Biri Aslan olacak
Ligde şampiyonluk, Avrupa'da UEFA Kupası şampiyonluğunu isteyen G.Saray, ikinci büyük bombayı patlatmak üzere. Sarı-kırmızılılar forvet transferinde imzayı 10 gün içinde attırmayı hedefliyor
FERNANDO MORiENTES
G.Saray'ın en çok istediği forvet adayı. Sarı-kırmızılılar, Valencia'nın 31 yaşındaki golcüsü için 8 milyon euro'yu gözden
çıkardı. İspanyol yıldıza Lyon kulübü de talip oldu. Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Morientes'in transferinde büyük aşama katetti. Lakabı 'gol makinesi' olan Morientes, dünya çapında bir kariyere sahip olduğu için G.Saray'ın ilk tercihi konumunda.
Roque Santa Cruz
Teknik direktör Feldkamp'ın önerdiği Bayern Münih'in golcüsü Santa Cruz için temaslar sürüyor. Lincoln transferini bitiren ikinci başkan Adnan Polat, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ve yönetici Haldun Üstünel, Paraguaylı forvet Santa Cruz'un transferi için Alman kulübü ile görüşmeleri sürdürüyor. Bayern, yıldız golcüsü için 5 milyon euro istiyor ama indirim sinyali de verdi.
Kevin Kuranyi
Cimbom'un listesindeki en pahalı golcü. Schalke, F.Bahçe'nin de istediği Kevin Kuranyi için 25 milyon euro bonservis bedeli talep ediyor. G.Saray, Kuranyi için 20 milyon euro'ya kadar çıkmayı planlıyor. G.Saray yönetimi, bu üç golcü adayından birini transfer ederek, 4 Ağustos'ta İzmir Atatürk Stadı'nda oynanacak Karşıyaka maçına yetiştirmeyi ve Avrupa'yı sarsmayı planlıyor
FOTOMAC![]()
F.Bahçe'den Topuz atağı
Appiah'ın Schalke'ye gitme ihtimalinin artması üzerine F.Bahçe yeniden Kayserisporlu oyuncu için harekete geçti. Sarı-kırmızılı yönetimin, "Sat-ma-ya-ca-ğız" açıklamasına rağmen reddedilmeyecek bir teklif yapmaya hazırlanan F.Bahçe yönetimi, "Orta sahaya mutlaka savaşçı bir isim alacağız" diyerek şartları zorlama kararı verdi.
Appiah giderse Topuz gelebilir
APPİAH'IN Schalke yolunda olması F.Bahçe'yi Mehmet Topuz konusunda yeniden harekete geçirdi. Kayserispor yönetiminin ısrarla "Satmayacağız" demesine rağmen, F.Bahçe'nin Mehmet Topuz için fiyat artırıp bir kez daha şansını deneyeceği öğrenildi.
Beşiktaş'ın zor tercihi
Stoper arayışlarını sürdüren Kartal'da adaylar ikiye indi. Siyahbeyazlılar İtalyan Nicola Legrottaglie veya Ruben Gonzalez'den birini alacak. İtalyan basınına göre Juventus'lu Nicola bitti. İspanya'ya giden yönetici Mario Berk ile menajer Ali Gültiken ise Ruben Gonzalez için kulübü Racing Santander ile bugün bir kez daha görüşecek.
Ya Ruben ya Nicola
Yönetim İspanya'da Ruben için pazarlık yaparken, İtalyan Nicola ise anlaştığını açıkladı.
Beşiktaş'ta stoper transferi adeta arapsaçına döndü. Son olarak Racing Santander takımında forma giyen Ruben Gonzalez'de karar kılan siyah-beyazlılar, yönetici Mario Berk ile menajer Ali Gültiken'i İspanya'ya göndermiş ve ön anlaşmanın yapılmasını istemişti. Berk ile Gültiken, dün sabah Racing Santander kulübü ve defans oyuncusu Ruben Gonzalez ile bir
araya geldi. Yaklaşık 4 saat süren görüşmede ortak bir nokta bulunamadı.
