1 ile 30 arası toplam 238 sonuç

Konu: Roma İkimize Dar Gelir...:(ortak kariyer)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

eet lazioya tesvik primi fln veriinnn

Beyler kusura bakmayin butun suc bende gece fazla iciyoz gunduz sicakta da maymun gibi oluyoz affiniza siginiyorum.
    Ozyy nin hic sucu yok.
    Size simdi ss lerle kisa bir sunu yapacagim.

Buyuk mac...

Ligin onuncu haftasinda Roma derbisi vardi. Ligde iyi bir cikis yakalayan Roma ile alt siralardan kurtulmaya calisan Lazio karsi karsiya geldi. Roma tam kadro maca cikacakti ancak Lazio da vanden borre,vitti gibi as oyuncularindan yoksundu. Roma avantajlarini iyi degerlendirdi. Ve sahadan muthis bir sonucla ayrildi.

Bu galizbiyet Roma ya muthis bir moral verdi. Lazio da ise tabii uzuntu vardi. Ancak bu mac Lazio icin bir olcu sayilamazdi. Cunku Roma totti iversen gibi teknigi yuksek oyunculari sayesinde duran toplari kullanarak bu farka ulasmisti. Ve artik Lazio icin bu mac bir uyanis olacakti.

Romanin bu galibiyetin oyuncularin konsantrasyonunu kotu etkilemisti. Sonraki mac AEK ile sampiyonlar ligi grup maciydi Roma mutlak favoriydi ama sonuc surpriz oldu.

Ligde de bu hafta iki Roma takimi iki milano takimiyla oynayacakti. Milano takimlari ozellikle de milan cok formdaydi. bu hafta iki Roma takimi icin de sanssiz bir hafta olmustu.

Inter deplasmaninda Roma beraberligi yakaladiktan sonra galibiyet icin yuklendigi sirada kalesinde golu gordu. Ozgur tum sorumluluk bana ait. Taktik hata yaptim dedi.

Lazio ise kendi evinde milan karsisinda one gecmesine ragmen son 15 dakikadaki baskiya boyun egmek zorunda kaldi. Milan cok guclu ve formdaydi. Oyle ki Ligde ilk on macinda bir gol yemis ve sadece 1 beraberligi vardi.

Onumuzdeki haftalar neler getirecek. Carpici roportajlar ve maclar yakinda burada.

Mesaj Yetkileri