ya ben seyi soracam fm girerken datayı nasıl degistirecem king nerden sececem
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ltf acil yardım edin bu yamayı calıstıramazsam deliririm
ya ben seyi soracam fm girerken datayı nasıl degistirecem king nerden sececem
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ltf acil yardım edin bu yamayı calıstıramazsam deliririm
bu yama 7.0.0 da calısıyormu bide 7.0.2 yukleyebilmem icin oyunun orjinalmı olması gerekiyor bu arada bilgilerin icin tsk remake
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ben 7.0.0 surumu var db falan sormuo new game diyince
hadi bakalım bize de yol gözüktü.Umarım uçuk kaçık bütçeler yoktur.
cok cok dogru olmus alex lincoln gibi dunya capinda bir oyuncu deil dielimki ole... Alexin fenere geldigi takima bir bak b'irde lincolnun gelidgi takima bak geldikleri takimlar arasinda inanilmaz finansal ve taninmislik ucurumu var lutfen bunlari dikkate alin...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yok baba iste ben 7.00 kulaniorum orya atiorum dosyayi acilirken hic bise sormuo aynen devam edio nasil yapicaz 700 de kuran yokmu hic
Ya ağabeyler ben daha yeni uyeyim nolur yardim edin benm pc de acilmiyo atim dosyayi yeni oyun actim ama olmuyo benimki eskisurum ondan olabilir abi nolur bana su yeni surumu atin yaaa lutfeen yalwariyorum obur yerlerden inmiyo luuuutttfennnnn …
çok teşekkürler emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım.
Alex avrupada kaç kere forma giymiş yada bırakın onu hangi avrupa kupası maçında adam gibi top oynamış.Yapmayın gözünüzü sevim ya..
Gerçekten realist bir camia olsanız Alex'i Hagiylede kıyaslamazdınız..Medya dahil herkes bu kıyaslamayı yaptı.
Şimdiki zamanı tartışıyoruz ve şuanda alex zaten milli takımda yok.Parreira'dan sonra Dungada çağırmıyor.
O zaman kıyaslama platformu avrupa kupalarına kalıyor.Son 2-3 senede avrupada alexin verilerini ve Lincoln'un verilerini karşılaştırmak sana cevabı verecektir.Bu konuşmalarında sonu gelmez.
Zaman herşeyi gösterir.
ya lutfen bana 7.02 n in linkini falan verın bu siteden indirmiyo lutfen ya bak yenı uyeyım yardım edın bıraz
Beyler orda bir hata yaptık.Alex ve Lincoln'ün CA ve PA larında..İkiside kanımca aynı yeteneklerde...
ne alex ne lincoln
En iyisi rico pasa... tartismasiz..
s/a ya beyler ben 70mb lik fm kullaniyom onda bi turlu bu data guncellemesini yapamiyom acaba sorun nerede resimlerle anlatirsaniz guzell olur
Sorunların hepsini halledeceğiz mükemmel bir update olacak v2...
ali çamdalı kayserisporda fenerde değil
7.0,2 nereden bulacaz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar ben dediklerininizin hepsini yaptım fakat olmadı neden?
ya beyler bu update olmuyor hic bir sekilde. ben mi yanlis birsey yapiyorum acaba.. dosyalari cikariyorum belgelerim klasorunu icindeki db nin icine yapistiriyorum. app dat. icindeki fm klasorunun icindeki cache i temizliyorum. versiyonum 7.02 . turkcell super lig logolarini kullanabiliyorum ama yeni update i kuramiyorum.. yardimci olabilirmisiniz acaba?
ben once blackmask indirdim ve yaptım simdi bunu indirdim db den blackmaskı cıkardım fakat yeni oyunda kim update çıkmıyor acil yardım
TşkLer bende Kendim birer birer oyuncuLarı aLmayi dusunuyodum bu yamayi gormemistim..
ya arkadaşlar aplicastion datanın içindeki sports interactive siliom fakat oyuna girdiğimde tekrar oraya gelio anlayamadım?Hiç bir yerde de hata yapmadm çıkan dosyayıda db ye attım belgelerimdeki tek hata bu update'in kaç mb olduğu kaç mb yardım edermisiniz?
42 mb olması lazım.