TEKLİFİ DOĞRULADI
Son olarak 1.5 milyon euro teklif eden siyah beyazlı ekip, Racing Santander'in 2.5 milyon euro istemesi üzerine, bugün tekrar görüşme kararı aldı. İspanyol kulübün bu bedelde ısrar etmesi durumunda ise Beşiktaş heyeti, Juventus'ta oynayan Nicola Legrottaglie'ye yönelecek. Legrottaglie de İtalya basınına yaptığı açıklamada Beşiktaş'tan teklif aldığını doğruladı.
GİUNTİ İLE GÖRÜŞTÜM
Legrottaglie, kariyeri açısından çok iyi olacağını düşündüğü için teklifi kabul ettiğini de açıkladı. Beşiktaş hakkında bilgi almak için Appiah ve Giunti ile görüştüğünü belirten İtalyan yıldız, hava toplarındaki üstünlüğü ile tanınıyor. Futbol şube sorumlusu Celalettin Kolot'un da 30 yaşındaki tecrübeli futbolcuyu ısrarlar istediği öğrenildi.
alınacak oyncu 30 yaşın üstünde olmayacak deniyo..neyse kesn bi transfer olacak bu belli
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ztn bgn adnan polat yaptıgı açklamada transfer sinyalleri verdi..yogun çaba içnde oldklarnı falan belirtti..
Roque gelse güzel olur ama zor gibi gözüküyor..
Ben olsam Porto'ya giderdim..
Ve gidecekler açıklandı!
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, teknik heyetin raporu doğrultusunda Necati, Orhan, Cihan ve Hasan Kabze'yi bu sezon kadrolarında düşünmediklerini açıkladı.
Adnan Sezgin, bugün yapılan antrenman sırasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kampa giderken kadroda azalma olacağını söylediklerini ifade ederek, ''Bugün teknik heyetimizle bir görüşme yaptık. Daha sonra da Cihan, Orhan, Necati ve Hasan Kabze'ye teknik heyetin raporuyla bu sene kafamızda oluşturduğumuz kadroda kendilerine yer veremeyeceğimizi söyledik. Kendilerine hizmetleri için teşekkür ederiz'' dedi.
Kulübün bu oyunculara karşı vecibelerini yerine getireceğini vurgulayan Sezgin, şöyle devam etti: ''Bunun bilinci içindeyiz. Kendilerine ayrı bir program verilecek ve antrenmanlarını takımdan ayrı devam ettirecekler. Bundan sonra da bazı değişiklikler olabilir. Kadromuza katılacak yeni arkadaşlar olabilir. Buradan da ayrılacaklar olabilir. Sonuçta bir karardır. Bu kararın iki tarafa da hayırlı olmasını diliyoruz.''
Adnan Sezgin, oyuncuları Carrusca ile ilgili Arjantin'den iki kulübün teklifinin bulunduğunu kaydederek, ''Şu anda onları değerlendiriyoruz. Biliyorsunuz Carrusca gelirken, sponsorumuz tarafından masrafları ödenerek kulübümüze transfer olmuştu. Tüm amacımız sponsorumuzun da bu transferden bir zarar görmeden bu işi halletmek. Kendisi sanırım iki kulüple de görüşmüş. 1-2 gün içinde bu işin netleşeceğini düşünüyorum'' şeklinde konuştu.
Sezgin, ''Yabancı oyuncu hariç yerli oyuncu da kadronuza katacak mısınız'' sorusuna ''Olabilir'' yanıtını verdi.
