem sonunda akıllanmaya başlıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Oh be şükür Necati gibi ruhsuz bir heriften kurtulduk

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Galatasaray ''Giden Gider'' teorisi üzerine hareket ediyor ama bence takım için negatif oluyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Adam harcamak ne kadar kolaymış yav, Necati düşmanı amma adam varmış.. Ayrıca bu Hasan Kabze'yi unutma diye beste yapan adamlar bile bir kalemde sildi adamı.. Şaşırdım doğrusu..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Burak söyleyecek birşey bırakmamış..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Uğur Yıldırım Transferine inanamadım valla helal olsun Gaziantep'e..

Mesaj Yetkileri