Carrusca'nın gönderilmesiyle takımda 1 artı 1 yabancı oyuncu açığının olacağının ve bu boşlukların değerlendirilip değerlendirilmeyeceğinin sorulması üzerine Sezgin, ''Değerlendirmeye çalışıyoruz. Boşluk var, biz bunu dolduracağız diye hareket etmeyeceğiz. Mevcut kadromuzun çok kaliteli olduğuna inanıyoruz. Transfer edeceğimiz oyuncuların da mutlaka bu kaliteli kadroya katkı yapacak özelliklerde olmasına dikkat ediyoruz. Önemli bir koşul da şartlarının bize uygun olması. Bu şartların uygunluğu için de çalışıyoruz ve çok yoğun bir çalışma trafiği içindeyiz. En kısa zamanda çözümlenecek ve basına da bilgi vereceğiz'' dedi.
Alınacak yabancı forvet oyuncusunun sezon başlamadan takıma katılıp katılmayacağı sorusu üzerine Adnan Sezgin, ''O'na forvet demeyelim. Çünkü başka mevkilerde de düşündüğümüz oyuncular var. Yoğun bir görüşme var. Bunun zamanı için tarih veremem. Zaten bu çalışmalar bir hafta 10 günlük çalışmalar değil. Yıl içinde yaptığımız çalışmaların sonuçlandırmak üzereyiz. Gönül ister ki bir an önce transfer edilecek oyuncuları kadromuzdaki oyuncularla kaynaştıralım. Ama sizin de bildiğiniz gibi transfer kolay olmuyor. Birçok detaylar var. Bu detayların hepsinin bir araya gelmesi lazım. Bunun için çalışıyoruz'' diyerek sözlerini tamamladı.
Galatasaray 2 forvetini bu sene kadrosunda düşünmüyor, bu bir yabancı forvet alacaklarına işaret![]()
(/s)
Hala gazetelerde M.Topuz haberlerinin çıkmasına anlam veremiyorum açıkçası
Legrottaglie olmasını tercih ederim.Daha kaliteli ve iyi bir oyuncu.Bize faydası daha fazla olur.
Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal joker gazeteler için, sütünlar boş kaldı mı hemen devreye giriyorlar..![]()
Al-maz-lar.
Biliyoduk çoktan.![]()
Büyük ihtimalle Moriantes gelecektir...
gelecekse morientes gelsin 30 yaş üstü ama olsun en faydalı bence o olacaktır
geçen spor programnda Mehmet Topuz transferi için seçim sonuçları bekleniyo diyodu araya başbakanı sokmak için ama olmayacak bir transfer
Legrottaglie iyi bi oyuncu değil bence her an takımı yakabilir ama TSLde iş yapar...
Herkesin dediği doğru olacak diye birşey yok. Belki Morentes gelir.
Adam yaşını karıştırmıştır belki![]()
F.Bahçe'ye yeni stoper!
Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'un başarılı defans oyuncusu Yasin Çakmak ile anlaştı.
Çaykur Rizespor forması giyen 22 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe ile her konuda anlaşmaya vardı. Sarı lacivertli kulübün ise, Yasin'in bonservisi için Çaykur Rizespor kulübü ile anlaşmaya yakın olduğu, iki taraf arasında bonservis konusunda küçük pürüzlerin kaldığı ifade edildi. Genç futbolcunun, Fenerbahçe'ye transferinin en geç Perşembe gününe kadar gerçekleşeceği belirtildi.
Sarı lacivertli ekip, teknik direktör Zico'nun isteği doğrultusunda uzun süredir yerli stoper arayışı içindeydi.
Çaykur Rizespor Başkanı Kadir Çakır, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'nin bize Yasin için resmi teklifi oldu. Fenerbahçe Yasin ile anlaştı. Bonservis konusunda görüşmeler sürüyor. İstediğimiz bonservis bedelinide anlaşmamız halinde bu transfer gerçekleşir" dedi.
Kaynak : DHA
Ne Morientes'i olum.Moriantes diye yabancı bi forvet var ben onu diyorum..
"Fenerbahçe'ye niye gitmeyeyim!"
Galatasaray defterini kapamak zorunda kalan Necati Ateş, konuyla ilgili olarak ilginç açıklamalar yaptı. Söze, "Beni Feldkamp'ın istemediğine inanmıyorum. Son 3 yıldır Galatasaray'ın en skorer ismiyim" diye başlayan Necati ile Almanya'nın Hamburg, Bayer Leverkusen, Hertha Berlin ve Werder Bremen takımları ciddi olarak ilgileniyor ve golcü futbolcunun bonservis bedelinin belirlenmesini bekliyor. Bir ara transferde adının anıldığı Fenerbahçe'ye gidip gitmeyeceği konusuna da değinen Necati Ateş, "Neden gitmeyeyim ki? Sonuçta ben profesyonel bir futbolcuyum ve Galatasaray'da birileri tarafından istenmiyorum. Şunu net olarak söylüyorum: Bonservisimi alan her takıma giderim" ifadesini kullandı.
NECATİ ATEŞ
Galatasaray'a 2003-2004 sezonunun devre arasında geldi. En formda dönemini Gheorghe Hagi zamanında yaşadı; A Milli Takım'a kadar yükseldi. Türkiye'de az futbolcuda bulunan yeteneğine rağmen, takım arkadaşlarıyla saha içinde yaşadığı tartışmalar ve disiplinsizliği sonunu hazırladı.
HASAN KABZE
2004-2005 sezonunda Dardanel'den alındığında herkes ona şüpheyle baktı. O ise ilk lig maçında Gaziantep ağlarını havalandırmayı başardı. İnönü'de Beşiktaş'a attığı iki golle 2006'daki şampiyonluğun sembollerinden biri haline geldi. Ancak bir türlü ilk 11'in değişilmezi olamadı.
CİHAN HASPOLATLI
2002-2003 sezonunda Fatih Terim tarafından Kocaelispor'dan büyük umutlarla transfer edildi. Asıl yeri orta saha olmasına rağmen, Gheorghe Hagi onu zorunluluktan sağ beke çekti. Birçok karşılaşmada elinden geleni yapmasına karşın sarı-kırmızılı taraftarlara hiç güven vermedi.
ORHAN AK
Sarı-kırmızılı formayı giymeye 2003- 2004 sezonunda başladı. Erik Gerets'in gelişiyle birlikte Ergün Penbe'den formayı aldı ve sol kanadın yeni savunucusu oldu. Ancak beklenilen patlamayı bir türlü yapamadı. Türkiye'de sol bek sıkıntısı olmasına rağmen A Milli Takım'da kalıcı olmayı başaramadı.
Kaynak : Hürriyet
Bence Orhan ak Cıhan ve Kabze gıtmelı de Necatı konusunda kararsızım.Cunku 3 tan forvet kalır bunlar gıderse Hakan zaten yası bellı Umıt keza oyle bır tek Ozgurcan bıze forvet lazım
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
vay be adam gecen sezon sakatLandı bı sey veremedı sakatLıgndan doLayıda kotu oynadı die hemen sattıLar bu kdr koLay oLmamaLıydı
dier gonderıLecekLer ıcınde gecerLı hasan kabze sampıonLugu getıren adamdı en azından kıraLanabıLırdı
nyse yenı forvetı bekLıyeLım
Kalliye helal olsun valla geçen sene Gerets'in gönderemediği 2 oyuncuyu şak diye sildi attı defterindenNecati ve Cihan... İnşallah futbol hayatlarında başarılı olurlarda bizi şaşırtırlar
![]()
I'm back...
Legrottaglie cok ii transfer oLur bjk ıcın gayet ii adam
Ben Necati'nin GS'den ayrılmasınıa sevindim bir FB'li olarak.Fenerbahçe'ye de alınmasını çok isterim.
Siz her ne kadar beğenmesenizde Necati her an skoru değiştirecebilecek Türkiye'deki ender oyunculardan.Fenerbahçe'nin de böyle Türk oyunculara ihtiyacı var.